LeMUria Poortdagen 10-01, 19-1 en 28-01 (Volle Maan)

Lieve Mensen,

Van dag tot dag, van uur tot uur, van minuut tot minuut stroomt er vanuit de verre einders van ons Universum, Kosmische Christus-Christina Moederlicht door ons allen heen voor Moeder Aarde.

Ze vroeg me vandaag op deze spiegelende datum van 10-01-5 om 5.55 uur (getal dat staat voor VRIJHEID én VERANDERING) of ik jullie een dankberichtje wil zenden én tevens te vragen of jullie door alles wat er om jullie heen zichtbaar wordt, niet de moed willen laten zinken, maar juist NU, in deze tijd dat LeMUria boven komt, als een ROTS in de branding te blijven staan.

SHINE SHINE SHINE
ZING ZING ZING
DANS DANS DANS

Er is niets zo belangrijk als jezelf te visualiseren als een Brandende LeMUria Moeder Zon én het Helende advies van een Mexicaanse Healer & dichter Mar ía Sabina op te volgen, dat ik toegezonden kreeg van een allerhartelijkste vriendin-oud-cliënt van mij: ′′ Genees jezelf met het licht van de zon en de stralen van de maan. Met het geluid van de rivier en de waterval. Met het zwaaien van de zee en het fladderen van vogels. Genees jezelf met munt, neem en eucalyptus. Zoet met lavendel, rozemarijn en kamille. Knuffel jezelf met de cacaoboon en een vleugje kaneel. Doe liefde in thee in plaats van suiker en drink het terwijl je naar de sterren kijkt. Genees jezelf met de kusjes die de wind je geeft en de knuffels van de regen. Sta sterk met je blote voeten op de grond en met alles wat daaruit voortkomt. Wees elke dag slimmer door te luisteren naar je intuïtie, kijk naar de wereld met je voorhoofd. Spring, dans, zing, zodat je gelukkiger leeft. Genees jezelf, met mooie liefde, en onthoud altijd… jij bent het medicijn.”  

Moeder Hathor

Lieve lezer, ik neem je alvast mee in gebed als jij je hebt opgegeven OF al opgeeft voor de Volle Maan LichtCirkel van 28 januari 2021, wederom een speciale LeMUria Moedergodinnen 10-01-5 dag, na 10-1 en 19-1!

Laat je weer opgenomen worden in mijn LeMUria LichtCirkel door de Goddelijke Moeder. Luister een uur lang naar mijn Stem en laat je weer inspireren. De Hathorgodinnen zullen je samen met de Moederlijke Natuurwezens omringen, waardoor we van Volle Maan tot Volle Maan op Moeder Aarde via de Kristallijnen Netwerken, met de Elementenkrachten Water, Vuur, Lucht en Aarde, ELFEN POORTEN zullen helpen openen. Poorten verbonden aan de Lichtsteden van vele Sterrenstelsels, liggend om Moeder Aarde heen.

Wie mee doet zal werkelijk op Magische wijze waarnemen dat er momenteel ook in jouw leven veel op positieve wijze zal mogen veranderen. Nog thans leid ik alleen op Afstand deze LichtCirkels én geef ik LeMUria privé Healingen, waarna ik in het voorjaar langzaam mijn Healingaanbod terrein zal gaan verleggen naar op Holy-stische wijze gegeven Inwijdingen en Kristal Activaties in de Sterrenpoort in Oegstgeest. Een Magische Multidimensionaal volledig geopende Moeder Zon-Maan Sterrenpoort, waar iedere bezoeker diep aangeraakt zal worden door een directie MoederBron Frequentie om haar/zijn 13-voudige Moeder-Maria-Magdalena CODE Chakralijn te laten heropenen en/of verder te laten activeren vanuit de MoederBron van al het Leven!

Voor nu laat ik het hierbij! In mijn LeMUria Healing Webshop is nu opgenomen MP3 nr 34, die zal dienen ter begeleiding de komende Volle Maan 28-1.

Wil je alvast aan de nieuwe LeMUria Frequenties van 2021, op HOLY-stische wijze gezonden uit de Sterrenpoort gaan wennen?

Geef je dan nu al op voor 28 januari 2021 OF koop direct een 9 Volle Manen LichtCirkel Abonnement in mijn Webshop door HIER te klikken.

En wie weet mag ik jou daarna ook eens een privé LeMUria Healing geven op HOLY-stische wijze door dit te bestellen in mijn WEBSHOP.

Lees over mij en mijn werk door te klikken op ABOUT ME boven aan deze website.

WIL JE EEN KEER (SAMEN) EEN BEZOEKJE BRENGEN AAN MIJN LEMURIA HEALING KRISTALSHOP & HOLY LEMURIA TEMPEL? Dat kan door een afspraak te maken: maria@sterrenpoort.com of bel mij gerust een keer op een doordeweeks – 06 5726 7011 

Adres: Rosa Spierlaan 14, Oegstgeest (Z.H.)

En wil je tot slot nog een duidelijk interview beluisteren van Prof Dr Schetters – Viroloog in Nijmegen – omtrent het gevaar van het huidige Vaccinatie beleid:

én stuur dit bericht a.u.b. door naar zoveel mogelijk mensen die je kent en het gevaar van vaccinatie zouden kunnen onderschatten.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl