ElfenPoorten heropenen op het LeMUria Labyrintenstelsel Dl I

Deel 1: Moeder Aarde eren bij Rots-Rivier-Zee om te helpen bij het heropenen en bekrachtigen van het LeMUria ElfenPoorten Labyrintenstelsel


Alle rotsen werden in vroeger tijden als heilige Holystische plekken beschouwd, omdat ze deel uitmaakten van het Moeder Aarde lichaam.

Het stromende water heiligde het rotsgesteente, waardoor de Rots ingewijd werd. Men probeerde dit gewijde water op te vangen om zichzelf te helen. Dit gebeurde in uitgesleten holen, maar ook op krachtplekken waar men bewust aan het werk moest om de krachtige waterstroom te temmen of om het omhoog borrelende water op te vangen en te leiden naar een beek tot zij aan zwelde tot een rivierstroom.

Men vereerde dit water veelvuldig dat de rotsen sacraliseerde. Zij wezen deze heilige plekken aan om er veelvuldig ceremonies en inwijdingen plaats te laten vinden, volledig gewijd aan de Bomen, Bergen, Rotsen, Rivieren, Zon, Maan of ver weg gelegen Planeten of Sterrenstelsels als Venus, Sirius, Pleiaden, Orion, Adromeda, Arcturius etc.

Zo vereerde men soms de holle wegen in Italië als vulkanische dalen, waar het water na een stortbui doorheen gutste. Deze holle wegen waren bewust aangelegd door de voorouders van de Etrusken (zeevaarders en handelaars uit het Middellandse Zeebekken) tot een heel netwerk van geul-wegen vanaf heilige vulkaan krater. Dit ziet er van bovenaf uit als een stralende Zonnekrans vanuit de kern van de krater, waardoor het water geleid werd komende uit de warme waterbronnen. Dit liep tussen de rotsen door en de ondergrondse gangen. Op deze magische kruispunten van vuur en water, vereerde men de Moedergodin Gaia, om in contact te komen met het binnenaardse energie Labyrintenstelsel.

Men beschouwde het labyrint altijd nog als dé Bron van levenschenkende energie, want het meanderende waterstelsel van Moeder Aarde, gaf voor de ondergang van LeMUria en het latere Atlantis, op Holystische wijze alle Scheppende Hologrammen vervoerde, geschonken vanuit de LeMUria Moeder BaarmoederBron van al het leven, in het Uluru Rock Domein.

Velen zagen het labyrint hierdoor als het aller heiligste symbool, een  Ouroboros, de slang die in haar eigen staart bijt en tevens symbool staat voor het waterwegen netwerk van Gaia, die haar bevruchtte EI veilig beschermd en omringd! Hierdoor ging men ook labyrinten ontwerpen en inkrassen waar men voelde dat er levengevende rond Cirkelende energieën waren. Dit werden de Elfenpoorten / levensenergie Sluizen tussen Hemel en Aarde, door ons simpelweg Krachtplekken genoemd maar toen Sacraal en Gewijd.

Het labyrint

Het labyrint staat voor oeroude wijsheid en ligt op plaatsen waar de OerMoeder LeMUria frequenties & energie lijnen elkaar ontmoeten. Deze bevatten Oerkenmerken en komen uit Moeder Aarde omhoog  cirkelen en slingeren, gekenmerkt door Helende Oerkrachten op plaatsen waar water naast vuur aan de oppervlakte komt.

Dé reden dat men op deze groeizame plaatsen bij bronnen en rivieren, zelf ook labyrinten aanlegden en er ceremonies hielden, was om  Moeder Aarde te vragen, telkens opnieuw al haar Helende en Scheppende krachten, jaar in jaar uit, van seizoen tot seizoen, te schenken aan deze plek en omgeving, om grandiose oogsten te stimuleren van gewassen  en vruchten, die als voedsel dienden voor mens en dier, maar ook om haar te danken voor het 4-voudige elementenspel van Water, Vuur,Lucht en Aarde, wat talloze genezende bloemen, planten & bomen opleverden voor mens en dier.

Je kan begrijpen dat zulke wonderen binnen brengende natuur plekken beschermd moesten worden. Hiervoor dankten ze de Slangen, Meerminnen, Draken, Elfen, Nimfen en allerlei andere dieren die nu als mythisch worden beschouwd

Kortom: een Labyrint vertegenwoordigt Moeder Aarde en kan beschouwd worden als een levende Tempel van Gaia of Hera!

Nu we terugkeren in het Tijdperk van de Nieuwe Aarde, LeMUria, zal haar van oorsprong Holystische alles doorwevende Labyrintenstelsel over en door Moeder Aarde, zich als een lopend vuurtje vanuit het Oer LeMUriaanse MoederRijk ontplooien en geactiveerd moeten worden. Wij dien met elkaar hiervoor als Kanalen om overal LeMUria Moeder ElfenPoorten open te laten gaan, die nog opgesloten liggen het graniet-, granaat, obsidiaan, agaat, versteend hout, mergel- en krijtrotsen-, opaal- en koraalwerelden en oude onderlagen van het leem.

Fossielachtige onderduikers zullen overal langzaam worden wakker geschud, waardoor oude zienswijzen, alsook ons reptielen bewustzijn, vrij toegankelijk zal worden gemaakt, loskomend uit het Rots Bewustzijn. Waar delen van ons Bewustzijn duizenden jaren in vast geklonken zaten. Deze versteende onderwereld, waar wij allemaal aan verbonden zijn downunder, wacht op een fenomenale eindejaars-ontsluiting. Zij zal misschien mede dankzij jouw hulp op Magische wijze haar Feeërieke Elfen Poorten prijsgeven en openen, waar doorheen dan ook jouw LeMUria Oer Wezen weer af en aan zal mogen vliegen naar de verschillende Sterrenstelsels, om weer bij te kunnen dragen aan de opbouw van Moeder Aarde en haar Evolutie en al haar Feeërieke levende wezens!

De ElfenPoorten verbinden met elkaar de oorspronkelijke  Bloedbanen van het Labyrinten stelsel, welke zowel binnen als buiten op Moeder Aarde stroomt en in feite één doorlopend gesloten circulaire water-golfstroom is alles voedend en naar alle hoeken van Moeder Aarde stroomt.


Knossos munt – 400 jaar v Chr  & Kerk in Nelson p rots in Niewuw-Zeeland 

De Herscheppende Moedergodin LeMUria had vele namen

Op het oude Kreta, waar de Moeder godsverering het langst stand hield, werd de LeMUria Moedergodin vereerd onder de naam Potnia Labyrinthos. Haar naam betekent: Meesteres oftewel Vrouwe van het Labyrint en weer later als de Moeder Aardegodin Ariadne.

De Moeder Aardegodin Potnia werd veelvuldig Aangeroepen en Gesmeekt om de groei en bloei van Gewassen en Bomen te bevorderen en zich te ontfermen over haar wilde dieren, waaronder Leeuwen en Leeuwinnen, maar ook de Bomen, Bergen en Grotten. Ariadne werd vereerd als Godin de die voor de ingangen van het labyrinten en ElfenPoorten de wacht hield. Men beeldde haar soms af als een ‘Half mens -Half stier’ of als  ‘Half Aarde – Half Maangodin’, of als 3-voudige Maangodin: Volle Maan, afnemende Maan en Wassende Maan. Zij werd dan tijdens de Maanvieringen en Jaargetijde Vieringen van geboorte, leven, dood en wedergeboorte, het Kosmische Middelpunt van verering. 

Gaia, Potnia en Ariadna waren drie Aardegodinnen, die tegelijk als Maangodin werden vereerd. Jaarlijks sloot zij tijdens rituele feesten, gehouden in een Labyrint, het Heilig Huwelijk veelal met de Stiergod die de Zon vertegenwoordigde. Op Kreta diende Knossos als Tempel, waarin vele Ariadne vieringen werden gehouden door het lopen van het daar aanwezige inpandige labyrint, wat diende als labyrintenstelsel van Moeder Aarde met Minotaurus de Zonnegod en Ariadne de Maangodin die samen daar het ‘Moeder Aarde Schijn Huwelijk’ tot uitdrukking brachten.

Rondom Moeder Aarde liggen er op vele Rotsen, bij Rivieren en Bronnen, kruispunten van Zon, Maan & Sterrenstelsel kruispunten van energieën. Deze vertegenwoordigen de belangrijke toegangspoort tot het Elfen- en Labyrintenstelsel, overal dus gevoed vanuit de MoederBron van al het Leven downunder de Uluru Rock in Moeder Aarde.

De allerbelangrijkste Labyrinten p Moeder Aarde zijn aan het blote oog onttrokken en dus niet of nauwelijks terug te vinden. Zij worden beschermd door waterwegen en liggen onder rotsen, bergen of op de bodem van wereldzeeën en oceanen. Nauwkeurig verdeeld volgens een heilig geometrisch – geomantisch patroon, liggen er ook enkele zichtbare labyrinten door mensenhanden gemaakt, aan de oppervlakte van de aarde boven een Bron, zoals die in de Kathedraal van Chartres.

Ga zelf ook maar eens op onderzoek uit en probeer uit te vinden of het labyrint dat jij kent en mogelijk wel eens gelopen hebt, ook langs of boven een bron-rivier is aangelegd. Zoek dan goed naar bewijzen zoals oude symbolen, die hier als Poortwachters beschouwd werden: dit kan zijn afbeelding of ornament van een (Hemelse) Koe, Slang, (Zee)Meermin, Dolfijn, Draak, Eenhoorn, Groene vrouw…….

Aan enkele krachtige Moeder Aarde Godinnen zal ik meerdere berichten gaan wijden de komende maanden, want tijdens de Volle Manen, Poortdagen en Seizoenswisseling in september-oktober-november staat er ons nog heel wat te wachten!

Volle Manen: 2 sept – 1 én 31 okt  – 30 nov – 30 dec
Poortdagen: 9-9, 10-10, 11-11, 12-12
Seizoenswisseling: 21 sept 2020

Wil jij Moeder Aarde én jezelf ondersteunen bij de terugkeer van deze Elfjes en soms Feeëriek aanvoelende energieën,  verscholen op de bodem van het LeMUria labyrint-waterwegen netwerk, in pas geactiveerde kristalgrotten en (granieten) rotsen?
Meld je dan keer op keer aan voor de LeMUria Groep Afstands Healingen geleid vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest tussen 20-21 uur, door het bestellen van een Hathor Healing Ticket in mijn webshop, door HIER te klikken.

Om ingewijd te worden in de Hogere Elfen Energie vanuit LeMUria, adviseer ik mijn MP3 te bestellen: 20) MP3 LEMURIA INWIJDING MET JOUW HOGERE ELFEN-ZELF, 58.42 MIN

Om extra in de flow en stemming te komen zal ik af en toe een Helende MP3 opnemen (zie: 8) MP3’s: LeMUria Healing) en zal ik Aura Sprays inwijden met de allerhoogst beschermende en liefdevolle Gouden LeMUria MoederBron Frequenties onder de namen LeMUria Dragon, Merlin, Elven, Dolphin, Mermaid, Unicorn én Merlin!

De inwijding vindt altijd plaats vanuit de Moeder Kwan Yin LeMUria Tempels tijdens de Groeps Afstandshealingen op krachtdagen Zij zullen t.z.t. aan mijn Webshop worden toegevoegd in categorie
9) LeMUria Aura Spray’s + MP3 .

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl