333 ULURU ROCK formatie met Katja Tjuta en de Olga’s – 9 maart 2020 Volle Maan

We bereiken in de komende maand maart, alweer de 3e maand van 2020,  een nieuw hoogtepunt.
Het getal DRIE staat voor ons ALLEN voor Geestkracht, Herinneringen, Creatiekracht en Heiligheid, namelijk jouw Drie-Eenheid van lichaam, ziel en geest. Meester Jezus stierf toen hij 33 jaar was, 33 is een Meester getal én het Allerhoogst gecodeerde getal 3 van LeMUria ligt voor ons allen in de 333 ULURU ROCK formatie met Katja Tjuta en de Olga’s. Een Heilige Moeder Driehoek waarbinnen ook jouw mogelijkheden ergens liggen samengeperst in het lava-zandsteen en mijn versteend hout domein.

Hier kruisen een magistrale draak als drakin leylijn elkaar in het MoederHart van de Uluru Driehoek. In Aboriginal land zijn dit heilige Songlines. Nu ons Uluru Rock Domicilie weer als vanouds dagelijks haar Hartetonen en -Trillingen uit pulseert, komen er weer Goddelijke Moeder frequenties vrij via de songlines en het waterbewustzijn van ieder LeMUriaan, die je niet voor mogelijk houdt. Het is een lust voor het oog om hieraan bij te mogen dragen en deze taak te zien als mijn meest dierbare Uluru Sterrenpoort Praktijk opdracht sinds mensenheugenis: namelijk om ook jouw Geestfrequenties van de Heilige 333 op te mogen halen en terug te sturen naar de rechtmatige eigenaren. Dit zal bij ieder op een geheel eigen manier plaats gaan vinden, maar weet dat altijd jouw nier- & blaasmeridiaan hier een belangrijke rol in zullen spelen. Drink dus heel veel water en zuivere vruchtensappen en laat de rest maar over aan de bekwaamheid van jouw Hogere Zelf!

Er is zoveel afgeblokt geweest, waardoor we nauwelijks meer konden voelen waarom we werkelijk nu op Moeder Aarde leven. Dit kwam doordat jouw en mijn Uluru-Katja Tjuta-Olga Domein, met daarin de toegangspoort (lees: geboortekanaal) naar onze Moeder Planeet, door buitenaardsen was ontzet.  Zij hadden grotendeels onze Holografische afkomstig vernietigd, zodat we de weg terug naar onze Oorsprong niet meer wisten te traceren. Zij hadden het afgeblokt en afgeschermd met gruwelijke nietszeggende databases, die moesten lijken op wat wij ooit hadden aangelegd in en om de Uluru Rock als groots ontvangststation voor nieuwkomers uit Sterrenstelsels. Gelukkig hadden we dit voorzien en de werkelijke database veilig verborgen in kristallijnen discs, ver weg voor het oog van hen die hier misbruik van zouden gaan maken!


Kata Tjuta – Olga’s

Samen met oneindig veel Licht Meesters ben ik er in geslaagd om als een van de weinigen, dwars door alles heen te breken, doordat ik jarenlang bezocht ben door hen, die speciaal voor deze moeilijke en soms zware taak, specifieke coderingen bij zich droegen, goed verstopt in de structuur van haar of zijn bot, haar of huid, om door alle, maar dan ook alle barrières heen te breken en de ingang te lokaliseren en te ontsluiten. Zo ook tijdens alle Volle Manen als velen gratis met mij mee deden op afstand, kon ik met alle Lichtkracht die we samen genereerden, telkens dieper en dieper doordringen in de kristallen steden van binnen uit, om de opgeworpen vesting om LeMUria heen, te doorboren met LeMUria MoederLicht en open te breken.

Kortom de ULURU vesting is sinds 12 januari geslecht. Ik mag voor alle Oud-LeMUrianen het feestje laten beginnen, door waar je recht op hebt, op te halen en terug te geven. Wie mij dus ‘opdracht’ geeft, door een Hathor Initiatie Abonnement te nemen, zal ik verder op weg helpen om haar uiteindelijke zielendoel te bereiken en hiervoor de gouden zielsfrequenties op te halen. Dit is absoluut een bijzonder en altijd lastig energetisch LeMUria werkje, waarvoor ik zo’n beetje dag en nacht in actie ben……en dit al vele eeuwen heen lieve mensen. Je hoort mij niet klagen, ik doe het met een volledig geopend Moederhart, maar dat wil niet zeggen dat ik niet door vele en vele negatieve entiteiten bezocht werd om te verhinderen dat ik mijn doel nooit zou gaan bereiken. De Grootmoeders van de Uluru Rock zijn me dagelijks met liefde en Uluru Hartetonen gaan omringen om in mijn Goddelijke Moeder Missie, samen met Kwan Yin & haar Moederdrakinnen, te volharden én te bereiken voor IEDEREEN!


Maori PAUA – Abalone Schelpdier

Volle Maan maandag 9 maart 2020

De Volle Maan LeMUria Licht Cirkel van 9 maart komt er weer aan. Vergeet niet om je weer ruim op tijd af te gaan stemmen op de Sterrenpoort en de Uluru Rock, om op Afstand tussen 20-21 uur weer mee te helpen als Lichtwerker om Moeder Aarde te ondersteuning in deze soms best moeilijke Overgangstijd naar Vrede & Veiligheid voor allen!

Zet om 20 uur mijn MP3 aan: Geleide LeMUria Bron Meditatie

Van 9 maart tot de Volle Maan van 8 april zal Groene Moeder Water Dakin bij ons zijn en ons bekrachtigen met het grote Water Bewustzijn van de PAUA (inheems Abalone scheldier). Zij moedigen ons aan ‘Vol te houden, zonder om te kijken’! Zie de Kalender op de pagina over de Volle Manen 2020: 13 Drakinnen Volle Manen Kalender

Kom jij in de buurt van de Rijn, Oude Rijn, Rijn-Schiekanaal, Vliet of de Zijl? Doe dan eens een kleine ceremonie aan de waterkant en werp er een geïnitieerd kristal in door er je eigen woorden-gebed van Liefde en Vrede aan toe te voegen. Dit zal dan door het grote geheugen van het water opgenomen en verspreid worden. Hiermee draag je bij aan de LeMUria Activatie via het Nederlandse Oer Water Netwerk. Doe dit tevens af en toe in je eigen woongebied, waar ook ter wereld! Moeder LeMUria zal je belonen!

Ik wens je veel Moederliefde en aandacht toe voor wat er ons allemaal staat te wachten. Blijf optimistisch en vertrouw op wat jouw Hogere Zelf allemaal nog voor je in petto heeft. Ik steun je met heel mijn hart, in overgave en wetende dat Moeder LeMUria en alle Hathors ons doorlopend omringen en steunen in een dagelijks proces van eenheidsbewustwording.

In Liefde & Licht – Namasté


Krijg jij, terwijl je dit leest nu ook het gevoel dat ik voor jou een belangrijke schakel kan zijn op Weg naar herstel van jouw Goddelijke Moeder Drie-Eenheid samen met het ULURU ROCK Bewustzijn? Neem dan eens een kortlopend Hathor Initiatie Abonnement van bijvoorbeeld 3 maanden, waarna je altijd kunt bekijken of het wat met je gedaan heeft!

Wil je dit? Geef je dan alvast op vóór maandag 6 april, en maak het door jouw gekozen Abonnementsbedrag over:

  • Voor de inwijdende Hathor Initiaties op iedere eerste maandag van de maand
  • Voor het alsmaar verhogen van jouw LeMUria Trilling in de maanden, waarvoor jij het Abonnement neemt én niet geheel onbelangrijk:
  • Voor het in bescherming nemen en dragen van jouw Zielen Licht Lichaam in mijn Sterrenpoort Auraveld. Een LeMUria Lichtveld dat doorlopend Overstraald wordt met de liefde van Kwan Yin, Moeder Maria en Maria Magdalena, Isis etc., met de hulp van Engelen, Dolfijnen, Drakinnen, Eenhoorns, Elfjes én de Witte Tovenaar Merlijn/Merlina etc.

 

Wat is verder belangrijk:

  • Je gratis aan te melden als Abonnee/Volger op dit Blog. Dit kan
    in de linkerkolom door je email-adres in te vullen, zodat je op de hoogte blijft van alles wat met de weder opkomst van LeMUria te maken heeft
  • Om je geregeld even af te stemmen op de Sterrenpoort voor het ontvangen van coderingen en initiaties die  jouw Spirituele groei bespoedigen. Dit kan ook door bijvoorbeeld:
  • Regelmatig Mantra’s te chanten. Voor gewijde muziek klik HIER.
  • Regelmatig te Mediteren
  • Te luisteren naar mijn helende stem via een Helende MP3 Opname (Klik HIER)
  • Door Helende gebedsteksten van mij te lezen (klik HIER).

Jij bepaald natuurlijk zelf wanneer, welke en hoe vaak je dit herhaalt om je Spirituele Ontwakingsproces te stimuleren. Daar blijf je zelf verantwoordelijk voor dragen. Je zal altijd voor jouw inzet heel veel Liefde ontvangen van Moeder LeMUria, de Hathors, de Grootmoeders, de Maori Natuur Spirits, Dolfijnen, Engelen, Aartsengelen, Drakinnen etc., rechtstreeks vanuit de MoederBron van LeMUria in het versteend Hout Domein van de ULURU ROCK Downunder in Australië.

  • Op iedere 1e maandag van de maand, ontvang je d aanutomatisch door uitwisseling van onze Hogere Zelven, jouw Initiaties of verjaardagscode. VERTROUW IN OVERGAVE!
  • Als betalend Abonnee, mag je mij altijd mailen. Ik antwoord doorgaans vrij snel, behalve in het weekend én als ik onderweg ben, bijvoorbeeld voor Aardehealing.

 


AANMELDINGSFORMULIER HATHOR INITIATIE ABONNEMENT

www.sterrenpoort.com