Beschermende Gebeden en Oefeningen op Weg naar Pinksteren en verder…..

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan altijd bovenaan op de Titel om dit bericht rechtstreeks op mijn blog-website te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve Lezer,

Mij werd vandaag, op een Initiatie-maandag, door de Aartsengel Michaël(a) gevraagd om ter ondersteuning op weg naar Pinksteren, enkele krachtige beschermende en reinigende oefeningen door te geven aan jullie, welke ik zelf al jaren thuis en tijdens Aardehealing makkelijk en snel kon inzetten. We leven momenteel in een eindtijd, waarbij we van dag tot dag flink in frequenties toenemen. Hier in de Sterrenpoort leven we in een Hologram. Dit is een Holy Bubbel waarin je kan blijven vertoeven als je reeds meer dan 50% van je negatieve bedradingen/koorden/neg energieën hebt losgelaten en omgezet tot Licht. Hoe verder je hier in geslaagd bent, des te eenvoudiger is het om je alleen nog maar op het Licht te focussen, zonder je te laten hinderen. In mijn Holy Bubbel kan ook jij Verlicht worden door maandelijks mee te doen met mijn LeMUria LichtCirkels, Privé afstandshealing, Inwijdingen en je te laten ondersteunen door mijn krachtig bezielde Kristallen en andere hulpmiddelen. Ik begrijp best dat menigeen nog niet kan invoelen wat het effect is van maandelijkse deelname of wat het effect is van  regelmatig te luisteren naar mijn LeMUria Healing MP3’s, maar je zou het wel aan kunnen nemen dat je eigen inzet en deelname i.c.m. hulpmiddelen als kristallen, sprays, kaarsen etc. een reusachtige bescherming, reiniging en versterkte Spirituele Groei kunnen veroorzaken, waaronder mijn Seleniet Producten. Velen zijn je reeds voorgegaan, waardoor zij nu zelf in hun eigen Holy Bubbel kunnen vertoeven.

Onlangs verkocht ik een Witte Seleniet Engel lamp, waarna ik de volgende lieve reactie ontving:

Lieve Maria, Ik ben zo ontzettend blij met de selenieten engel lamp die ik recentelijk bij je heb gekocht. Ze geeft zo’n warm en liefdevol licht. Het liefste heb ik haar overdag ook nog branden, zó fijn vind ik haar prachtige licht en rustgevende energie en ik blijf maar naar haar kijken😍 Ze staat nu bij wat andere kristallen (skulls) en art work te stralen en daar schijnt ze dan ook heel mooi haar warme gloed overheen waardoor alles nog meer oplicht en verwarmd🤩 Ik ga er heerlijk verder van genieten💖Liefs, M.

MEI ACTIE

In de MOEDER MEI MAAND vind ik het daarom weer leuk om Wit Seleniet extra onder jullie aandacht te brengen, omdat ze zo’n maagdelijke verbinding heeft met de Moeder Maan – Maria en LeMUria. Zeker nu we in een tijd leven dat het Wit Zilver Gouden Moeder Licht doorbreekt in ons allen. Ik heb er door de jaren heen al heel wat over geschreven. Daarom krijgt iedereen die van Hemelvaartsdag 13 MEI t/m 31 MEI voor € 99 een in kunsthars gegoten Seleniet Drakin bestelt, er een gratis Wit Seleniet Traveler Skull bij cadeau – zó lang de voorraad strekt!

 

De combi van een Wit – Oranje Seleniet Drakin & Wit Seleniet traveler Skull, zal meehelpen bij het hervinden en openen van ons aller LeMUria Poorten, welke we kunnen beschouwen als heilige Tempels op de 12 kruispunten van onze LeMUria Kristalgrid Dodecaëder. Ook Moeder Aarde heeft zo’n constructie, want het is immers zo micro – zo macro, zo binnen – zo buiten, zo boven – zo beneden!

Sinds de ondergang van Atlantis zijn deze geheime Poorten diep verzonken in de moerassen, waardoor mede het kristalgrid enorm aan kracht heeft ingeboet en de Holystische Scheppende krachten, normaal binnenstromend vanaf de Moeder Maan, niet meer in staat waren de voortgang van de evolutie in stand te houden. Ons magische LeMUria Dodecaëder Kristalgrid werd ontluisterd en kwam tot stilstand, waarna besloten werd door de Galactische MoederRaad, om ons Dodecaëder Netwerk los te koppelen van het grote Universum Dodecaëder Netwerk. Hierdoor kon niemand meer terugkeren naar haar/zijn eigen Planetaire of Interstellaire afkomst. Aixol en Exter, de latere Meester Jezus en Maria Magdalena, hebben toen samen met ons Zieleveld het Plan opgevat om een groot Magisch LeMUriaans ReddingsPlan op gang te brengen. Dit loopt nu ruim 2000 jaar en eindelijk komt het einde in zicht, waar we met elkaar zo veel levens voor af hebben gezien. Momenteel ontvangen vele Lichtwerkers die aan dit Plan verbonden zijn, de laatste Kosmische Kristal Ingrediënten. We zijn er nog niet helemaal, maar de keus is aan jou of je NU, volgend jaar of later van het zinkende schip afspringt. Alle reddende Engelenformaties zijn in gereedheid gebracht om ons in een veilige Holy Bubble te laten leven i.p.v. een door angst en paniek geregeerde illusionaire 3e dimensie planeet, die in werkelijkheid niet bestaat, maar in stand gehouden wenst te worden door velen die de Roep van de Ziel niet wensen te horen en te volgen.

Begrijp dat dit Paradijselijke Holy Bubble beleid, vanuit de tegenkrachten-wereld op Moeder Aarde op veel weerstanden stuit. Laat je niet door hen tegenhouden en ontregelen, hoe vervelend iets ook kan aanvoelen of zijn in deze illusionaire wereld. Zie mogelijke tegenwerking op welk terrein dan ook juist als een erkenning dat je goed bezig bent. Dat je een heel belangrijke Lichtwerker bent die in staat is te helpen LeMUria – Vrede – Eenheid tussen Rangen en Standen, Rassen en Geloven, Geaardheid en Geslacht – Harmonie – Welzijn – Gezondheid terug te brengen op Moeder Aarde, zoals het vanaf den beginne was voorbestemd.

1. Beschermingsgebed door Aartsengel Michaëla ***1

Aartsengel Michaëla VOOR
Aartsengel Michaëla ACHTER
Aartsengel Michaëla RECHTS
Aartsengel Michaëla LINKS
Aartsengel Michaëla BOVEN
Aartsengel Michaëla ONDER
Aartsengel Michaëla RONDOM
Michaëla – Michaëla – Michaëla waar ik ook ga of sta
IK BEN Uw Liefde die hier Licht & Liefde Zaait
IK BEN Uw Liefde die hier Licht & Liefde Zaait
IK BEN Uw Liefde die hier Licht & Liefde Zaait

2. De 3 Reinigende-, Beschermende & Opladende Ringen Oefening

Roep de Aartsengelen aan

Ga rustig zitten waar je even niet gestoord wordt. Dit kan overal, ook op het toilet 😆 ! Visualiseer dat er 3 Ringen horizontaal liggend, boven je hoofd naar beneden komen en boven je kruin blijven liggen linksom draaiend.
In doorsnede zijn ze ongeveer 1m.

De 1e ligt vlak boven je hoofd en is goud-oranje glanzend
Zij zakt nu al draaiende naar beneden en komt ter hoogte van je hart te liggen. Dan ligt de middelste ring (van zilver wit seleniet) ongeveer ter hoogte van je 3e oog en de 3e ring (van roze violet blauw) net boven je kruinchakra.

Je zou ze goed kunnen voelen als je gevoelig hiervoor bent aangelegd. Ze blijven hier ongeveer 1 minuut linksom draaien en reinigen en ontmantelen wat niet in jouw Aura thuis hoort.

Dan zakken ze alle 3 tegelijk naar beneden tot dat de middelste ring ter hoogte van je voeten blijft draaien – de bovenste ter hoogte van je knieën én de onderste onderin je Aardester chakra jouw gronding stevig verankert.

Na ongeveer weer 1 minuut gaat de middelste van Wit Zilver Seleniet nu kantelen en je in de lengte richting doorspoelen. Haar Energetische Cirkels strekken zich steeds verder uit en verzilveren je Aura tot ver boven je kruin en tot ver onder je voeten in Moeder Aarde.

Blijf nog even nagenieten van de stralende voedende Bronenergie van Parelmoer Zilver Wit Licht, je toegezonden via deze 3 ringen vanuit de LeMUria Piramide Tempels down-under de Uluru Rock in Centraal Australië.

3. Gebed + Visualisatie Oefening ***2

Verbinding Atomen Stralen - Gratis afbeelding op Pixabay

Roep tijdens het ochtendgloren, liefst nog vóór je uit bed stapt, het Goud-Zilveren-Koperen Licht aan van Vader Zon-Moeder Maan-Kind Venus. Zeg dan vervolgens onderstaand gebed op ‘IK BEN LICHT’ en visualiseer dat je Van binnenuit een alsmaar Vergrotende Zon wordt die uit je gaat stromen:

IK BEN Licht, rond schijnend Licht
Uitstralend Licht, als maar groter wordend Licht
God & Godina verteert mijn tegenkrachten
Haar omzettend in Licht

IK BEN vandaag een Kernpunt van de Centrale Zon
Door mij heen stroomt een Kristallijnen Moederrivier
Een levende Dolfijnen Fontein van Licht
Die nooit neergehaald kan worden
Door negatief menselijk denken en voelen

IK BEN een Vader & Moedermantel van het Goddelijke
De tegenkrachten die mij wensen te gebruiken
Worden meegezogen

Door de machtige rivier van Licht die IK BEN

IK BEN, IK BEN, IK BEN Bron Licht
Ik leef, ik leef, ik leef in Bron Licht
IK SCHIJN het Licht van de Holy Moeder Maan
IK SCHIJN het Licht van de Holy Vader Zon
IK SCHIJN het Licht van de Holy Venus Liefde
IK BEN de LeMUria Vlam van de Heilige 3-Eenheid

Ik BEN Vader Licht, Ik BEN Moeder Licht
Ik BEN mijn innerlijke Kind Licht

Moeder Aarde zegenend, overspoelend, Verrijkend en Versterkend overal waar IK BEN

4. Woord Oefening

ho’oponopono

Dit zijn de Magische woorden die God & Godina ons allen gezonden heeft om de eenheid van het Universum te ervaren: 

Ho'oponopono – De Gelukkige Mens

Op het internet zijn er talloze YouTube filmpjes te vinden waarop deze woorden gezongen en/of gesproken worden. Doe er je voordeel mee op door ze als een Mantra mee te zingen en op een papiertje te schrijven, zodat je de woorden ook snel kan uitspreken, als iets jou uit balans dreigt te brengen.

Andara Obsidiaan Traveler Skulls

Tot slot wil ik je nog eens attent maken op de Magische krachten van mijn échte Andara Obsidiaan die in zowel Blauw als Geel Obsidiaan te koop zijn. Het zijn allen unieke schedels die jou van 24 uur per dag beschermen en het licht toeschijnen van de Aartsengel Michaël(a), maar ook van de Zon, Maan en alle ons omringende Sterrenstelsels.

Lees ook nog eens in mijn webshop bij de Andara Obsidiaan Skulls afzonderlijk wat ik daar aan extra info heb toegevoegd, of in mijn artikel van 4 febr 2018 : LeMUriaans Andara Obsidiaan.

Nieuw Product in Webshop ‘Abundance Lichtschijven’

Voor wie het moeilijk is om zichzelf ruim voldoende nog in de Overvloed te visualiseren of te Affirmeren, kan ik mijn nieuwe Webshop Product:Orgonite Abundance Lichtschijven’ van Harte aanbevelen.


Maria van der Geest – Sterrenpoort
Mobiel: 06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com


***Gebed gebaseerd op Bron uit Boek:
1) Elizabeth Clare Prophet: Het Violette Vuur
2) Elizabeth Clare Prophet: De Scheppende kracht van geluid