Versteend Hout uit het Uluru Rock & LeMUria Tijdperk Verrijkt de LeMUria Lichtwerker

VOORAF

Beste Lichtwerkers & Volgers van mijn LeMUria Healing Netwerk

  • Ten Eerste: Bestel alvast HIER je LeMUria Healing Tickets om deel te nemen aan de LichtCirkels in MAART op: 3-3 Poortdag / 7-3 Volle Maan / 15-3 Zoom Webinar /21-3 Seizoenswisseling 6e LeMUria JaarCirkel Dag sinds 8-8

NU waar het voor ons allen écht om draait, namelijk ons Versteend Hout Domein downunder de Uluru Rock in Centraal Australië én verre omstreken

Versteend Hout leeft op heel Moeder Aarde in het Oude Bewustzijn van de LeMUrianen, maar er zijn enkele gebieden waar dit gesteente weer aan de oppervlakte komt met haar bezielde taak, om de in haar nog altijd aanwezige herinneringen, onder de huidige mensheid (lees gerust: LeMUrianen) naar boven te brengen. 

Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

In het levende bewustzijn van de versteende boomsoorten in Madagaskar, Indonesië en nog enkele landen in Amerika en Zuid-Europa, staan de Geneeskrachtige inscripties nog recht overeind.

  1. Het versteend hout van Palmboom uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-Oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. De dinosauriërs waren in die tijd al zo’n 45 miljoen jaar uitgestorven!


VERSTEEND HOUT PALMWORTEL – ALIEN nr 1:
ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN

2.  Het versteend hout uit Indonesië bestaat bijna uitsluitend uit de boomsoort dipterocarpus. Deze loofbomensoort bestaat nog steeds, en komt veel voor in het tropische regenwoud van Zuid-Oost Azië. Het Indonesische versteend hout komt doorgaans uit het Mioceen tijdperk. Dat betekent dat de bomen ongeveer 20 miljoen jaar geleden leefden. De dinosauriërs waren in die tijd al zo’n 45 miljoen jaar uitgestorven!  

Versteend Hout – Moeder Drakin XL 2: ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN
VERSTEEND HOUT – MOEDER DRAKIN XL 2:
ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN

De Kwaliteit van de in mijn webshop te bestellen Versteend Hout Drakinnen, Schedels/Skulls & Losse stenen zijn van onschatbare waarde, omdat ze de basis vormen van al het leven op Moeder Aarde. Allen zijn ingewijd tijdens het 7 daagse Uluru Rock Kerst Event.

De Moeder Drakinnen zijn ware krachtpatseressen met een Uluru geheugen dat teruggaat tot minstens 20 miljoen jaar geleden. Haar BOOM stond ooit op kruisende LeMUria Songlines van vele meridianen en water-leylijnen die later rivieren werden. Zij zijn de stamhouders van vele coördinaten van de LeMUria Familie. Wie hoedster van haar wordt zal op de meest rechtstreekse wijze verbonden zijn of worden met het moment van de opbouw van LeMUria. ALS JIJ JE DUS AANGETROKKEN VOELT TOT DEZE VERSTEEND HOUT MOEDERDRAKIN, DAN BEN JE DUS VAST OOK EEN VAN DE LEMURIA-FAMILIE-STAMOUDSTEN. Ze zal je in de watten leggen, beschermen, bewaken, gronden, BeZielen en leren opkomen voor jezelf als dat nog nodig zou zijn.

Maar dat niet alleen, ze zal je meenemen door dé geheime LeMUria MOEDERPOORT der LeMUria Poorten, bij onze Moeder Maas – Maasplassen, om samen met jou op reis te gaan naar verre einders van het Omniversum tijdens meditatieve momenten en/of in je slaap. Je zal groeien in bewustzijn en steevast uitgroeien tot een standvastige terug gekeerde LeMUriaan op Moeder Aarde. 

Versteend Hout – Moeder Drakin XL 1: ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTENVERSTEEND HOUT – MOEDER DRAKIN XL 1:
ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN

Nu meer over de Versteend Houten Schedels/Skulls, want onderstaande Uluru Rock familie komt volledig uit wat nu Madagaskar heet.

3.   Het versteend hout uit Arizona en Madagaskar is van de boomsoort araucaria, oftewel apenboom of slangenden.
Dit versteende hout is wel 225 miljoen jaar oud (tegenover Indonesische Versteend Hout van 20 miljoen jaar, is dit dus véle malen ouder. 225 miljoen jaar geleden leefden zelfs de eerste dinosauriërs nog niet op Moeder Aarde (volgens de geleerden:)!

Deze Versteend Hout Schedels zijn dus werkelijk Oeroud & Uniek in haar soort. Zij bevatten een groot deel van de bestaansgeschiedenis van Moeder Aarde in haar genenbank!
BESEF DIT HEEL GOED ALS JE  IN DE OGEN STAART VAN DEZE VOLLEDIG INGEWIJDE & GEACTIVEERDE KRISTALLEN SCHEDELS! Klik op de foto om haar groter te schouwen.

In de LeMUria Healing WebshopCategorie 0) Nieuw in Collectie vindt je ze tot en met half maart, waarna ze onder de letter V te vinden zijn in Webshop – Categorie 00) Kristalwebshop op alfabet of Webshop – Categorie 20) Kristallen Schedels bij letter V

Wens je liever een fossiel in de vorm van koraal, haaientand, bijzondere schelp of van een Dinosauriër? (Categorie 34) Dan is dit mogelijk een rijke bezielde aanwinst:

Bevat:

  1. Stukje BOT van een IGUANDON dinosaurier
  2. Fossiele uitwerpselen (coproliet) van een TRACHODON Dinosaurier
  3. Fragment van een Dinosaurier EI
  4. Kleine loep

150 miljoen jaar oude Dinosauriër bot en uitwerpselen én een 70 miljoen jaar oud stukje Dinosauriër EI

Afbeeldingsresultaat voor skulls alpha en omega maria van der geest

Hier volgt een krachtige Meditatie afgestemd op mijn 3 Kanjers van Versteend Hout Schedels (26, 29 & 42 kilo) die zich samen Alpha & Omega noemen, waarop mijn logo gebaseerd is bovenaan de website.

LeMUria Meditatie via het LeMUriaanse Versteend Hout Bewustzijn

Overige Websites

Ter afsluiting maak ik de lezer er op attent dat ik na eindelijk weer wat uurtjes tijd heb kunnen vrijmaken voor mijn www.aardehealing.com website. Hier heb ik aanvullingen geplaatst aangaande Krachtplaatsen door heel Nederland en heb ik handige website adressen toegevoegd waar je de Aller krachtigste, de oudste, hoogste en dikste Bomen kunt vinden in Nederland of elders. Neem er eens een kijkje. Ik ben benieuwd wat je er van vindt. Breng dit tot uitdrukking door het aantal sterren aan te klikken per pagina. 

Mijn Website www.moedermaria.nl zal eerdaags ook weer aangevuld gaan worden. Heb jij zin om hier ook een bijdrage aan te leveren, stuur het me dan toe, dan zal ik kijken of ik het plaats in overleg met mijn  Spirituele Gidsen die de leiding hebben bij al mijn schrijf werk.

Hierbij laat ik het voorlopig, want eerdaags volgen er nog veel meer categorieën die tot nu toe onder belicht zijn gebleven, maar wereldwijd onder de aandacht gebracht zullen worden als al mijn LeMUria LichtCirkel vrienden mij ondersteunen dit bericht te verspreiden, zodat er nog veel meer Lichtwerkers zullen meedoen tijdens de LeMUria LichtCirkels op Poortdagen, Volle Manen, Seizoenswisselingen en mijn Zoom Webinars.

Bron gebruikt in dit bericht:
www.https://xyleia.eu/nl
Showroom versteend meubilair:
Xyleia Natural Interiors
Dorpsstraat 50
8111 AE Heeten
Tel. 0570 220 378


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan huisarts / specialist.