Anna Gebed, Stella Maris Klooster & Grot van de Profeet Elia in Haifa – Israël

Anna die op latere leeftijd pas moeder werd van Maria en dus de oma was van Meester Jezus, woonde met haar man Joachim lang kinderloos op de Karmel Berg (Haifa – Israël), op de rots waaronder de grot van de Profeet Elia zich bevond.


Profeet Elia@Mariavandergeest

Bovenop de Karmel Berg, op een rots uitkijkend over de Middellandse Zee, staat nu het Stella Maris Klooster.  Dit zou best de plek kunnen zijn waar Moeder Maria geboren is en haar eerste drie levensjaren heeft gewoond alvorens naar een Tempel in Jeruzalem te zijn gebracht om haar inwijdingsweg te gaan. Ook leeft in deze omgeving het gevoel dat Maria met haar partner Jozef vóór de geboorte van Jezus hier tijdelijk naar toe was teruggekeerd.

Het Stella Maris (Ster der Zee) Klooster in Haifa, werd gebouwd bovenop de resten van een Byzantijns Klooster.
Deze is gewijd aan de Heilige Virgin Saint Marie.

Klik gerust op een foto om deze te vergroten:

Stella Maris Basiliek op de  berg Karmel@mariavandergeest 

Van 20-25 maart 2019 werd ik samen met Sandra Minnee uitgenodigd op Aardehealingreis te gaan naar de Karmel Berg, om letterlijk de Toegangspoort naar LeMUria tijdens de LeMUriaanse Groeps Afstand Healing te openen.

Op verzoek van Moeder Kwan Yin, de Maria’s en Meester Jezus, zijn wij dagelijks alle Krachtplekken gaan bezoeken die hiermee in verbinding stonden, maar soms bijna onvindbaar waren voor een niet-ingewijde van deze streek. De energie voelde bijzonder verwarrend, somber en mannelijk aan, maar gelukkig bovenop de Karmel Berg in en rond het Stella Maris Klooster, lag een strook, waar de Heilige Moeder LeMUria energie terdege aanwezig was. Hier trad de serene  liefde van de heilige Moeder naar voren. Een strook langs de rand van de rots, naast de Basiliek, was niet toegankelijk voor publiek. Toch hebben we kans gezien hier ruim een half uur te verblijven, omdat de toegangspoort voor hun gasten even open stond. Hier kijk je uit over Haifa en de Middellandse Zee. Niemand had het door dat wij hier naar binnen glipten. Toen wij terug kwamen, na het doen van een ceremonie in deze enigszins vervallen statie-weg tuin, kwamen we voor een gesloten poort te staan. De portier die ons plots zag opduiken uit die tuin, kreeg ogen als schoteltjes. Knorrig ons er op attent makend dat dit louter privé terrein was, opende hij gelukkig even de elektrische Hoofdingang!

Moeder LeMUria had haar werk gedaan én letterlijk ook de goed bewaakte Toegangspoort tot LeMUria door ons beiden Kosmische Bewustzijn heen geopend. Dit en nog vele andere avonturen hebben we op een veilige wijze kunnen afronden. Zowel vooraf als daags na terugkomst werd er al weer met raketten geschoten. Dit was voor ons geen reden om deze belangrijke LeMUriaanse aardehealingreis niet door te laten gaan. We weten uit ervaring dat de opkomst van het Gouden LeMUria altijd van alles los trilt en opgang zal brengen, maar gelukkig worden we goed beschermd.

Deze strook lag samen met de Basiliek, stevig verankerd bovenop de grot waar de Profeet Elia zich verborgen hield voor koning Achab.

Klik gerust op een foto om deze te vergroten

Grot van Elia@mariavandergeest

Op voorspraak van Moeder Kwan Yin, samen met Meester Jezus heb ik voorafgaande aan de reis, onderstaand ‘Anna gebed’ geschreven.
Wil jij je ook door haar Sterren Mantel laten Beschermen en haar Liefde laten instralen? Gebruik dan mijn gebed, want zij is een vooraanstaande LeMUriaanse Hathorziel die haar weldadige liefde over je uit zal storten!


Heilige Anna, Maria en Jezus door Albrecht Dürer

ANNA GEBED

Lieve Anna
Moeder van Vrede, LeMUriaan in Hart en Nieren
Jouw Liefde brengt overal Harmonie en Blijheid
Jouw Liefde schenkt overal Warmte en Moederliefde
Jouw Liefde heelt verdriet en eenzaamheid
Ondersteunt hen die een levenspartner zoeken
en vrouwen bij een kinderwens

Lieve Anna
Ik vraag je om jouw Sterren Mantel der Liefde
Om de schouders van allen te leggen
die zich zorgen maken of angstig zijn
Zodat zij weer licht i.p.v. duisternis zien
met zelfvertrouwen een vreugdevolle Toekomst
tegemoet kunnen zien
Waarin de Zon van LeMUria schijnt

Lieve Anna
Ik vraag je om jouw Sterren Mantel der Liefde
Ook om mijn schouders te leggen
Zodat ik vol Passie mijn Dromen kan leven

met een stralend open Gouden Hart
Zodat ik als zuiver Scheppend Kanaal
tussen Hemel & Moeder Aarde
kan dienen

voor alle levende wezens

Lieve Anna
Ik vraag je om jouw Sterren Mantel der Liefde
Om alle Israëlieten te leggen
Zodat zij Beschermd en Verzegeld
zullen ontwaken en jouw Liefde, Mededogen,
Barmhartigheid en Compassie,

rechtstreeks vanuit de MoederBron
in hun Hart zullen ontvangen
Zodat Joden, Moslims en Christenen
Kortom: alle geloven en volkeren

in Vrede voor eeuwig met elkaar zullen samenleven

Lieve Anna
Dit vraag ik namens Moeder Aarde &
mijn Gouden LeMUriaanse Sterren Ziel

Rond de vijfde en zesde eeuw was de verering van Anna vooral groot in het Midden-Oosten. Pas later kwam die verering ook naar West-Europa. In de Middeleeuwen werd zij zeer populair, mede doordat de verering van Maria en alles wat daar bij hoorde, grote vormen aan nam.

De feestdag van de Heilige Anna wordt in Nederland doorgaans gevierd op 26 juli, maar ook andere data ben ik tegengekomen op internet.

Anna is beschermvrouw van:

  • Vrouwen die een kindje wensen of zwanger zijn
  • Vrouwen die een levenspartner wensen
  • Vrouwen die het moeilijk hebben in het leven
  • Vrouwen én mannen die ontspoord zijn en terug wullen keren in de maatschappij
  • Patrones van onderwijzeressen, omdat ze onderricht gaf aan Maria en haar bijvoorbeeld lezen leerde.
  • Van ambachten als kleermakers, naaisters, bezembinders, timmerlieden, goudsmeden, mijnwerkers, molenaars, zeelieden en brandweerlieden

Wikipedia schrijft het volgende over het leven van Anna

Anna en haar man Joachim waren (volgens de overlevering) gehuwd, welgesteld, maar kinderloos. Zij leefden helemaal volgens de Wet van God. Toch wordt het offer van Joachim in de tempel geweigerd, omdat hij geen kinderen heeft. Joachim vlucht met zijn kudde de woestijn in. Anna denkt dat hij dood is en doet haar beklag bij God en vraagt om een kind. Haar gebed wordt verhoord. Tegelijk krijgt Joachim van een engel te horen, dat zijn vrouw in verwachting is. Hij keert met zijn kudde terug en ontmoet zijn vrouw bij de Gouden Poort in Jeruzalem en geeft haar een kus. Anna geeft het leven aan een meisje: Maria. De ouders wijden het kind aan God en brengen Maria, als zij drie jaar oud is, naar de tempel. Daar wordt zij gevoed door engelen.

www.sterrenpoort.com