Een LeMUria Bezielde, Begeesterde Moeder Maria Meimaand toegewenst

Lieve Blog abonnees,

Samen zijn we ‘Onderweg met Moeder Kwan Yin naar het LeMUria Ontwakings Vuurfeest van Pinksteren’.

We staan voor de meest krachtige Meimaand ever!

Mei is bij uitstek een maand die staat voor ons aller Vrijheid (5-5) en Moederdag op de 2e zondag. Ook worden er overal op Moeder Aarde inwijdende vruchtbaarheidsceremonies gehouden en vinden er in de Rooms-katholieke kerken in veel landen dagelijks  in de Moeder Meimaand gewijde gebedsdiensten plaats ter ere van Maria.

Op Moeder Aarde staat het leven momenteel even stil en wordt zij alsmaar aangetrild vanuit LeMUria met gouden Trillingsfrequenties vanuit de Kristallijnen BeZielende Christina Moeder Tempels. (lees: vrouwelijke Christus frequenties van Jezus, Maria & Maria Magdalena 111 + 333 + 444 HZ). Deze maand worden de eerste LeMUrianen opgetild naar de Gouden 555 trilling van de 5e dimensie.Wie weet ben jij ook één van hen!

Om hiervoor in de LeMUria Moeder Meimaand van 2020, extra in mijn eigen Gouden LeMUria Bubble te kunnen verblijven, zonder afgeleid te worden, heb ik besloten mezelf een maand lang terug te trekken uit al het Social Media verkeer!
Dit bericht is tot ergens in juni voorlopig mijn laatste Bericht!
Ik zou zeggen: Geniet er zelf ook gerust van!

Dus ook geen heen & weer berichten, appjes, smsjes etc in het weekend lieve lezers!


Oceaan Jaspis Moederskull te koop in mijn Hathor Webshop

In Mei concentreer ik me alleen nog op mijn Hogere Zelf, om maximaal als kanaal te kunnen dienen om de Nieuwe Tijd van het Gouden LeMUria Aquarius Tijdperk in balans te houden voor Moeder Aarde. Dit gebeurt tijdens Meditaties en het geven van Healingen op Afstand, zowel via gemaakte privé afspraken als aan hen die Healing Tickets en/of een ‘Hathor Maria Initiatie Abonnement’ hebben genomen.

Dagelijks zal ik één keer mijn mail openen en alleen aanvragen voor Healing honoreren en bestellingen in mijn Webshop afhandelen.

Tevens doe ik op Afstand tijdens een Meditatie van 7-8 uur en 20-21 uur een Oproep aan allen die mijn Blog Volgen of op welke andere wijze met mijn Holy-stische werk verbonden zijn, of zij zich willen voorbereiden op een veelvoudig veranderend leven.

Niet om van in de put te raken, maar om zich via hun enige ware BeZieling en LeMUria Geest, energetisch voor te bereiden op de alsmaar veranderende  en overstijgende Kristalfrequenties. Overhandig zoveel mogelijk binnenkomende onzekerheden, angsten en naar beneden trekkende gevoelens, aan jouw overkoepelende Holy Spirit Geest! Ook jouw LeMUria Begeestering is zich aan het voorbereiden om jou lagere gedachten en handelingen, zoals oordelen, veroordelen, jaloezie en ander lage trillingsgedrag, in Trilling te verhogen. Dit doet zij op basis van Onvoorwaardelijke Liefde en jullie gezamenlijke Holy-stische gezamenlijke Trilling!

Natuurlijk zal je best wel eens een tegenvaller of domper te verwerken krijgen, maar laat dit gewoon de revue passeren en overtref jezelf keer op keer door je te richten op positiviteit, mooie inzichten en door voordelen te ontvangen die binnen je bereik zullen komen. Laat het toe, ontspan, huil als dat oplucht, maar lach ook geregeld om je Zelf! Je hoeft het niet te voelen, je hoeft het niet te weten hoe dit vorm zal krijgen…….maarrrrr VERTROUW in OVERGAVE, want we worden bij dit enorme OmwentelingsPan door onze LeMUria Zielsfragmenten Overlicht en Getransformeerd met behulp van vele Spirits die hiervoor afgereisd zijn naar Moeder Aarde om ons speciaal te helpen door deze Allergrootste Transformatieve Zielsverhuizing heen te sluizen.


Kwan Yin Moederdrakin te koop in mijn Hathor Webshop

Even dus weinig nieuwe Berichten, maar om iedereen te helpen verankeren t.b.v. van het BeZielingsproces heb ik menig Helend Gebed & Helend Blogartikel geschreven, meerdere Helende MP3’s opgenomen, die je mooi en/of lelijk tegelijkertijd kunt vinden, maar jouw Lichaam met alsmaar hoger wordende Liefdes Trillingen BeZield, OverLicht, BeKracht, InKleurt, Geuriger laat worden én een Holy-stisch Helder Weten inklinkt vanuit vanuit de MoederBron downunder Uluru-Katja Tjuta waar het Versteend Hout Bewustzijn en SchelpenRijk ligt…….natuurlijk afhankelijk waar jij in 2020 staat op de LeMUria Jacbosladder Spiraal van je Bewustzijn.
MAAK HIER DANKBAAR GEBRUIK VAN ALS JE BLIEFT!

Want je kunt Moeder Aarde en jezelf steunen door:

  • Geregeld in meditatie te gaan.
  • Door Healing Tickets te kopen voor de LeMUria Krachtdagen om persoonlijk Hathor Maria Bron Healing via mij te ontvangen

    SCHRIJF DEZE DATA OP IN JE AGENDA!

    1 mei Beltane Vruchtbaarheid & Vuurfeest
    4 mei Hathor Initiatie dag
    5 mei Poortdag én Vrijheidsdag
    7 mei Volle Maan….en dan met een sprong naar
    31 mei – 1e PinksterdagOm je Gouden LeMUria Zelf én Moeder Aarde te ondersteunen heb ik een EXTRA MP3 opname gemaakt onder de titel EXTRA 2: MP3 LeMUriaanse Soulmeeting & VredesHealing’ van ruim1 uur. Zij is zó krachtig en bezielend, maar ook bestemd voor mensen die VREDE OP AARDE hoog in het vaandel hebben staan. Echt geschikt om heel jaar regelmatig te beluisteren of op te mediteren.
    Kost t/m 1e Pinksterdag €5 i.p.v. € 8.
  • Door regelmatig gewijde LeMUria Mantra’s (mee) te zingen, in de natuur te wandelen, creatief bezig te zijn, te dansen etc.
  • Door speciaal Bezielde Healing MP3’s te kopen en te beluisteren, die ik samen met de Hathors, soms bij nacht en ontij, met LeMUria Coderingen heb laten instralen!
    Let op, een bestelde Bezielde MP3 download-link komt soms bij de SPAM terecht! Een MP3 is slechts enkele keren te downloaden, dus sla haar eerst op alvorens je gaat luisteren, want ik zal niet in staat zijn deze alsnog toe te zenden! TIP om de MP3’s te downloaden op mijn mobiel of Ipad, heb ik de App: ‘Collect’ geïnstalleerd!

  • Helende Bezielende Bron van Saint Brigid in Kildare -Ierland

HELP JEZELF OM DIEPER BEZIELD TE GAAN LEVEN, WANT JOUW ZIEL HEEFT ZICH TIJDENS DE GESLACHTSGEMEENSCHAP VAN JOUW MOEDER & VADER, DIRECT INGENESTELD IN DE VRUCHT DIE JOUW LICHAAM GEVORMD HEEFT MET BIJBEHOREND KARAKTER, OM NU ZOVEEL BEVLOGEN JAREN LATER, HAAR GODINNELIJKE TALENTEN, BIJ MIJ OP TE MOGEN HALEN ALS LEVEND KANAAL VOOR MOEDER AARDE EN ALLE LEVENDE WEZENS, WAAR JE SINDS DE ONDERGANG VAN LEMURIA NIET MEER TOE IN STAAT WAS!

Je vraagt je nu mogelijk af: Waar was ik dan niet meer toe in staat?

OM JOU EIGEN GOUDEN LEMURIA FREQUENTIES TE DOWNLOADEN VAN ONDER UIT DE KRISTALLIJNEN WERELD, OM BIJ TE DRAGEN AAN DE GOUD DIAMANTEN REGENBOOG KRISTALKLEUREN MET SCHEPPINGSINITIALEN. DEZE DOOR JE HEEN TE ONTVANGEN & UIT AL JE CHAKRA’S TE LATEN STROMEN DOOR DE WIJDE WERELD, ALS EEN LEMURIA EENHEID OP MOEDER AARDE, ALS ÉÉN WARE FAMILIE ‘, VERBONDEN VIA MIJN HOGERE ZELF VAN EENHEIDSBEWUSTZIJN, AFGESTEMD OP DE LEMURIA MOEDERBRON VAN AL HET LEVEN.

DIT KAN ALLEEN MAAR DOOR ALLE WEZENS DIE ZICH VERBONDEN HEBBEN VANUIT DE LEMURIA HATHOR KRISTAL DOMEINEN AAN MIJN STERRENPOORT KRISTALLEN IN MIJN PRAKTIJK, WEBSHOP EN DE VERSPREIDDE OF VERKOCHTE KRISTALLEN, BESTAANDE UIT:

  1. Kristallijnen Moeder Skulls & Aliens
  2. Kristallijnen Moeder Kwan Yin Drakinnen Skulls
  3. Kristallijnen Moeder Kwan Yin Dolfijnen
  4. Kristallijnen Moeder Eenhoorns
  5. Kristallijnen Moeder Elohim-Aartsengen-Engelen
  6. Kristallijnen Moeder Merlina”s
  7. Kristallijnen Moeder Kwan Yinnen
  8. Kristallijnen Moeder Boeddhinnen
  9. Kristallijnen Moeder (Drakinnen) Bollen & Eieren
  10. Kristallijnen Moeder Swarovski Dieren & losse stenen
  11. Kristallijnen Moeder MP3’s
  12. Kristallijnen Moeder Hathor Initiatie Abonnementen

Via het oorspronkelijke Etherische Kristallen Moeder Skull Netwerk, rondom én geregeld aanwezig op Krachtplekken op Moeder Aarde, zal ook het Kristal welke jij in mijn Sterrenpoort hebt meegekregen om elders in het water of op een krachtplek achter te laten, met jouw ziel verbonden blijven en in deze tijd van zich doen spreken via de Taalcoderingen van Licht. Ook alle Kristallen Skulls, Drakinnen aanwezig in jouw woning zullen vanaf NU IK DIT SCHRIJF EEN LEMURIA MOEDERBRON ACTIVERING ONTVANGEN. Ik zou zeggen, pak al je kristallen de komende maand nog eens vast en verwelkom haar in haar nieuwe Verhoogde LeMUria Moeder BeZielingsTrilling.


Zebra Jaspis Moederskull: te koop in mijn Hathor Webshop

Hier volgt tot slot belangrijk nieuwS voor hen die Kristallen in mijn Hathor Webshop wensen te bestellen:

Met ingang van 1 juni 2020 ontvangt iedereen die een alles ondersteunend ‘Hathor Maria Initiatie Abonnement’ heeft, neemt of verlengd, een KortingsCode in haar mailbox. Deze zal met ingang van 1 juni 2020 recht geven op 15 % Korting op iedere aanschaf van Kristallen uit de  Productcategorieën 1 t/m 5 in mijn Hathor Webshop en zal geldig blijven:

  • Gedurende de resterende looptijd van haar/zijn Abonnementsperiode.
  • De Code is niet overdraagbaar

Mocht je nog een ‘Hathor Maria Initiatie Abonnement’ voor 4 mei willen nemen, want op iedere 1e maandag van de maand verstuur ik via Kantumhealing overdracht dan de Initiaties naar jouw Hogere Zelf. Bestel dit Abonnement voor 3,6 of 12 maanden dan uiterlijk op vrijdag 1 mei via onderstaande link in mijn Hathor Webshop: (https://www.mariavandergeest.com/product-categorie/hathor-initiatie-abonnement-sterrenpoort/). Vergeet dan niet om ook meteen jouw Healingverzoek aan Moeder Maria, die je bij dit Abonnement mag stellen, mij even toe te mailen: Maria@sterrenpoort.com


Zilver Serpentijn Alien Moederskull te koop in mijn Hathor Webshop

Ik eindig dit Bericht met het DRINGENDE VERZOEK om mij t/m 2e Pinksterdag 1 juni 2020, even niet te mailen met vragen, geen SMS of Whats App’s berichtjes te sturen en ook niet via  Messenger of te bellen! Hierdoor zal ik dieper in mijn eigen Drie-Eenheid af kunnen dalen, om daarna weer met frisse moed mijn Moeder LeMUria Hart te kunnen volgen.

Één maal per dag, zal ik verzoeken voor Privé healing op Afstand honoreren en beantwoorden, evenals bestellingen verwerken die via mijn Hathor Webshop zijn verzonden.

Ik  sluit af door al mijn Blog Abonnees een fantastische Vruchtbare Bezielende Groei & Bloei Maria Meimaand toe te wensen met heel veel Rozengeur & Manenschijn, waarbij we elkaar hopelijk in de LeMUria Geest veelvuldig zullen ontmoeten.

Namasté – Maria van der Geest

Maria@sterrenpoort.com