Op 11-11-2020 om 20.11 uur opent zich jouw Schelp-Elf Regenboog Poort

Lieve lezer en gebruiker van dit Blog en Webshop
‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!

IK BEN KWAN YIN, de Goddelijke en Paradijselijke Moeder. Ik spreek je vandaag graag toe, omdat jouw waarachtige Ziel o.l.v. jouw Hoger Zelf Elf op Eleven Eleven, de kans krijgt voor het eerst in het bestaan van Moede Aarde ná de ondergang van LeMUria, afgestemd op een lichaam van vlees en bloed op Aarde, terug naar haar oorsprongsmoment te reizen.

Sinds mensenheugenis is naar 11-11-2020 toe gewerkt om in het LeMUria Paradijs weder te keren. Jullie oorspronkelijke Leefwereld downunder en rondom de Uluru Rock, waar alles zich Holy- & Kwan Yin-nifyseerde in het Holy Schelp-ElfenwezenRijk voordat het verder door de wateren en bronnenstelsels verspreid werd op Moede Aarde. Je hebt hier ook als Oud LeMUriaan je aandeel aan gehad, samen met je Draak, je ElfenZelf, je Drakinnenelf, je Eenhoornzielendeel of als Zee/Land MeerMin.

Om 20.11 uur op 11-11-2020, waar je ook woont op Moeder Aarde, start het Nieuwe Holografische LeMUria Tijdperk weer op. Dit gebeurt we als LichtCirkel door de best Beschermde Heilige LeMUria Hologrammen ElfenPoort binnentreden op de Poortdag ‘Eleven Eleven Twenty Twenty’. Als je toe mag treden passeer je de allergrootste en mooiste Schelp-Elf Dryade Wezen die ik ooit voor de geest mocht krijgen. Zij staat jullie allenNU reeds urenlang op te wachten aan het einde van de LeMUria Regenboog Brug, waar jullie samen als LichtCirkel ook in 12 dagen overheen gereisd zijn, om nu jouw eigen  Holy Druïde Natuurwezen zielendeel in je armen te sluiten.

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,
Kwan Yin

 

Weet je nog dat we deze brug vanaf de Volle Maan op 31 oktober zouden overbruggen en dat ik dit jouw Heilige Graaldagen noemde!

Wat heb je hier zoal van gemerkt? Stuur mij gerust eens een verslag in een mailtje met daarin jouw ervaringen tijdens of sinds het meedoen op afstand met mijn LichtCirkels. Dat kan naar: Maria@sterrenpoort.com

Hopelijk heb je dagelijks aandacht geschonken aan een of meerdere activiteiten uit onderstaand lijstje:

Zo ja, dan zal je samen met mij als Deelnemer, tijdens de LeMUria Healing LichtCirkel op 11-11 om 20.11 uur, door de bijna nog onneembare Schelp-Elfen Regenboog Drakinnen Poort, het Oorspronkelijke Moederland MU (lees LeMUria) binnenreizen, onder hartstochtelijke begeleiding van KWAN YIN en haar Drakinnenbrigade & natuurlijk jouw Draak en Hogere Elfen Zelfzielendeel o.l.v. MERLIN(A).

Sinds de vreselijke ondergang van LeMUria en Atlantis keren we dan eindelijk weer terug in ons Moederland, waar het oorspronkelijke leven zich op Moeder Aarde voor het eerst innestelde en zich begon te manifesteren vanuit Heilig geordende Hologrammen. Hologrammen waarin Holografische Inscripties tot een grote range aan gedaantes leidden van Natuurwezentjes, gevormd door prachtige verenigde kleur, klank en kristallijnen Zonnestralen. Dit om het Kristal Bewustzijn in het Holy Moeder Aarde Grid verder uit te bouwen en in te richten voor het Scheppen vanuit de 12 verschillende  Sterren D.N.A. Codes, welke hier naar toe werden gebracht door de afgezanten van 12 uitverkoren Sterrenvolken. Hiervoor bouwde ieder Sterrenvolk een eigen Lichtstad rondom Moeder Aarde.

Deze Lichtsteden vertegenwoordigen allen een eigen kleur van de Regenboog Brug en cirkelen samen op het ritme van de Maanstonde rondom Moeder Aarde, om zich tijdens Volle Manen en Poortdagen her en der aan Moeder Aarde vast te gaan koppelen op vaak hoog gelegen bergen/gebieden. Via de inwaartse en naar buitengerichte Vortex krachten vormen zich weer d.m.v. Holografisch Licht enorme, op Wind Turbines lijkende, Poorten, waar doorheen vele Sterren afgezanten vanuit een Lichtstad terug zullen keren op Moeder Aarde. Dit zal veel Verlichting bieden door hun meegebrachte intrinsieke wijsheid t.b.v. Healing, waaronder het resistent maken tegen de Corona besmettingen en andere virussoorten die spoedig omhoog gedreven zullen worden vanuit hun verstikkende territoria.

De ontwikkeling van de Holy Nature in samenwerking met de LeMUria Drakinnen, Elfjes en overige Natuurwezens, zijn nodig om onze Kristalrijken, Waterwegen, Lucht, Rotsformaties, Bomen, Planten, Kruiden, Mossen, Schelpendieren etc te Verlichten en af te stemmen op de alles helende pure LeMUria krachten vanuit ons Aller Vader & Moeder LeMUria ZonBron.

Terug naar ‘Eleven Eleven Twenty Twenty’

Tijdens de Hathor LemUria LichtCirkel, zal iedere aangemelde deelnemer omringd worden door Kwan Yin Drakinnen i.s.m.Naar de Bos en Water Elfen, maar ook ingestraald worden door de Regenboog Frequenties, geholpen door de Ancient Moeder Skulls, uit de verkalkte zeeschelpenbodem en het versteend hout onder uit het Uluru Rock Domein.

Via de allereerst geopende MoederPoort op en rondom het Australische eiland Tasmanië en de Koraaleilanden van de Great Barriër Rif, reiken we uit naar Kristal Elfen Walvis zandbanken midden in de Tasmanzee en andere Krachtplaatsen elders op de ‘LeMuria Draken Lemniscaat stroomover Moeder Aarde.

Vergeet niet dat in de Schorpioen maand, de in België en Nederland gelegen Schelde, Wester & Oosterschelde geactiveerd en uitgelijnd zullen worden met deze Draken Lemniscaat Stroom i.s.m. de Magenta Moeder Water Drakin. Woon jij hier in de buurt? Doe dan eens langs de waterkant een ceremonie.

En kijk a.u.b. naar het 2e videofragment van 4.43 min opgenomen door Pia Brand op www.moedermaria.nl, die ze maakte op de LeMUria Poortdag 8-8-2020 bij de haven in Kats aan de Oosterschelde, vlakbij Colijnsplaat. Op de achtergrond hoor je duidelijk het water golven en de wind ruisen. Luister aandachtig met je ogen dicht en het liefst met koptelefoon of earphones.

TIP: Lees onderstaand Artikel van 20-1-2020
en doe thuis nog eens de:

Teken & doe eens een ‘Uluru Rock Leylijn Mandala’ Ceremonie!

Hieronder nog een plaatje ter verduidelijking, waarop je kan zien dat er op het ElfenMoeder  eiland Tasmanië, heel veel Vortex / krachtplaatsen liggen die een afspiegeling vormen van het:

  • Sterrenstelsel Orion (nr 6)
  • Naar Krachtplaatsen elders op Moeder Aarde vernoemd zijn: bv Tor in Glastonbury (nr 4), De Klaagmuur in Jeruzalem (nr 10), Berg Wellington-Mt Nelson-MtPicton in Nieuw-Zeeland (nrs 10 en 8)
  • of naar de Goddelijke Moeder Maria: Mt Maria in de Tasmanzee (nr 12)
  • De pijlen bij nr 17 in het Noord Oosten van Tasmanië, geven de stroomrichting aan van de ‘LeMuria Draken Lemniscaat’ richting Nieuw-Zeeland.


Uit boek: The Rainbow Serpent and The Holy Grail
van Robert Coon

Heb jij nog geen ‘Hathor LichtCirkel Ticket POORTDAG’ gekocht om Moeder Aarde op deze  alles overtreffende 11-11 LeMUria Poortdag bij te staan als KANAAL tussen Hemel & Aarde tussen 20-21 uur? Dan heb je tot 19.30 uur op 11-11 de tijd om je Ticket te bestellen in mijn webshop.

LET OP: NÁ BETALING WETEN MIJN SPIRITS DAT JE OP AFSTAND DEELNEMER ZAL ZIJN VAN HUN LICHTCIRKEL, DUS JE HOEFT NIET TE WACHTEN OP DE BEVESTIGING!

Sommige  mensen denken namelijk dat ze een LINK zullen ontvangen om deel te nemen aan een soort WEBINAR! NEE NEE NEE, alles doen we op afstand door thuis rustig in Meditatie één van mijn MP3’s te beluisteren. Het liefst de MP3 die ik geheel bovenaan mijn website telkens aanbeveel.

Én doe je voor de allereerste keer mee? Lees dan ook nog eens wat ik geschreven heb voor alle deelnemers in de AGENDA bovenaan mijn website.

Voor Poortdag van 11-11 adviseer ik de volgende MP3:
28) MP3 Wedergeboorte van jouw NatuurWezen OverZiel uit de Uluru Rock SchelpenBron, 1 uur  11.00

Meen je over onvoldoende geld te beschikken! Dan zou je een paar keer dezelfde kunnen gebruiken, maar weet dat iedere MP3 bijdraagt aan Scholing en Activatie van al meegebrachte Harte Coderingen en Herinneren.

Onlangs aan Webshop toegevoegd of gewijzigd:

Tot Slot

Ik ben uit veiligheidsoverweging nu direct gestopt met mijn accounts op Facebook. Zowel Maria van der Geest als STERRENPOORT heb ik verwijderd, maar ook LinkIn en Twitter.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl