Afstands Healing Vieringen 1/2 nov ‘AllerHeiligen & AllerZielen’ vóór World Peace

Lieve Lichtwerkers,

Het is vandaag LeMUria dag 1-11, dus weer heel veel énen op een rij!

Daarom is AllerHeiligen een hele belangrijke energie datum én zetten we graag al onze Spirit vrienden die dagelijks ons omringen met Liefde & Licht in het Gouden Zonnetje.

Als dank voor hun onbezoldigde bescherming naar ons allen toe DAG & NACHT,  doe ik het verzoek aan allen om op 1 nov én 2 nov om 20 uur mee te doen op afstand aan onze World Peace Healilng Circle.

SPIRITS VERZOCHTEN ME OM BEIDE LICHTCIRKELS IN HET TEKEN TE ZETTEN VAN WORLD PEACE, OMDAT DIT OOK HUN ALLERGROOTSTE HARTEWENS IS ALS ZE ONS OMRINGEN OM:

VREDE IN JOUW HART &
VREDE IN ONS ALLER ROSAMUNDIA HART TE BRENGEN

VREDE DOOR TE GEVEN AAN IEDERE MENS / ZIEL
OVERAL OP  MOEDER AARDE
OVERAL IN HET OM NIVERSUM

Doe je mee? Precies als op de zondagen, poortdagen en volle manen starten we telkens thuis om 20 uur.

Steek een gewijde LeMUruia kaars en wierook aan, spray en bid één van de Geneeskrachtige Spirituele gebeden op www.worldpeacehealingcircle.nl voorheen www.moedermaria.nl.
Er wordt nu flink aan gewerkt, want het is een grote wens van Grootmoeder Maria, om deze website nog meer in het teken te brengen van Wereld Vrede zoals dat in de tijd van het OUde LeMUria en Atlantis heel dood-normaal was! Wij zijn de doorgeef kanalen van hun Goud, Wit seleniet Zilveren, en Oranje Roze Koperen doorweefde Regenboogstralen naar Moeder Aarde toe, om deze te vermenigvuldigen en rond te bazuinen-verspreiden!

ZEG HET VOORT – ZEG HET VOORT

Maak tijdens deze Bezielende Meditatie het liefst gebruik van bijvoorbeeld onderstaande 2 afspeelllijsten Allerheiligen en AllerZielen, want 2 nov gedenken we allen die dit jaar Moeder Aarde achter zich hebben gelaten, maar beschik je niet over Spotify, luister dan naar je eigen vredelievede muziek, want muziek: dáár zijn de Spirit engelen en natuurwezen elfjes dol op en zullen ze mee dansen en vieren!

Dans, zing, bid en mediteer zelf ook vandaag en morgen, want de Schepping is zich aan het voorbereiden op een fantastische herstart, zoals we dit nog nimmer beleefd hebben met elkaar én dat mag heus gevierd worden vinden de Spirits en al je overgegane vrienden en familie.

AFSPEELLIJST: 1 november ALLERHEILIGEN

AFSPEELLIJST: 2 november ALLERZIELEN

LET OP: WIL JE OOK WEER MEEDOEN OF MEE GAAN DOEN OP ZONDAGAVOND OM 20 UUR AAN DE WORLD PEACE HEALING CIRCLES, GELEID DOOR MARIA VAN DER GEEST OP AFSTAND? Geef je dan voortaan even van te voren op via het gewijzigde emailadres:  deelnemen@worldpeacehealingcircles.nl 

Opgeven kan voor voor één zondag, maar ook tegelijk voor meerdere zondagen per maand tegelijk.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.worldpeacehealingcircle.nl 
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.