STERRENPOORT in 2021 Abonnementen & Tarieven

Niet schrikken, maar ik ga een belangrijke wijziging doorvoeren in de Sterrenpoort, althans zo voelt het voor mij✨✨✨✨✨✨✨

In 2021 zal mijn werk zich toe gaan spitsen op geven van Healing op Afstand. De Spirituele wereld bereidden mijn werk sinds lange tijd voor op het uitbreken van het Corona Virus zonder dat ik dit natuurlijk toen wist. Vele MP3’s heb ik daarom ingesproken, waarvan de Helende werking continue wordt aangepast en verhoogd! Zo heb ik diverse vormen van het geven van AfstandsHealing ontwikkeld voor groepen, privé als om op Afstand ook Energetische Huisreinigingen te geven, Kristallen te kunnen Openen en Activeren etc. Nu verzekeren ze me dat het Corona Vaccin deze werkwijze nog noodzakelijker zal maken.

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen,
zal ik mij nimmer laten Vaccineren.

Het ministerie en andere instanties buigen zich al over allerlei maatregelen en hebben plannen om bijvoorbeeld Corona Vaccin paspoorten en Logo’s te gaan verplichten. Zo’n Paspoort zal ik nooit bij me hebben en zo’n speciaal Corona Logo zal ik dus nooit aan mijn voordeur gaan prijken. Om nu reeds zeker te zijn dat ik mijn praktijk gewoon door kan laten draaien, ga ik al mijn cliënten ook alvast voorbereiden op dit Tijdperk en alleen nog op Afstand Healing aanbieden in 2021. Hopelijk zal de Vaccin-Soep niet zo heet gegeten worden als die opgediend lijkt te gaan worden!

Ik laat me er niet door uit het veld slaan, want door ons LeMUria Licht krachtig te blijven bundelen én met mij als OerMoeder LeMUria in zee te gaan, zal je met droge voeten het Land van Ooit betreden……en heb je hier toch moeite mee, last van onrust, hinderlijk last van tegenkrachten in je leven, negatieve energie om je heen of wat dan ook? Schroom niet om deel te gaan nemen aan mijn LeMUria LichtCirkels én mijn hulp in te roepen d.m.v. privé AfstandsHealing.

De volgende Abonnementen en Tarieven gelden voor 2021

  1. Hathor Maria Initiatie Abonnementen komen te vervallen en  kunnen volgend jaar als ze eindigen, NIET meer worden verlengd. T.z.t. start ik mogelijk een nieuw initiatief.
  2. Een losse ‘Privé LeMUriaanse AfstandsHealing’ van 2 uur:
    € 111
  3. ‘Privé LeMUriaanse AfstandsHealing’ Abonnementen voor de terugkerende cliënt:
    * 12 AfstandsHealing Abonn € 1080 = € 90 per keer
    * 6 AfstandsHealing Abonn: € 588 = € 98 per keer
    * 3 AfstandsHealing Abonn: € 312 = € 104 per keer Wat houd een ‘Privé LeMUriaanse AfstandsHealing’ in: Je gaat op een afgesproken dag/tijdstip thuis rustig 1 uur op bed liggen omringd door je kristallen (skulls en draken), met aansluitend een telefonisch consult van ongeveer 45 min.

    INTERESSE? Bel me gerust op om even te overleggen.

                                               06 5726 7011
  4.  Een los ‘LeMUria Healing LichtCirkel’ Ticket – Volle Maan € 13

  5. Volle Maan ‘LeMUria Healing LichtCirkel’ Abonnement: € 99
    Deelname aan 9 Volle Maan LeMUria Healing LichtCirkels in 2021 geleid vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest – afgestemd op de Uluru Rock Moeder Schelpen Bron op:
    28-1 / 27-2 / 28-3 / 27-4 /  26-5 / 24-6 / 24-7 / 22-8 / 21-9

  6. LeMUriaanse HuisReiniging op Afstand van jouw Huis of Bedrijf  € 144
  7. Een Kristal Activatie, Initiatie & Inwijding: € 33 per Kristal OF
    4 kristallen tegelijk voor € 111.
    Gegeven vanuit de Sterrenpoort op afstand) van jouw Skull-Draak-Eenhoorn-Engel-Dolfijn-Bol-Sieraad:
     

    Van allen ontvang ik graag vóóraf even een foto per e-mail / whats App.

 

HEB JIJ JE AL OPGEGEVEN VOOR DE VOLLE MAAN LICHTCIRKEL OP MAANDAG 30 NOV? Het kan uiterlijk tot 19.30 uur

OF VOOR DE 7 HEILIGE ULURU ROCK DAGEN 20 – 26 DEC?

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl