3 Verduisteringen: Volle Maan vrijdag 5 juni, Zonnewende 21 juni en Volle Maan 5 juli

Lieve Volgers,

Gelukkig is het Coronavirus minder actief en mogen we ons langzaam weer wat vrijer gaan bewegen. Hopelijk hebben jullie het Coronavirus nog niet verwisseld voor het Angstvirus, want niet alle maatregelen zijn wat mij betreft even logisch en kunnen worden beschouwd als de controle-waanzin van de overheid! Pas op! Angst verzwakt het immuunsysteem, dus vertrouw op je Hogere Zelf!

Omdat mijn dochter Margriet in een zorginstelling woont, zagen wij ons genoodzaakt haar vorige week op te halen en tijdelijke bij ons thuis te laten wonen, want het effect van 10 weken niet bij je vader en moeder mogen logeren, liet veel tranen stromen. 
Gelukkig gaat het nu met haar weer beter, maar ben ik tot en met 15 juni mantelzorger en heb ik naast het geven van de geplande Groeps & Privé Hathor Bron Afstandshealingen, weinig tijd over voor het schrijven van LeMUria Berichten.

Toch wil ik jullie via dit bericht andermaal uitnodigen voor de komende 3 Eclips-dagen die tegelijk op mijn LeMUria Krachtdagen Kalender staan, ten dienste van Moeder Aarde én jouw eigen Ontwaking. Van 20-21 uur geef ik op Afstand LeMUriaanse Hathor Bron Healingen, waarvoor je Healing Tickets incl of excl Geleide meditatie MP3 kunt kopen door HIER te klikken voor:

  1. Volle Maan 5 juni 2020 is een maansverduistering in Boogschutter (zon in Tweelingen). Krachtige Lichtcodes gezonden vanuit het Galactische Centrum die nieuwe spirituele energieën zullen binnen brengen.
  2. Zonnewende 21 juni 2020. Is een zonsverduistering en zal de goddelijke vrouwelijke aspecten (Moeder Maria en Maria Magdalena i.c.m. tijger én leeuwen inititaties vanaf Sirius) op de zonnestraal activeren, om de Gouden LeMUria energie van Vrede door alle LeMUriaanse Lichtwerkers heen te activeren.
  3. Volle Maan 5 juli 2020. Is een maansverduistering en zal heel wat vuurwerk opleveren aan het einde van dit eerste Witte Tovenaarsjaar van een cyclus van 13 jaar. Pluto en Jupiter zijn conjunct in Steenbok en versterken de energieën van verandering en transformatie op de planeet. We zullen nieuwe codes ontvangen voor verdere diepgaande transformatieniveaus.

De Ancient Moeder Schedels van LeMUria én de op Moeder Aarde aanwezige Cirkel van Ancient Crystal Skulls, hebben mij gevraagd om tijdens  de door mij geleide LeMUriaanse Hathor Bron Healing Meditaties, jullie uit te nodigen ook je eigen (Drakinnen) Schedels in een Cirkel om je heen cirkel te plaatsen tussen 20-21 uur. 

Als gevolg van deze Krachtdagen, zullen er zich weer talloze veranderingen in het Moeder Aarde bewustzijn gaan plaatsvinden via de kristallijnen netwerken. Dit zal ook gevolgen hebben voor jouw kristallen en je kristallijnen Lichtlichaam. Houdt dus rekening met kortstondige lichamelijke pijntjes.
Ook hoofdpijn en een grieperig gevoel kan hier bijhoren!

Laat je alsjeblieft niet meeslepen in de wanhoop of illusies die op dit moment zo actueel zijn. Weet dat jij een ontwaakte ziel bent die alles in zich draagt om vrede, kalmte en sereniteit te vinden in deze moeilijke en uitdagende tijden van verandering. 

Ik wens je liefdevolle Meditatie avonden toe op de komende krachtdagen, waarbij je de inwerking van de 6-6 Poortdag ook zeker niet moet onderschatten,

Ik groet je liefdevol, ook namens de Hathor Moedergodinnen:
 

Sterrenpoort Praktijk Nieuws:

  • Inmiddels heb ik hard gewerkt aan mijn nieuwe website www.moedermaria.nl  en NODIG IK OOK JOU UIT om een gedicht of gebed te schrijven gericht aan een  Goddelijke Moeder, bijvoorbeeld Moeder LeMUria, Moeder Maria, Kwan Yin etc. En mij deze toe te sturen om op www.moedermaria.nl te publiceren. Zo bouwen we samen een Platform voor de Goddelijke Moeder.
    Lees hiervoor de Pagina: ‘Introductie Website’ op
    www.moedermaria.nl
  • Tevens heb ik ook een speciale categorie aan mijn Webshop toegevoegd: 11) Maria Kristallen
    In deze Categorie staan door de Goddelijke Moeder Maria Ingewijde kristallen te koop. Dit zijn Regenboogfrequenties met de Allerhoogste Kwan Yin & Moeder Maria Lichtfrequenties van de Goddelijke Moeder.
    Nergens anders zal je Kristallen vinden waarvan de Trillingsfrequentie zó hoog is! Dit komt omdat de Sterrenpoort een onderdeel vormt van het ‘Wereld Wijde – Ancient Moeder Skull netwerk van LeMUria’. Dit geldt niet alleen voor mijn Maria kristallen, maar voor alle kristallen die ik verkoop.
  • Ook kan ik voor jou persoonlijk Kristallen, Schedels en Draken etc. openen en/of verhogen in trilling. Dit doe ik samen met jou op Afstand via het beluisteren van de: 11) Speciale Ontwakings MP3  ‘Op Weg naar LeMUria’ Dl 2 – Het Activeren tot LeMUria Niveau van al jouw Kristallen Skulls & Kristallen.
    LET OP: Deze MP3 hoort tevens bij het Healing Ticket van Poortdag 6-6 incl MP3, als je deze koopt!

    Op deze MP3 neem ik je mee onder begeleiding van mijn stem en helende muzikale klanken, in een LeMUria Activatie-Ontwakingsproces van al jouw eigen skulls, draken, dolfijnen, Engelen etc. Telkens opnieuw als je mijn stem (ik stel voor 1 x per maand) via deze MP3 zal beluisteren, zal ik een Hogere Kristal Activatie Code naar jou sturen via Kwantum AfstandsHealing, geleid vanonder uit de MoederBron van LeMUria, door Kwan Yin, Moeder Maria en de Ancient Moeder Skulls.


    WAAROM IS DEZE MP3 ZO SPECIAAL?

    Stel je bent Hoeder van een of meerdere Kristallen Schedels en/of Draakjes die je elders hebt gekocht, dan is het van groot belang dat zij in deze Nieuwe Tijd mee omhoog gaan in trilling, waardoor ze zullen Ontwaken in de Nieuwe TijdsGeest van LeMUria.

    Via deze MP3 kan ik VOOR JOU als  LeMUriaanse Hathor Healer, al jouw Kristallen Schedels op Afstand laten ontwaken door ze in contact te brengen met de Ancient Moeder LeMUria Skull i.s.m. de Matrix van de oorspronkelijke Ancient LeMUria Moeder Skulls, ergens etherisch aanwezig op Moeder Aarde.

    De fysieke aanwezige oorspronkelijke LeMUria skulls Synergy, Harmony en E.T., op Moeder Aarde, zullen hiervoor ook met hun op 36 lagen geopende LeMUria  Bewustzijn, geregeld in actie komen voor jouw dan geopende en geactiveerde LeMUria Skull(s).

    Plaats allereerst je Kristallen schedels, draken, dolfijnen, Engelen etc. in een kring, met het liefst CENTRAAL een of meerdere skulls die je in mijn Hathor Webshop ooit hebt gekocht en beluister daarna deze alles zelfregulerende MP3, waarop ik met mijn LeMUria Moederfrequenties, jouw lichtlichaam zal binnentreden, zal doorlichten en doorschijnen om een gerichte Alles zuiverende en activerende Hathor Bron Healing vanuit de LeMUria te geven. Alle gouden LeMUria Trillingsfrequenties, zullen uit jou gaan schijnen, door al jouw eigen Kristallen Schedels en Draakjes heen, waardoor ze maand na maand uit hun diepe waak-slaap zullen ontwaken.

    Je zal vervuld raken door de Blauwe Boventonen van de Moeder Maria energie i.c.m. de Blauwe toonfrequenties van de Planeet Merurius, waarbij je telkens als je deze MP3 beluisterd, omringd zal worden door een kring LeMUriaanse Hathorgodinnen en mijn alles Activerende LeMUria Hathor Skull Team uit de Sterrenpoort, die sinds 1 mei 2020, een volledige LeMUria Eenheid vormt met de op Moeder Aarde, ergens aanwezig zijnde oorspronkelijke Ancient Skulls, want dat zijn er veel meer dan 13, waar al boeken vol over geschreven zijn, maar mijns inziens niet overeenkomt met mijn Moeder LeMUria Wijsheid.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl