Doe geregeld mijn Wonderlijk Helende ‘LeMUria Silvery Moon Meditatie’ & drink LeMUria Kristalwater

Lieve lezer,

EVEN VOORAF: Open alsjeblieft al mijn berichten in de Webbrowser door op de titel te klikken, want dan word je extra aangeraakt door verborgen coderingen én ontvang je LichtTransmissies uit de MoederBron via de Sterrenpoort in Oegstgeest

Toen ik vanmorgen wakker werd, schoot plotseling een helende Maan Meditatie in mijn hoofd die ik op de 1e LeMUria Silvery Moon na ongeveer 13.000 jaar gevolgd door belangrijk inwijdend nieuws graag wens te delen.

Het is namelijk ons geboorterecht om de Helende kracht van deze LeMUria meditatie weer te leren kennen en te gebruiken wanneer je maar wilt. Het is een wonderbaarlijke meditatie om healing te ontvangen van Moeder Maan via de Sterrenpoort in Oegstgeest en jezelf dieper te Bezielen door te groeien in mededogen voor jezelf en anderen. 

Als je iemand bent die veel angst, pijn, moeheid OF moeite hebt om stil te blijven zitten, zogenaamd te weinig tijd hebt, vaak pijn ervaart, te gestrest bent om gedachten uit je hoofd te krijgen?

Doe dan zo vaak als je het kan opbrengen deze wonderlijke LeMUria Silvery Moon meditatie:

  • Zij reinigt jouw geest van doorlopende gedachten en ontlast je hart van emotionele krenkingen.
  • Het maakt niet uit op welke dag je met deze meditatie start.
  • Zij hoeft niet helder of zichtbaar te zijn, maar wel prettiger om het contact met haar te leren ervaren.
  • Kijk haar aan én spreek in gedachte tegen haar je vertrouwen uit dat jij en Moeder Maan van maand tot maand, dieper met elkaar in verbinding wensen te komen.
  • Je vraagt of ze je met al haar Liefde en Maanlicht (met name tijdens Volle Maan), haar Hogere Silvery Moon Straal naar jouw hart wil schijnen, om je te genezen van oud zeer, angst, pijn, ziektes, negatieve gedachte vorming over jezelf of andere mensen.
  • Sluit je ogen – ga in gedachten naar je eigen Gouden hartchakra én visualiseer dat jouw HART één wordt met het HART van Moeder Maan door helemaal in elkaar op te gaan.
    Eén schitterend Hart gevuld met Kosmische Licht & Liefde uit de Centrale Moeder Maan Bron, ergens in het hart van de Kosmos.
  • Doe je ogen weer open: Houd je blik nu opnieuw enkele minuten op haar gericht en ervaar haar Moederliefde!
  • Tot slot drink je een glas helder kristalwater en regelmatig lichte thee door de dag heen!

De maan heeft een magnetische frequentie die ik de 222 Hz Frequentie noem, omdat deze HOLY-stisch inwerkende, wonderlijke Zilveren Healing Moeder Straal, sinds de ondergang van LeMUria – Atlantis, weer als vanouds op de Poortdagen van februari, dus 2-2 / 11-2 / 20-2  volledig tot ons is gekomen om vervolgens op 27 februari en alle volgende Volle Manen van 2021 haar licht, door onze Lichtwerker harten zal verspreiden, door de bronnen en rivierenstelstel van LeMUria over heel Moeder Aarde. 

  • Deze werveling van Zilverlicht zal allereerst in jou op goddinnelijke wijze omhoog halen wat de liefde voor jezelf nog verdoezelde om een nieuwe start te maken, zelfs als je het zelf nog niet voelt.
  • Je ziel zal dieper en dieper binnen dringen
  • Je geest zal helderder instralen om je eigen talenten te openen en te leren waarderen.
  • Je LeMUria hart zal weer gaan zingen en van zich laten spreken.

Negatieve insluitsels door krenkende woorden, ziektes voorkomend uit opgeslagen gif in darmen-organen-celgeheugen, alsook trauma’s en oorlogswonden  zullen door haar oorspronkelijke Oerkracht op verbazingwekkende manier door haar alsmaar toenemende Krachten, spontaan omhoog getrild worden om je er van te bevrijden.  Laat haar strelende Moederlicht dus maar toe, verzet je er niet tegen, want DOOR ONS DUIZENDEN JAREN OPGEBOUWDE GEBREK AAN (HOLY LEMURIA) MOEDERLIEFDE, zal er door verraad of moeilijke situaties die je hebt moeten verdragen, ziekte(s) en lichamelijke klachten, zo maar spontaan gaan verminderen én wie weet volledig uit je opgelost worden! Verdring ze niet, laat ze maar aan het LeMUria Moeder Licht komen…..waarna ze afgevoerd zullen worden door het als maar door jou heen stromende Nieuwe Holy Christus-Christina Kristal Licht uit de Vader, Moeder en heilige Kind Bronnen van LeMUria.

Weet dat dit Christus-Christina Licht ook de Drie-eenheids Vlam vertegenwoordigde waarin Moeder Maria, Meester Jezus en Maria Magdalena, maar ook hun kinderen menig WONDER hebben doen verrichten. Dit wonderlijke Zilveren Maan Licht zal de HEILIGE GRAAL CODES BEVATTEN van ‘Bloody Mary’ binnenbrengen in de sappen van onze lymfklieren, vatenstelsel, organen, botten, om ten slotte via de hersenschors en het beenmerg het D.N.A. te HOLY-seren op Magische wijze.

Deze Sterrenpoort in Oegstgeest is zo’n wonderlijk Holy Christus-Christina Drie-Eenheidsveld van LeMUria, waar je de Drie-Eenheids Vlam en Rust kunt ervaren. Eerdaags start ik met het geven van kleine Healing LichtCirkels. Hou hiervoor dit blog in de gaten, waarop ik alles op tijd zal aankondigen in de soms snel wisselende regelgeving rondom het Moedige Moeder Corona Virus!


Gouden LeMUria Kristallen voor drinkwater

Nogmaals: DRINK VEEL KRISTALHELDER LEMURIA WATER van ingewijde LeMUria waterstenen setjes zijn NA de VOLLE MAAN van 27 febr 2021 te levenen, maar kunnen al gesteld worden door HIER te klikken in mijn LeMUria Healing Webshop. De HOLY-ficatie zal via jouw fysieke waterwegen richtig al je organen en cellen plaatsvinden, om het vervolgens via urineren in de wateren van Moeder Aarde te laten stromen, waar het opgenomen en getransformeerd zal worden door de HOLY NATUUR via het circulaire watersysteem op Moeder Aarde, zodat het ook terecht komt bij hen die drager zijn van een te zwak ontregeld immuunsysteem dankzij de toegediende Vaccinaties All over the World!

Des te vaker je deze LeMUria Silvery Moon meditatie zal doen, hoe dieper de effecten ervan in het leven zullen zijn om zichzelf te vernieuwen en stralend gezond te worden. Het zal je leven op nietsvermoedende wijze veranderen!

LEES AUB OOK MIJN VORIGE 2 BERICHTEN OVER DE VOLLE SILVERY MOON STRAAL OP www.mariavandergeest.com
en doe ook eens mee aan de LeMUria LichtCirkels op Volle Maan.

Tot slot: vergeet niet het BESCHERMEND, BEZIELEND HOLY AFFIRMATIE GEBED.docx hardop te lezen, uit mijn vorige bericht!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl