OPROEP: Volle Maan 9-10 / LeMUria Poortdag 10-10 / Zonsverduistering 25-10 / ULURU WEEK 20 T/M 26 DEC

VOORAF

OPROEP: DOE MEE MET MIJN LICHTCIRKELS OP AFSTAND DOOR SAMEN MET MIJ IN MEDITATIE TE GAAN EN TE LUISTEREN NAAR EEN GeKwan-Yinnificeerde HEALING MP3:

Lieve lezer,

Helaas is de sidebuilder van mijn www.sterrenpoort.com website zó verouderd geraakt, waardoor aanpassing en bewerking per 1-1-2023 niet meer mogelijk zou zijn. Daarom heb ik per direct besloten een punt te zetten achter mijn allereerste website www.sterrenpoort.com. Wie dit intypt wordt voortaan direct door gelinkt naar: www.mariavandergeest.com.

Zoals ik in het vorige bericht al aankondigde, zijn we momenteel met ons allen m.i.v. 1 oktober weer aanbeland in een reeks opeenvolgende Éénheidsbewustzijnsverhogende maanden. Hier hoort een nieuwe logobalk bij vond mijn Spirit. Dus bekijk het maar eens goed, want bij een Verhoogd Bewustzijn hoort ook een nieuwe Sterrenpoort look, waarin sterrencodes besloten liggen waar jouw LeMUria OverZiel haar voordeel mee zal opdoen!

Na de reusachtige Gouden Lichtinstroom vanonder uit de Gouden Stad Yerushalaim, downunder de Uluru Rock, komen we voelbaar dichterbij het moment van versmelting met onze Gouden SterTweelingZiel.

Dagelijks wisselen zich  de omstandigheden om ons heen en worden we getriggerd door uiteenlopende gedachten en gevoelens, voortkomend uit de verschillende Dimensies waar we ons wisselend in bevinden. Dan weer bevinden we ons met ons Goddelijke Lichtschip in de 4e of hogere dimensies, dan weer midden in de 3D wereld met haar  eigen problematiek en hiermee gepaard gaande vrijkomende angstgedachten en gevoelens, tot woede en andere heftige acties en reacties aan toe. Laat het zo snel mogelijk langs je wegglijden, want we worden werkelijk omringd en geholpen lieve lichtwerkers vanuit alle goddelijke dimensies op magische wijze. Nu voegen zich in oktober en november ook nog eens de Dolfijnen & Walvissenvelden om ons heen. 

Naar mate we verder transformeren en we de decembermaand van 2022 zullen naderen van dag tot dag, van LichtCirkel tot LichtCirkel, verhogen we onze Gouden LeMUria Trillingen om en een steviger basis onder onze voeten te krijgen dankzij die Uluru Rock Walvissen en Dolfijnenvelden. We kunnen ons hier alsmaar steviger in gaan verankeren, wat een groter groeiend Hogere EenheidsBewustzijnsVeld tot gevolg zal hebben. Dit zal een gevoel van meer rust en meer tevredenheid tot gevolg hebben. 

Dit gevoel zal nog adequater binnen kunnen stromen, door samen met mij op specifieke dagen in meditatie te gaan om 20 uur, zoals op Volle Maan, Poortdagen en op 25 oktober ook tijdens de gedeeltelijke Zonsverduistering.

Om hiervoor speciaal gecodeerde LeMUria Healing MP3’s op te kunnen nemen, gevuld met muziek, klank en info, word ik dagelijks omringd door het Christus Christina Bewustzijn van Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin of een andere  Moedergodinnen van de Galactische MoederRaad van LeMUria.

Als je deze MP3’s beluistert om 20 uur, ontvang je op Afstand (met een MAAND HEALING TICKET op zak) altijd een extra booster aan helende bezielende Soulfeggio Bron Frequenties en word je gedragen in hun Goddelijk Moeder LeMUria Bewustzijns veld die:

  1. Jouw bewustzijn keer op keer zal verhogen, maar ook vanuit ons gezamenlijke Lichtschip heel
  2. Moede Aarde zal bijstaan om het Bloedplasma Licht vol met BronCodes, via haar waterwegen en meridianenstelsel te activeren;

    Op 9 & 10 oktober zal hierbij dus ook jouw LONGMERIDIAAN samen met de Lucht- Longmeridiaan naar het Hart van Moeder Aarde toe doorspoeld
    worden met Bezielend vurig Bloedplasma Lichtfrequenties.

 

Vanuit de meest oorspronkelijke LeMUria dimensies schieten de Dolfijnen & Walvissen ons te hulp bij deze gigantische 5*****klus, om garant te staan dat dit Bloedplasma Licht gevuld met onze oorspronkelijke BronCodes, ook door alle al eerder geactiveerde LeMUria waterwegen over Moeder Aarde verspreid zal gaan worden, want LeMUria Walvissen & Dolfijnen beschikken over een Verhoogd LeMUria Bewustzijn en behoren dan ook tot de Galactische MoederRaad van LeMUria.

Om deze gigantische 5*****klus te laten welslagen ben ik uitgenodigd met ons LeMUria LichtCirkel schip, OOK deel te nemen op:

Zon tijdens maximum

  1. Gedeeltelijke Zonsverduistering van 25 oktober en de
  2. Totale Maansverduistering op 8 november

Dit ter voorbereiding van de dan met rasse schreden naderende
3e LeMUria JaarCirkel Activatie op 11-11 tussen 10-12 uur in de Sterrenpoort (volgeboekt) en ‘s avonds op Afstand om 20 uur, om ons voor te bereiden op het meest BeZielende & Inwijdende Jaar Evenement,  geleid vanuit de Bombastische LeMUria Binnenwereld van ons ‘ULURU ROCK’ domein tussen 20 t/m 26 december. Dit zal voor de 3e plaats gaan vinden op Afstand via 7 toegezonden DAG MP3’s, op weg naar totale bezieling en bundeling van alle door het jaar heen ontvangen lichtcoderingen via de gezamenlijke Bezielde Harte LichtCirkel.

Dit vieren we tijdens een te houden  LichtCirkel op Afstand op 30/31 dec van 2022, waar je voor slechts € 9,99 wel een speciaal Deelname Ticket voor dient te bestellen.

Tijdens de ‘7 daagse Uluru Rock  Kerstweek’ vormen we ‘n week lang met elkaar één constante Soulfeggio Sound LichtCirkel’ als ‘n ware ‘Dolfijn & Walvis Harte Klank Community of Light’. 



Een BeZielde LeMUria Dolfijn en/of Walvis is te koop
in mijn BeZielde LeMUria Healing Webshop

Categorie 31

TIP: KIES je voor een werkelijk BeZield leven? KIES dan ook voor continuïteit en sta je Hoger Zelf toe om je Ware SterrenZielendeel naar je toe te brengen via muziek, zang & gebed:
Kom dan ook eens voor een Bezielende Solfeggio Healing uit de Klankpiramides van MU – in mijn LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest om vervolgens in je eigen huis gedurende een 5 periodes van 30 dagen, telkens een vervolg Inwijding te ondergaan middels een toegezonden Specifiek op jouw Zielsleven afgestemde Holy MP3.

 

Heb je al in mijn Webhop en Soolfeggio Klank Piramides gekocht i.c.m. eventueel een Geneeskrachtige Meridiaan – Orgaan Soulfeggio Spray? Zet die dan tijdens de LichtCirkels tussen je voeten of voor je op tafel. Spray uiteraard van te voren een keer om het Bewustzijn met haar BeZieldende Klanken van de hieraan afgestemde Planeet & gekoppelde Solfeggio Piramide in  Moeder Aarde op te roepen in je Lichtveld. 

Lees gerust nog eens mijn vorige bericht, want daarin staat een duidelijk overzicht van welk Sterrenbeeld gekoppeld is aan een Planeet etc.

Tussen de Volle Manen 9-10 en 8-11 raad ik je aan om af en toe je onder te laten dompelen door de samengestelde Spotify Afspeellijst van de Sterrenpoort:
LONG MERIDIAAN SOUND HEALING


Volg de loop van de LongMeridiaan, want een goed doorstromende Long Meridiaan staat voor: nederigheid, bescheidenheid, opgewektheid, tevredenheid, tolerantie en nog heel veel meer!

 

AANBIEDINGEN TOT EN MET 21 OKTOBER 2022 ZIJN:


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.