Start Avatar Inwijding met Moeder Maria & Aartsengel Raphaëla + IMBOLC 1 & 2-2-2022

Lieve LeMUriaan, lieve Lichtwerker,

Op de Keltische Imbolc 1-2-2022 & Maria LichtMis Poortdag 2-2-2022, gaat de LeMUria LichtCirkel geleid vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest, zich verankeren op het allerdiepste punt in Moeder Aarde. Op dit punt is niemand meer geweest sinds de ondergang van LeMUria. Wij zullen als LeMUria LichtCirkel op 2-2 rond de klok van 11 over 8 (=20.11 uur), de Paradijselijke Moeder Maria Elfen Poort passeren. DOE MEE én Bestel de 1e LeMUria Healing MP3 nr 41, want ná deelname en aanschaf van de 12 Volle Maan LichtCirkel MP3’s, ontvang jij op 31-12-2022 een Holy LeMUria Certificaat als Avatar. Je bent dan een Verlichte Multidimensionaal werkende Pillar of Light. Lees de voorwaarden verderop in dit bericht.
NIEUW: ‘Avatar Abonnement’ voor de ontvangst van nog 11 Volle Maan MP3’s (16 febr t.m. 8 dec) via WeTransfer in je Mailbox.

De Keltische Boom FERN – ELS staat ons hierin bij, want zij is vanwege haar vele mogelijkheden een krachtsymbool. Vertrouwen en Bescherming horen bij de bijbehorende Ogham (letter F), maar ook inzicht en geeft jou de energie van een Spirituele Krijger. Het hout van de Els is een niet te onderschatten helper bij het begeleiden en helpen van mensen, want zij geeft haar kracht dan ook door aan hen.


Letter F van Faria-Faria 😉 (zie afspeellijst onderaan
)
Keltische Boom ‘Fern’ of Els

We leggen op 1-2-2022 en/of 2-2-2022 met onze LeMUria Lichtcirkel allereerst een verbinding tussen Oegstgeest/Leiden en 11 oorspronkelijke LeMUria ElfenPoorten rondomhet gebied Nieuw Zeeland-Tasmanië-Ulruru Rock. De Trilling van de deelnemers zal mede bepalend zijn hoe hoog de Moederfrequentie binnen zal gaan stromen als wij met elkaar de juiste Sleutelcodes in de ParadijsPoort zullen mogen incalculeren. Je zal eindelijk gaan beleven waar je al zoveel duizenden jaren naar uitgekeken hebt, want ook jij hebt een lange weg hiervoor af dienen te leggen om dit heilige paradijselijke moment mee te vieren.

Menige LichtCirkel deelnemer zal aan het einde van het LeMUria jaar weer herenigd zijn met haar Hoger Verlichte LeMUria Elfen Schepperswezen. Dit gebeurt dus niet gedurende deze éne LichtCirkel, want dit Grote Moeder Gaia Plan ligt nog heel diep verankerd, veilig verscholen en zal slechts prijsgegeven worden aan zeer weinigen. Hier ben ik speciaal voor naar Moeder Aarde terug gekeerd om dit op te bouwen en nu te laten voltrekken in bijzijn van hen die mij hierbij wensen te steunen. BEN JIJ DIT? Je zal rijkelijk beloond worden op niet te verstane wijze!

Heb jij het gevoel dat je Geroepen wordt als je dit leest, dan zal ik stelselmatig dit jaar haar Wijsheidscodes aan jou gaan prijsgeven via de 12 Volle Manen LichtCirkels tijdens het beluisteren van de Moeder Maria en de Aartsengel Raphaëla MP3’s, waarbij je stap voor stap een LeMUria Avatar Inwijding zal ondergaan via Licht, Kristal, Klank, Kleur en Geur. Dit staat bezegeld in de Gaia Tree Moeder Stamboom en zullen langzaam vrijkomen via 12 Kosmeten, 12 Keltische Bomen, 12 kristal/(half-edel)stenen, 12 Planeten & Sterrenstelsels, 12 Etherische Moeder & Ancient Skulls, 12 Rivieren, 12 Meridianen, 12 Godinnen en Meesters van het Licht en wat nog meer naar voren zal komen. Lees meer hierover in mijn vorige bericht van de 1e Volle Maan.

Om als een Rasechte Bezielde ‘Uluru Rock Avatar’ op 31 dec 2022 Ingewijd en Gecertificeerd het jaar uit te ‘varen’, heb ik als afgezant van de Galactische Federatie en de Moeder LeMUria Raad, het Keltische Bomen jaarprogramma doorgekregen, om jullie thuis als een verlengstuk te laten worden van de Moeder Gaia Tree én je van maand tot maand te herenigen met de Uluru Rock Elfen Domein energie op het Allerhoogste Lichtniveau via je eigen (Kerst) Levensboom (op 25 dec ’22) versierd met kristallen/edelsteentjes.

Wil jij als een Bevlogen LeMUriaan het jaar uitvliegen, dan zijn daar wel meerdere voorwaarden aan verbonden:

  1. Dat je maandelijks een Aartsengel Raphaëla MP3 besteld voor
    € 33 in mijn webshop. In januari is dit MP3 nr 41, waarna je voor de volgende Volle Manen van 16 febr t/m 8 dec 2022 kunt overwegen in een keer alles te betalen door een Abonnement te nemen voor € 300 i.p.v. de losse MP3 Inwijdingen: 11 x € 33= €363.
    Overmaken op NL65 ABNA 0842 4837 72 t.n.v STERRENPOORT onder vermelding van JaarLichtCirkel 2022 + een mail naar Maria@sterrenpoort.com
    Sterrenpoort – 06 5726 7011 (liefst niet in weekend)
  2. Dat je thuis op afstand mee zal doen aan de (meeste) LichtCirkels tussen 20-21 uur, tijdens alle Volle Maan, af en toe een Poortdag of aangekondigde LeMUria feestdagen, zodat we als één LichtCirkel & Moederschip van hart tot hart in éénheid verbonden zullen zijn. (zie alle data in kalender of jaaroverzicht bovenaan deze website).
  3. Dat je mijn berichten blijft volgen dit jaar én zelf aan de slag zal gaan met de informatie en oefeningen. Dit zal je beter gronden, maar vooral een betere Bescherming bieden. Het zal je Hart verder open doen gaan door mijn Stem, Klanken, Muziek, Oefeningen
  4. Dat je via de LichtCirkel doorlopend Helende krachten zal ontvangen via jouw Meridianenstelsel, die blijvend zullen inwerken op al je lichaamsvloeistoffen.

 

Hier volgt jouw voorbereidende MP3 tot Inwijding als Avatar
en komt niet i.p.v. jouw MP3 nr 41 én is niet bestemd voor deelname aan de LeMUria LichtCirkel op 2-2-2022!

  • Sluit je ogen, zet je voeten stevig op de grond, haal een paar keer diep adem en doe mee waar ik vraag om mij na te zeggen OF te Tonen.
  • Blijf na het beluisteren altijd nog even rustig nagenieten van alle energie die nog binnenstroomt vanuit de MoederBron. 
  • De opname eindigt ietwat abrupt. Als je deze MP3 wenst te delen met vrienden, wees dan zo vriendelijk om mijn naam en www.mariavanderGeest.com er bij te vermelden.

MP3: Voorbereidende Inwijding als Avatar via de LeMUria Genezings Meridianen Stamboom 2022 door Moeder Maria en de Aartsengel Raphaëla, 28.45 min

3 belangrijke HEALING OEFENINGEN met Klanken & Kleuren

1) De trillingen van de klinkers A,O,U en de medeklinkers M en N hebben allen hun eigen resonantie bereik in specifieke lichaamsdelen, waardoor je dit ook zelf kunt waarnemen in je lichaam. Als je dan ook nog een bepaalde kleur erbij visualiseert van chakra’s, dan zullen deze klanken nog effectiever Helend inwerken op jouw organen.

Tijdens onderstaande AUM Klank Oefening laat je de letters langzaam op de uitademing rustig hardop klinken. Hierbij treed ontspanning op als je er dagelijks mee aan de gang gaat. Ze werken doeltreffend in op onderstaande lichaamsdelen, waarbij je langzaam aan de oefening kunt uitbreiden door er ook de kleuren bij te visualiseren. Heb je in het begin moeite om van A vol te houden tot de M, leer dan te doseren en het langzaam beter vol te houden in één uitademing. Tijdens het Klinken, zullen de Uluru Rock Grandmothers & de Elfjes jou gaarne omringen samen met de Hathors en jouw eigen Hoger Zelf Elfwezen.

A – 4e chakra: GROEN of ROZE – werkt helend in op Hart, Borstkas, Schouders en Bovenrug, Met toonhoogte F

O – 3e chakra: GOUDGEEL – werkt in op Bovenbuik, Maag, Lever, Galblaas, Milt, Alvleesklier, 12vingerige darm en dunne darm. Met Toonhoogte E

U – 2e chakra: ORANJE – werkt in op Dikke Darm, Nieren, Blinde Darm, Endeldarm, Eierstokken / Prostaat. Met toonhoogte D

M – werkt in op totale Wervelkolom, van onder tot boven tot en met je Hoofd. (lage M-tonen meer in wervelkolom, terwijl hogere juist meer het hoofd doortrillen)

N – werkt door aan de voorzijde van het gezicht via alle zintuigen én het binnen oor.

Combinatie M + N – 6e & 7e – INDIGO / PAARS – Klinken met gesloten mond: Resoneert dan door jouw totale hoofd en gezicht.


PDF: kleurplaat 1.docx

januari 2022

2) Om jou te stimuleren met kleuren bezig te zijn, staat hierboven een foto en PDF van een speciale Healing Kleurplaat. Aan jou de vrijheid of je hier mee aan de slag gaat, maar omdat ik vrij vaak hoor dat mensen zichzelf niet creatief vinden, probeer ik ieder te stimuleren de kleurpotloden op te zoeken, want juist tijdens deze creatieve beoefening, zullen de Elfjes jou omringen en bijstaan samen met de Hathors en jouw eigen Hoger Zelf Elfwezen.

3) Beluister a.u.b. regelmatig de Afspeellijst STERRENPOORT: Milt Meridiaan  op Spotify. Maandelijks plaats ik deze samen met de bijbehorende Helende Meridiaan Affirmatie op de Pagina ‘Healing Muziek…..’ bovenaan deze website, waar alle Muziek t.b.v jouw 12 Hoofd Meridianen netjes onder elkaar komen te staan en jij dus zo vaak als je wenst hiernaar kunt luisteren en de Affirmaties kunt uitspreken. Tijdens het luisteren, zullen de Uluru Rock Grandmothers  & de Hathors met jouw eigen Hoger Zelf Elfwezen, je doordringen met Healingfrequenties vanonder uit de LeMUria binnenaarde.

Imbolc van ‘s avonds 1 febr tot en met 2 febr Maria Lichtmis

Op deze oud Keltische feestdagen, waar in latere tijden onder andere ook Maria Lichtmis uit voortkwam, aan het einde van de winter, werden de voorbereiden getroffen voor de lente. Je kan het zien als grote schoonmaak om te gaan zaaien, waarbij de Moedergodin van Vruchtbaarheid aan het roer stond om de grond opnieuw vruchtbaar te maken voor een goed oogst in het najaar. Een beeldje van de Moedergodim werd rondgedragen en ondergedompeld in water om te reinigen en haar vruchtbaarheid op te roepen. Bij de Kelten wordt hiervoor vaak de heilige vuur & vruchtbaarheidsgodin ‘Brigid – Brigida – Brigantia’ aangeroepen. Men viert dit in Kildare, in haar Brigitta Tempel, want daar werd het eeuwige vuur ter ere van haar brandende gehouden door 19 Maagdelijke Hoge Priesteressen. In latere tijden werd Brigid heilig verklaard. Heden ten dage wordt ze vaak gezien als een incarnatie van onze geliefde Moeder (LeMUria) Maria.

Lees meer over Maria Lichtmis en het getal 2 in een eerder door mij gepubliceerd Bericht van 2020: AfstandsHealing 2-2-2020 Maria Lichtmis & LeMUria Poortdag

Van Hart tot Hart, Maria van der Geest – Sterrenpoort – Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com