Juli – Aug: Holy LeMUria Krachtdagen rond Naamdag van Maria Magdalena op 22 juli

Lieve LeMUriaan, Lichtwerker, Esseen,

Dit jaar zal op de Poortdag 7 juli een drievoudige 7-7-7
Poort opengaan, waardoor dit Holy 7-jaar bij uitstek geschikt is om alle Heilige 7-7-7 Drievuldigheid Bloedcodes vanonder uit de Holy Grail Bloed Kristallen omhoog te halen.  

Dit is slechts weggelegd voor enkele Hoog Ingewijden, welke speciaal hiervoor een Spiritueel Innerlijk Weten hebben ontwikkeld door vele voorbereidende levens heen.

Het getal 7 is een Spiritueel Innerlijk Weten getal, waardoor de maand juli als 7e maand van 2023 (=7) uitgerekend hét moment supreme zal zijn om tot het Aller Aller diepste = Hoogste Kristal Bewustzijn (Boeddha MAtreya) van Moeder Aarde door te dringen om onze meegebrachte Bloedcodes van het Christus-Christina Holy Grail Bewustzijn, uit de ingegraveerde boomwortels, stenen en kristallijnen skulls downunder Brittannia en het West-Europese Netwerk, te ACTIVEREN, welke door Moeder Maria Magdalena & Jezus en de voltallige Heilige Familie hier naar toe is gebracht om hun Pure Esseense Bloed van LeMUria, ingewijd door Isis in Egypte, in het enige NIET ONDERGEGANE DEEL VAN LEMURIA – ATLANTIS OP HET NOORDELIJK HALFROND, te laten bewaren door een Reusachtige Reusin. Zij wordt nog altijd omringd door velerlei Bron- & Boom Elfjes, Drakinnen, Eenhoorns, Walvissen, Dolfijnen, Kabouters, Dwergjes, Undynen, Salamanders…etc…van het Oude Wijze Volk, waar delen van iedere LeMUria Ziel nog ergens verborgen wacht op éénwording met haar ‘Stamhoofd en Bloedlijnwortels’.

Er zal als jij je opgeeft ALS DEELNEMER OP AFSTAND AAN ONZE HOLY GRAIL ACTIVATIEREIS DOOR SCHOTLAND, in de diepte van jouw bestaan nog maar één JIJ ZIJN als we als éénheid o.l.v. Merlin(a) een nieuw Tzolkin Tovenaar jaar op 26 juli instromen om gezamenlijk o.l.v. miljoenen Leeuwen & Leeuwinnen door de 8-8 LeMUria Elfjes, Godinnen, Leeuwinnen Poort te reizen, uitkomend in het Land van Ooit – ons Eénheidsbewustzijns land vol herinneringen aan LeMUria !   

De maanden juli en augustus zullen bol staan van de LeMUria Activaties t.b.v. de Terugkeer van de ware Moederliefde vanuit ons LeMUria Elfjes Domein onder Brittannia & West-Europa.

Ik dank alvast alle deelnemende Lichtwerkers, om dit Holy Grail huzarenstukje samen met mij op afstand te volbrengen, ten behoeve van de Terugkeer van het Heilig stromende Bloed van Christus-Christina door de Lichtfamilie van LeMUria op Moeder Aarde.

Ik ga voorop en neem je mee als jij je opgeeft! Zo ja? NOteer ze in je agenda bij de volgende data van onderstaand lijstje.
LeMUria LichtCirkels starten altijd om 20 uur.

3-7 Volle Maan (HIER opgeven van te voren)
Luister op Spotify: Soundhealing Drievoudige Verwarmer

7-7-7 Poortdag (HIER opgeven van te voren)
Luister op Spotify: Soundhealing Drievoudige Verwarmer

22-7 Naamdag van Maria Magdalena (HIER enkel opgeven van te voren als je géén Deelnemer bent van de Holy Grailreis door Schtoland) – Lu
ister naar een van mijn MP3’s of op Spotify:
STERRENPOORT: 22 juli Holy Mary Magdalena Naamdag

25-7 Dag Tussen de Tijd – GRATIS deelname
Luister op Spotify: STERRENPOORT: 25 juli  – Tzolkin Kalender – Dag tussen de Tijd

1-8 & 31-8 Volle Maan (HIER opgeven van te voren)
Luister op Spotify: Soundhealing Galblaas Meridiaan

8-8 Start 1e Poortdag van het nieuwe LeMUriajaar op de Leeuwen & Leeuwinnen Poortdag (HIER opgeven van te voren)
Luister op Spotify: STERRENPOORT: 8-8 LeMUria Lion Gate Day

Moeder Maria Magdalena als Genezeres
Zij zal je voor al jouw LeMUria LichtCirkel Deelnames,
rijkelijk belonen op haar Naamdag 22 juli  

Op  22 juli, de Naamdag van Maria Magdalena, zal bij de Deelnemers op afstand, de Heilige LeMUria Bloedrode codes als GESCHENK voor je deelname, door Maria Magdalena, ingetuned worden om jouw Drievoudige Heilige Hart nóg verder te doen openstralen. Dit geschiedt niet alleen etherisch via jouw Bloedsomloop, maar ook via de Bloedsomloop (lees: waterwegen netwerk) van Moeder Aarde en haar krachtige Meridianen Zenuwstelsel de omhoog en vrijkomende Hormonale Lichtfrenties in de levens van de allereerste LeMUriannen en Stamboomhouders van de Davidslijn. Via jouw endocriene klierenstelsel zal deze Maagelijke LeMUria Moederstroom omhoog gestuwd worden t.b.v. jouw groei tot volledige Drie Eenheid, maar natuurlijk op de allereerste plaats ten behoeve van de groei tot Eenheid op Moeder Aarde tussen alle LeMUria geslachten.

Zojuist verschenen: 62) MP3 Geneeskrachtige Organen Meditatie gevolgd door info over het leven van Jezus. 53.03 min

DEZE MP3 KAN TOT EN MET 11 JULI IN MIJN WEBSHOP BESTELD WORDEN VOOR SLECHTS 1 EURO DOOR HIER TE KLIKKEN.

Deze MP3 nr 62) bestaat uit een geleide helende meditatie door Moeder Maria, gevolgd op aanraden van Meester Jezus en de Siriaanse Federatie door enkele bezielende korte fragmenten uit het 2e boek van Anine van der Veer:  MARIA MAGDALENA POORT NAAR DE NIEUWE TIJD ‘Wegwijzer naar het Licht’ Over de reizen van Jezus naar Engeland en India – Over Maria Magdalena in Frankrijk en haar reizen naar Engeland.

Anine van de Meer gaat ná september online lezingen geven.
Het Maria Magdalena boek is te bestellen in haar webshop.

Maria Magdalena, poort naar de nieuwe tijd. (2023)
Met name gaat dit boek over de reizen van
Jezus en Maria Magdalena.

BESTEL HIER jouw Holy Grail Aardehealing Activatie Reis Ticket door Schotland o.l.v. Merlin(a), Kwan Yin en de Heilige Familie, rondom de naamdag van Maria Magdalena.

Deelnemers ontvangen voor het bedrag van 144 euro:

  • 2 MP3’s 
  • Gebeden
  • Meerdere documenten ter inspiratie
  • Op afstand Healing & Ondersteuning in de energie tijdens de reis 
  • Dagelijks een of meerdere Activatie’s

STERRENPOORT LichtCirkel Whats App Groep 

Als je beschikt over een mobiel met Whatsapp dan kan ik je op verzoek toevoegen aan mijn STERRENPOORT LichtCirkel Whatsapp groep. We wisselen geregeld foto’s, tips en berichten uit over krachtplaatsen, of we houden elkaar op de hoogte over onze ervaringen na een LeMUria LichtCirkel. Soms deel ik extra info n.a.v. toegezonden foto’s of opmerkingen. LAAT HET MIJ WETEN ALS JE OPGENOMEN WENST TE WORDEN VAN DEZE GROEP DOOR EERST EEN WHATSAPP BERICHTJE TE ZENDEN NAAR
06 5726 7011  (Maria van der Geest – STERRENPOORT).

TOT SLOT EEN TIP VOOR ALLE DEELNEMERS OP AFSTAND AAN HOLY GRAIL REIS NAAR SCHOTLAND

Deze week werd ik er op attent gemaakt dat er een mooie APP bestaat over Rosslyn Chapel, waar je een schitterend 3D inkijkje krijgt. Is gratis te downloaden in Appstore (Iphone) of in Playstore (Android) door Rosslyn Chapel in het zoekvenster te typen.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.