Groene Tara staat voor Liefde, Passie en Nieuwe Wereld Vrede

Vooraf

Eerst komende Groepsafstandshealingen 20-21 uur op:

  • 29 sept: Feestdag van de Aartsengel Michaëla / Groene Tara
  • 1 okt & 31: Volle Maan 
  • 10 okt: LeMUria Poortdag

AARTSENGELEN & GROENE TARA

In het boeddhisme worden de Aartsengelen niet vereerd onder de naam Aartsengelen, maar als ‘Tara’. De uiteenlopende Tara’s staan net als onze Aartsengelen voor een Straal i.c.m. een helend Aspect, met een belangrijk verschil dat de  Tara’s een vrouwelijke verschijningsvorm hebben, met een eigen houding en hand mudra. Terwijl bij ons de naamgeving overwegend mannelijk overkomt, zijn de vergelijkbare Tara’s Moedergodinnen, vandaar dat ik altijd achter Michaël de letter ‘a’ plaats, om bij de Aartsengel haar vrouwelijke kant te benadrukken in een tijd dat het goddelijke vrouwelijke weer volop terugkeert op Moeder Aarde.

Laat ik nu precies in de Michaëla september maand een schitterende “Tara” hebben aangeschaft, geschilderd door Esther den Engelse, die ook auteur is van het boek “Godin Tara”, ook te koop in mijn webshop. Je begrijpt dat dit dus weer geen toeval was, maar ingegeven door de Moedergodin Tara zelf, om mij in haar maand te inspireren. Daarom nam ik op 21 sept, tijdens de  Seizoenswisselings Groepsafstandshealing, wederom een MP3 op, op uitnodiging van de Aartsengel Michaëla én Tara, omringd door de Hathors en vele Natuurwezens o.l.v. de Elfenkoningin én Drakenkoning Merlin(a) ✨.

 
Mijn schilderij ‘Tara’ in de Sterrenpoort

Groene Tara

Groene Tara beschikt net zoals onze Aartsengelen Michaël en Raphaël over bijzonder veel Helende en Beschermende vermogens. Ze werkt heel graag samen met onze LeMUria Lichtwerkerskring, om als Moedergodin ons dagelijks ook op liefdevolle wijze bij te staan bij het nemen alledaagse hindernissen.  Zó ook in de huidige bezwangerde Corona-tijd, waarin zo’n beetje alles tot stilstand kwam om een stevig veranderingsproces op gang te brengen. Met name nu we in de Corona-herfsttijd zijn aanbeland, Normaal een tijd om volop te oogsten, maar nu om rustig af te wachten van wat er in de plaats zal komen voor wat we tot stilstand hebben gebracht. Corona is Heling, Corona is loslaten, Corona is geduldig afwachten wat zich gaat ontluiken op een ieders Pad, op weg naar een Nieuw LeMUria Corona Kroonjaar, zowel puur individueel als voor het grote collectief overal om ons heen. Dankzij de talloze besmettingshaarden van Corona ontkomt niemand aan de binnenstromende LeMUria Coderingen totdat de grootste gemene deler op Moeder Aarde genoeg krijgt van alle nutteloze angst maatregelen die ons tracht murw te maken op een bijna rampzalige demonische wijze. Laat je niet kisten, laat je nimmer inenten, download geen Corona App of andere controlerende middelen, want eens zal het tegen je gebruikt worden! Wij dienen onszelf vrij en onafhankelijk te gedragen, door een krachtig signaal af te geven dat we recht hebben om zelf te bepalen wat wel en niet goed is voor ons eigen magnifieke lichaam, ziel en geest! Dat we recht hebben op onze eigen manier van leven en hierin onze eigen richting zullen bepalen en niet opnieuw het onderspit willen delven aan de patriarchale dominantie van overheden en andere zogenaamde welwillende beterweters, ook wel door mij de Corona-aanhangers genoemd!

MP3’s én Healing Tickets voor de verschillende LeMUria Krachtdagen zijn te koop in categorie 8 en 6 in mijn Webshop.

Altijd ontvangen mijn deelnemers voor Moeder Aarde Activaties & Initiaties en men zal tijdens de GroepsHealing door de Hathors meegenomen worden op reis langs chakraplaatsen om Activaties & Initiaties voor Moeder Aarde én zichzelf te mogen ontvangen.
Door telkens een andere LeMUria Healing MP3 te beluisteren tijdens deze LeMUria GroepsHealingen, zal jouw eigen bijdrage nog krachtiger worden.

Van 20-21 uur mag je rustig zitten bij een aangestoken liefst witte gewijde kaars.  Begin vooraf om je energie voor te bereiden door het meezingen van een mantra.

ADVIES: geleide Meditatie MP3 opname voor komende 2 Healingavonden is nr 24 geworden:
24) MP3  Groene Tara Heelt jouw Hogere Zelf Elf Zielendeel.

Toen ik deze opname beluisterde vielen mij 2 uitspraken op:

  • Ik heb het over de leeftijd van Moeder Aarde, maar zeg 2,5 miljard  oude grotten o.i.d.. Ik bedoelde te zeggen: 2,5 miljard jaar oude Moeder Aarde grotten! (Er viel dus iets weg).
  • En ik hoorde mezelf zeggen dat de invloedrijke perioden van de 12 dierenriemtekens ieder 2600 jaar zijn, maar dit is 26.000 jaar gedeeld door 12 is ongeveer 2160 jaar.

Ceremonie tafeltje

Ter ondersteuning zou je voor 29 sept – 1 okt  thuis je eigen ceremonie tafeltje voor de Aartsengel Michaëla – Groene Tara’  kunnen creëren. Je zou hiervoor het volgende kunnen gebruiken:

  • afbeeldingen van Aartsengel Michaëla en/of Groene Tara
  • zelfgemaakte Engel of een Engel van kristal/edelsteen
  • gewijde kaars
  • bloemen
  • geurige spray en wierook
  • jouw  skull(s), hét aan de Aartsengel Michaël gewijde
    blauwe ‘
    Andara Obsidiaan’
  • smaragd of andere (half)edelstenen als: groene andara, aventurijn, jade, fuchsiet, fluoriet, agaat, nefriet, dendriet, malachiet, serpentijn, rhyoliet, chrysocolla…..
  • zie maar wat je nog meer kan bedenken

www,sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl