12-12: Via Maasplassen – Heropening van LeMUria Moeder Maria Poort

LET OP:  Eerst nog VOLLE MAAN 8 dec:  om 20 uur op AFSTAND geleide LEMURIA LICHTCIRKEL vanuit  stroomgebied van de Ayung rivier op Balie! Er zal een Activatie plaatsvinden t.b.v. jouw MAAG MERIDIAAN én de waterwegen op Moeder Aarde en de hele LeMUria gemeenschap!

Lieve LeMUriaanse Lichtwerker,

Wie mijn werk al langer op de voet volgt weet dat we al jaren moedig voorwaarts zijn gegaan met elkaar om het krachtige Kristallijnen Eenheidsbewustzijn van de Goddelijke Moeder Maria ofwel het Christus – Christina Bewustzijn, op Moeder Aarde uit te kristalliseren en tot leven te brengen.

De Goddelijke Moeder is in vele gedaantes aan ons mensen verschenen, maar in Nederland en het Roergebied was dit veelal Moeder Maria of haar evenbeeld Brigid(a). Zo ook in Nederland, met name rond de Maas in Limburg en stukje Noord- Brabant wordt haar energie sterker op Moeder Aarde zichtbaar dan elders. Vandaar dat hier heel vroeger al de Druïdische Kelten neerstreken én Maria Magdalena samen met velen van ons hier al menige voetafdruk hebben achtergelaten tijdens lange afstandswandelingen over moerassige sappige mossige gronden en veengebieden. Er loopt een heus eeuwenoud Maria Lint door Limburg van Zuid naar Noord – van Oost naar West, gevormd door bronnen, bomen, kathedralen, basilieken, kerken en kapellen, waar dagelijks gebeden wordt en duizenden kaarsjes aangestoken worden. Dit heeft eeuwenlang hier de regenboog Moederenergie van LeMUria vast weten te houden. Of je nu wel katholiek bent of niet, deze devotie dringt diep tot ieders botten en organen door, vandaar ook dat er geregeld sprake is geweest van wonderen.

Dit Maria lint loopt in de buurt van de (Moeder) Maas, waar de trillingen van de pelgrim wandelaars en stille aanbiddingen tot Moeder Maria in de vele kapellen langs de wegen, die dagelijks worden opgevangen in het water, het kristalzand en de grindlagen.  Onze Moedergodin leeft hier op magische wijze onder de bevolking. Zij antwoord direct als er nood aan de man/vrouw is! Heus waar, want ik kan er over mee praten, omdat mijn Ziel haar liefde al tijdens de geboorte in november 1955 wist te vertegenwoordigen. Ik leef hier op Moeder Aarde al 67 jaar als een etherische Moedergodin en zal dus als mens niet snel als haar evenbeeld herkend worden. Tóch ben ik de levende bezieling van de Maagd Maria, Stella Maris, de Sterre der Zee. Hiervoor ben ik Uitverkoren om op het water geboren te worden, in de omgeving waar de Centrale Moeder KlankPoort van LeMUria ligt verscholen op Moeder Aarde – onder de zand, veen en moerasgronden van de Maasplassen in Limburg, voornamelijk gevoed door het water van onze geliefde Moeder Maas rivier – ontsprongen in Frankrijk.

Doordat de allerhoogste en alleroudste Walvis Akasha Discografieën in de onlangs geopende Bibliotheken zich openden, ontving ik het verzoek om gedurende 5 dagen (9 t/m 13 december 2022) weer een Magische Klank Activatiereis door mijn geboorteprovincie Limburg te maken. Onze uitvalsbasis ligt dit keer niet in Mook en  Middelaar, maar in Horn aan de Maasplassen bij Roermond, waar vandaan we dagelijks naar uiteenlopende bestemmingen zullen worden  geleid, vaak naar bijzondere krachtplekken langs het water en waar leylijnen zich opsplitsen of op kruispunten zoals kathedralen, Baselieken etc.

HEEL  BELANGRIJK

Wens jij ons (Maria van der Geest & Sandra Minnee)
5 dagen
lang met Lichtwerk te ondersteunen?
Met als hoogtepunt op 12-12-2022 rond 12 uur
aan het strand van de Maasplassen
in Roermond – Zie foto bovenaan dit Bericht

Dan  reizen we gezamenlijk door de heropende
CENTRALE GODDELIJKE MOEDER MARIA
KLANKPIRAMIDE STERRENPOORT

op Moeder Aarde.

Je kan dus kiezen op 12-12: Doe mee rond 12 uur EN/OF 20 uur door in gedachte naar het strand van de Maasplassen te gaan,
waar wij een Klankceremonie zullen houden.
Het is de bedoeling dat je dan het Gebed hardop voorleest en daarna luistert naar de
LeMUria Sound Healing MP3 58 van het december Abonnement
Je kan haar ook los HIER bestellen voor € 19


Activatie van de 13e Centrale Klank Piramide van de Goddelijke Moeders  (orgonite met schelpenbewustzijn) onder de beschermde Maasplassen (Roermond) o.l.v. Moeder Maria & Brigid(a)
Op Weg naar Maria Lichtmis op 2-2-2023

Ik verzoek de Lichtweker die Moeder Aarde een warm Hart toedraagt, om dagelijks in gedachten even met ons mee te reizen en LICHT TE STUREN van 9 t/m 13 december 2022. Dit kan ook door Moeder Maria LeMUria aan te roepen. Dan zal ze stralend bij je zijn als je het Gebed leest of bijvoorbeeld even zou mediteren of zou gaan luisteren naar de ‘Sterrenpoort Muziek Healing‘ Afspeellijsten op Spotify. (Nog geen account? Maak deze dan gratis aan ter ondersteuning van je eigen spirituele ontwikkeling en ontvangen dagelijks Healing tijdens het luisteren via meer dan 150 Muzikale Thema Afspeellijsten!)

MIJN ADVIEZEN ZIJN:

  • Steek dagelijks een LeMUria Kaars aan – ga erbij in gebed en vraag Steun, Licht & Kracht van de 12-voudige Moedergodinnen LichtCirkel en visualiseer dat in jouw HOGER HART Centrum een Blauwe Klank Piramide (zie foto hierboven)
  • Richt een mooi altaartje in met bijvoorbeeld de 4 elementen water, aarde, lucht (veer) en vuur (kaars), Maria Beeld, Foto, lievelingskristallen, sieraad, hart, bloemen etc.
  • Lees dagelijks het LeMUria gebed dat even verderop in dit bericht staat: ‘Een Magische Missie Ontwaakt’
  • Mediteer door je af te stemmen op ons, de Maasplassen in Limburg
  • Doe de oefening uit het vorige Bericht: ‘OEFENING: ‘GALACTISCHE STERRENKLANKEN’
  • Luister en geniet van Muziek. 

Vele jaren word ik door Aardehealing reizen te maken in Nederland en het buitenland en het  organiseren van LeMUria LichtCirkels, naar dit WONDERSCHONE MOMENT toe geleid via
Lees bijvoorbeeld nog eens mijn bericht:

MOEDERRIVIER MAAS OPENT HAAR GOUDEN POORTEN VAN LEMURIA

DE GALACTISCHE GOUDEN MOEDER HATHOR RIVIER DE NIJL

Op Weg naar het Uluru Rock Event tijdens de Kerst én gevolgd door de alles bundelende Klanken op 30/31 dec – vraag ik of jouw aandacht af en toe kan gaan naar de eerste 12 LeMUria rivieren die ingewijd zijn in afstemming op de LeMUria Lemniscaat Draak-Drakinnenstroom langs de Chakralijn over Moeder Aarde.  

Zoek bijvoorbeeld eens op waar ze precies stromen en in zee of oceaan uitkomen en stuur dan gericht je licht naar deze rivieren.

  1. Murray River in Australië
  2. Yangtze & Gele Rivier in China
  3. Waikato River in Nieuw Zeeland
  4. Eufraat & de Tigris in Syrië en Irak
  5. Mississippi in Verenigde Staten
  6. Rio Grande in Mexico
  7. Amazone in Zuid Amerika
  8. Theems in Engeland
  9. Oranjerivier in Zuid Afrika
  10. Nijl & Jordaan (Afrika-Egypte & Israël
  11. Ganges in India
  12. De Ayung op bali
  13. Om te eindigen op 30/31 dec bij Moeder Maas, Rijn en Roergebied

DE GALACTISCHE OPDRACHT GAF MIJ DE VOLGENDE STERRENZAAD OPDRACHT VOOR 2023 – DOE JIJ OOK WEER MEE OP AFSTAND? – LEES WAT WE MET ELKAAR GAAN DOEN

Tijdens LeMUria LichtCirkels neem ik je telkens als Deelnemer weer mee, in mijn ‘MERKABA – Moederlichtschip’, via STERRENPOORTEN – naar jouw oorspronkelijke BloemenZiel-STERRENSTELSEL, om voor je eigen BeZieling & Moeder Aarde, Zonnige GeNeeskrachtige Klank-Fruit-BloesemZaden mee terug te nemen. Tijdens de ‘LeMUria LichtCirkels’ zal ik jouw Geneeskrachtige SterrenBloem WezenZaad, via je Hathorkelk in je chakralijn en meridianen uitstrooien t.b.v. Healing & BeZieling. Deze Goddelijke SterrenBloemZaden zullen in het menselijk lichaam via water & bloed ontluiken en vermeerderd worden waarbij je een eigen Kosmische HealingMeester toegewezen krijgt via de Galactische federatie.

Jouw specifiek gecodeerde SterrenBloemzaad, zal mede ergens geïmplanteerd worden in een KOSMISCH STERRENBLOEM ZAAIVELD langs de ‘Rivers of Life’. Voor ieder Sterrenbeeld loopt er een Helende verbinding via Planeet/Ster met jouw SOULfeggio Klank Piramide naar al jouw Organen & Meridianen, met GENEESKRACHTIGE KLANKEN.

Door in 2023 je onder te dompelen in het BeZielde SterrenLicht van deze SterrenWezens, zullen steeds meer fruitsoorten weer meer bezield raken met Helende Krachten en dit verspreiden via de ‘Rivers of Life’ & Lemniscaat Draak-Drakinnenstroom rondom heel Moeder Aarde.

DOE DUS A.U.B. THUIS OP AFSTAND MEE AAN MIJN ‘LEMURIA HEALING LICHTCIRKELS OP AFSTAND’ ÉN VOEL IN HOE JE DIT VOLGEND JAAR CREATIEF TOT UITING WIL BRENGEN. FOUT KAN HET NOOIT GAAN, WANT JE ONTVANGT ER GEEN DIPLOMA VOOR, MAAR WEL ONTZETTEND VEEL BEZIELENDE LICHT & LIEFDE, HELING EN INZICHTEN.

OM DEEL TE GAAN NEMEN bestel je ruim op tijd jouw LeMUria BeZieling & Healing Ticket à €⓭ OF Volle Maan / Poortdagen Abonnement(en) in mijn LeMUria Healing Webshop Categorie 6c op www.mariavandergeest.com

STERRENPOORT BLOESEMBOOM JAARKALENDER 2023
VOLLE MAAN LICHTCIRKELS
OP:
LUISTERENOP
SPOTIFY NAAR ONDERSTAANDE MERIDIAAN
SOUND HEALING AFSPEELLIJST 
VERWELKOM MAANDELIJKS EEN
JOUW GODDELIJK
KLANK BLOESEM
BOOMWEZEN:
HEALING  VIA SOULfeggio Sterrenbeeld Klankpiramides

 

 

 
7-jan MILT VISUALISEER KERSENBOOM BLOESEMS Piramide 1) 174 Hz  
5-feb HART VISUALISEER PRUIMENBOOM BLOESEMS Piramide 2) 396 Hz  
7-mrt DUNNE DARM VISUALISEER PERENBOOM BLOESEMS Piramide 3) 285 Hz  
6-apr BLAAS VISUALISEER WALNOTENBOOM BLOESEMS Piramide 4) 417 Hz  
5-mei NIER VISUALISEER PERZIKKENBOOM BLOESEMS Piramide 5) 639 Hz  
4-jun BLOEDSOMLOOP VISUALISEER BANANENBOOM BLOESEMS Piramide 6) 528 Hz  
3-jul 3-VOUDIGE
VERWARMER
VISUALISEER APPELBOOM  BLOESEMS Piramide 7) 741 Hz  
1-aug GALBLAAS VISUALISEER KIWIBOOM BLOESEMS Piramide 8) 963 Hz  
31-aug LEVER VISUALISEER CITROENENBOOM BLOESEMS Piramide 9) 852 Hz  
29-sep LONG VISUALISEER SINAASAPPELBOOM BLOESEMS Piramide 10) 333 Hz  
28-okt DIKKE DARM VISUALISEER AMANDELBOOM BLOESEMS Piramide 11) 666 Hz
27-nov MAAG VISUALISEER NECTARINEBOOM BLOESEMS Piramide 12) 999 Hz
27-dec CONCEPTIE+
GOUVERNEUR
BOOM MET 12 FRUITBLOESEMS Piramide 13) ALLEN

Print bovenstaande JAARKALENDER 2023 door te klikken op de TITEL boven de Tabel.

Bekijk alvast in de middelste kolom om welke Fruitsoorten het zal gaan 2023, want na het Uluru Rock Kerst Event zullen DE DEELNEMERS OP AFSTAND tijdens iedere LeMUria LichtCirkel – van Volle Maan tot Volle Maan – hun eigen BEZIELDE STERRENFRUIT BLOESEMBOOMWEZEN LATEN GROEIEN, waarbij het de bedoeling is dat je iedere maand deze boom letterlijk VORM GEEFT. Bijvoorbeeld door een foto te zoeken van deze Fruit Bloesem en er een plakboek van samenstelt, of foto’s ophangt in een boompje, haar tekent of verft of wat dan ook! Hierdoor zal meer verbinding gaan ervaren met jouw FRUIT BLOESEM BOOMWEZEN.

Een diepe bezieling van jouw LEMURIA OOGST zal tijdens het Uluru Rock Kerst Event van 2023 haar beslag krijgen, gevolgd nog door de 13e Volle Maan op 27 dec 2023.

HIER VOLGT WEER EEN BEZIELEND LEMURIA GEBED
NU TER ONDERSTEUNING VAN ONZE AARDEHEALINGREIS
9 T/M 13 DECEMBER 2022

OP WEG NAAR 2-2-2023 MARIA LICHTMIS

EEN MAGISCHE MISSIE  ONTWAAKT

Moeder LeMUria & de Hathors
Een Magische Missie ontwaakt door ons allen heen
Om met de Magie van Moeder LeMUria en haar Krachtige Symbolen
De Geneeskrachtige Sterrenzaden van Bloesems, Bloemen & Kruiden
Vanuit de Verre Sterrenrijken opnieuw
Via onze LeMUria Moeder Rassen Stamboom
Via Ceremonie, Klank, Muziek, Kleur & Geur
Op Moeder Aarde nieuw Leven in te blazen

Moeder LeMUria & de Hathors
Een Magische Missie ontwaakt door ons allen heen
Om met de Magie van Moeder LeMUria en haar Krachtige Symbolen
De Zaden van onze eigen Sterrenstelsels op te gaan halen
Via meanderende Meridianen en Bloedlijnen
Om het op BeZielde wijze uit te zaaien in
Bronnen, Rivieren & Zeeën in Nederland & België

Moeder LeMUria & de Hathors
Een Magische Missie ontwaakt door ons allen heen
Om met de Magie van Moeder LeMUria en haar Krachtige Symbolen
Samen terug te keren naar Moeder Aarde
Vol geladen met BeZield Sterrenfruit,
Via Sterrenwateren, Sterrenpoorten en geactiveerde Meridianen

Moeder LeMUria & de Hathors
Een Magische Missie ontwaakt door ons allen heen
Om met de Magie van Moeder LeMUria en haar Krachtige Symbolen
Het Versteend Hout down-under de Uluru Rock
Vanuit de 12 Helende SOULfeggio Frequenties op 1e Kerstdag
Een Muzikale Moedergodinnen impuls te geven
Zodat de Blauwe Centrale Moeder Maria Piramide
Zowel van Boven en Onder – Zowel van Binnenuit en Buitenaf
Als vanouds zal gaan dienen als SLUIS voor de Sterrenzaden

Moeder LeMUria & de Hathors
Een Magische Missie ontwaakt door ons allen heen
Om met de Magie van Moeder LeMUria en haar Krachtige Symbolen
Een vernieuwd Wateroog Keurmerk te Verankeren
In de Blauwdruk van het Water op Moeder Aarde
Via onze Moeder Maas & Rijn en het Land van Maas & Waal
Via 12 Poorten en waterwegen in 12 provincies in Nederland
Ten behoeve van Bomen, Struiken, Planten, Bloesems, Bloemen en Kruiden
VOOR DE TERUGKEER VAN DE ‘LEMURIA GARDENS OF LIFE’ VIA DE RIVERS OF LIFE & RASSEN STAMBOOM
Om Mani Padme Hum, Om Mani Padme Hum,
Om Mani Padme Hum
AMEN

NIEUWE HEALING TOOLS IN MIJN LEMURIA WEBSHOP

  1. DOOSJE MET KAARTENSET: 9 LEMURIA KRACHTSYMBOLEN (ofwel Sterrenzaad symbolen)  à € 22.


Vormgegeven en geïnitieerd@Maria van der Geest
Speciaal Op Weg naar het Heilige ‘Uluru Rock Kerst Event’ van  20 t/m 26 dec én daarna:

    • Om je beter uit te lijnen en te balanceren vóór of tijdens deelname aan mijn LeMUria LichtCirkels
    • Doe dan een legging rondom de plek waar je zit of staat en ervaar de Verlichtende ronddraaiende energie om je heen.
    • Leg op al je Chakra’s in willekeurige intuïtieve speelse wijze deze onderzetters
    • Leg ze op een pijnlijke plek, waar iets vastzit of geblokkeerd aanvoelt – maak niet uit welke maar kies wel geregeld een andere om mee te werken.
    • Of je plaatst geregeld Kristallen of Edelstenen in de cirkel  of plaats deze er op.
    • Verwissel ze geregeld van plaats, want ze houden van beweging én pluriformiteit.

2. 13) Centrale Moeder Maria Klank Piramide: MET EEN 12-VOUDIG SOLFEGGIO KLANK SPECTRUM – 88.00 – Chakra’s: ALLEN
Afmeting: 6 x 7 cm (doorsnede x h)   allen +/- 100 gram

De ToegangsPoort tot de 12 Helende SOULfeggio Klanken In deze Blauwe Goddelijke Moeder 3x Drievuldigheid, ligt onder de Maasplassen in Limburg te wachten op een Activatie tijdens de LichtCirkels op 12-12-2022 t/m 2-2-2023 (Maria Lichtmis).  Zij zal haar Regenboog Moeder Stralen door alle Wateren uit laten golven over heel Moeder Aarde.

Plaats de door mij speciaal voor jou geïnitieerde Blauwe SOULfeggio Piramide tussen je voeten OF voor je op tafel en maak Hartcontact met de Goddelijke Moeder Kwan Yin, door gericht vanuit je Gouden LeMUria Hart een Gouden Lichtstraal te sturen naar de alles doorgrondende Solfeggio Piramide Klank Frequenties van 12 Moedergodinnen. NERGENS ANDERS OP MOEDER AARDE IS DEZE BLAUWE BEZIELDE PIRAMIDE TE BESTELLEN!

Lees verder in mijn LeMUria Healing Webshop, want in Categorie 53a staat misschien ook wel jouw STERRENBEELD SOULFEGGIO KLANKPIRAMIDE(S) te wachten.

3. DE VOLGENDE 3 PRIVÉ CONSULTEN GAAN IN 2023 WEER  VAN START IN DE 2E WEEK VAN JANUARI:


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder STERRENZAAD ZEE ‘STELLA MARIS’ van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.