Vier deze KERST jouw Holy Inwijdingsfeest met de LeMUria Moeder Vlammen Geest + MP3’s

Lieve Abonnee,

Het is een terugkerend patroon geworden in 2020, om jullie uit te nodigen voor mijn, op LeMUriaanse wijze begeesterende Healing LichtCirkels op Afstand, ondersteund door een heilig kring van Wijzen vanuit de MoederBron downunder de Uluru Rock.

LET OP: Er komen nog 2 LeMUriaans geleide LichtCirkels dit jaar, als zijnde de meest krachtige en alles omvattende van héél 2020.

Tijdens deze LichtCirkels zal alles wat wij en jij dit jaar hebben verzameld op Holy-stische wijze in Holy Hologrammen op 1e Kerstdag gebundeld en verspreid worden over Moeder Aarde. Hiermee zullen alle Vruchten van het afgelopen jaar vanuit de Holy Sterrenpoort en zich ver uitstrekkend rondom Oegstgeest, via een LeMUria Regenboog Brug verbinding van de witte Kristal Christus-straal met de zwarte Kristal Christina-straal door, rond én uit de Chakra’s van Moeder Aarde gezonden worden.

Op 25 december, zal onze ‘7 Heilige Uluru Rock Dagen LeMuria LichtCirkel’ als Afgezanten van LeMUria met daarin gelegen het Heilige Moeder Hart Kruis Kruis, aankomen in de gewijde grond van Golgotha, waar de kruisiging van Jezus ooit heeft plaatsgevonden. We zullen de Holy Kruisen als degens gaan kruisen als de eerste 12 LeMUriaanse Apostelen & 12 Discipelen van de Jezus en Maria Magdalena LichtKring  in het Heilige land, waar we 2020 jaar geleden samen met Meester Jezus en Maria Magdalena (Sananda & Lady Nada in LeMUria) en de heilige Familie incarneerden, om na zijn inwijdende ceremonie aan het Kruis, ons te verspreiden over heel Moeder Aarde, om alle hinderlijke tegenwerkende energieën in alle werelddelen, rassen en geslachten van hen die verantwoordelijk voor de Zwarte Nacht en het Nederdalen ter Helle van LeMUria en het latere Atlantis, met ons Licht op Krachtige wijze om te zetten.

 

Nu gaan we verder, we wachten niet meer op hen die als lichtwerker toch nog blijven hangen aan patronen, zoals niet los durven laten of zich niet goed genoeg voelen, bang te kort te schieten, vrezen voor tekorten, door hun alsmaar ingeweven gebrek aan vertrouwen etc etc etc. VOEL VOEL VOEL LIEVE LICHTWERKER! Het is ook jouw taak om te helpen LeMUria en Atlantis vlot te trekken door de degens van LeMUria en Atlantis te kruisen vanuit je hart, in plaats van je zelf alsmaar weer te kruisigen en te stenigen!

Vanaf het nieuwe jaar heeft iedereen de Holy Kruisweg van het Heilige Kruis volbracht doordat ze samen zijn gevallen, waardoor ook jij de kans hebt om te kiezen uit 2 Kruiswegen:

  1. Die van het IJZEREN Nep Heilige Kruis van Atlantis te gaan volgen, gebaseerd op de Toon Frequenties van DENKEN vanuit je Lagere Zelf of te wel door het ijzeren MARS principe van Eigenwijs OF het roer definitief om te gooien en los te laten door
  2. In de kracht van de Holy LeMUria Zon, Maan en Sterren Geest te komen, gebaseerd op de Holy Harte Toon Frequenties van Eigen Wijsheid, vanuit je Hoger Zelf Elf-Schelp-Natuurwezen.

Op 25 en 26 december 2020 gaan we de LeMUria Regenboogbrug brengen, opbouwen en nestelen in de Gouden LeMUria Driehoek Jeruzalem, Nazareth en Bethlehem, gelegen in het Luchtelement Vortex gebied op Moeder Aarde rondom de Piramides van Gizeh-Mount Sinaï en de Tempelberg/Olijfberg.

   
                                                 Gouden Rotskoepel
in Jeruzalem op de Tempelberg

Hiermee ronden we onze huidige incarnatiecyclus af door samen met mijn Holy LichtKring Circle als eerste LichtCirkel weer terug aan te komen in de Toekomst, waarvan we ooit ook vertrokken waren om het Heilige Moeder kruis van LeMUria of MU, weer uit de Kristallijnen wereld te laten Ontwaken, waar op holy-stisch geheim gehouden plaatsen, alle LeMUria Wijsheden waren verankerd en opgeslagen in de Holografisch aangestuurde, alsmaar verplaatsende 13 Etherische Ancient Moeder Skulls.

Het LeMUria Tijdperk zal op Moeder Aarde een einde gaan maken aan pijn en lijden om het Tijdperk van Vrede, Vrijheid en Eenheid in te leiden vanuit Verbondenheid tussen alle rassen, naties en geloven. KIES JIJ DUS UIT BOVENSTAANDE OPTIE VOOR NR 2?


Tuinen van Getsemane op de Olijfberg waar de 12 Apostelen van Jezus en 12 Discipelen rondom Maria Magdalena bij een kwamen voor het laatste Avondmaal

GEKOZEN VOOR NR 2? Doe dan op afstand VOOR DE ALLERLAATSTE keren mee OP AFSTAND tijdens de Kerstdagen door ‘n Holy Healing Ticket te kopen én kies op beide dagen je eigen moment uit om, geleid door mijn Holy MP3 nr 33ook te koop in mijn Webshop . Moeder LeMUria en Moeder Aarde zullen dan ook jouw Geest Vergulden met haar Zuster & Broeder Liefde. Lees daarom zo vaak als je kan ook het door mij geschreven LeMUria gebed hardop voor ter voorbereiding van je Meditatie. Op 1e Kerstdag zal ik in ieder geval deze MP3 wederom zelf ook beluisteren in mijn Sterrenpoort tussen 20-21 uur.

 

  Wij Herenigen ons met LeMUria

Wij herenigen ons met Moeder Aarde en elkaar
Om haar land nieuw leven in te ademen
Om haar water te kristalliseren
en haar wind te verfrissen

Wij herenigen ons met Moeder Natuur en elkaar
Om haar bossen te verversen
Om voor haar planten en mineralen te zorgen
en haar levende wezens bescherming te bieden

Wij herenigen ons met LeMUria en elkaar
Om haar zeeën te bevruchten
Door ons dagelijks te baden in het
Zon-, Maan- & Sterrenlicht
en het hemelse lied van de MoederBron te zingen

Wij stemmen ons af op de Kristallen en elkaar
Om haar mensheid te herenigen
Gerechtigheid en Vrede te waarborgen
en onze voorouders, kinderen & nageslacht te gedenken

Wij herenigen ons met de Liefde van
de Goddelijke Moeder & de Hathors  
Met ons aller MU en Moederland
Wij herenigen ons met de LeMUriaanse
ondergrondse Kristal & Mineralen Rijken
Door bezieling & eenwording van Lichaam, Ziel & Geest, 
Wij herenigen ons met onze LeMUriaanse Familie
en onze Soulzusters & broeders van de Sterren

Dit doen wij vanuit LeMUria Eenheid
Vanuit al onze verschillende expressies
Door tegenstellingen als Macht & Ongelijkheid
om te smeden tot Kracht & Gelijkheid
Door Angst, Verdriet & Onrechtvaardigheid
te Holy-seren naar Onvoorwaardelijke Liefde
voor onszelf en ieder Wezen,
Mens, dier, boom, plant, schelp en mineraal

Zoals het ooit was voorbestemd
om op Moeder Aarde te Zijn
AMEN 

Klik om zelf uit te printen en hardop dagelijks voor te lezen op PDF: Wij Herenigen ons met LeMUria

IK WENS JE VOOR BEIDE KERSTDAGEN, TOEGEZONDEN VANUIT DE MOEDERBRON, HEEL VEEL
LICHT, VREDE EN LIEFDE TOE

OM MANI PADME HUM
OM MANI PADME HUM
OM MANI PADME HUM

AMEN

 

EN DAT JOUW HART VOOR EEUWIG GEVULD MAG ZIJN MET DE KLANKEN VAN DEZE
HOLY LEMURIA MOEDER VLAMMENGEEST

LAAT JE DOOR NIETS MEER TERUG TREKKEN IN SOMBERE GEDACHTEN OF TEGENHOUDEN OM JOUW HOLY LEMURIA TAAK IN DIT NIEUW OPGESTARTE LEVEN TE LEVEN.

BLIJF ER CONTINUE OP VERTROUWEN DAT ER VOOR JE GEZORGD WORDT OP UITMUNTENDE WIJZE!

HOE?

DAT ZAL JE WERKELIJK HOLY0-STISCHE MOGEN BELEVEN ALS JE ALS EEN WAARACHTIG KRACHTIG KANAAL EN ANKERPUNT
IN JEZELF BLIJFT GELOVEN. VOOR ALLES ZAL EEN OPLOSSING AANGEDRAGEN WORDEN! VERTROUW IN OVERGAVE DAN ZULLEN DE GESCHENKEN  OP MAGISCHE WIJZE JOUW NIEUWE LEVEN BINNEN MOGEN STROMEN!

Is dit niet sprookjesachtig?  Klinkt dit niet Paradijselijk? Is dit niet waar ook jouw hart van gaat zingen en naar heeft verlangd?

GA ER DAN HELEMAAL VOOR, WANT JOUW ZIEL WACHT OP HERENIGING MET JOUW ZONNEGEEST GELEID VANUIT HET LEMURIA- MOEDER-RIJK!

De eerste Holy Maori Zonne Tweelinggeest Aura Spray flesjes hebben mijn Sterrenpoort mogen verlaten en zijn verzonden op 22 december. Ik hoop dat ze de eerste Maori inwijdelingen voor de Kerstdagen zullen bereiken! Ben jij die gelukkige bezitter? Spray er tijdens de Kerstdagen dan maar lustig op los, want jouw LeMUria gewijde Tweelingzielendelen zullen elkaar hiermee oproepen en herkennen, net zo als de Zon en Maan Geest delen van Jezus en Maria Magdalena!

Wil jij ook zo’n Wonder Spray? Kijk dan in mijn webshop in categorie 9 bij de Aura Sprays. Weet ook dat inwijdelingen hier extra gevoelig voor zullen zijn ✨???

De laatste Uluru Rock HEALING MP3 Boodschap, toegezongen door de Grandmothers gezongen van de Uluru Rock om Moeder Aarde een hart onder de riem te steken aan het einde van 2020.  Met alvast een kerst en nieuwjaarsgroet voor 2021, 23.17 min

Maar vergeet niet de Volle Maan LichtCirkel! Opgeven is mogelijk tot 19.30 uur op 30 dec. Weet dat als je betaald hebt, de Spirits weten dat je mee zal doen, dus wacht niet op mijn bevestiging, want ik ben dan allang verzonken in meditatie voor deze allesomvattende en samenbundelende Jaar Licht Cirkel met alle Hogere Zelven! Ter Herinnering: Koop hiervoor MP3 nr 32 in mijn webshop, opgenomen op de grootste LeMUria Feestdag Aller Tijden 21 dec 2020!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl