LeMUria SoundHealing Activatie: Hart Meridiaan + Holy Sprays

Lieve lezer,

Aan de vooravond van de 2e Volle Maan heb ik deze Trillingsverhogende & Meridianen Activerende SoundHealing Video met Initiaties mogen opnemen afgestemd op de MoederBron in het Hart van LeMUria op Moeder Aarde.

Deze video heb ik samen met een groep vrijwillige deelnemers LIVE via Zoom opgenomen en was ongeveer een week openbaar te zien op YouTube. Deze Video is enkel nog te zien door het bestellen van deze ‘LeMUria SoundHealing’ in mijn webshop, omdat ze op een activkieve helende wijze mag blijven dienen als intermediair tussen de MILT en DUNNE DARM Meridiaan Activaties voor Moeder Aarde en de kijker.

Wie deze LeMUria SoudHealing Video bestelt en bekijkt, wordt  meteen opgenomen in mijn LeMUria LichtCirkel en ontvangt persoonlijk gecodeerde Helende Activaties t.b.v. blokkades in haar haar/zijn Hart Meridiaan, Heilig Hoger Hart Chakra (=Thymus) en fysieke lichaam.

De  VIDEO: LEMURIA SOUNDHEALING VIDEO: ACTIVATIE VAN JOUW HART MERIDIAAN, HEILIG HOGER HART CHAKRA & HART’ is voor slechts € 29 te bestellen in mijn WEBSHOP in categorie: 6a) Soundhealing Vido’s – en zal ‘n jaar lang doorwerken!!

JE ONTVANGT DAN VAN MIJ IN EEN APARTE MAIL NA BETALING MET JOUW PERSOONLIJK GECODEERDE VIDEOLINK.

Hoe vaker je kijkt en samen met mij mee doet in de LeMUria LichtCirkel (door samen te mediteren, muziek te beleven, mee te zingen, teksten te lezen etc.), des te meer Hernieuwde Geneeskracht jij binnen zal sluizen op Moeder Aarde, waarmee jij ook jezelf een flinke remedie & booster zal geven om in het verleden opgelopen, soms hinderlijke klachten en diepe oude verwondingen (zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel niveau) te transformeren, transmuteren en te transfigureren.

Deelnemers ontvangen hiervoor Genezende LeMUria Initiaties vanonder uit de Stralende LeMUria Tempels van Licht via de Uluru Rock downunder in Moeder Aarde. Maandelijks krijg je mede hierdoor een beter beeld van wat er zoal gaande is in de etherische werelden van Moeder Aarde. Ook jij leeft nu op Moeder Aarde om hierbij als Kanaal te dienen én de oorspronkelijke LeMUria Meridianen weer tot Leven te wekken d.m.v. Activaties.


MALACHIET DOLFIJN 4 – STAAN

NIEUWE LEMURIA HEALING SPRAYS ZIJN AANSTAANDE

Eind september 2022 zal ik goddelijk geïnspireerd door de Hathors, ‘Helende Orgaan Sprays’ gaan verkopen in mijn LeMUria Healing Webshop, gevoed en ingestraald met alle Goddelijke Moeders tijdens de LeMUria Volle Maan Meridiaan Activaties dit jaar en die er dan nog komen gaan.

Nu reeds plaats ik een nieuwe reeks van 4 ‘LeMUria Sprays’ in mijn Webshop die allen afzonderlijk drager zijn van een bijzonder Helend Etherisch LeMUria Moeder Bewustzijn:

  1. Uluru Rock ‘LeMUria Rassen Stamboom’
  2. Kwan Yin
  3. Moeder Maria
  4. Maria Magdalena

Ge-HOLY-ficeerd Flesje van 30 ml  € 22 
Ge-HOLY-ficeerd Flesje van 100 ml € 55 

Slechts één keer sprayen zal al voldoende zijn voor het slapen gaan OF dagelijks één of meerdere keren sprayen in woon/slaap- of behandelkamer. Zij zullen allen jouw nachtrust, inspiratie en zelf helend vermogen vergroten of een LeMUria Healing consult in jouw Praktijk verrijken t.b.v. Bewustzijnsgroei aangaande de Terugkeer van LeMUria!

Van Hart tot Hart, Maria van der Geest – Sterrenpoort – Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com