MP3: Crystal Skull LeMUria spreekt over de Volle Maan van 21 maart 2019

 

De MP3 staat verderop in dit Bericht, maar lees vooraf eerst het volgende:

21 maart 2019 was een bijzondere dag in de geschiedenis van Moeder Aarde, want op één dag was het zowel Volle Maan, Lente-Equinox met nog een 3-3-3 Portaal, voor jawel, de 3e keer deze maand. Hiermee werd Veelvoudig ons Drievoudig (lees: man/vrouw/kind) Innerlijke Bewustzijn aan getrild om ook voor jou heilige verbindingen op Goddelijk niveau aan te trillen. Een 3-3-3 frequentie die ook jouw ziel trapsgewijs zal gaan verhogen tot die van een waarachtige LeMUriaan!


Profeet Elia Grot – Karmel Berg – Haifa – Israël

Op donderdagavond 21 maart 2019 van 20 – 21 uur, heb ik wederom een grote LeMUriaanse Groeps Afstand Kwantum Healing geleid vanuit Haifa in Israël, gelegen vlakbij de Grot waar de Profeet Elia zich schuil heeft gehouden, in een Drakenrots vlak aan de Middellandse zee. Op deze krachtige plek hebben z.w.s. ook Anna, de Oma van Meester Jezus en Moeder Maria gewoond toen ze nog klein was.

Meester Jezus, Maria Magdalena hadden beide de leiding over een eigen groep mannelijke en vrouwelijke Apostelen. Zij namen hen ook geregeld mee naar menige Heilige Berg, waaronder de Karmelberg en de berg Tabor. Deze Bergen zijn namelijk Grote Heilige Poorten (Toegangspoorten-Sterrenpoorten) tussen de Hemel en Moeder Aarde. Iedere keer als ze deze bergen bezochten, kon dit leiden tot een krachtige trillingsverhoging, waardoor hun harten verder geopend werden. Op deze Bergen ontvingen ook de Meesters voor hun leerlingen Boodschappen met antwoorden daarin besloten van uit de Spirituele Dimensies, bijvoorbeeld van de Profeten Elia en Mozes, maar ook van de Goddelijke Moeder LeMUria.


De Hand van Meester Jezus

Alle deelnemers van mijn LeMUriaanse Groeps Afstand Kwantumhealing, zijn mede door mijn aanwezigheid daar, met hun Hoger Bewustzijn naar mij toe gereisd in Israël ‘ op 21 maart.
Afgestemd op elkaar hebben wij als één LeMUriaanse Moeder Lichtkring, hier samen onder leiding van Meester Jezus, als Oud LeMUriaan, de Heilige Drie-eenheid Vortex heropend & geactivereerd op de Kwan Yin Lemniscaat Drakenstroom.

Chakra punten zijn VortexPoorten en bestaan altijd uit 3 gebieden/plaatsen/plekken die met elkaar krachtiger in verbinding staan en samenwerken. Dit is dan een oer oude Drie-eenheidsverbinding van op elkaar inwerkende mannelijke, vrouwelijke en kind energie.

De 3 hoofdvortexen die met elkaar het LUCHT element op Moeder Aarde in stand houden zijn:

1) De Piramides van de Drie-eenheid van Gizeh in Egypte
2) Israël met haar Heilige Bergen, waaronder de Tempel- & de Karmelbergen
3) Mount Sinaï en omliggende gebergte.

Deze 3 gezamenlijke vortexen van het Lucht element, hebben op 21 maart 2019, de Oer LeMUriaanse SterrenPoort van dit gebied, weer heropend en aangesloten op de Moeder Kwan Yin Lemnisaat Drakinnenstroom, die door en over heel Moeder Aarde stroomt langs alle chakra’s om het leven energetische te voeden.


Kwan Yin Drakinnen Lemniscaat met daarin de 4 Hoofdvortexen

Wil jij ook meehelpen bij het heropenen van LeMUriaanse Sterrenpoorten op Moeder Aarde? Geef je dan nu al op door online te betalen en stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com met daarin je naam en adres. Na betaling start de ondersteuning voelbaar!

Ter info:

Weet dat vlakbij Haifa  de belangrijkste Michaël-Maria-Maria Magdalena(draken)leylijnen bijeenkomen in Mediggo (het oude Armageddon), waarna ze deels afbuigen naar het gebied tussen de Eufraat en de Tigris, en deels de binnenaarde in om uit te komen in de Gouden Schelpen BaarMoederBron onder de  Uluru Rock.


Michaël-Maria -Maria Magdalena komen bijeen in deze (Draken) Leylijn – startend links bij Skellig Michel, een eilandje bij Ierland, gevoed uit Schotland en Engeland en uitkomend in het Karmelgebergte Israël

Hier aangekomen zal zij vanuit het Gouden Schelpenbewustzijn, nieuwe opgewaardeerde Her-Scheppende LeMUriaanse coderingen omhoog kaatsen om nieuw leven elders te schenken. De Helende LeMUriaanse klanken zullen via het Bronnennetwerk letterlijk weer terugstromen in de Lemniscaat Drakenstroom.

Wie Weet ben jij ook wel zo’n LeMUriaanse gecodeerde ziel, die van oudsher wacht op een antwoord uit dit Gouden Schelpenbewustzijn in LeMUria! Het zal je zomaar in een Magische Stroomversnelling kunnen brengen. Let maar goed op wat jou allemaal staat te gebeuren! Aanvaard dit dan gewoon en ga vooral niet de strijd aan met jezelf of je omgeving, als zich plotseling belangrijke veranderingen aandienen! Moeder Aarde is je dankbaar en helpt je dus graag!

Om je hierbij een flinke steun in de rug te geven, wil het Uluru Rock Bewustzijn via de Crystal Moeder Skull LeMUria, & Moeder Hathor, die zich continue verplaatst van rots naar berg naar piramide……over heel Moeder Aarde, een belangrijke Boodschap aan jou doorgeven. Dit is voor de luisteraar meteen een 2e LeMUriaanse Inwijding dit jaar. Ga er dus even goed voor zitten als je onderstaande MP3 afspeelt, anders zal zij zich niet goed met je kunnen verbinden. Daarom  is het ook aan te bevelen om meteen mee te zingen met de Gaté Gaté Mantra, waarmee ik onderstaande MP3 opname opstart.

Tot slot voeg ik nog graag een Gebed toe, gericht aan de Moeder der Moeders: Anna, Moeder van Maria en Oma van Meester Jezus

Lieve Anna

Lieve Anna, je bent van Oorsprong een LeMUriaanse Ziel
de Moeder der Moeders, een Moederhart vol van Vrede

Je brengt Harmonie en Blijheid, waar nog onenigheid is
Je brengt Warmte en Moederliefde, waar nog eenzaamheid is
 En waar verdriet is, schenk jij ons weer Hoop

Lieve Moeder Anna
Ik vraag je om jouw Sterren Mantel der Liefde
Om mijn schouders heen te slaan
Zodat ik werkelijk durf te stralen en te Zijn wie ik werkelijk ben
Dan pas kan ik mijn Passie weer volledig leven

En net als jij een Liefdesstroom vol Zonneschijn, Begrip & Compassie
vanuit mijn gevulde Gouden LeMUriaanse Hart
over en door heel Moeder Aarde laten stralen
Naar alles wat leeft en mijn Pad kruist

Lieve Moeder Anna
Ik vraag je jouw Sterren Mantel der Liefde
ook om de schouders van alle overige Oud LeMUrianen te leggen
Met name om hen, die zich eenzaam en alleen voelen
Die in angst, verdriet of armoede leven

Zodat de Liefde van Vrijheid, Vrede, Mededogen & Barmhartigheid
vanuit jouw Moeder Tempel van LeMUria
ook alle LeMUriaanse Harten zal bereiken, vervullen en doen stralen
Tot wij allen weer verenigd als één LeMUraanse Familie 
op Moeder Aarde in Vrede zullen asamenleven

Dit vraag ik namens mezelf, alle Oud-LeMUrianen
als mijn Gouden SterrenZielzelf in LeMUria

 Maria van der Geest

www.sterrenpoort.com