Bezoek aan Maria Magdalena Tentoonstelling in Utrecht

Vergeet je niet dat er op 24 juni, 22 aug en 21 sept Volle Maan LichtCirkels zijn! Doe je weer mee in deze super belangrijke maanden? Wij vormen het Portaal naar de Nieuwe Tijd voor Moeder Aarde! Zie mijn vorige berichten!

Lieve lezer,

Op 22 juli 2021, ben ik op de Feestdag van Maria Magdalena naar het ‘Museum Catharijne Convent’ in Utrecht gereisd, want ik wilde mij laten onderdompelen in de aardse informatie over ‘Maria Magdalena als spiegel van de tijd’. In het begeleidende boekje van de Tentoonstelling staat vermeld ‘DE DIEPTE IN – Wederopstanding van een gevallen vrouw’ én ‘Maria Magdalena in de Domstad’.

Over het algemeen vond ik het teleurstellend en in één woord stuitend dat men zó vaak weer voorop stelde dat Maria Magdalena werkelijk in haar tijd een hoer was geweest. Aan de andere kant werd ik er wel blij van dat er zo’n grote opkomst was van uit alle lagen van de bevolking, zowel mannen als vrouwen, jong en oud! Een uitverkochte Tentoonstelling op haar Feestdag!!

Onderstaande foto’s heb ik samen met mijn vriendin Anneke van Tiem, geschoten. We misten echter wel het WARE verhaal achter Maria Magdalena, naast de Bijbel en alle Creatieve uitingen hier tentoongesteld. In de loop der eeuwen kreeg Maria Magdalena verschillende en soms zelfs tegenstrijdige verschijningsvormen. In tegenstelling tot wat er aangekondigd werd, vonden wij het een kleine en matige tentoonstelling over de vrouw van Jezus, welke de wederkomst van Christina – de vrouwelijke Christus – vertegenwoordigt op Moeder Aarde. Hopelijk staat er in de spirituele gelederen werkelijk iemand op die in de toekomst de moed zal hebben om over haar leven in Woord én Daad de ware Maria Magdalena te laten zien, want er zijn al zóveel boeken verschenen waarin Maria Magdalena hoogstpersoonlijk aan het woord komt én er zijn al zóveel schitterende Portretten geschilderd of getekend door spiritueel ingewijden!

Wie kent niet de gechannelde boekenseries welke Meester Jezus en Maria Magdalena persoonlijk aan Gabriela & Reint Gaastra hebben doorgegeven? Zoals de verschillende delen van o.a.:

  • ‘Het leven van Jezus en Maria Magdalena’ delen 1 t/m 4 OF
  • ‘Het leiderschap van Maria Magdalena Dl 1
  • ‘Maria Magdalena Code’ delen I, II, III

Neem een kijkje hiervoor in hun WEBSHOP!

Blijkbaar mocht de sluier nog maar een klein beetje opgelicht worden om de kerkelijke wereld niet te snel uit de winterslaap wakker te schudden! Ik had dus liever een paar interviews gezien met Ingewijde Hedendaagse Vrouwen i.p.v. bijvoorbeeld met een man, als historicus Jacob Slavenburg!

Op onderstaande afbeeldingen laat Maria Magdalena zich met een Zalfpotje of Reukbol zien! Haar symbool van de Roos miste ik.

Eigen gemaakt foto’s van de tentoonstelling in het Museum Catharina Convent: www.grootstemuseum.nl

De Tentoonstelling loopt nog tot en met 9 januari 2022. Wie weet ben jij er al geweest of ga jij zelf kijken? Reageer gerust op dit Blogbericht en laat me weten wat jij er van vond door een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com.

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com (persoonlijke praktijk)
www.aardehealing.com (aantal bezochte aardehealing foto’s)
www.moedermaria.nl (Voor gebeden)
www.mariavandergeest.com (Blog & LeMUria Healing Webshop)

Aan allen wordt af en toe gewerkt – dus neem er nu en dan een kijkje