Vanaf Poortdag 5-5-5 vieren we onze Vrijheid als een Maori Matariki Plejaden Feest

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel bovenaan dit bericht, om ‘t rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te gaan lezen i.v.m. Holy Coderingen.

Lieve Lezer,

Alweer een bericht zal je vermoedelijk denken!

Inderdaad omdat ik het Spirituele Ontwikkelingsproces van niemand kan overnemen, maar wél doorlopend kan stimuleren om je mee te nemen door het doolhof van mogelijkheden. Vooral om je zover te krijgen er dagelijks mee aan de slag te gaan. Niets komt zomaar aanwaaien, ook niet op de hedendaagse Moderne Inwijdingsweg. Je dient zelf de Intuïtieve Holy Sprong te maken die tot jouw Goddelijke Drie-Eenheid missie leidt. ‘Een goed menselijk intellect zorgt er niet alleen voor dat we toegang krijgen tot de Goddelijke intelligentie, want zonder ergens naar toe te gaan is het toch mogelijk om uiteindelijk de hele wereld te kennen: sprak Lao Tzu! Een opleiding, zeker met een wetenschappelijke graad, kan de mens juist behoorlijk in de weg staan om in overgave en vertrouwen zich over te geven aan haar/zijn eigen Goddelijke leiding.

Vooral op weg naar Pinksteren (maar ook daarna hoor!) mag je eigenlijk géén dag verzaken, want dan kan jouw Frequentie snel naar een niveau zakken waar anti LeMUria krachten op de loer liggen en ons opwachten. Zij kennen namelijk onze zwakheden maar al te goed doordat ze ons al levenslang achtervolgen. We komen nu gelukkig eindelijk aan op een belangrijk moment in Tijd & Ruimte (al zijn we er natuurlijk nooit helemaal), dus laat je niet meer van de wijs brengen door de energie die jou opzoekt tijdens het kijken naar een tv programma, het volgen van een cursus of workshop (ook ONLINE) etc. Vergrendel je van te voren goed en reinig jezelf achteraf én doe a.u.b. niet een paar dagen ‘rustig’ aan daarna zonder te mediteren, affirmeren, klinken, zingen, bidden of op ander bewust creatief bezig zijn. (Zie toegevoegde Tips en Oefeningen verderop in dit bericht én pas ze ook toe!)

Doe vooral herhalend energetisch verhogende werk op weg naar de Volle Maan van 26 mei……want je wordt momenteel, mogelijk zonder dat je er erg in hebt, bezocht door nog vaak ‘té laag afgestemde’ zielendelen die vrij komen uit benarde situaties in de ‘Midden Aarde’ en jou emotioneel uit balans kunnen trekken, je kunnen beïnvloeden, zodat je toch weer ff toegeeft aan somber makende herhalende gedachten, waar jij je toch weer ff druk om maakt of over opwindt of je negatief laat oordelen over zaken die je juist los dacht te hebben te laten……….EEN NIEUWE GROTE KANS DIENT ZICH VOOR ONS AAN op LeMUria Matariki Feestdag van 5 mei 2021. Voor de 3e keer in het Waterman Tijdperk, passeren we de meest krachtige LeMUria Poort 5-5-5. De eerste 2 passeerden we op 5-5-2003  &  5-5-2012.

Het getal 5 staat voor Vrijheid, Verandering en Nieuwe Inzichten die verbonden zijn met jouw unieke energie! Dit kan je alleen bereiken door definitief los te laten en alles achter te laten wat je niet meer dient, door als het ware met jouw eigen ijzeren discipline vuist over je eigen Transformatie Proces te gaan Regeren!

5-5-5 van 2021 zal de boeken in gaan als een historische LeMUria dag, want de Hemel van de Taurus – Stier zal dan worden Opgelicht (lees: Verlicht) door de Sterren van Albaran, Sirius, Orion en de Plejaden met haar 7 Plejadische Zusters – net zo als tijdens de Matariki Nieuwjaarsfeesten van de Maori doorgaans in mei/juni .

De Plejadiërs hebben reeds van oorsprong een lange samenwerking met de Andromeda Sterrenvolken om hun Scheppende Natuur Programma’s naar onze Moederplaneet Aarde te brengen. Hierbij werken ze ook heden ten dage nog altijd samen met het Moeder Maria LeMUria ElfenRijk, de Kwan Yin Natuurwezens , Elohim en Aartsengelen om heel veel van de oorspronkelijke plant-, boom- en diersoorten naar Moeder Aarde terug te brengen en via de LeMUria waterwegen en bronnenstelsels in te zaaien.

Op weg naar het Dierenriemteken Tweeling, waarin beide Pinksterdagen en de komende Volle Maan valt, willen de Sterrenzielen van Sirius, Orion, Taurus, Aldebaran en de Plejadiërs, graag met ons samenwerken (en uiteraard ook nog daarna!). Mogelijk zullen ze daarom meerdere keren in jouw slaap of dromen verschijnen, maar ze kunnen je ook overdag in een kort roesje of mediatie trekken om samen met jou als Lichtwerker, te werken om het Nieuwe Waterman Tijdperk van LeMUria op Moeder Aarde te helpen co creëren. Mede om een goddinnelijk Paradijs vol Vreugde en Schoonheid op te bouwen door je te ontlasten van negatieve verbindingen en je te bevrijden van de soms lage resonerende frequenties om en door je heen van het grotendeels nog op angst gebaseerde Zielendeel of vanuit het Collectief Bewustzijn.

Zorg dus dagelijks goed voor jezelf, eet gezond, beweeg, dans en wandel, zing, bidt, mediteer, visualiseer en bewonder en laat je mede door de 7 zusters van de Plejadiërs op handen gedragen worden, want de huidige schommelingen tussen de dimensies kunnen soms ook best bloeddruk verhogend zijn en pittig inwerken op jouw zenuwstelsel.


De Zeven Zuster Sterren van Matariki (de Plejaden) +
Bovenaan dit artikel een foto van de Melkweg tijdens Matariki


TIP 1:  Vanaf 5-5-5 vieren we samen ons Bevrijdingsfeest als een Matariki Nieuwjaar!

Hilversum is het communicatie centrum van Nederland en geldt daarom als ons aller Centrale Keelchakra! Wat daar de ether in gezonden wordt heeft best een stevige invloed op het dagelijks denken en spreken van veel Nederlanders. Daarom stel ik voor dat we met elkaar vanaf 5 mei 2021 (5-5-5- Poortdag) afzonderlijk, maar toch afgestemd op gelijkgestemden, met elkaar een statement maken, door Collectief ons Nationale Keel Chakra te gaan Reinigen door:

‘Matariki’ symboliseert het Nieuwe jaar van de Maori bevolking. Het is dan een Tijd van vernieuwing, een feest dat begint met de opkomst van de Matariki ster cluster (de Pleiades of Zeven Zusters). Meer info over dit typische Maori feest lees je op mijn: 2017 Reisblog Nieuw-Zeeland.

TIP 2: Bezoek een bijzondere Plejaden plek in Nederland:

Grens van Hilversum en Laren liggen de ‘7 Plejadische heuvelen’

Woon of kom je in de buurt van de ‘7 bergjes of grafheuvelen’ tussen Hilversum en Laren. Wandel er rustig door heen en kies een mooie heuvel uit om er te mediteren of door er in het zand een mooie schelpenhart te leggen of zo. Deze worden ook wel ‘De 7 Plejadische heuvelen’ in Nederland genoemd, omdat de heuvels zijn gelinkt aan de Plejaden, het Zevengesternte, onder wie ook de ster Maia.  De ster die altijd aan het oude Maya volk doet denken, die de Maya-kalender achterlieten met daarin aangegeven de geboorte van een Nieuwe Tijd en de terugkeer van Oude Kennis en het herstel van Moeder Aarde als een hogere beschaving.

De grafheuvels, tumuli, zijn zo’n 4000 jaar oud en stammen uit het neolithicum en de bronstijd. In en rond de heuvels zijn onder meer urnen, een dolk, een bijl en een klokbeker gevonden. De Zeven bergjes liggen op de Zuiderheide (langs ‘het Bluk’), een heidegebied tussen Laren en Hilversum. Het is een afwisselend gebied voor een mooie wandeling over heide, zandgebieden en bos.

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik er geweest met een groep tijdens een Aardehealingdag. We voelden de magie er van afspatten. Het gebied is van meerdere zijden in te wandelen.

ADRES: De Zeven bergjes zijn eenvoudig te bereiken vanaf de Graaf Wichmanstraat / Erfgooiersstraat in Hilversum. Parkeren langs weg of bij flats is mogelijk.

De 7 Plejadische (graf) Heuvelen in Nederland


TIP 3:
Nieuwe Inwijding:
 IV) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING & HEALING: Aartsengel Metatron(a) – 8ste Straal

Metatrona – Hemelse Lerares: Zij is de Moederkracht die jou helpt om Passievol voort te gaan, door haar Magnetische Kosmische Impulsen vanuit de Moeder Melkweg,  tot eenheid af te stemmen met de Elektrische krachten vanuit Moeder Aarde welke haar Tweelingziel Sandalfona in stand houdt. Samen zullen zij met nog 10 Transformerende Aartsengelen staan jou als Wegbereidsters altijd ter zijde blijven staan op Weg naar een Gouden Shambala Toekomst van LeMUria in EenheidsBewustzijn. Zie voor een uitleg van de 12 Wegbereiders alvast het gebed in mijn artikel: 12 Transformerende Shambhala Weg Bereidsters

Tijdens deze Inwijding zal de Magische Gecertificeerde Holy Kubus van Metatrona definitief in je Aura ingebouwd worden, waardoor je weer als vanouds een LeMUriaanse Vaandel Drager wordt van jouw eigen HOLOGRAM om je heen, welke zich zal herinneren wat jouw niet dient – dus afstoot  & wat jou wel zeker zal dienen – en dit naar je toe zal trekken als het daar tijd voor is volgens de magische inwijdingsrituelen.


Magisch cirkelende Cilinder Kubus van Metatrona
met haar Heilige Geometrische inwerking

Deze Metatrona Licht Kubus staat bekend als het blauwdruk van het universum. Zij maakt je aura en chakra`s schoon van psychische giftige stoffen. Je zal doorlopend meer energie ontvangen en mede zal je Spirituele Groei met de hieraan gekoppelde intuïtieve vermogens rijkelijk gestimuleerd worden.

Het is een Bijzonder opgebouwd Hemelse Licht Kubus die je op verschillende manieren inzetten. In haar zijn 5 verschillende vormen en bewegingen aanwezig die ook voor de opbouw van het totale Universum worden gebruikt, waaronder de Kubus met 6 zijden, de Tetraëder met 4 zijden; de Octaëder met 8 zijden; de Dodecaëder met 12 zijden en de Icosaëder met 20 zijden.

TIP 3: Energetische Bescherming van door Aartsengel Metatron(a) geactiveerde Orgonites

Door in jouw huis of Praktijk een door de Aartsengel Metatrona geactiveerde Orgonite Piramide, Orgonite Octaëder of Orgonite Dodecaëder te plaatsen, ontvang je dagelijks een enorme krachtige LeMUriaanse Kristal Injectie vanuit het Christus – Christina Netwerk. Zowel de ruimte waar deze staat, alsook jij persoonlijk als je deze in je beide handen houdt of tussen je voeten plaatst.
Voel zelf maar eens hoe een van deze Orgonites jou op een aanstekelijke manier benadert en je uitnodigt met haar te gaan samenwerken t.b.v. jouw Goddelijke Drie-Eenheid Taak.

Bezoek hiervoor mijn webshop in categorie 03C door HIER te klikken.

En mocht je er al een in je bezit hebben of bestellen? Gebruik ze dan met name i.c.m. met eerder genoemde OEFENINGEN

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com