Start jouw LeMUria HEMELREIS op 21 & 29 sept met Moeder Maria Magdalena & Aartsengel Michaëla

Lieve LeMUriaan & Lichtwerker,

Tijdens de komende LeMUria LichtCirkels, brengt Moeder Maria Magdalena & Jezus jou als Deelnemer telkens een stukje naar jouw Koninklijke Paradijs via een Hemelreis langs Zon, Maan, Planeten & Sterren, waar jouw Strálende LeMUria Tweeling SterrenZiel al naar je uitkijkt. Voel jij ook al een tijdje dat er in en om je lichaam heen veel gaande is?  Ervaar jij ook al de vele veranderingen in jezelf en op Moeder Aarde? Sinds de LeMUria Poortdag 9-9 en de Volle Maan op 10-9 is er weer heel veel in een stroomversnelling gekomen doordat er meer liefde, meer zachtheid aan de oppervlakte komt. Wij leven nu weer omringd door de allerliefste Engelen & Natuurspirits in een Wonderdadige Elfenwereld op MOEDER AARDE om de oorspronkelijke helende Elfjes energie van de natuur weer door ons allen heen door de wereld te laten stromen, zoals het van oorsprong was aangelegd in LeMUria. 

VOORAF

Tijdens onze Aardehealingreis naar Texel, Egmond-Binnen en Heiloo, is er veel gebeurd, waarbij we genoten hebben van de dagelijkse steun die we op afstand ontvingen, doordat vele September Deelnemers af en toe aan meeleefden of geregeld Licht stuurden tijdens meditaties en luisterend naar een Sound Healing MP3 of een ‘Sound Healing Merdiaan Afspeellijst op Spotify, samengesteld door Sterrenpoort.

Tijdens de reis gingen we dagelijks vroeg uit de veren om naar een van de 12 van te voren opgenomen Geneeskrachtige Merdiaan-Orgaan MP3’s te luisteren, terwijl we ons afstemden op de Solfeggio Klank Piramide en bijbehorende Planeet Frequenties.

Elfjes en vele andere vrolijke natuurwezens omringden ons en brachten ons op wonderlijke wijze overdag naar plekken om ons Lichtwerk te verrichten. Regelmatig dienden we hierbij af te wijken van ons schema, om een totaal andere week en dagindeling te creëren. Zó ook op de dag toen Queen Elisabeth overging naar de lichtwereld. Vroeg in de ochtend regende het al flink, en werden wij van ons schema afgehaald door een plots brandend waarschuwingslampje in de auto. We besloten dit serieus te nemen en gingen i.p.v. naar Vlieland een garage op te zoeken. Deze bleek op een oude krachtplek te liggen aan de overkant van de garage aan de OORSPRONGWEG van Texel. De rest is een lang verhaal, maar toen wij ’s avonds een Whats App berichtje ontvingen van mijn zoon in Nieuw Zeeland waarbij en juist van hem vernamen dat ‘Hare Majesteit Queen Elisabeth’ was overleden, begreep ik pas hoe belangrijk ons werk die dag was geweest in afstemming op het ‘World Wide Zonne Netwerk van LeMUria’ vanaf Texel.

Op vrijdagochtend vertrokken op Texel, want we hadden een afspraak gemaakt met Broeder Adelbert in Abdij Klooster Egmond-Binnen om daar onze eerste ‘Hemelreis Ceremonie’ te doen bij het Relikwie van Moeder Maria Magdalena met een brandende LeMUria kaars, want bij dit klooster ligt ondergronds een super heilig bronnetwerk i.c.m. Runxput & Willibrordus put, beide in Heiloo gelegen, welke al vele jaren geleden een activatie onderdeel van mijn LeMUria werk was geweest. Dit keer ging het om een afrondend proces, waarbij het gebundelde Bewustzijn van de beide Maria’s (Moeder Maria Magdalena) onmisbaar was om heilige LeMUria Water van dit Maria Bronnenstelsel beter te richten op de meest zuivere klanken van het Solfeggio Zonne Piramide netwerk aan de Kristallijnen Zonnepanelen rondom de Witte Tempels in Noord- en een deel van Zuid-Holland.

Op zaterdag 10 september werden begeleid door Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan yin om in het Mariakerkje ‘Onze Lieve Vrouwe Ter Nood’ naast de Runxput in Heiloo, een afsluitende doopdienst te bezoeken. terwijl wij daar rustig afgestemd op onze ziel in de kerkbank zaten, voelde ik een warme gloed door me heentrekken. Moeilijk te omschrijven hoe zaligmakend dit tot op de dag van vandaag nog altijd aanvoelt….op weg naar 21 & 29 september. Dankbaar voor alle hulp die we ontvingen gingen we huiswaarts om in de avonduren op afstand met een lieve groep Lichtwerkers deze inspirerende week af te mogen ronden.

 

MOEDER AARDE IS NU KLAAR OM HELENDE KLANKEN VRIJ TE GEVEN VIA HAAR ORGANEN EN MERIDIANEN PRIAMIDE NETWERKEN. OM  SAMEN MET DE ELFEN & NATUURGEESTEN EEN BELANGRIJKE HELENDE ROL TE GAAN  SPELEN.

JULLIE ROL IS HIERBIJ VANUIT JE GOUDEN LEMURIA HART😊 NODIG OP 21 SEPTEMER = HERFST EQUINOX & 29 SEPTEMBER MET DE AARTSENGEL MICHAËLA – OM HAAR TE EREN OP HAAR NAAMDAG.

Voel jij ook van binnen de Goddelijke Oproep van MOEDER MARIA, MARIA MAGDALENA, MEESTER JEZUS KWAN YIN & DE AARTSENGELEN of welke Heilige dan ook, om je leven definitief in rustig vaarwater te loodsen.

KIJK NAAR ONDERSTAANDE FOTO WAAROP JE BOVENAAN EEN RELIKWIE ZIET VAN EEN BOTJE UIT DE POLS VAN
MOEDER MARIA MAGDALENA

KIJK DEZE FOTO INDRINGEND AAN: Voel je haar Gouden LeMUria Oproep? Lees dan a.u.b. meteen verder en geef je maandelijks op om mee te doen op afstand door NU jouw Healing Ticket te bestellen in mijn webshop – categori 6C door HIER te Klikken!

Ik ontmoet je dan graag op AFSTAND tijdens jouw BeZielende HEMELREIS op 21 & 29 september in de Hemelse LeMUria LichtCirkels en hopelijk ook in okt, nov en dec!

We gaan als LeMUria LichtCirkel naar aanleiding van de Visioenen Moeder Maria Magdalena en Jezus de komende 3 maanden op 21 sept naar de kerstweek 20 t/m 26 dec 2022, een ware LeMUria Hemelreis maken langs 12 LeMUria Regenboog Planeten of Sterren. Iedere Deelnemer zal hiervoor door een eigen LeMUria Gids in het dagelijkse leven worden  begeleid (en soms getest😊), om een langs de LeMUria Levens Stamboom omhoog te stijgen.

Op 21 sept start ik in de STERRENPOORT samen met een groep Lichtwerkers (is volgeboekt) om 10 uur in de ochtend met onze Hemelreis. Alle Poorten zullen voor wagenwijd open gaan, omdat de afgezanten van onze Zielen weten dat we er aankomen om hen te ontmoeten.

LET OP: Heb jij al een MAAND SEPTEMBER HEALING TICKET besteld of AVATAR INWIJDELING dan ontvang je ‘JOUW BEZIELENDE LEMURIA HEMELREIS VIA DE WOORDEN VAN MOEDER MARIA MAGDALENA’  in je Mailbox om deze meerdere keren aandachtig door te lezen én te voelen waar jij zelf momenteel in dit Inwijdingsproces bent.

Nader toelichting op LeMUria Hemelreis die MARIA MAGDALENA zelf in haar leven met Moeder Maria, Jezus en Jozef als eerste Avatar Inwijdelingen aflegde:

In hoofdstuk 15 “De hemelreis in het evangelie van Maria Magdalena” van het boek van Anine van der Meer: ‘Maria Magdalena Ontsluierd’, staat geschreven dat de hemelreis voor de eerste christenen een Ritueel was dat deel uitmaakte van hun levensreis naar het Bronlicht – het Koninkrijk, de levende Geest, de Bron van Oorsprong, de Moeder. We kunnen dit beschouwen als een hereniging van het Lagere Zelf met het Hogere Zelf.

In de oude bijbelse versies van de mannelijke apostelen komt Maria Magdalena niet verder dan de 7 hemelse planetensferen, terwijl ‘Miryam de Migdala, ofwel de Verhevene’ in het Nag Hammadi evangelie al een Planetenreis maakte die ver tot in de 10e sfeer doorliep. Zo als inmiddels is gebleken is er heel veel weggelaten (lees: weggeschreven) in de Bijbel omtrent de kwaliteiten van Maria Magdalena, de vrouw van Jezus.

Als ik, Maria van der Geest, mij afstem op mijn LeMUria Kronieken, terwijl ik het boek van Anine van der Meer naast me heb liggen, dan zie ik dat zij nog veel verder door de allerhoogste hemelse sferen gereisd is op weg naar haar Paradijselijke Koninkrijk, onder de goddinnelijke leiding van 12 Goddelijke Moeder(s) via 

  1. MAAN 
  2. VENUS
  3. MERCURIUS
  4. ZON
  5. MARS
  6. JUPITER
  7. SATURNUS
  8. URANUS
  9. NEPTUNUS
  10. PLUTO
  11. SIRIUS-ORION
  12. AARDE 
  13. OM TEN SLOTTE MET HAAR GODINNELIJKE LEMURIA STERRENZIEL IN DE BAARMOEDER VAN HET ULURU ROCK DOMEIN, IN PARADIJSELIJKE OMSTANDIGHEDEN MET HAAR GOUDEN ZONNE STERRENZIEL TERUG TE KEREN IN HAAR LICHAAM

Lieve LichtCirkel LeMUriaan, wij stammen allen af van Moeder LeMUria en behoren uiteindelijk met Myriam de Migdala, ofwel de Verhevene, tot dezelfde Hemelse LeMUria Moeder Rassen Stamboom ofwel Ziele Familie Monade. Wij zijn samen vanuit de MoederBron op weg gegaan om via 12 speciale LeMUria Solfeggio Poorten met onze Hemelse Helende Frequenties, 12 Kristallijnen Solfeggio Klank Piramides in te richten op de Matrixen in Moeder Aarde. Ook jouw Meridiaan-, Orgaan- & Waterhuishouding sluit hierop aan!  

Door de ondergangen van LeMUria en Atlantis, zijn wij onze oorspronkelijke Sterrenziel uit het oog verloren, maar gelukkig niet uit ons LeMUria HART! Onze voltallige LeMUria Familie was 2000 jaar geleden voor de 3e keer opgeroepen om huis en haard te verlaten en gezamenlijk in ons Sterrenschip naar Moeder Aarde gereisd via 12 geheime LeMUria Klank Portalen om een nieuwe stevige basis aan te leggen voor haar wederopbouw. Hiervoor hebben we talrijke incarnaties en omzwervingen gemaakt via verschillende geslachtslijnen, bloedgroepen en epidemische levens achter de rug, waarin onze genen op naargeestige, angstige en vertroebelde wijze werd geterroriseerd met als gevolg alle hedendaagse Virale Pandemieën. Uiteraard zien we dit niet met onze 3D ogen, maar wel als we diep  terug gaan in onze Wijze Herinneringen. De Hemelreis die aanstaande is zal op positieve wijze flink huishouden, waarbij wij dienen als ‘onderzoek’ groep op Moeder Aarde. JE HOEFT HIER NIET VAN TE SCHRIKKEN, WANT HET ZAL JUIST POSITIEVE GEVOLGEN HEBBEN OP ONZE FYSIEKE, MENTALE EN PSYCHISCHE GESTELDHEID.


’12 Geneeskrachtige Solfeggio Klank Kegel Piramides’ v
erbonden aan een Krachtplaats – Piramide Netwerk en
Orgaan-Meridiaan-Sterrenbeeld

@Maria van der Geest – STERRENPOORT

Sinds de Sirius Leeuw-LeeuwinnenPoortdag op 8-8, waar we door de 1e JaarCirkel LeMUria Poort heen reisden met vele Lichtwerkers, zijn we op weg naar de 2e LeMUria Poortdag van ons Gouden Zonne Jaarwiel Uurwerk op 21 september. Door velen wordt op deze dag het Keltische MABON feest gevierd en zal er wederom een flinke Booster van Licht op onze LeMUria LichtCirkel worden doorgezonden naar het netwerk van de Holy Solfeggio Klank Piramides. Met name zal hierbij ook jouw Lever via de Levermerdiaaan hoger gepotentieerde als je op Afstand als je op Afstand deelneemt met een September Healing Ticket:

  • OF tijdens de LichtCirkel gehouden in de Sterrenpoort om 10 uur met MP3 nr 50 & 51
  • EN/OF ’s avonds tijdens de LeMria LichtCirkel om 20 uur:
    alleen MP3 51

Je gaat rustig in Meditatie tijdens het luisteren naar mijn Helende stem. Adem vooraf altijd een paar keer rustig diep in en uit – Zet je voeten stevig naast elkaar op de grond – Houd je ogen gesloten en luister naar mijn stem en ervaar de alsmaar hoger wordende verrijkende HOLY energie!

Je zal dan uitgebreid geschouwd worden door een 12-voudig INTERSTELLAIR MEESTERLIJK TEAM VAN  GENEESHEREN tijdens de LeMUria LichtCirkel via Wonderlijke Energieën, om je zo goed mogelijk de komende maanden tijdens je Hemelreis langs de Galactische Sterrenhemel te steunen en herstelcodes te zenden op weg naar Bezieling en Eenwording met jouw LeMUriaanse Tweeling SterrenZiel.

Naast de LEVER & LEVERMERIDIAAN zal in september nogmaals jouw MILT & MILT MERIDIAAN geschouwd en een Helende Activatie ontvangen, want veel Lichtwerkers dragen hierin nog altijd enkele hardnekkige ‘vastgeroeste’ sporen van BOOSHEID, OORDELEN & VEROORDELINGEN! Ze dragen de last hier soms nog voelbaar van in hun Milt en/of Lever door over zichzelf te OORDELEN!

We staan nu aan de vooravond van een veelomvattend Regenboog Traject om op een zo snel mogelijke manier het zelfhelende vermogen te LATEN SCHOUWEN, waarna er via gerichte Golven van Herstellend BronLicht en Solfeggio Klanken de komende 3 maanden vanuit de Kosmos, via de Baarmoeder van de Uluru Rock, gericht Sound Healing zal plaatsvinden via Milt & Milt Meridiaan om via ons netwerk van etherische Solfeggio Klank Piramides i.c.m. de 12 Piramide Netwerken op Moeder Aarde ingestraald zal worden. 

Jij ontvangt in afstemming op je geboortedatum in overeenstemming met jouw Dierenriemteken- Sterrenbeeld en/of Ascendant, de juiste klanken, kleuren en geuren.

Hiervoor zal je continue omringd gaan worde n door:

  1. 12 Goddelijke Moeder Wezens afkomstig van de 12 Dierenriemtekens via Zon, Maan, Sirius-Orion en 9 Planeten Mercurius, Venus, Aarde, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus en Pluto….en mogelijk zelfs een 13e van Cheiron
  2. Een afgezant van de Galactische LeMUria Federatie
  3. Jouw Hogere Natuurwezen

Ik neem je mee langs Sferen van Planeten via geheime LeMUria Sterren & Natuurwezen Paden op weg naar Poorten. Er zijn 12 LeMUria Hoofdpoorten – Dit zijn 12 Hoofd Inwijdingsgraden. Om dóór een Poort te mogen reizen dien je telkens op een adequate wijze te reageren als je getest wordt door de Poortwachter. Deze test of je al toe bent aan de volgende Planeetsfeer in je opwaartse Hemelreis. Dit geschied altijd tijdens de LeMUria Jaarcirkels en ter ondersteuning op maandelijkse Poort- en Volle Maan- of Feestdagen, want dan is de LeMUria Regenboog Energie op haar krachtigst, zodat ik je kan op afstand kan helpen bij het openen van de vele geheime ZielsPoorten, om jouw Ziel op te laten stijgen langs jouw (ruggengraat) LevensBoom naar het Onsterfelijke Paradijselijke Koninkrijk van God & Godina.

stimuleert zelfhelend vermogen | Producttags | LeMUria & de Hathors inspireren jou!
I) GAIA TREE: LEMURIA RASSEN STAMBOOM SPRAY – BEZIELD DOOR PARADIJS REGENBOOG ELFJES: 30 ML – € 33
100 ML – 66.00

Wil jij weer een bezielde ‘LeMUria Moeder Rassen Stamboom’ worden? Dan dien je het bladerdek van jouw eigen LevensBoom dunner en Verlichter te laten worden, waardoor jouw Ware Zielzelf haar herintrede kan doen op Moeder Aarde in een volledig door Licht & Liefde doorspoeld Lichaam, zodat jij haar verhoogde inzichten kan delen. Wie zelf op zoek gaat zal zich ontplooien, zichzelf ontdoen van onreine impulsen uit de 3-D wereld en zich bevrijden van illusionaire duisternis, waarna het oordelen over zichzelf en over anderen tot het verleden behoren.

Hoe hoger jouw Ziel zal opstijgen langs de LevensBoom, des te dieper zal jouw LevensBoom samen met je Ziel wortelen in de Paradijselijke Baarmoeder Bronnen van de Uluru Rock downunder. 

ZING HIERVOOR GEREGELD DE BEZIELENDE LEMURIA MANTRA:  OM NAMAHA SHIVAYA

Betekent: Ik buig voor Shiva & Radha, de kracht in mij die helpt los te laten, die mij het vergankelijke van alles laat doorzien en me doet realiseren wat mijn ware natuur is. Shiva maakt deel uit van de zogenoemde Trimurti, de drie hoofdgoden in het hindoeïsme. Brahma is de scheppende kracht, Vishnu de onderhoudende en Shiva de vernietigende. Alles wat ooit is gecreëerd, blijft een tijdje en verdwijnt dan weer. Met zijn vernietigende kracht maakt Shiva ruimte voor nieuwe ideeën en nieuwe aspecten in je leven.
De Shiva mantra is daarom ook een heel krachtige mantra als je een nieuwe stap wilt zetten.

Shiva-mantra Oefening

Begin met de Shiva Mantra bijvoorbeeld 5 minuten in de ochtend te zingen. Verleng dit de 3e week naar 10 min en ten slotte naar 15 min in de 7E week.

  1. START: Ga goed rechtop zitten met je voeten stevig op de grond en handpalmen open op de bovenbenen met duim en wijsvinger tegen elkaar
  2. Adem eerst 3x in en uit en verbind je adem vervolgens vanuit jouw hart met het hart van Moeder Aarde, om vervolgens naar het hart van de Hunab K’u (het centrum van de Kosmos) te ademen. Je kan hier een mooie lemniscaat ademhaling in bij denken (= 8 vorm, waarbij het middelpunt jouw hoger hartchakra THYMUS is). Probeer dit heel rustig enkele minuten vol te houden.
  3. Zing daarna 5-15 minuten bovenstaande mantra ‘Om Namah Shivaya’.
    Probeer goed geconcentreerd te blijven in je centrum OF denk aan leuke dingen!
  4. Blijf daarna als je tijd hebt nog even rustig nagenieten van de wervelende energieën door en om je heen én laat ze gerust wervelen door heel Moeder Aarde, want zij kan onze hulp goed gebruiken bij het verspreiden van Liefde frequenties.


ALTAARTJE tijdens opname Solfeggio Sound Healing MP3 met Mosgroene Orgonite PIRAMIDE t.b.v. jouw
LEVER & LEVERMERIDIAAN – MAAGD, inclusief begeleidende Geneeskrachtige LeMUria MP3, Duur 24.34 MIN – €55,00

TER ONDERSTEUNING raad ik je aan om ook gebruik te gaan maken van de 12 SOLFEGGIO SOUND HEALING MP3’S OM OUDE WONDEN DIE NOG VASTHOUDEND OPGESLAGEN LIGGEN IN JOUW ORGANEN-MERIDIANENSTELSEL, DEFINITIEF LOS TE LATEN TRILLEN. Deze kun je apart bestellen, maar worden ook gratis digitaal aangeleverd bij  bestelling van een SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDE of LEMURIA HEALING SPRAY 30 / 100 ml.

Alle onderstaande Sound Healing producten dragen het Kerumerk van LEMURIA & DE HATHORS INSPIREREN EN INITIËREN JOU!
Naast MILT & MILTMERIDIAAN (STEENBOK) zijn reeds alle producten van de LEVER & LEVERMERIDIAAN (MAAGD) te bestellen. De overige 10 Hoofmeridiaan Producten zullen zo spoedig mogelijk in mijn Webshop verschijnen.

Wens je als behandelaar voor je praktijk een Complete SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDE CIRKEL of 12 ORGAAN-MERIDIAAN ‘LEMURIA HEALING SPRAYS’ te bestellen? Stuur dan even een mail naar via maria@sterrenpoort.com voor aparte prijsafspraak.

Neem gerust alvast een kijkje in mijn webshop voor de MILT of LEVER info:


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.