21 mei – 21 juni 2018 LeMUriaanse Shift in Sterrenbeeld Tweelingen

 Op 2e PINKSTERDAG 21 mei 2018 staat de grote LeMUriaanse wederkomst voor het eerst in het dierenriemteken ‘Tweelingen’. 
Een teken dat veel overeenkomsten heeft met het Chinese Zodiak dier ‘Aap’. Deze LeMUriaanse TweelingenPoort zal zorgen voor een voedende instroom van de Moedergodin LeMUria op Moeder Aarde.
Zij zal ook jou bijstaan in het leren loslaten.
Jezelf of anderen te leren vergeven en lief te hebben.
Vergeet in deze periode niet al je talenten aan te durven spreken en deze vaker in te gaan zetten.

De natuur roept ons en helpt ook jou tijdens deze zuiverende genezingsprocessen. Wees bewust wat je eet. Eet bijvoorbeeld vaker fruit en groenten. Spoel ze extra goed af, want het GIF dat nog altijd in ieders organen ligt opgeslagen, sinds de ondergang van LeMUria & Atlantis, wordt momenteel krachtiger aangepakt dan ooit. Hierdoor zullen zich meerdere vormen van ziektes openbaren, waar de reguliere medische wereld vaak alleen nog op een wetenschappelijke manier naar kijkt en mee omgaat.

Ik raad je dan ook aan niet alleen te denken aan het slikken van medicijnen, maar je ook door je eigen vrouwelijke intuïtieve te laten volgen! 
Om jou bij te staan tijdens het terugkeren van LeMuria op Moeder Aarde, geef ik hieronder een aantal tips. Dit is met name ontzettend belangrijk, doordat er momenteel zoveel gaande is in de wereld. Veel angsten komen er vrij, bij iedereen! Tevens neemt de straling overal toe. Hier staat gelukkig, door de wederkomst van LeMUria, de alsmaar weer in kracht toenemende helende kwaliteiten van ons fruit, groente en kruiden tegenover. De NatuurWezens willen ons daarbij van dienst zijn en presenteren zich graag om te laten zien welke Elohim, Moedergodin, plant, boom, dier en kristal(len) ons in deze Tweelingen maand wensen te helpen en wat hun krachtige talenten hierbij zijn.

Voorafgaande Tip

Uit rijke ervaring kan ik je aanbevelen om voortaan de dag te starten met het maken van een flinke hoeveelheid verse smoothie, met haar diep genezende & ontgiftende werking. Drink hiervoor op je nuchtere maag één beker als ontbijt en drink vervolgens de tweede helft halverwege de ochtend of tijdens je lunchpauze op. Heel handig zijn bij de bereiding hiervan de doosjes met ingevroren fruit en groenten: blauwe bessen, rode kersen, papaya, meloen, boerenkool, selderij etc.
Ook thee trekken met verse kruiden is natuurlijk fantastisch, maar heb je hiervoor even geen tijd, koop dan wat buideltjes bij een natuurwinkel….zelfs bij het Kruitvat verkopen ze voordelige dozen met diverse soorten reinigende theesoorten.
Om meer te weten welk fruit-groente-kruid het beste gericht ingezet kunnen worden tegen bepaalde klachten van heel veel onverklaarbare ziekten, maak ik gebruik van het boek “Medical Medium” geschreven door Anthony William. De auteur is een wonderlijke persoonlijkheid die over een bijzonder opmerkelijke gave beschikt.  Eerdaags zal ik een extra bericht plaatsen omtrent dit onderwerp.

Mijn eigen LeMUriaanse Kristal & Hathor Healingen zijn mede zeer ontgiftend en ontmantelen tegenkrachten.  Hiervoor beschik ik over heel veel oude Healingstechnieken. Deze heb ik ontwikkeld om allereerst mezelf te ontdoen en tegelijkertijd helend in te werken op de toentertijd, vanaf de geboorte bij zich dragende antikrachten, die mijn meervoudig gehandicapte dochter bijna 14 jaar afhielden van willen doorslikken, verteren en binnenhouden van voedselrijk eten. 14 jaar moesten we haar in leven houden en laten groeien d.m.v. het geven van sondevoeding.  Deze 14 jaren vroeg ik me af wat er toch loos kon zijn en waren achteraf bedoeld om mij bewust te maken van het bestaan van ernstige anti LeMUria krachten. Hierdoor kon zij onmogelijk haar lichaam bezielen en leefde ze er naast. Mede hierdoor zijn bepaalde spieren zo verkrampt geraakt dat haar voeten onderling 2 maten verschillen. Zelf heb haar ontdaan van dit gespuis en haar door haar jeugd heen gesleept.  Op haar 5e was de situatie nog zo onhoudbaar dat we haar niet meer thuis konden laten wonen. Toch is het op wonderlijke wijze allemaal goed gekomen met de hulp van de Spirits en mijn Moeder LeMUria connectie. Mijn dochter is inmiddels bijna 28 en eet nu letterlijk bijna ALLES. We genieten nu met elkaar van een rustig samenzijn keer op keer. Ze geniet zelfs van een uitgebreid gangendiner met de feestdagen! Ook ik had dit als een sprookjesverhaal afgedaan, als iemand mij dit toen had verteld!

Wat ging er nog meer aan de ondergang van LeMUria vooraf? 
Het waren complete gif oorlogen die aan de ondergang van LeMUria en Atlantis vooraf gingen op Moeder Aarde. Veel slaven en oud mijnwerkers uit de tijd van de ondergang van LeMUria en Atlantis zijn hierdoor ernstig vervuild geraakt door misbruik van kristalkracht en het inademen van overtollige vrij gekomen hoeveelheden gassen & dampen.
Ook zijn velen door zwaar slavenarbeid vergiftigd tijdens het vuile onderaardse werk, in de LeMUriaanse mijnschachten. Dit gebeurde door hen die de macht over het LeMUriaanse MoederRijk MU wilde krijgen.
Zij zonden ons via drassige moerasgebieden de binnenaarde in, om in zwaar giftige omstandigheden de delfstoffen, zoals goud, zilver, titaan, en methaan en andere metalen en ertsen te winnen.  (www.hugovandermolen.nl: Methaan wordt ook wel moerasgas, mijngas of grauwvuurgas genoemd. Het is tegenwoordig ook wel een broeikasgas dat vrijkomt bij het gebruik van mest, het laten van boeren en winden door rundvee en rendieren, uit moerassen, maar ook uit (tropische) bossen, bij verrottingsprocessen. Het is uiterst ontvlambaar. Het gas komt ook vrij in kolenmijnen en bij het lekken van gasleidingen voor aardgas).  Kijk dus vooral uit dat ook jouw lichaam niet nog meer overbelast en vervuild raakt door het eten van vlees.

Ons magische groenblauwe bloed dat in de begintijd van LeMUria ons nog doorlopend helend voedde via de Plantenwezens, werd hierdoor zo ernstig misbruikt en beschadigd, dat we er nooit meer van verlost zijn. Zelfs heden ten dage ondervinden we nog hinder en lopen we er verstorende ziektes door op. Veel Antikrachten voedden zich hier nog dagelijks aan en proberen ons in een hinderlijk te beïnvloeden in de maag- en darmstreek. Waarom denk je dat er steeds meer overmatig gegeten, gedronken en geblowd wordt?  Waarom denk je dat er steeds meer overmatig suiker, zout  en vet voedsel in de supermarkten verkocht wordt en junkfood kiosken bijkomen!?
Vergeet ook niet wat er allemaal heeft plaatsgevonden in de Middeleeuwen en tijdens de Wereld Oorlogen? Misbruik van Arsenicum en andere delfstoffen, gaskamers, atoombommen,  straling maar ook negatieve aardstralen leven in en onder ons!
Gif als oorlogstuig en t.b.v. ons voedsel als ‘mooi groen houdend’ bestrijdingsmiddel lijkt doodnormaal te worden ingezet. Heb jij dus op een hinderlijke wijze last van kwalen of ziektes waar je moeilijk vanaf kan komen? Besef dan goed dat dit door de ondergang van LeMUria, nog altijd jouw leven dagelijks kan beïnvloeden via de lucht die je inademt én het voedsel dat je eet.
Afbeeldingsresultaat voor meridianen
De LeMUriaanse Hartbeschermer Meridiaan
In de LeMUriaanse Tweelingenmaand zal er vanonder uit de LeMUriaanse Kristal Moeder Tempels een Hartverwarmende energie vrij gaan komen om ieders Hartbeschermer Meridiaan extra onder de loep te nemen.

Hartbeschermer Meridiaan meest actief: 19.00 en 21.00 uur
Hartbeschermer Meridiaan zwakst: 7 en 9 uur

Deze Hartbeschermer Moeder Meridiaan reguleert stelselmatig onze hersenen, beschermt het hart via ons hartzakje – dat als vlies om het hart ligt- en regelt de bloedsomloop en stofwisseling functies. Hierdoor reguleert zij onze bloedcirculatie, maar is ook onderdeel van de verdeling van voedingsstoffen in ons lichaam en is zij in staat de werking van alle organen te bevorderen.
Thema:  Zelfacceptatie op alle fronten! Vertrouwen in eigen kracht te herstellen. Daardoor kun je meer begrip hebben voor jouw medemens. Ieder mens heeft zijn eigen weg te gaan en volgt daarin zijn eigen tempo. De energie van deze periode helpt om meer vanuit mededogen te gaan handelen. Daar waar je nog hard bent voor jezelf, uit je dit wellicht ook naar anderen toe én hoe sta je tegenover de Natuur en al haar energetische Healingvormen?
Deze meridiaan beschermt je hart tegen te grote lichamelijke en emotionele spanningen. Zij vangt de emotionele schokken op en filtert de emoties en indrukken die het hart kunnen verdragen en dus toegelaten en verwerkt kunnen worden en welke niet. Bij veel mannen en vrouwen met een beklemd gevoel op de borst, een benauwd gevoel, hartkloppingen, slapeloosheid, gespannenheid, stijve armen en een hoge of lage bloeddruk, stroomt er teveel energie door deze meridiaan. In mentaal opzicht kun je dan ook last krijgen van rusteloosheid, angstgevoelens en relatieproblemen, waarbij je te veel of juist te weinig vertrouwen schenkt.
Fysieke klachten: (www. thamarconsult.nl)

  • Bloeddrukproblemen (hoge bloeddruk (3e chakra) / lage bloeddruk (4e chakra))
  • Circulatie aderen en slagaderen, problemen met bloedsomloop
  • Pijn of beklemming op de borst, benauwd gevoel, hartkloppingen, hart (linker kamer), 4e chakra
  • Menstruatieproblemen
  • Vermoeidheid
  • Concentratie- en geheugenzwakte, slecht geheugen
  • Uitgeput
  • Prostaat, prostaatmoeilijkheden of impotentie, zaadcellen
  • Eierstokken (ovaria), menstruatieproblemen
  • Baarmoeder
  • Hypofyse, hypothalamus
  • Bijnierschors, bijniermerg
  • Visuele regulering, ooglens
  • auditieve regulering in de middenhersenen
  • Ademhaling
  • Spijsvertering (maagslijmvlies)
  • Mineralen: natrium, kalium, sillicium, nikkel
  • last van knieen, gebrekkiqe soepelheid, stijve armen
  • slapeloosheid

Psychische klachten: (www. thamarconsult.nl)

  • Onderdrukking gevoelens
  • Spijt, berouw
  • Problemen met vergeving
  • Jaloezie
  • Emotionele stress
  • Angsten
  • Leerproblemen
  • gespannenheid
  • Bedachtzaamheid (obsessies)
  • Zet je jezelf onder druk of laat je je onder druk zetten?
  • Moeite met liefdesgevoelens toelaten
  • Moeite met bij jezelf en/of je gevoel willen blijven
  • Wel of niet willen ontvangen
  • Maar hoe staat het dan met geven?
  • Afstand naar jezelf en anderen scheppen of hebben (koppigheid)
Afbeeldingsresultaat
Kristal van de maand
LeMUriaans Moederkristal van de Tweelingen maand zal het Okergele Barnsteen / Amber zijn. Zij zal in i.s.m. de Ancient Moederskull LeMUria weer voor eeuwig in trilling opgetild en geactiveerd gaan worden. Naast dit kristal zal er nog een kwarts kristal in ere hersteld gaan worden. Hierover zal ik in juni een uitgebreider bericht plaatsen op dit Blog.
Elohim van de maand

Deze LeMUriaanse Elohim van Genade zal ons deze maand extra krachtig maken door ons te gaan verrijken met Amber goud icm de LeMUriaanse roze zilveren en de Smaragdgroene stralen en ze zullen op onvoorwaardelijke wijze d.m.v. LeMUria Moederliefde ons leren te vergeven, voedende kracht bieden die verlossing & genade zal aanreiken. De Elohim van Genade versterkt en versnelt de genezing en transformatie van Gif d.m.v. oude zwaarte los te laten en het te helpen oplossen.

Afbeeldingsresultaat voor maat rechtvaardigheid
MAAT Egyptische Godin@ Doreen Virtue

Moedergodin van de maand
In de LeMUriaanse Tweelingen maand zal de Egyptische Moedergodin MAAT jouw TweelingzielenPad kruisen en zorg dragen dat haar taken als het naleven van integriteit,  rechtvaardigheid en eerlijkheid, aan alle kanten bekeken en beter uitgelijnd zal gaan worden. Ze draagt ieder voor zich op haar geheel eigen wijze op handen en zal ook jouw LeMuriaans zielendeel en zielenfamilie benaderen en op krachtige eerlijke wijze toespreken.
Ze vraagt om aandacht te besteden aan nog niet opgeloste kwesties, ruzies of welke andere onenigheid er ook in jouw leven nog bestaat. Maak geen ruzie, mijdt verhitte discussies en zoek zelf voorzichtig enige toenadering als je voelt dat de ander dit nog niet op een LeMUriaanse wijze, vanuit harteneenheid, op een verdraagzame wijze zou kunnen. Ga altijd uit van een VREDIGE uitkomst. MAAT zal je hierbij helpen op groothartige wijze.
Afbeeldingsresultaat voor vlierbloesem  Afbeeldingsresultaat voor vlier 
L+M: Vlier    R:Maretak/Mistletoe
Boom en plantenwezen van de maand
In de Tweelingen maand zal het bewustzijn en de oeroude wijsheid van de Vlier en de Maretak uit de Tijd van LeMUria ons gaan vergezellen. Het Bewustzijn van de LeMUriaanse Moeder Vlier zegt:Ik ben jouw begeleider naar veranderende tijden. Ik ruim de zooi op die je niet dient en waardoor je bewustzijn eeuwig vernauwd bleef. Ik draag je deze maand over de drempel van de Hemelpoort van het eeuwig durende leven. Neem de klank van mij in je aura op en ontvang de ware wijsheid van jouw eigen inheemse Oer LeMUriaanse Hathor Meesteres. Wij, als Oernatuur hebben je heel veel te geven. Het si een goed moment om alles los te laten wat je niet meer dient. Vergeef jezelf alle ooit gemaakte ‘fouten’. Het is tijd om uit je schuilkelder vandaan te komen. Ik eer je voor alles wat je hebt meegemaakt. Laat los, ga voort en leef vanuit je Uluru Hart!
Het Bewustzijn van de LeMUriaanse Moeder Maretak staat o.a. voor healing, spirituele ontwikkeling en contact maken met Mutidimensionaliteit, Vruchtbaarheid en het leggen van stevige funderingen. Zij zegt: Ik ben een krachtige verbinder tussen hemel en aarde en zal jouw bijstaan om je ontluikende kwaliteiten aan het ZielenLicht te brengen. Je bent nooit alleen en zal altijd omringd blijven worden door de LeMUriaanse wortelkracht van mij en al mijn vriendinnen. Het is tijd om terug te keren naar de heilige geest wortels van de Natuurgeesten, naar een gezond leven. Deze kracht is zo wijs en ik vraag je daarom: Roep mijn liefdes en lichtstroom aan en ik zal je tot in de lengte der dagen bijstaan in je bezielingsproce van Lichaam, Ziel & Geest! Moeder Uluru is je dankbaar, want zij kent de weg, de weg naar binnen, de weg van jouw nazaten van weleer.
Een mooie mythe over de werking van de Maretak: Balder de lievelingszoon van Odin en Freya (Godin van de Liefde & Vruchtbaarheid) werd gekweld door nachtmerries waarin hij zichzelf zag sterven. Om hem hiervan te bevrijden heeft Freya alle kruiden, stenen en ertsen, mensen en dieren die op of onder de grond leefden doen zweren om haar zoon Balder nooit te zullen kwetsen of te doden. De maretak was de enige plant die Freya over het hoofd zag.
Balder had echter Loki (de God van het Kwaad) als vijand. Loki had het geheim van de maretak ontdekt en gedreven door haat en nijd, verzon hij een middel om Balder uit de weg te ruimen.
Loki maakte uit maretakkenhout een pijl en vergiftigde de pijlpunt. De pijl gaf hij onder valse voorwendsels aan zijn blinde broer Hoder. Op een mooie zomerdag, was Balder zich aan het amuseren in het woud.De blinde broer Hoder schoot de pijl af en Balder stortte  levenloos neer. Freya werd hysterisch toen het lijk van haar zoon bij haar werd gebracht. Dagen weende Freya van groot verdriet. De legende vertelt dat de tranen van Freya uiteindelijk de witte bessen van de maretak werden. De oppergoden kregen medelijden met haar. Ze besloten om het leven van Balder terug te schenken en gaven  Freya de heerschappij over de gevaarlijke plant.
Om haar lievelingszoon te behoeden van Loki’s macht over aarde, bracht Freya de plant over op de bomen zodat de maretak niet meer met de aarde in aanraking komt. De maretak kon op die manier niet meer als wapen worden gebruikt. Iedereen die onder een boom liep waarin een mistletoe groeide werd door de godin van de liefde gekust.

De druïden snoeiden de maretak de eerste nacht van het nieuwe jaar. Met een groot ritueel en ze spraken woorden uit als “O ghei an heu” wat betekent “dat het graan kieme”. Dit past goed bij een nieuw begin en een wens van vruchtbaarheid. Dan verdeelden zij de maretak onder de dorpsbewoners. Krijgers droegen de maretak om overwinningen te behalen. Ouderen om ziekte en kwaaltjes te genezen. Kinderbedjes werden bekleed om nachtmerries te voorkomen. De maretak wordt nu nog steeds opgehangen om geluk en vruchtbaarheid aan te trekken.
Verliefde koppels kussen elkaar vaak onder een maretak. In sommige landen blijft het gebruik van maretakken als talisman een vast gebruik. Zoals in Ierland en in Frankrijk worden maretakken in bepaalde dorpen nog gebruikt bij kinderen om hen te beschermen tegen de stuipen. (mythe: www.tuinadvies.nl)

           L: Ouroboros Tweeling                        R: Quetzalcoatl – Maya’s

Dierenwezen van de maand
In de Tweelingen maand komt het bewustzijn van de LeMUriaanse Kwantum Slang, de Maya Ouroboros, onnoemelijk sterk naar boven in het bewustzijn van de Oud LeMUriaanse leefgemeenschap op Moeder Aarde. Zij Roept jou ook op met haar rekbare, plooiende, glooiende slangenlijf. Zij is namelijk energetisch een wonderdoener tegen al het leed & gif dat nog ergens uit de diepte met jouw contact zoekt. Na de ondergang van LeMUria & Atlantis is de slang zich langzaam gaan ontwikkelen tot gif- of wurgslang, waardoor men haar uiteindelijk in een kwaad daglicht bracht, omdat zij kon doden. Ongeveer 70 tot 80% van alle slangensoorten is giftig, maar de meeste hiervan zijn ongevaarlijk voor de mens. Zo bevat het gif van de koningscobra wel 73 verschillende stoffen. De ontwikkeling van slangengif heeft te maken met een wapenwedloop tussen een slang en zijn prooi.Tegenwoordig wordt zij weer bestudeerd om haar helende medicijnen en o.a. ingezet voor Runderen onder de naam ‘Pyrogenium compositum’ of bij mensen i.p.v. Botox gezichtsbehandeling onder de naam ‘Serpent Venom’ als revolutionaire anti-rimpelcreme Slangengif creme!!!

Afbeeldingsresultaat voor slangengif

Foto: Het Slangengif ‘Pyrogenium compositum’ wordt regelmatig aan runderen toegediend om de algehele gezondheidstoestand te verbeteren bij koorts, uierontsteking, baarmoederontsteking, tussenklauwontsteking


Misschien heb jij ook nog ergens een neerslachtige of mishandelde Slang als Sterren-Zielendeel.
Op Magische Kwantumwijze gaan de LeMUriaanse Ouroboros Drakenslangen in de Tweelingen maand, de grafkelders van de catacomben in Egypte, van de Azteken & Maya’s, Tongariri & Uluru enz. doorzoeken, uitgraven en dieper ontmantelen, waardoor het Ware helende tegengif voor jouw persoonlijk aan het Licht zal komen.

De slag spreekt: Ik, de Ouroboros Moeder Drakenslang van LeMUria, zal ook jou vanuit mijn wonderbaarlijke Genezings en Antigif Tempel, Healing sturen, zodat ook jij als een school voorbeeld wordt van ontplooiing en flexibiliteit via de krachtige weg van LeMUriaanse ontgifting.

Element van de Tweelingen maand
Het Element dat bij de LeMUriaanse Tweelingen mens een flinke hoofdrol zal gaan spelen is Lucht.
  • Zij zijn geordend en gestructureerd ingesteld
  • Zijn nuchter en rationeel, want denken gaat vooraf aan doen
  • Beschikken over een gezonde nieuwsgierigheid en gaan op zoek naar nieuwe info
  • Zijn meestal zakelijk ingesteld en gaan grondig en doelgericht te werk
  • Zijn vaardig en communicatief

 
www.sterrenpoort.com