Dinsdag 8 sept LeMUria geboortefeest van Moeder Maria

Ik was Moeder Maria’s geboorte feestdag bijna vergeten, doordat ik gevraagd was door Kwan Yin en de Hathors, om op dinsdag 8 september een LeMUria Aardehealing Activatie reis langs de rivier de Vecht in Utrecht te maken, samen met mijn aardehealing vriendin Sandra Minnee. Dit vergt altijd de nodige voorbereiding.

Toch wil ik op de valreep deze dag natuurlijk nog onder ieders aandacht brengen, want Moeder Maria staat momenteel zó dicht om onze LeMUria Lichtkring heen, om ook jou bij te staan in deze pittige alles veranderende verschuiving die plaats vindt op Moeder Aarde.

TIP
Lees vandaag of de komende dagen nog eens gebeden vanaf mijn
www.moedermaria.nl website, luister naar Avé Maria
muziek en steek een gewijde kaars aan voor haar, om haar te bedanken en om jou heen een Feestelijk Maria Moederveld te creëren met haar Licht en Liefde. Met name ook als je een Hathor Maria Initiatie Abonnement bij hebt genomen. Dan was ze op de 1e maandag van de maand, 7 september, ook weer voor jou weer extra Healing aan het doorsluizen via de Sterrenpoort, want zij staat altijd naast de Aartsengel Raphaëla, de engel van Heling én is de Goddelijke Moeder Inspirator naast onze grote Aartsengel Michaëla!

Je zou natuurlijk op 8 sept voor haar als geschenk, een mooi gebed of gedicht kunnen schrijven of iets anders op creatieve wijze kunnen maken én deze aan mij toezenden om het ook, met een kleine uitleg/inleiding/intentie van jou, op mijn website www.moedermaria.nl te laten plaatsen. Stuur jouw bijdrage naar Maria@sterrenpoort.com

Gelukkig schoot de datum van 8 september nog net op tijd in mijn gedachten, omdat de Hathors ons langs de Vecht meerdere keren laten stoppen bij kastelen en landgoederen, maar ook langs de waterkant van de Vecht, om hier met mijn geïnitieerde en gewijde Witte Seleniet Engel, Maria liedjes te zingen en er natuurlijk met enkele Kwan Yin Drakinnen, Eenhoorn, Merlin(a), Dolfijn én mijn Moeder Maria Skull van fuchiet Robijn te bidden en er menig maal ingewijde LeMUria drakenogen en seleniet kristallen in het water van de Vecht te werpen.

Omdat het op 8 septber Moeder Maria’s Geboorte-Feestdag-Verjaardag dus is, zijn alle seleniet Engelen lampen én het Mariaglas in de aanbieding t/m vrijdag 11 sept 2020.

Seleniet Engelenlamp in plaats van € 111 nu slechts € 55
Mariaglas van € 33 voor € 22
Mariaglas ligt rondom de Engellamp op onderstaande foto.


Maria Meditatie

Tot slot kan ik de prachtige Kwan Yin Meditatie (26 min) van Alane Fairchild aanbevelen: Mother Mary: Our Madonna’s Promise of….
Om de hele meditatie af te luisteren heb je een (=gratis) Spotify account nodig.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl