Ontvang een Harte Spiraal Code tbv Geluk, Herstel, Overvloed…

Ben je klaar voor het ontvangen van de vele verrassingen en de omwentelingen in je leven?

Het samenvallen van de Nieuwe ‘Zwarte’ Maan in Stier én de gedeeltelijke zonsverduistering op zaterdag 30 april 2022 zullen heel veel teweeg gaan brengen op weg naar de gedeeltelijke Zonsverduistering op 4 dec 2022.

De Nieuwe Maan én de Zonsverduistering vallen deels samen met de Keltische feestdag Beltane, dat de zomer altijd verwelkomt.

“Verwacht het Onverwachte, want in jouw leven zullen onvermoede gebeurtenissen plaats gaan vinden. 

Speciaal t.b.v. van wat er allemaal ons te wachten staat heb ik de gloednieuwe LeMUria Healing MP3 nr 44 mogen opnemen, om jou een persoonlijke Harte Spiraal Code uit LeMUria toe te sturen t.b.v. een alsmaar toenemend Gelukkig leven, Genezing / Herstel, een  betere toestroom aan Overvloed of een nieuw Onderkomen en om een gevoel van eindelijk te zijn Thuis gekomen op de Nieuwe Tijds MA-TRIX.

Duur 31.26 min.

Op zowel zaterdag 30 april als zondag 1 mei (Beltane) zullen we met elkaar op Afstand als LeMUria  LichtCirkel om 20 uur met elkaar in éėnheidons verbinden van Hart tot Hart via de Uluru Rock met het Domein Hart van Moeder Aarde. Doe je weer GRATIS MEE? Luister dan wederom naar de Blaasmeridiaan Sound Healing Afspeellijst.

4 Planeten: Saturnus, Jupiter, mars, Venus stonden op één lijn met onze Moeder Aarde tijdens de overgang van Ram naar Stier teken op 21/22-4-2022, waardoor de BlaasMeridiaan Activatie tussen het Melkwegstelsel via Aquarius plaatsvond.

 

Vanuit de heropende Smaragdgroene Genezende Elfjes Poorten en Bronnen rondom Moeder Aarde, zullen de stroomgebieden van de rivieren Eufraat, Tigris, Jordaan richting de Nijl een super belangrijke rol gaan spelen, want via de LeMUria Rassen Stamboom waren er in de Sterrenpoort onlangs 12 Stamboomhouders van LeMUria aanwezig om tijdens een heuse Ceremonie op 26 april 2022, geleid door de Aartsvaders Abraham + Isaac + Jacob + Mozes het oorspronkelijke Paradijselijke Adam & Eva gebied in het huidige Mesopotamië langs de Jordaan, Dode Zee richting Rode Zee en Nijl te bevruchten. Ooit waren zij de  latere 12 mannelijke Stamleiders van de Israëlieten (lees: 12 zonen van Jacob). Als LichtCirkel hebben we hier o.l.v. de Goddelijke Moeders, Meester Jezus, Abraham, hermes Trismegtistus en Mozes met elkaar via het individueel Ohm / Aum klinken, tunen op HELENDE SOLFEGGIO FREQUENTIES van de oorspronkelijke 12 planeten en sterrenstelsels, de 12 Hoofd Verzen voorgelezen (zie vorig bericht) om haar Genezende Elfjes Vruchten af te gaan werpen volgens de Wet van Klank, Kleur, Geur & Harmonie.

Bodhiboom in Sri Lanka een van de oudste geplante bomen ter wereld' - Boeddhistisch Dagblad

Ten einde deze helende Elfjeskrachten, zoals die in de Paradijstijd door de Rivieren, Poelen en Zeeën stroomden nu ook weer te gaan verspreiden over Moeder Aarde, zijn er hele speciale klanken toegevoegd aan de nieuwe LeMUria Healing MP3 nr 44.

Dankbaar ben ik dat ik deze spiraliserende wervelende Nieuwe Tijdscodes aan jou mag doorgeven als een Groot geschenk van God & Godina. Als je deze MP3 bestelt, zal er meteen voor jou een speciale krachtige LeMUria Code aan toegevoegd worden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen.  Klank Codes zoals die ook op hemelse wijze binnenstroomde in de Tijd van eerste mensen toen Adam & Eva omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamhouders bij de Paradijselijke Bodhi Boom. Op mirakelse wijze vielen er 3 Stralen in een:

  1. De Goudgele Zonbron Straal
  2. De Zilverwitte Maanbron Straal en de verenigende
  3. RoodKoperen oranje-roze Venusbron Straal van Liefde, om het Christus Christina Kristallicht te laten versmelten met de Smaragdgroene Straal omhoog gezonden uit Moeder Aarde via de Uluru Rots op weg via bronnen en Rivieren naar Avalon en andere plaatsen langs de LeMUria Lemniscaatstroom, waaraan vele wonderlijke Mariabronnen nog immer behoren.

Gebruik de MP3:

  • Om beter afgestemd te worden op jouw LeMUria Nieuwe Tijd Blauwdruk.
  • Zodra je dreigt terug te terug te vallen in een naargeestig stemming of als verdriet je overvalt!
  • Om Geluk, Genezing/Herstel, Overvloed, een nieuwe Woning, een Vrolijker en huiselijker gevoel te Creëren
  • Om gewoon verrast te worden door wonderen die jouw leven zullen veranderen….wees dus allert op voorbereidende synchroniciteit die je op weg helpen tot samensmelting en éénwording met jouw Ziel, Geest en Hoger Zelf Elf.

Tijdens het luisteren naar deze MP3, vraag ik je om mee te doen met de doorlopende Visualisatie OEFENING, waardoor jij je meteen omringd, gesteund en opgenomen zal voelen door Moeder Maria LeMUria, Maria Magdalena, Jezus en Jozef, jouw bezielende Hoger Zelf Elf Ster, de 7 Plejadische Zusters, Sirius en de LeMUria Familie.

Doe deze Oefening ook voor je (overleden) familie, vrienden, leefomgeving, en alle mensen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar stuur het ook door naar alle overige levende wezens op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

Bestel dus snel hier rechtstreeks een voor jou gecodeerde & bezielende LeMUria Healing MP3 nr 44 voor € 22.

Van Hart tot Hart groet ik je vanuit de MoederBron des Levens,

Maria van der Geest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Mail: Maria@sterrenpoort.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.