‘Bezielde Tweeling Drakenparen’ voor € 111

Beste LeMUriaan

Er doet zich momenteel een bijzonder fenomeen voor op Moeder Aarde. In de LeMUria Draak Dimensie vinden momenteel bijzondere ontmoetingen plaats op hoog niveau. Draken herenigen zich weer met rasse spoed op magische wijze met hun Tweelingziel maatje terug, geholpen door de weer tot leven gekomen Elfjes Poorten in ombinatie met de Eenhoorns-Zeemeerminnen-Dolfijnen-Walvissen-ZeeSchildpadden onder een toeziend oog van de Magiër Merlin(a) in deze nog maar pas opgestartte 13-jarige Witte Tovenaars Cirkel!

Als een sprookje klinkt het misschien in de oren, maar onlangs heeft mijn Kanjer van een ‘Septari Drakinnen EI’,  mij in de Sterrenpoort aangespoord om een partij Draakjes in te kopen, want zij stond toen op het punt om haar bevruchte eieren te baren! Om hen allen een onderkomen te geven heb ik 84 draakjes ingekocht met de afmeting: 6x3x3.5 cm. Hiervan kon ik 42 Bezielde Tweeling Drakenparen samenstellen van een vrouwelijke Drakin met een mannelijke Draak.

Heb jij het gevoel dat je af en toe bezoek krijgt van een Drakenpaar? Overweeg dan eens om mijn bezielde Drakenparen aan te kijken in mijn webshop. Wie weet dat je daarna een rustiger gevoel krijgt door in overweging te nemen om dit paar onder je hoede te gaan nemen. Maak niet uit of je al weet wat de bedoeling van hun is, want zij zullen je beschermen en laten voelen wat jou aandeel ooit samen met hen geweest is ten tijde van de aanleg van de drakenlijnen op Moeder Aarde en de op bouw het allereerste leven in LeMUria.

Mijn Kwan Yin Dumortiriet Drakin XL liet mij wederom weten dat ze allen uit de Uluru Kwan Yin Moeder Bron komen als afstammelingen van meerdere Draak-Drakinnen sterrenstelsels via de Sagittarius Sirius Zonnepoort binnenkwamen om LeMUria te helpen bij de heractivatie, uitbreiding en verdere aanleg van het waterwegen Bronstelsel vanuit Soemerië door heel Moeder Aarde heen. Dus ook via ons rivieren en waterwegen netwerk in Nederland en België.

Voel jij dat je tijdens het lezen van dit Hathor Bron Bericht in energie wordt aangeraakt? Overweeg dan ook een van mijn 42 LeMUria Draken Tweeling Zielen Paren onder je hoede te gaan nemen om Moeder Aarde bij te staan. Ze zal tevens jou op haar beurt in je leven gaan behoeden voor menige tegenslag, je helpen alsmaar dieper en dieper te gronden en al jouw overige privé kristallen in je woon- & werkomgeving omhullen met haar Uluru Aardstraalverbinding met de Moeder Bron van al het Leven!

Zij zullen je met hun LeMUria Regenboog Drakenenergie helpen
EEN LEMURIA KROON OP JE LEVEN TE ZETTEN.

Mijn ‘Bezielde Tweelingziel Drakenparen’ zijn samengesteld uit 12 mineraal en steensoorten, die PER PAAR verkocht zullen worden in mijn Hathor Kristal Webshop zo lang de voorraad strekt!

De 2 draken versterken elkaar in VEELVOUD en zijn als zodanig nog meer in staat om de Androgyne LeMUria Kwan Yin  Moederdrakinnen krachten, vanonder uit de Uluru Rock naar zich toe te trekken via de-magnetisatie.

Wat gaat er vooraf gaat aan een Inwijding

Allereerst laat ik ze kennismaken met de temperatuur én de Hoge LeMUria Trilling in mijn Sterrenpoort.

Ik spoel ze af als het mineraalsoort dit uiteraard toe laat. Vervolgens spuit ik ze af met de slang in de tuin en leg ze te drogen in de Volle Zon om ze daarna op te poetsen met een zachte doek.

Na deze eerste gewennings- en schoonmaakceremonie, neem ik ze mee naar boven en vorm altijd een cirkel en plaats er een of meerdere Vooraanstaande Kristallen in. In deze LeMUria cirkel plaatste ik een afbeelding van Kwan Yin, om vervolgens mijn Dumortiriet MoederDrakin ‘Luxor-Radius’ genaamd, aan de energie toe te voegen. Dit is een samenspel, waarbij ik meerdere dagen hun energie bundel en doortril met magische Klanken die ik vanuit de Moeder Bron Tempels luidkeels ontvang.

De eerste Activatie zit er dan op. Ik wacht dan op het seintje dat ik Groepsfoto’s mag maken in allerlei ceremonie posities. Dan weer hier en dan weer daar. Dit kan soms weken tot maanden duren naar gelang de taak van het Kristal en de hieraan verbonden ordening van de Kosmische energieën uit verschillende Dimensies. Ook naar behoefte, naar gelang de Chakra verbinding(en) op Moeder Aarde en het mineraalsoort.

Dan treedt Moeder LeMUria samen met Kwan Yin naar voren en worden ze ‘getest’ naar éénheidskwaliteit, inzicht en levendigheid van het kristal. Sommige hebben een extra zetje nodig andere juist het tegenovergestelde. Hiervoor wordt de Heilige Moeder Wil van Kwan Yin ingezet in samenwerking met Merlina-Merlijn en de grotere Drakinnen die hier al geruime tijd te koop staan in mijn Kristal Webshop en hierdoor menige Privé Healing in mijn praktijk, maar ook opnames van MP3’s voor Groeps Afstandshealingen hebben meegedaan om te helpen LeMUria op Moeder Aarde uit te kristalliseren. Kwan Yin wijdt ze eigenhandig in. Dit is werkelijk een onnoemelijke ‘Drakinnen-klus’ 🙂 hoor!

Tot slot kreeg ik in juni 2020 uiteindelijk de opdracht om er Tweeling-paren van te vormen die elkaars energie op zo’n uitbundige wijze aantrekken dat ik er zelf bijna duizelig van werd, bloedheet kreeg waardoor er bijna stoom uit mijn beide oren spoot!

Op de foto’s zie je enkele fasen en ceremonies voorbij komen van de Inwijdingen die al mijn Draken, Schedels en Kristallen ondergaan.


 

 

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.mariavandergeest.com
www.moedermaria.nl