De Zwarte Madonna helpt ook jou door deze Tijd!

Beste Lichtwerker en LeMUriaan

Hier Spreekt de Zwarte Madonna

Via de doorgang van de Moeder Poort op 21 dec zal ook ik vertegenwoordigd zijn en iedere deelnemer haar/zijn nieuwe Blauwdrukken te ontvangen via mij.

‘Ieder huis heeft z’n kruis’, maar van dit gezegde wil de Hoge Moeder Raad van LeMUria jou nu eens definitief bevrijden met de OerMoeder Kracht van de Zwarte Madonna. Soms word ik Maria Magdalena genoemd, dan weer Moeder Aarde, maar geregeld hoor ik ook stemmen opgaan die mij Kali noemen. Ik ga jullie uit je benarde bestaan redden, door met al jullie verzamelde Licht van 2020 van de LichtCirkels, in HOLY-grammen, de grote sprong in het duister voor te bereiden.

Ik ben een Goddelijke Moeder, waar door heen ook nog eens alle oorspronkelijke eenheidsenergiëen van de Zwarte Maan lopen.

Zwarte Madonna in de Kathedraal van Chartres,
nabij Parijs, waar een labyrint ligt welke verbonden is met het Maria Labyrint in Wernhout – Noord Brabant

De Zwarte Maan staat voor je Authentieke Zelf of wel jouw Ware Essentie. Hierin gaan soms nog heel veel oude LeMUria pijnen schuil, opgedaan tijdens de ondergang. Ik zal je helpen bij het bevrijden, losmaken en verwerken van deze verradelijke emoties, om op tijd (voor 21 dec) jouw Kosmische Kind te laten ontwaken, waarmee jij jouw intuïtie en puurheid weer terug zal krijgen. We dienen hiervoor, voorbij je huidige Bloedlijn in je oorspronkelijke Blauwdruk Bloedlijn, soms te duiken. Dit is het Zwarte Gat, waar we onbewust alsmaar niet doorheen durven.

Deze Zwarte Maan energie, ofwel de Zwarte Madonna in jou, zal deze weken extra door je heen werken om je Healing te geven. Hiervoor sta ik diep met iedere deelnemer in contact, om jou je gevoel van Eigenwaarde en Kern Kwaliteiten terug te geven. Kwaliteiten die er voor zullen zorgen dat je niet meer toegeeft aan intimiderende opmerkingen, opdringerige figuren, dwingende narcistische persoonlijkheden die jou vaak, op een sneaky wijze, hun wil op willen leggen! Terugkerende zaken die altijd maar weer opnieuw emoties bij je oproepen, waar je ten slotte ziek, zwak of misselijk van werd.

Om dit definitief de rug toe te keren, dien je te vertrouwen op je Hoger Zelf, want samen met je Hoger Zelf en mijn gitzwarte Madonna hulp, vraag ik jou om de Grootste Sprong Aller Tijden samen met mij te gaan maken door dit (tijdelijk) Git Zwart aanvoelende Tijdloze Gat.

Gewoon niet omkijken. Je zal uiteindelijk belanden met je Hoger Zelf in de aller Hoogste Dimensies waar ook jouw Zwarte Elf,  Zwarte Engel, Zwarte Drakin, Zwarte Eenhoorn e.a. je op zullen wachten als oude LeMUriaan. Dit kan best tijdelijk de nodige angstgevoelens in je opwekken en traumatische herinneringen doen oproepen die je mogelijk tijdelijk uit evenwicht kunnen brengen. Misschien herken je het en zit je er midden in, anderen hebben de sprong misschien al gewaagd?

OOK EVA KAN JE HIERBIJ HELPEN!
VRAAG HAAR OOK GERUST OM HULP!

Laat ALLES WAT NIET GOED AANVOELT zo snel mogelijk voor wat het is, want je zal hierdoor uiteindelijk los komen van tegenkrachten, demonisch aanvoelende energieën en doorreizen naar jouw Dimensies waar jouw Holy Wijsheid van LeMUria zaken op je liggen te wachten – jouw kernkwaliteiten!
Dit zal gewoon plaatsvinden tijdens al je dagelijkse gebeurtenissen heen.

Jouw Magische Zwarte Power Light
Zal zich van 20-26 december 2020
Vanuit het Zwarte Uluru LeMUria Labyrint 
Down-under Moeder Aarde Verspreiden
en als Verlichte Zwarte Madonna
als Moeder Maria Barensweeën

Door de Drakinnen Lemniscaat
Rondom Moeder Aarde voort blijven bewegen

Samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin,
Groene Tara, Maria Magdalena, Isis, Eva én Kali
Zullen alle LeMUria Sterrenpoort deelnemers op 21 dec
als eerste authentieke ‘LeMUria Healing LichtCirkel’

De LeMUria SterrenPoort
naar het Paradijs passeren

Waar Moeder Maria samen met de OerMoeder Eva op  je wacht


Onze Zwarte Madonna

De Groot Moeders van de Uluru Rock zullen dan voor ons gaan zingen En alle liederen van de Healing Songlist in een uren durend feestprogramma ten gehore brengen.
Doe je ook mee op 21 dec? Zing dan tussen 20-21 uur a.u.b. EEN HEEL UUR, Helende Mantra’s van deze SongHealing lijst.

Ik wens je nu reeds een perfecte Healingperiode toe, want de Magische Glanzende Alles doorklievende Zwarte Krachten van jouw Hogere Zelf zal al het leed, alle opgelopen toorn en vastzittende Belemmeringen uit jouw Ziel willen wegnemen om je oude wonden te Helen. LAAT HET MAAR GEWOON GEBEUREN!

Op afstand zal ik je aansturen, steunen, verblijden en je op mijn Gouden LeMUria handen dragen!
Ik vertrouw er wel op dat jij zal uitdragen
Wat je Gouden LeMUria Hart
Je op deze 7 Heilige Uluru Dagen zal ingeven
als jij een Holy Healing Ticket hebt besteld

Wees vooral verdraagzaam voor jezelf en je Hogere Schelp-Elf,
Bewonder jezelf en heb jezelf Lief
Dan zal de Zwarte & Witte Parel zich op Magische wijze
in jou weer Verenigen


Zwarte Sara – dochter van Maria Magdalena
Haar Pelgrimsoord is in Saintes-Maries-de-la-Mer
Een legende noemt haar als een dienares van een van de Drie Maria’s, waarmee ze in de Camargue in Frankrijk aankwam.

 

Hopelijk zie ik ook jouw aanmelding(en) via mijn LEMURIA HEALING WEBSHOP tegemoet om deel te nemen aan:

  • De 12-12 POORTDAG (in Categorie 6) + begeleidende MP3 nr 31 (in Categorie 8)
  • En bestel, als je toch in Categorie 6 bent, ook een Holy Healing Ticket voor de ‘7 Heilige Uluru Dagen van 20 t/m 26 december 2020’. Dan hoef je geen Tickets meer te kopen voor 21 en/of 25 dec!

 

Nieuw ter ondersteuning in mijn LeMUria Healing Webshop:

Blijf vol VERTROUWEN in deze Meest Heilige Transformatie periode Aller Tijden op Moeder Aarde – wat er ook in de wereld gebeurt. Het zal waarachtig de allergrootste Manifestatie worden vanuit het Heilige Hart van het Zwarte Moeder Aarde Labyrint.

Je kan best af en toe een of meerdere dagen last krijgen van misselijkheid, boeren laten of winderigheid, hoofdpijn, duizeligheid, moeheid, darmklachten en pijntjes waarnemen in je rug, lies, enkel, kuit etc etc etc. Vermijdt drukke plekken als winkelcentra én weet dat alleen jij zelf bepaalt of je een dokter nodig hebt, want ik mag op geen enkele wijze een diagnose stellen al kan ik het natuurlijk wel ???!

Dit zal de TIJD VAN VERLOSSING inluiden door ons allen heen, van duistere tegenkrachten, die vermoedelijk ook in jouw leven een voedingsbodem van angst hebben achtergelaten.

Wij mensen kunnen hier bewust mee omgaan, door dankbaar te zijn en zoveel mogelijk positief te blijven. Dus zonder mee te gaan in de verontrustende denkstijl van de media, buren, vrienden, familie, huisgenoten! Positieve affirmaties, leuke dingen ondernemen, goede voeding en bewegen in de natuur ondersteunt deze Allergrootste Transitie èver!

De duistere wereld zal zeker weten ook bij jou trachten dit Holy-ficatie en ÉénwordingsProces tegen te gaan via vervelende ontmoetingen, opmerkingen uit je omgeving, problemen met je tv, pc, printer of mobiel, verontruste berichten in de media en vul maar in!

Maak je hier zo min mogelijk druk over. Ga je er niet aan ergeren, want dit soort tegenkrachten proberen jouw éénheid te doorbreken door je trilling én stemming te verlagen. Grijp direct in! Stop met erover na te denken! Doe energie gevende dingen zoals zingen + Stuur alle demonische tegenkrachten op gebiedende toon meteen WEG uit je Aura Veld, Holy-ficeer bijvoorbeeld jezelf met een van mijn LeMUria Aura Sprays én VISUALISEER DAT JE AAN JOUW LICHAAMSKNOP DRAAIT, doet er niet toe waar die zit, OM JOUW EIGEN ZWARTE GODDELIJKE MADONNA AURA ZO GROOT MOGELIJK TE MAKEN EN UIT TE LATEN STRALEN ALLE KANTEN OP!

DAN ZAL DE ZIELSKWALITEIT VAN JOUW ZWARTE DIAMANT GAAN STRALEN EN JE BESCHERMEN!

Want je hebt RECHT op een ge-HOLY-ficeerd zuiver bezield Drie-EEN-heids lichtlichaam, waardoor jij een gevoel van welbehagen en geluk zal mogen gaan ervaren!

Tot slot: een groot deel van de mensheid zal dit anders ervaren en niet of nauwelijks mee gaan op de flow van alle Magische veranderingen van de Zwarte Moeder Maankracht.

Zij zullen dit ‘LeMUria TIJDPERK VAN VERLOSSING’ gaan ervaren als een PIJNTIJD of STRIJDPERK, door hun beperkende inzichten. Dit zal kunnen leiden tot tegenstrijdigheden en uitingen van geweld, misdaad door vrijkomende angsten en onzekerheden.

DIT STRIJDPERK KUNNEN VEEL LICHTWERKERS NU DEFINITIEF ACHTER ZICH LATEN, ALS ZE HUN BEWUSTWORDINGSPROCES NU AF DURVEN TE RONDEN DOOR IN HET TIJDLOZE ZWARTE GAT TE SPRINGEN.

DAN ZAL JE SAMEN MET MIJ DOOR HET LICHTPORTAAL VAN MOEDER MARIA REIZEN ALS DEELNEMER AAN DE 7 Heilige Uluru Rock Dagen.

Onze missie loopt ook ná die week weer gewoon door, want de komende 2 jaar staan wij klaar als deelnemende LichtCirkel. Mogelijk ga ik ook weer als de tijd daar rijp voor is, af en toe een dag organiseren in de Sterrenpoort, om het Aankoppelingsproces van Moeder Aarde in het grote Omniversum Matrix-Uurwerk te ondersteunen!

Ik ZEGEN jullie vanuit de schoot van de Baarmoeder LeMUria Tijd – heb jezelf en je naasten lief én wees blij dat de Zwarte LeMUria Madonna goed voor je zal zorgen en je met name ‘s nachts zal Overlichten!

Namasté

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl