Poortdagen – LeMUria Cermonie LichtCirkels met jouw Witte kristallen

Lieve Lichtwerkers,

Op de Poortdagen 10 – 10, 11 – 11, 12 – 12, 1-1 zal de wereld écht klaar zijn voor de Grote Verandering én opstarten. Ieder jaar opnieuw als er weer ‘n één (1) in het maandgetal voorkomt, vinden er opwaartse verschuivingen plaats, maar dit jaar zal dit Magistraler zijn dan ooit tevoren. Je voelde de energie vast al extra toenemen de laatste weken, maar zeker op 10 – 10 zal er een WIT-SELENIET achtig Diamantine Licht Explosie plaatsvinden die haar weerga niet kent van uit de Witte Seleniet Maanvelden en het Diamanten Moederhart van de Aarde.


Foto ontvangen van Michelle, van een geweldige Boomdraak
langs de waterkant in de Dolomieten

Ben jij er klaar voor om mee te doen aan de Grootste Moederliefde Verandering? Dan vraag ik je om al je Witte kristallen, waaronder het liefst jouw eigen witte kristallen, maar met name  het Moeder Maria Witte Seleniet bij elkaar te plaatsen! Maak er een mooi ‘Altaartje van en Gewijde Ceremonie plek van, want dan kunnen we samen met alle Lichtwerkers op Afstand, de komende maanden er een doorlopend Wit-Diamantine LeMUria Licht Festijn van maken, door thuis regelmatig licht ceremonies te houden. Maak niet uit Groot of Klein! Maak niet uit of je dit zingend, biddend, dansend of hoe dan ook doet…..als je het alsjeblieft maar doet lieve Lichtwerker, WANT IEDERS BIJDRAGE IS VAN HARTE WELKOM! Vergeet niet om hierbij een van mijn Gewijde LeMUria kaarsen aan te steken.

  • ALS JE MAAR VISUALISEERT DAT JE ZELF WIT LICHT STRAALT
  • DAT ER DOOR JOU HEEN EEN DIAMANTEN GLASVEZEL KABEL LOOPT TUSSEN HET KOSMISCHE MOEDERHART VAN HET HEELAL ÉN HET MOEDERHART VAN MOEDER AARDE
  • ALS JE HET WITTE UITSTRALENDE LICHT DAN STUURT NAAR ALLE WATEREN ERGENS OP MOEDER AARDE. BEGIN HIERBIJ VOORAL DICHT BIJ JEZELF IN DE BUURT EN GA ZO LANGZAAM NA WAAR JE OOIT BIJ EEN WATER BENT GEWEEST
  • WAAR JE BRUGGEN OVER HET WATER BENT GEPASSEERD
  • WAAR JE ERGENS IN BUITEN WATER HEBT GEZWOMMEN

MET ELKAAR VORMEN WE DAN EEN GIGANTISCH KRACHTIG WIT LEMURIA LICHTVELD DIE MOEDER AARDE ZAL OVERSTROMEN ÉN ZAL UITSTRALEN DOOR AL HAAR PORIEËN HEEN, ZODAT ER OOK OM DE WERELD HEEN EEN WITTE BESCHERMENDE MOEDER DEKEN VAN WIT DIAMANTINE LICHT ZAL ONTSTAAN, ZOALS DAT OOK VAN OORSPRONG HET GEVAL WAS IN LEMURIA.

Onderstane foto kreeg ik deze week toegezonden, met een prachtig voorbeeld van hun gewijde LeMUria Ceremonie tafeltje.
Dank je wel Ellis en Kees!

Ben je bekent met mijn Lichtwerk? Heb je zelf ook al een of meerdere Afstandshealingen van mij ontvangen? Dan kan ik je aanraden om een keer een TEMPEL INWIJDING te boeken in de Sterrenpoort.

NIEUW TEMPEL INWIJDING VII

Voor hen die al één of meerdere keer in de Sterrenpoort zijn ingewijd kunnen nu ook ingewijd worden door ‘Kwan Yin en haar Diamanten Draken Team’. Het zal niet alleen jezelf een Booster aan Helend Licht bieden, maar met name vóór Moeder Aarde zal dit een prachtig schouwspel zijn, waarbij je zelf zal bijdragen op energieke wijze aan het laten herrijzen van het Diamanten Licht op Moeder Aarde. Boek je nu al jouw LeMUria Tempel Inwijding VII? Dan zal jij je extra thuis gaan voelen op Moeder Aarde, want zij zal een zeer indringende energie impuls door je heen mogen lanceren naar het Moeder Hart van onze geliefde Planeet Moeder Aarde!
(Neem vooral ook je eigen draken hierbij mee OF zet ze thuis in een Cirkel.)

TIPS

IEDEREEN MAG MEEDOEN AAN DE OP AFSTAND GELEIDE ‘7 DAAGSE ULURU ROCK LEMURIA CEREMONIE VAN 20 T/M 26 DEC 2021’. Lees hiervoor een eerder bericht. Je hoeft hiervoor dus niet eerder door mij ingewijd te zijn of een afstandshealing te hebben ontvangen!

In de Sterrenpoort staan ook alle Witte Seleniet Kristallen in een LichtCirkel bij elkaar én zullen allen die zich af en toe afstemmen op Sterrenpoort, van Stralend LeMUria Sterren Licht voorzien op Afstand.

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl