OPROEP: 1 mei 2020: Beltane Vruchtbaarheids-Kristalactivatie 20-21 uur

OPROEP om vrijdag 1 mei – GRATIS op Afstand mee te mediteren tijdens een ‘Beltane Vruchtbaarheids-Kristalactivatie’ vanuit de Moeder Bron in het Versteend Hout onder de Uluru Rock in LeMUria van 20-21 uur ten dienste van Moeder Aarde én hierbij meer Bezield te worden!
Hiervoor hoef je dus géén Healing Ticket te kopen, zoals op andere LeMUria Krachtdagen, maar dien je wél mijn special  opgenomen MP3 te bestellen voor € 5 in mijn Hathor Webshop met de titel:
‘1-5-2020 Beltane: Healing én Bezieling vanuit Ierse Krachtplekken Uisneach en Tara Hill, 36 min’

Op vrijdag 1 mei zal Moeder Aarde vanuit het Uluru Eenheidsveld, wederom een gigantische Moeder Maria-Michaëls Vuur KRISTAL ACTIVATIE ondergaan, gesteund door de Kristallijnen Ancient Skulls. 

Hoe meer mensen meedoen deze avond, vergezeld door hun Kristallen, Kristallen Skulls en Drakenschedels, des te effectiever zullen de Nieuwe LeMUria Zonne Venus Vuurcodes jullie Kristallen verder gaan OPENEN en de Zonnecodes zich verder door de wateren van Moeder Aarde gaan verspreiden voor de Grote BezielingsTransformatie op Weg naar Pinksteren……en daar zal jouw Ziel ook graag onderdeel van zijn!


We starten om 20 uur:

  1. Begin allereerst met een paar keer goed te door te ademen, voeten op de grond te plaatsen én je energie omhoog te werken door het Gebed te lezen in artikel: Helend Moeder Hathor Gebed voor in de Goede Week, Pasen & Pinksteren’.
  2. Vervolgens 10 minuten mee te chanten met de gewijde ‘OM TARE TUTARE’ Mantra, om vervolgens
  3. Mijn MP3 rond 20.10 uur te gaan beluisteren ‘1-5-2020 Beltane: Healing én Bezieling vanuit Ierse Krachtplekken Uisneach en Tara Hill, 36 min’.
  4. Hierna blijf je nog een kwartier rustig zitten om ter afsluiting een krachtige op jouw Ziel afgestemde DOWNLOAD & ‘Hathor Maria Bron Healing’ te ontvangen.

Voor de muziek van de Mantra verwijs ik naar: https://mantranita.jouwweb.nl/tekst-en-uitleg/om-tare-tutare

Tekst Mantra:
OM TARE 
TUTARE
TURE SOHA


Sinds 11-1-2017 hebben we vanuit de Sterrenpoort, meerdere voorbereidende Bezielings Kristal Activaties plaatsgevonden. Wederom zullen mijn Sterrenpoort Kristallen Schedels een Gouden LeMUria voortrekkersfunctie mogen vervullen op het Beltane Vuurgodinnen Feeën Vruchtbaarheidsfeest van het jaar.

Youtube: Een LeMUria Kristal Activatie op 29-11-2017 = 11-11-1, tijdens een Lichtwerkersbijeenkomst in mijn Sterrenpoort.
Dit jaar zal dit op 1 mei op Afstand, in Meditatie op elkaar afgestemd gaan plaatsvinden!

Beltane (Iers: Beltaine) is een jaarlijks vruchtbaarheidsfeest dat deel uitmaakt van de cultuur van de Kelten in Ierland en Schotland. 

Beltane wordt vertaald als’helder vuur’of ‘Bel Fire’. Dit laatste verwijst naar het vuur van de Keltische lichtgod Bel, die ook wel Beli. Het feest wordt ook wel May Eve, May Day of Walpurgisnacht genoemd, naar de abdis Walpurga, die hekserij aanpakte en hen naar de brandstapel leidde. Walpurga is hierdoor een beschermheilige geworden tegen hekserij en de duivel in de christelijke kerk. Tijdens Beltane/Wapurgisnacht wordt de Germaanse vruchtbaarheidsGodin Freya vereerd. Vroeger vierde men de Walpurgisnacht met een groot feest en volledige seksuele vrijheid. Jonge vrouwen lieten zich tijdens deze nacht ontmaagden.

Tijdens Beltane wordt het begin van de zomer met name in Groot-Brittannië en Ierland op vurige wijze gevierd op de heilige krachtplaatsen als Stonehenge, in Glastonbury rondom de (Ha)Tor verbonden aan de witte en rode Chalice Well bronnen.

In Ierland kwamen belangrijke bestuurders in vroeger tijden bijeen op de heuvel van Uisneach en de daar omheen liggende 12 heuvels, waar Tara Hill er een van was. Dit geheel vormt met elkaar een LeMUriaanse Poort tussen hemel en Moeder Aarde, waar doorheen de Ancient skulls, waaronder de Moeder Skull LeMUria op en neer reisde en zich soms enkele maanden verschanste in Tara Hill. De oer bevolking herkenden Moeder Tara’s energie op deze magische plek en hielden daarom juist hier jaarlijks het centrale Ierse Beltane Vuurfeest in de nacht van 30 april op 1 mei. Men ontstak dan op Uisneach Hill of Catstone Hill bij de Megalitische Catstone het vuur. Zodra men dit vanaf Tara Hil zag, ontstak men daar bij de Stone of Destiny als 2e het Vuur en zo verder totdat het vuur brandde op 12 heuvels rondom Uisneach Hills Catston. Een heuse vuurcirkel die als een uniek VUUR-OOG overal in de wijde omgeving te zien was én hiermee de komst van de zomer vierde.  


L: Beeld van Moeder Aarde op Uisneach Hill & R: Catstone

Op 1 mei van dit grootste Transformatie jaar aller tijden, wil ik jullie uitnodigen om samen met mij dit Beltane feest in je eigen huis op Afstand mee te mediteren en te stimuleren én tegelijk een Bezielende Hathor Bron Transformatie te ondergaan. Zoals ik meldde, heb ik hier een MP3 voor opgenomen, waarbij ik de luisteraar mee zal nemen naar het Ierse Uisneach en Tara Hill. Dit gebeurt samen met Moeder Tara, de Vuur- & Watergodin Saint Brigid en de Ancient Skull LeMUria, waarbij ik je in verbinding zal brengen met de Gouden Trilling van de LeMUria Poorten op het mystieke eiland én Skellig Michaël, een eilandje aan de oostkust op de MichaëlsLeylijn.


Foto: Boeddhin Tara naast mijn Skull Oerall

Op afstand zullen we omringd worden door minstens 13 Ancient Crystal Skulls, Kwan Yin en haar Moederdrakinnen, de Bomen-  en de Elfenwereld. We mediteren als Lichtkring de LEMURIA ZONNECODES van de Drie-Eenheids Boeddhin Vlam vanuit de ‘Uluru ZonneRock Poort’, door het VUUR-OOG van Uisneach heen.

Dit zal op weg naar het Vuur- & Hoogfeest van Pinksteren op weg gaan naar Avalon en de (Ha)Tor in Glastonbury . Hier zal de Eenheids Vlam aansluiting vinden met de Mary-Michël drakinnenlijn en verder voortgestuwd worden over de Noordzee, zich o.a. opsplitsen naar:

  1. Mont Michelle, Vezelay, Italië, Israël, Eufraat/Tigrus, Azië, Egypte…
  2. Mont Michelle, Lourdes, Santiago de Compostella, Fatima doorlopend naar het zuiden…
  3. Skellig Micheal (Ierland) naar Finesterra (Portugal), Fatima, Gibraltar, Atlasgebergte, Tafelberg…..
  4. Skellig Michael terug naar Zuid en Midden Amerika en daar afbuigen naar het Noorden….
  5. Edinburgh, Iona Island, IJsland, Groenland en Spitsbergen….
  6. De Maasvlakte, de Nieuwe Waterweg, de Oude en Nieuw Maas verder vloeien naar de MoederMaas om verder verspreid te worden naar alle overige inmiddels geactiveerde LeMUria wateren, boven en onder de grond.
  7. Katwijk via de Oude Rijn om uiteindelijk uit te komen in de Rijn, Moezel, Donau….
  8. Catricum ondergronds richting Mariakapel in Keins, Michaëlskerkje in Oosterland, via Afsluitdijk naar noorden afbuigen via Zweden, Finland naar Archangelsk (bij Moermansk) in Rusland….
  9. Etc etc met als hoofddoel de hoofd drakenwegen i en op de Moeder Aarde te bevruchten met de LEMURIA ZONNECODES van de Drie-Eenheids Moeder Boeddha Vlam.

Meer info in een eerder artikel: ‘MOEDERGODIN TARA – HILL TARA – OM TARE TUTARE’

Meer info over Uisneach: ‘LeMUria Poort ‘Uisneach’ heropend’

 

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com