MP3 + Wijzigingen + Aanwinsten op www.mariavandergeest.com

Luister de komende dagen naar mijn speciaal opgenomen MP3: Kwan Yin Healing voor de 12 Regenboogbrug Heilige GRAALDAGEN naar de Holy NatuurWezen Tijd vanaf 11-11-2020, 19.27 min

 

Wijzigingen, probleempjes en aanwinsten

  1. De laatste weken verneem ik van verscheidene klanten die iets willen bestellen in mijn Webshop, dat er zich problemen voordoen.
  • Soms helemaal geen bevestigingsmail ontvangen van bestelling.
  • Soms nooit meer een e-mail ontvangen met daarin de link van hun bestelde MP3. Dus ook niet in hun spam, reclame of geïnfecteerde items map!
  • Soms niet in het Bestel- of Betalingssysteem verder komen.
  • Soms zelfs niet een product aan de winkelmand kunnen toevoegen.

Heb jij hier (of een ander probleem!) ook onlangs hinder door ondervonden? Zou je mij dan een korte e-mail willen toezenden met daarin het probleem dat zich bij jou heeft voorgedaan, want dan kan een ICT bedrijf hier gerichter naar kijken.

Graag onder vermelding of jouw bestelling plaats vond vanaf een mobiel (Iphone ja/nee), PC (Apple ja/nee), Tablet (Ipad Ja/Nee).

E-MAIL graag naar: Maria@sterrenpoort.com

Super bedankt alvast, want dan kan er hopelijk gerichter gezocht worden naar de oplossing

2) Door herhaalde berichten op Radar en mijn eigen ervaring met PAYPAL, een methode waarmee veel mensen uit België, maar ook in Nederland en elders tegenwoordig betalen, heb ik op ‘aandringen’ vanuit de SPIRITUELE wereld, besloten Paypal niet meer als betalingsmogelijkheid in mijn webshop toe te laten!

Hiervoor in de plaats kreeg ik voor de buitenlanders ‘Bancontact’ aangeraden. Dit is een op Ideal lijkend betalingssysteem.

Sorry, als jij liever Paypal gebruikte als Nederlander, dan raad ik je aan voortaan OF Ideal te gebruiken OF gebruik te maken van Directe Bankoverschrijving! Dit besluit heb ik genomen vanuit veiligheidsoverwegingen, want er speelt heel wat onder de gordel van de financiële wereld.

3) Ook breng ik hier en daar momenteel wat veranderingen aan in de opmaak van deze website/webshop, om het een en ander overzichtelijker te maken.

Misschien wil jij met mij meedenken en heb je tips hiervoor. Geef gerust jouw TIPS aan mij door, door gebruikmaking van het Contactformulier bovenaan deze website.

4) TIPS nieuw in mijn webshop:
– wit-roze Mangano Calciet skulls met LeMUria Maria verbinding
– Unakiet skuls met Elfjes en Natuurwezens verbindingen
– Amazoniet Skull met Groene Tara energie verbinding
– Lapis Lazuli Skull 9 – Met gouden LeMUria Isis frequentie
– Nu is het boek ‘Godin Tara’ ook verkrijgbaar mét Kaartenset – en ontvangt men GRATIS als men ‘Godin Tara’ tegelijk met het boek ‘Symbolen’ van Esther den Engelse besteld.
– MP3 29) MP3 Hogere LeMUria Engelen Natuurwezen Healing vanuit de Moeder Bron downunder de Uluru Rock 1 uur

Maria van der Geest
www.sterrenpoort.com