MP3 voor Extra LichtCirkel & PINKSTERVIERING 23 of 24 mei: 20 -21 uur

Beste Abonnee,              

Ik ben Moeder Maria. Ik nodig je van harte uit om samen met mij het LeMUria Hoogfeest van Pinksteren te vieren. Het Pinksterfeest was tot 2021 immer een uitstorting van liefdesenergie vanuit het hart van Jezus, welke de Christusenergie opwekte in de harten van de Apostelen rondom Jezus en Maria Magdalena. Tijdens dit ritueel openden alle Apostelen zich voor de hele mensheid. Hun keelchakra werd optimaal effectief om alle talen te mogen verstaan en te spreken.

Daar wij als LeMUria Regenboog Familie sinds de ondergang, de Dragers zijn gebleven van onze Heilige Graalcodes, staat ons een speciaal Kroningsmoment te wachten. De heilige Geest vertegenwoordigt de LeMUria Drie-Eenheid van Ziel, Lichaam én Geest, waarvoor de witte duif symbool staat.

Op 23 mei 2021 zal tijdens onze Viering op 1e Pinksterdag (tevens de 3e 5-5-5 BeVrijdingsdag van de moeder Maria maand), onder leiding van mij er een ware liefdesenergie uitstorting mogen plaatsvinden van de Holy Christus-Christina energie. Tijdens de STERRENPOORT LeMUria LichtCirkel zal er een Holy KRONINGSMOMENT mogen plaatsvinden van de Goddelijke Drie-Eenheids Moeder Geest – Sophia – LeMUria – Maria.

Om deze Pinksterviering luister bij te zetten, volgt hieronder een Healing Kronings-MP3, welke je op 23 mei (en 24e) tussen 20 – 21 uur mag afspelen en beluisteren. Je zal persoonlijk LeMUria Healing ontvangen van Moeder Maria als je ook een LichtCirkel Healing Ticket à € 13 aanschaft door HIER te klikken.

De Healing klanken van zowel de muziek en mantra’s i.c.m. enkele gebeden zullen heel krachtig iva je Lichtlichaam en door je bloed worden opgenomen. Meezingen, neuriën en licht meebewegen is van zelf sprekend aan te bevelen! TIP: luister gerust met elkaar als je visite hebt door het dit keer eenmalig hardop af te spelen.

MP4  STERRENPOORT OEGSTGEEST 2021
Holy_Pinkster LeMUria Viering o.l.v. Moeder Maria.
Duur 1.07.40 min


Maria wordt bekroond met de Vrouwelijke Christus Geest van de Goddelijke Moeder door Jezus
ofwel Christina LeMUria Moeder Geest

Tijdens het beluisteren van bovenstaande geluidsopname, lees ik enkele gebeden voor, maar om jezelf van te voren goed voor te bereiden zou je mijn eerder gepubliceerde LeMUria Gebed ‘Onze Vader & Moeder’ hardop voor kunnen dragen, waardoor zij je Aura in de juiste Trilling zullen uitlijnen tussen Hemel & Moeder Aarde.
Hier volgt de tekst:

LeMUria Gebed
Onze Vader & Moeder

Onze Vader & Moeder die aan mijn zijden staan
Jullie zijn mijn Oer LeMUriaanse Aartsvader & Moeder.
Jullie Liefdevolle indrukken omgeven mij en leiden mijn Stem, Handen en Voeten.
Hul mij in de Nevelen van de Wijsheid van LeMUria en Andromeda
en leidt mij tot vervulling en wonderlijke Heling.
Zon, schenk mij een nieuw zonnig kleurrijk leven.
Vergruis al het Anti-Licht dat mijn Pad doorkruist.
Maangodin LeMUria, Scheppende OerMoedergodin van al het leven
Schenk jouw zilveren LiefdesTonen uit over mijn nog rimpelende akkers.
Omwikkel mijn Nieren, Gal & Lever, alsook mijn Galblaas vanuit mijn OerBron, zodat ik weer de enige echte ware (spreek hier je voor en achternaam uit) BEN!
Verlicht me met jullie Licht & Liefde d.m.v. Kleuren en HarteTonen vanuit het Hart van LeMUria in Moeder Aarde.

AMEN

(Wil je bovenstaand gebed zelf hebben om uit te printen van te voren? Klik dan op: Onze Vader en Onze Moeder LeMUria GEBED.docx)

 

Mantra van het Heilige Huwelijk  Jai radha madhav

Bijna aan het einde van de Pinksterviering wordt de Mantra ‘Jai Radha Madha’ gezongen. Deze Mantra is een aanroeping die de
Liefde viert tussen Radha en Krishna (Jagjit Singh) en staat in het teken van het Heilige Huwelijk van Krishna & Radha. Je kunt misschien  mee neuriën of
meezingen met onderstaande tekst:

Jai radha madhav  –  Jai kunj vihari

Jai gopi jana vallabh

Jai gire balihari

Jai radha madhav  –  Jai kunj vihari

Yashoda Nandan, Brij Jan Ranjan
Jamuna Teer Ban Chari,

Jai radha madhav  –  Jai kunj vihari

Jai gopi jana vallabh

Jai gire balihari

Jai radha madhav  –  Jai kunj vihari

Hare Krishna, Hare Krishna
Krishna Krishna, Hare Hare

Hare Rama, Hare Rama,
Rama Rama, Hare Hare

Wil je bovenstaande Mantra tekst zelf hebben om uit te printen?
Klik dan HIER


Wil je de Spotify Playlist: ‘STERRENPOORT: Pinksteren 20-21 uur’ met alle muziek (+ extra nrs) nog eens afzonderlijk beluisteren? Klik dan HIER.
(Om dit te beluisteren heb je zelf een Spotify Account nodig – dit kan je gratis aanmaken op www.spotify.com)

Wens je iets met me te delen n.a.v. het luisteren van de MP3 en/of deelname aan deLeMUria LichtCirkel Pinksterviering? Gebruik dan onderstaand contactformulier: