Nieuwe Tijd van LeMUria breekt door!

Tijdens de komende periode op Weg naar de Volle Maan van 9 februari, breekt de Nieuw Tijd van LeMUria via ons allen door op Moeder Aarde en zal ons flink bezig houden het hele jaar!
Om hier aan bij te dragen, kracht op te doen en in balans te blijven, vraag ik iedereen om, met name tijdens onderstaande dagen:

  • Nieuwe Maan 24 januari 2020 en alle andere Nieuwe Manen
  • Chinees Nieuwjaar 25 januari 2020
  • 2-2-2020 en alle overige Poortdagen
  • 9-2-2020 Volle Maan en alle overige Volle Manen
  • Seizoenswisselingen: 21 mrt, juni, sept en dec

Regelmatig onderstaande hardop uit te spreken en mee te zingen:

  • Mijn LeMUria lied LeMUria is Coming Home,
  • Het Gebed van Boeddha & Maitreya &
  • De Vredes Mantra ‘Lokah Samasta Sukhino Bhavantu’

Lees voor uitleg en een opname van Deva Premal in een eerder blogartikel  over deze Sutra & Mantra: ‘ De-sutra-moge-alle-wezens-gelukkig-tevreden-en-voldaan-zijn-van-de-boeddha-maitreya‘.

In onderstaande Video (9.29 min) neem ik je mee in Gebed en Zang ten behoeve van het laten terugkeren van
LeMUria door jou en mij heen op Moeder Aarde!
De Hathors zullen ons tijdens het afluisteren met hun Liefde omringen.

Door regelmatig te blijven mediteren, liefst dagelijks, te bidden, te zingen en kleine ceremonies te doen in de natuur, draag je bij aan meer Vrede in jezelf, een meer Vreedzame Moeder Aarde, waarbij de Hathorgodinnen je zullen omringen en ondersteunen met hun Gouden LeMUria Bron Trillingen en Klanken, want LeMUria breekt niet zo maar door ons aller Bewustzijn heen! Daarvoor dienen we zelf actief ons in te zetten en soms werkelijk een nieuwe weg in te slaan, iets te doorbreken, iets drastisch anders aan te gaan pakken of los te durven laten. Ik kan je uit ervaring vertellen dat dit inderdaad soms behoorlijk lastig kan zijn, maar doe het in het volste Vertrouwen Overgave!

Laat hierbij je Vrouwelijke LeMUria intuïtie je creatieve vermogens aanwakkeren via schrijven, zingen, dansen, tekenen, schilderen, waarbij er oplossingen binnen zullen stromen via je Hogere Zelf!


Ik zal je maandelijks gratis energetisch bijstaan, tijdens mijn Volle Maan Licht Cirkel Meditaties, en andere belangrijke energetische LeMUria Poort- en Krachtdagen. Dit doe ik om je te helpen in je ware kracht te komen én zonder oordeel te blijven wat er ook in je eigen leven of in de wereld rond om je heen plaats vindt!

Hiervoor heb ik samen met Moeder Hathor nu ook het ‘Hathor Initiatie Abonnement’ in het leven geroepen, waarbij ik de Lichtwerker-Abonnee ook tussen de Volle Manen door in mijn Eenheidsveld van Christus/Christina energie zal ondersteunen.

www.sterrenpoort.com