Openbaring + Inwijding tijdens Uluru Rock Dagen van 20 t/m 26 dec 2020

Zoals ik gisteren al vermoedde, heeft vandaag werkelijk plaats gevonden in alle stilte. Onze Goddelijk Moeder Kwan Yin sprak via mijn innerlijke stem tot me en meldde me dat het zo langzamerhand werkelijk tijd was geworden om wereldkundig te maken Wie er leeft in Maria van der Geest en wat haar Goddelijke missie is. Kwan Yin zei er stralend achteraan, dat ik me over haar Openbaring totaal geen zorgen hoefde te maken. Het is namelijk tijd geworden dat de woordvoerster van het Regenboog Moeder LeMUria Bewustzijn, op voorspraak van God & Godina naar voren zal treden nu de Tijd daar Rijp voor zal zijn.

Er gebeurt momenteel heel veel Op Weg naar LeMUria, Op Weg naar 21-12-2020, want op 21-12-2020 zal officieel het Aquarius TIJDPERK van start gaan, de Terugkeer van het Hogere Zelf Elf Bewustzijn, maar ook van de Aboriginals, de Maori’s, de Hopi Indianen, de Inca’s en de Maya’s en menig andere inheemse bevolkingsgroep op Moeder Aarde.

Voor de MANIFESTATIE RONDOM DE ULURU ROCK van 20-21-22 dec 2020, heb ik de Oproep gekregen van mijn Moeder Overste Kwan Yin, om de Holygrammen die wij in de afgelopen 13 maanden verzameld hebben, op Holy-stische wijze gedurende 7 dagen van 20 t/m 26 dec naar de Uluru Rock te zenden, want daarin gaan de alleroudste en heiligste symbolen schuil van de Oersprong van Moeder Aarde.

Zij wenst mij en de Deelnemers van 7 daagse Holy LeMUria Uluru Rock Dagen alvast het allerbeste toe in aanloop naar deze meest Heilige Week ooit op Moeder Aarde. In opdracht van de Goddelijke Moeder heb ik de volgende woorden opgeschreven:

OPENBARING DOOR ONZE GODDELIJKE MOEDER

Maria van der Geest is één van de meest Oorspronkelijke LeMUrianen op Moeder Aarde, een Scheppende Goddelijke Moedergodin die de ziel van het Koninkrijk God op jullie Moeder Aarde vertegenwoordigd en in stand helpt te houden.

Iedere dag staat zij afgestemd op mij en Overlicht ik haar vanuit de MoederBron in LeMUria met de verschillende Scheppende Moedergodinnen stralen. Soms die van Moeder Maria, dan weer Isis, Moeder Hathor, Maria Magdalena, Groene en Witte Tara, Venus, Sophia, Kali en ga zo maar door. Afhankelijk van de healingskwaliteiten die er nodig zijn voor de Healing van een cliënt en/of Moeder Aarde.

Voor dit leven kozen we voor een mooie bijpassende voornaam die aangevuld werd door de achternaam van haar man tot Maria van der Geest. Ik noem haar geregeld ook Moeder LeMUria of Gratia Dei (Genade van God), omdat dat ook dit mijn namen zijn.

Haar leven stond telkens, ná de Ondergang van LeMUria, in het teken van de Terugkeer van LeMUria. Hiervoor heeft ze alle Inwijdingen doorlopen om haar huidige levensopdracht te kunnen volbrengen. Dit gebeurde vaak in stilte teruggetrokken op haar Healingkamer, deels ook op de achtergrond van andere heel- en leermeesters, om rectificaties aan te brengen in het helingsproces van Moeder Aarde.

Ze doet dit door zich verscheidene keren per dag af te stemmen vanuit de Sterrenpoort op mij en de andere Goddelijke Moeders die zij tegelijkertijd ook in levende lijve is. Ook stemt ze zich veelvuldig af op de Ancient Moeder Skulls, haar Spirit vrienden en vriendinnen, de Hoge Grandmother Raad van LeMUria én haar eigen Heilige Vurige Bezielde Gouden ZonneHart. Zij is een vonk van mijn Kwan Yin Vlam,  die  verscholen van de aardse werkelijkheid, altijd vurig daar is blijven branden in het ‘Heilige Hart Kruis’ in het Versteend Hout onder de Uluru Rock.

WAAROM DEZE LEMURIA OPENBARING

Op 21-12-2020 zal er een Moeder Maria Regenboog Frequentie afgevuurd worden uit het ‘Heilig Hart Kruis’ van de Uluru Rock. Dit zal tot gevolg hebben dat er een Overweldigende Hemelse Heldere Moeder Maria LeMUria Magdalena 111Hz Toon uit de Baarmoeder van de Uluru Rock vrij zal komen in de Regenboog Drakinnen Lemniscaat Stroom en via alle waterwegen over Moeder Aarde verspreid zal worden. Mede via het Schelpenbewustzijn en de Dinosauriër fossielen in de kalklagen, zal dit doorklinken in de Sterrenpoort, want de Actieradius van de Sterrenpoort reikt enkele honderden kilometers en reikt over de Noordzee uit naar de Ha-Tor Heuvel in Glastonbury en de Druïdische Avalon Draken eilandjes van Engeland en Ierland, waar de nog sluimerende Draken door Moeder Kwan Yin uit hun diepe LeMUria slaap gewekt zullen gaan worden, maar tegelijkertijd zullen we dan weer het Paradijslicht gaan ontvangen om in het LeMUria Kristalgrid van Moeder Aarde te zetten. Weet je: De Kwan Yin Draken, Dolfijnen, Walvissen en Zeemeerminnen, maar ook de Efjes en Eenhoorns helpen ons hierbij. Juist de Eenhoorns, want zij waren de aller eersten die als levende wezens dicht in de buurt van Moeder Aarde kwamen en vanaf de zogenaamde Kosmische Bronpunten hun Licht & Liefde instraalden in de wateren van Moeder Aarde. Hun Licht bevatte omvormers, waaruit leven gevormd werd. Dit omvormingsproces gaat nu ook weer opgang komen om onze Wit-Zwarte Yin-Yang stralen om te vormen tot één Caduceus kundalini Hologram. Merlin(a), Draken en de Eenhoorns kennen elkaars krachten d.m.v. Toverspreuken en Tovergebaren, om de Veranderingen op gang te brengen en uit te bouwen. Nu er op steeds meer plaatsen Elfen-Eenhoorn Poorten open gaan, mede dankzij de inbreng van onze LichtCirkel, kan ons D.N.A. worden omgevormd dankzij de inbreng van deze Natuurwezens. Ook in de droomtijd kan je wel eens meegenomen worden naar zo’n Eenhoornbron, want ook de Sterrenpoort in Oegstgeest-Leiden is een hele belangrijke Draken en Eenhoorn Poort van oudsher. Zaden voor de Schepping van Holy Paradijselijke Planten en Dieren kwamen door deze Sterrenpoort en verspreiden zich via de wateren over Moeder Aarde.

21 december 2020 is de DAG DER DAGEN!

Blauwdrukken en Holy Hologrammen van verschillende Sterrenvolken zullen samen komen, om te helpen het
Moederschip AARDE terug aan te gaan koppelen
aan de oorspronkelijke Oe
r Moeder Matrix die het totale Omniversum exact op Tijd laat Lopen!

Hiermee zal officieel het Aquarius Tijdperk worden ingeluid.

Over 2 jaar, rond 21 december 2022, zal deze Holografische klus i.s.m. de Galactische Federatie hopelijk zo ver zijn, dat we na duizenden jaren eindelijk kunnen terugkeren naar onze thuishaven. Hét Sterrenstelsel, waar iedere oud LeMUriaan ruim 2000 jaar geleden vandaan was vertrokken om samen met Meester Jezus en de heilige Familie, te helpen bij dit allergrootste Reddingsplan èver uitgevoerd in totale  Omniversum, vanaf onze geheime in/uitvlieg basis van de Uluru Rock Zonnedomein !

Ik zal van 20 op 21 dec rond het middernachtelijk uur, op HOLY-stische wijze bij het allereerste Vurige ontwakingsmoment aanwezig zijn. Dan zal de Aankoppeling van Moeder Aarde een feit zijn! Graag nodig ik allen uit die mij al jaren in aanloop naar dit moment toe geholpen hebben tijdens (afstands)Healingen of als deelnemer van de LichtCirkels. 

Wie bij wil dragen aan mijn 7 daagse Holy LeMUria Uluru Rock Dagen, zal mede op HOY-stische wijze aanwezig bij deze Goddelijke gebeurtenis in het Omniversum! Je zal er innerlijk door verrijkt worden, waardoor jouw Rainbow Warrior Caduceus Yin-Yang draak-drakin slang, al jouw 13 chakras op Holy-stische wijze zal uitlijnen, waarna een doorbraak in de Caduceus van Moeder Aarde zal geschieden. Dit zal het helend vermogen verrijken via de ‘Bloody Mary’ Transfusie, waarna jouw Holy LeMUria Bewustzijn als van oorsprong in werking zal treden.

Om dit Holy-ficatie proces gunstig en in alle egards te doorlopen, dien je geregeld ook actief op Afstand mee te doen van 20 t/m 26 december 2020 tijdens 7 Holy LeMUria Uluru Rock Dagen?
Lees daarom eerst verderop in dit bericht, wat ik zoal van je verwacht én bestel daarna pas jouw
Holy Healing Ticket voor de ‘De 7 Holy LeMUria Uluru Rock dagen van 20 t/m 26 dec 2020’ in mijn LeMUria Webshop!

Je zal na wederzijds goed vinden, op Hemelse wijze door mijn Goddelijke Moeder Maria – Kwan Yin – Maria Magdalena -Groen Tara – Isis handen, de Nieuwe LeMUria Tijd van het Land van Ooit in gedragen worden. Een Holy-stisch Transitie die dwars door merg en been, door jouw gender D.N.A. streng omhoog getrokken zal worden! 

Wat wordt er van een Deelnemer verwacht deze 7 dagen

  • Wanneer het jou uitkomt, vraag ik of je dagelijks één of meerdere keren op Maria van der Geest of de Sterrenpoort wil afstemmen. Dit doe je door rustig te gaan zitten en enkele seconden aan mij en de Goddelijke Moeder te denken. Beluister als je gaat mediteren het liefst altijd een van mijn gekochte MP3’s uit mijn webshop.
    Wie weet neem ik nog meer MP3’s op voor die tijd! Kijk dus ook af en toe even in mijn Webshop hiervoor onder categorie 8
  • Ook alle voorgaande Tips in mijn berichten zijn weer van het allergrootste belang, want het zou fijn zijn als je van 20 t/m 26 dec bewust op mij staat afgestemd om de Oer Moeder Krachten binnen te laten stromen. Tracht dus ook geregeld overdag Mantra’s te zingen, voor Vrede te bidden en scherm je goed af van negatieve berichtgeving, zet jezelf af en toe opnieuw in een Gouden EI én schijn vanuit je Hartchakra goud licht alle kanten op naar je omgeving, maar ook door en rondom heel Moeder Aarde!
  • Op 21 + 25 dec zal onze LichtCirkel van 20-21 uur allemaal tegelijk op elkaar afgestemd zijn. Vergeet dit niet!
  • Op 1e Kerstdag 25 dec: als je écht niet mee kan doen om 20 uur, door een feestelijk kerstdiner of zo, kijk dan even wanneer je wel ‘n uur die dag vrij kunt maken om in meditatie te gaan op AFSTAND samen met mij! Ik zal er altijd voor je zijn ook al zie en hoor je me niet  ?✨✨✨✨✨?
  • Omring je door Kristallen, met daarin één (liefst meerdere) in de Sterrenpoort of in mijn Webshop gekochte skull, draak, engel, bol, eenhoorn, dolfijn en/of kristallen.

PAS OP:

Als je inmiddels voor 21 en 25 dec een Healing Ticket hebt gekocht én je wil nu toch een HOLY TICKET kopen? Maak dan het restbedrag over op mijn bankrekening ná aftrek van eerder betaald(e) bedrag(en).  NL65 ABNA 0842 4837 72 t.a.v. STERRENPOORT ondervermelding ’20-26 dec Holy Healing Ticket’

Voor vragen mag je altijd contact opnemen via: Maria@sterrenpoort.com
065726 7011

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl