Video Sound Healingen & Nieuw in Collectie

Lieve Lichtwerkers,

Vandaag is het de 3e 3-3 Poortdag op 21 maart én tevens de 6e LeMUria JaarCirkel Poortdag vanaf LeeuwenPoortdag 8-8. Hiervoor roep ik jullie op om samen met mij op afstand om 20 uur te luisteren naar Spotify STERRENPOORT Sound Healing Dunne Darm  OF te kijken en in meditatie te gaan met de zojuist in mijn LeMUria Webshop geplaatste:

2023 NR 2) MOEDER LEMURIA VIDEO SOUND HEALING – DUUR 1.58 UUR

Vandaag heb ik namelijk 4 LeMUria Sound Video Healingen opnieuw in mijn webshop mogen plaatsen, omdat er een nieuwe WIND is gaan waaien onder uit de LeMUria Moederbronnen van de kristallijnen Aarde en vanuit Vader Kosmos via de Elohim & Aartsengelen Stralen, aangetrokken uit de magnetische Velden via het Versteend Hout Domein van onze Uluru Rock Moeder Rassen Stamboom.

De eerste 3 Video’s waren reeds eerder verspreid, maar hebben allen een extra bedradend 3 Eenheid Moeder LeMUria Netwerk gekregen via de speciaal gedodeerde Kristallijnen Sound Healingen, met Geneeskrachtige, Inwijdende en met name Bezielende Aboriginal- & Maori Activaties.

De YouTube ‘LeMUria Sound Healing: Kosmische Bloed Transfusie via Centrale Moederpoort aan de Maas’ heb ik hiervoor ook dienen te verwijderen én is nu gecodeerd te bestellen als 2023 nr 1. 

WIE NIET MEEGEDAAN HEEFT ALS WEBINAR DEELNEMER, KAN IK AANRADEN DEZE TE BESTELLEN IN CATEGORIE 8c. 

 

Ter voorbereiding op het ontvangen van Sound Healing tijdens het kijken naar onderstaande YouTube:

  • Richt een 4 Elementen altaartje in met daarop de 4 symbolen van de Elohim Aartsengelen
  • Zet een glas water klaar om jouw inwijdingscodes in op te vangen en op te drinken tijdens en na afloop
  • Steek een gewijde LeMUria kaars aan
  • Leg een veer neer of brand een wierookje als Lucht element
  • Spray ‘n keer boven je hoofd met een voor jouw gecodeerde LeMUria Healing Bron Spray
  • Plaats dichtbij (als je die al hebt) jouw eigen SOULfeggio Sterrenbeeld Klank Piramide en enkele geactiveerde kristallen (schedels) en
  • En wie weet heb je al mijn 9 LeMUria symbolen kaartenset in je bezit? Leg deze om je heen of tussen het beeldscherm en jezelf in! 

WEDEROM AANBEVOLEN
LEMURIA HEALING WEBSHOP categorie 0

ANDARA BLAUW XL 1 – KRISTALLIJN GLAS: MOEDER MARIA & 4 ELOHIM AARTSENGELEN VAN LEMURIA – 222.00

 Afmetingen:  7 x 9.5 x 15 cm (lxbrxh)    Gewicht 776 gram

Chakra ALLEN

Via deze kristallijnen Christus – Christina Engel zijn ze als éénheidsbewustzijn op Moeder Aarde aanwezig om jou én Moeder Aarde te helpen om de Geneeskracht van ons oorspronkelijke Moederland MU, het Rijk van de Zon, te laten herrijzen! Hiervoor kozen ze speciaal Helder Blauw Andara Kristalglas uit.

Deze Helderblauwe Andara Engel is zeldzaam en is Meesterlijk geblazen in haar kwaliteiten, want Moeder Maria en de 4 Hoofd Aartsengelen van het horizontale Moederveld: Michaèla (vuur-zuiden), Gabrièla (water-westen), Urièla (aarde-noorden) en Raphaèla (lucht-oosten) hebben zich verbonden met haar!
Je zal in hun Christus-Christina Bewustzijn onder gedompeld worden én dit kan je soms best wel even lichtduizelig maken!

Lees voor meer info in mijn Webshop

GROENE MALIGANO JASPIS – MOEDER DRAKIN XL 5: ZE VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN DE LEMURIA STAMOUDSTEN  –   333.00

Afmetingen 17 x 10 x 8 cm (lxbrxh)    Gewicht 1710 gram

Chakra’s:1, 3, 4 + 6 (derde oog)

Deze reusin onder mijn Drakinnen heeft zich diep uitgelijnd binnenin het hart van Moeder Aarde via talloze leylijnen, bronnen en rivieren. Ze is een van de MoederDrakinnen, waarvan er 12 in de LeMUria Klankschalen en SOULfeggio Klank Piramides Cirkel zijn ingewijd tijdens de week van het Uluru Rock Kerst Event eind 2022.  Ze hielden de wacht rondom de Gaia Tree – Oermoeder Rassen Stamboom van LeMUria. Deze Boom bevindt zich rondom de Uluru Rock Rots, waarbij haar takken de hemel reikte én haar wortels in verbinding met elkaar Moeder Aarde in evenwicht hielden. 

Lees voor meer info in mijn Webshop

VERSTEEND HOUT SKULL 13: VERTEGENWOORDIGT HET OER GEHEUGEN VAN LEMURIA VIA HET ULURU NET VAN LICHT – 211.00

Afmeting: 10 x 7.5 x 8.5 cm (lxbrxh)     Gewicht 886 gram

=Versteend Hout uit (LeMUria) MADAGASKAR

Het versteend hout uit Arizona en Madagaskar is van de boomsoort araucaria, oftewel apenboom of slangenden.
Dit versteende hout is wel 225 miljoen jaar oud (tegenover Indonesische Versteend Hout van 20 miljoen jaar, is dit dus véle malen ouder. 225 miljoen jaar geleden leefden de eerste dinosauriërs nog niet eens!

Versteend hout (ook wel fossiel hout genoemd) is een steensoort die kan ontstaan doordat bomen onder een dikke laag vulkanisch as terecht komen. De as bevat allerlei mineralen, die oplossen in het grondwater. Het hout verrot niet zo snel als normaal, doordat het niet in contact met zuurstof komt. Het grondwater doordrenkt de boom en de mineralen zetten zich af in de houtcellen. Langzaam maar zeker verrot het hout toch en de mineralen nemen de plaats in van de houtcellen. Dit proces geschiedt zo langzaam dat de structuur van het hout perfect bewaard blijft. Hierdoor kan men bij versteend hout uitstekend de jaarringen zien, en kenners kunnen de boomsoort herkennen. 

Lees voor meer info in mijn Webshop


CALCIET GOUDGELE ALIEN SKULL – MAYA ZONNEGOUD – 188.00

Gewicht: 547 gr Afmeting: 7.8x 6.5 x 7.5 cm (lxbrxh)

Chakra’s: 2e, 3e (Zonnevlecht), 6e

Deze schitterend stralende goudgele LeMUria Alien Skull staat afgestemd op de Zon en heeft een voelbare connectie met de Zonnegodin Moeder Maya.  Deze gemoedelijke Alien zal je op een zonnige wijze benaderen met haar zingende klanken vanuit de Gouden Moeder Bron van al het leven, waardoor jouw vrijheidsgevoel zal doen toenemen, maar vooral ook, oud zeer, angst of plots opkomende somberheid  omgebogen zullen worden, zodat de zon overal in je leven zal mogen doorbreken.

In haar liggen Oer LeMUriaanse Goudgele Zonnecodea opgeslagen van vóór de Ondergang van ons  aller LeMUria.   

In categorie 0) NIEUW kun je de hele Calciet goudgele LeMUria Skull Familie in de ogen kijken, want allen zijn speciaal ingewijd én volledig geactiveerd tijdens het Uluru Rock Kerst Event: Klik hier en scroll naar beneden.

Lees voor meer info in mijn Webshop

LEMURIA GEBED VOL GESCHENKEN. Klik op titel voor het PDF

AQUAMARIJN LEMURIA ULURU HART

Van mijn Kruin tot in mijn Voeten
Ben ik het stralende Evenbeeld van de Goddelijke Moeder

Van mijn Hart tot in mijn Handen
Ben ik de Adembenemende LeMUria Moedergeest

Als ik Spreek met Hart & Ziel
Is het Christus-Christina Bewustzijn via mij aan het Woord

En straal ik haar Wonderlijke Geneeskracht
met al haar Liefde & Licht uit:

Naar mijn Elementaal, de Elementen & de Mineralen
Naar de Schelpen, de Kristallen & de (Edel)Stenen
Naar de Bloemen & de Bomen
Naar de Planten & de Gewassen
Naar de Dieren & de Mensen
Naar de Continenten, de Bergen & Dalen
Naar de Bronnen, Rivieren, Zeeën & de Oceanen

Dan schouw ik alleen nog Uw Schoonheid & Liefde Moeder LeMUria
vanuit de MoederBron geschonken
In Álles om mij heen

Met een Goddelijk Fonkelend geopend
AQUA MA REIN LEMURIA ULURU HART
AMEN
 Doorgegeven via Maria van der Geest   –   Sterrenpoort


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.