Zondag 1 oktober wordt een allerbelangrijkst Moment in de Tijd!

Lieve Mensen,

De volle maan valt op  29 september 2023 en wordt de Oogstmaan genoemd. Zij zal van begin okt t/m dec voor nieuwe diepgaande veranderingen gaan zorgen, zowel privé, landelijk als internationaal. Tevens wordt op deze dag de bescherm Aartsengel Michaël(a) wereldwijd geëerd. Zie voor de aankoop van een beschermende Aartsengel Talismanstenenset in webshop categorie 50.

Opgeven voor het ontvangen van Healing op deze krachtige dag? Bestel dan een speciaal voor jouw geïnitieerd LeMUria Afstands Healing Ticket voor 29 sept HIER  voor slechts € 13.
Start altijd om 20 uur, terwijl je rustig meditatief luistert naar de
 ‘STERRENPOORT: Lever Meridiaan Sound Healing’ op Spotify of naar mijn extra krachtige Sound Healing MP3 nr 66.

Zondag 1 oktober gaat ons nieuwe Project van start als we allen thuis om 20 uur in meditatie gaan (altijd graties), geleid vanuit de LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest, in de Nieuwe Verenigde Tijd van Oer Moeder LeMUria.

Dit doen we wekelijks om Vrede op Moeder Aarde weer een stukje dichterbij te brengen voor de Mensheid en alle levende Wezens én de Geneeskracht vanuit de MoederBron via onze Lichtkanalen, door onze harten en meridianen  te bundelen met het instromende Herscheppende Water Plasma en deze te verspreiden: allereerst door ons eigen lichaam, waarna we het uitzenden naar onze naaste familie, vrienden en de kinderen van de Toekomst. We zullen hierbij geholpen worden door talloze buitenaardse en binnenaardse Hoogwaardigheids bekleders en Natuurwezens uit talloze dimensies.

Om deel te nemen én meer info over de ‘World Peace Healing Circlesklik je bovenaan deze webshop op de gelijknamige link.

Er komen momenteel zóveel Licht stromen via de LeMUria Lichtwerkers Families bij elkaar, die intens in ons aller Levens naar binnen zullen gaan om ruimte te scheppen, waar dat nog nodig is!

Deze intense Licht stromen botsen nooit, maar zoeken juist die lege ruimtes tussen organen en in de chakra’s, waardoor er intens ingrijpende D.N.A. verschuivingen kunnen gaan plaatsvinden.
OOK OP ONS ALLER MOEDER AARDE!

Bijna dagelijks gebeurt dit dus zowel in onze lichamen, alsook op onze planeet om ons heen, om wat nog blokkeert of in de weg zit te deblokkeren en te filteren wat loskomt.

Ben jij zo’n ziel van allereerste uur? Dan ben je met zó ontzettend veel kwesties en gebeurtenissen verbonden geraakt, dat je het moet beschouwen dat je jezelf vanuit een diep moeras terug omhoog hebt dienen te trekken. Je weet ook dat een moeras trek en zuigkracht heeft, waar je niet zó maar uit vrij komt.
Deze zuigkracht laten we nu achter ons, want we zijn er in geslaagd vaste wal onder de voeten te krijgen.

Onlangs zijn we met Moeder Aarde door de 2e LeMUria Hoofdpoort gereisd in dit Zodiacjaar (gestart op 26 juli) waarbij we in dit Holy LeMUriajaar op 8-8 ons Leeuw-Leeuwinnen Mensdeel en Boom-Granietwezen Mensdeel als onze eigen Hoofd Poortwachters hebben aangetrokken vanuit de moerassen. Dit waren ooit ook onze allerkrachtigste en moedigste Mensdelen die ons nu weer zullen gaan helpen en leiden om het Holy Water Plasma te vereeuwigen in de catacomben van Moeder Aarde, omdat dit water plasma nu vrijelijk ook weer door de moerassen op de maandelijkse 10-10, 11-11, 12-12 en 1-1 poorten zal kunnen stromen, met haar alles doordringende Scheppende Holy Formules van veerkachtig en geneeskrachtige gedachtes.

Dit zal door onze bezielde uitgelijnde lichamen, via de Hypofyse in Hoofd, Hartevat & Yinvat van de Buik gaan doorstromen. Soms is/was hier extra moed en doorzettingsvermogen van een oude wijze ziel voor nodig, een oude wijze ziel die hiervoor vaak ongemerkt vanuit de MoederBron van al het Leven, speciaal levenslang voor getraind en opgeleid is!

We zijn als Licht Familie’s hiervoor in het begin van de huidige jaartelling voor teruggekomen rondom de kruisigingsperiode van ons aller Meester Jezus. Voor een ander soms meer bekend als Sananda of Yeshua.

Ook nu vormen we dus weer één magistrale Groep, één LeMUria Licht Familie. Velen zijn geroepen, maar hebben door de zware opdracht het focuspunt onderweg verloren door drama. Dan dient zich zo af en toe iets aan wat het zogenaamde tijdelijk verloren schaap terug te brengen in de stal!

Hiervoor kreeg ik de oproep om de Holy ‘World Peace Healing Circle’ op te starten, zodat we toch weer als één Licht Familie, met als Focuspunt ‘VREDE TERUG BRENGEN OP MOEDER AARDE’ ons herenigen:

  • Om LeMUriaVredeslicht uit te gaan stralen
  • Eerst te ankeren in ons eigen Centrum
  • En door te stralen naar de bomen, wateren, zeeën en overige levende wezens.

Dit zullen we doen  met het alsmaar binnenstromende Scheppende Licht van de Goddelijke Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin vanuit de MoederBronnen van LeMUria down-under de Uluru Rock en wijde omgeving.

Het gaat hierbij om met ons allen verzamelde VUUR, PASSIE en LIEFDESLICHT tot HerSchepping te komen, maar door allereerst de Liefde voor jezelf te bekrachtigen. Passie is op Pure Liefde geënt en brandt diep binnen in ons allen, waardoor het nu voelbaar in ons allen zal gaan oplaaien als een Heilig Vuur, uitzaaiend en Scheppend tot één Kosmisch Moeder LeMUria Veld – van onze ‘LeMUria World Healing Peace Circle’.  Zie het voor je hoe ook jouw Hart opgenomen zal gaan worden in het Drievoudig Brandende Kosmische Hart van de Liefde van Moeder LeMUria. Hierin brandt doorlopend het meest zuivere Christus-Christina Vuur van Zon, Maan, Venus en haar omringende planeten en sterrenstelsels.

Hiermee trekken we samen vanuit het LeMUria Hart van Moeder Aarde nu onze HOLY KERNWAARDEN EN ZIELENWEZENDELEN aan op alle zondagavonden tussen 20 – 21 uur.

Op weg naar 11-11 gaat het nu om de allerhoogste KRISTALLIJN & EENHOORN-achtigen (klik HIER om mijn eerdere bericht met volledige jaaroverzicht nog eens te lezen).


Zelf beschikken over een ingewijde LeMUria Eenhoorn? Kijk dan in mijn LeMUria Healing Webshop categorie 32

Vanaf 2008 heb ik het LeMUria Gebed ‘WIJ HERENIGEN ONS MET LEMURIA’ langzaam vorm mogen gaan geven. Daarom publiceer ik het nogmaals, zodat het meer kracht zal mogen krijgen, als wij dit met elkaar iedere zondag m.i.v. 1 okt 2023 om 20 uur, vóóraf aan de World Peace Healing Circles, thuis hardop voor zullen lezen.

Wij Herenigen ons met LeMUria

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Om Moeder Aarde nieuw leven in te blazen
Om haar Wateren te Kristalliseren
En haar Wind te verfrissen

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door Boom-, Plant- en Mineralenrijk
met ons Kristallijnen Licht te Verrijken
En voor het Dierenrijk een leefbare wereld te Scheppen

Wij Herenigen ons met Moeder LeMUria
Om het MoederLicht te Kanaliseren en door te geven
Via onze Merdianen en Chakra’s
Via Leylijnen, Bronnen, Rivieren en Zeeën
Naar de LeMUria Lemniscaat
Draak-Drakinnenstroom

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Door ons dagelijks af te stemmen op HUNAB K’U
En de LeMUria Tempels in de binnenaarde
Door in Vrede samen te Leven en onze
Voorouders te eren t.b.v. ons nageslacht

Wij Herenigen ons met LeMUria ons Moederland
Ons MU en Moeder ZonBron land
Door Eenwording met onze Soulbroeders & zusters
Afkomstig van de Sterrenrijken & Hemelse Sferen

Dit doen wij vanuit Harten Eenheid
Afgestemd op de Uluru Rock BaarMoeder
In het Versteend Hout & LeMUria RassenStamboom
Vanuit Al onze verschillende Culturele expressies
Door Tegenstellingen als Macht & Onzekerheid
om te vormen tot Kracht & Vertrouwen
Door Angst, Verdriet & Onrechtvaardigheidsgevoel
Om te buigen tot Vrede, Vreugde & Harmonie
Via de Wortels van de Flower & Gaia Tree of Life Stamboom
Zoals het ooit was aangelegd

AMEN

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com