De Grootmoeders Spreken over EENHEID

Onderaan staat een DRINGEND VERZOEK I.V.M. CORONA.
WIL JE DIT EVEN GOED LEZEN ÉN REAGEREN ALS JE EEN AFSPRAAK BIJ MIJ HEBT GEMAAKT NA 21 SEPTEMBER?

Lieve lezer van mijn Blog,

Ook de Uluru Rock Grandmothers volgen blijkbaar onze Journaals op afstand ?, want zij kwamen van de week op een avond, na het kijken van het nieuwsbericht, zorgelijk kijkend in een kring om mij heen staan en spraken vol emotie hun zorgen uit over de toenemende onlusten omtrent geweldsdelicten voortkomend uit rassendiscriminatie. Geen mens, blank, zwart, geel of rood mag denken dat ze beter is dan een ander!

Allen zijn jullie afkomstig vanuit dezelfde Bron met maar één doel: Om Moeder Aarde terug om te vormen tot één Volk, één Land met één Geloof dat LeMUria heet, het 13e Moeder MU Volk met de 13e  Hartskwaliteit om te leven vanuit EENHEIDSBEWUSTZIJN!

Wie een ander discrimineert of deels afwijst,
Wijst in feite ook een deel van zichzelf af,
Want van oudsher waren wij EEN!

 

Jullie leven momenteel op een druk bevolkte planeet, waarbij er veel oude pijnen vrij komen. Sommige mensen verlaten huis of haard om een veilig heenkomen te zoeken tegen oorlog- of natuurgeweld, anderen gaan op zoek naar een land omdat ze dorst en honger hebben, hun kinderen onderwijs willen laten volgen of doordat ze achtervolgd worden vanwege geloof, huidskleur, geslacht, homo/lesbisch, transseksualiteit of politieke voorkeur.

Kortom alle vluchtelingen en emigratiestromen komen op gang door het verlangen naar een betere Toekomst. Hierdoor worden zowel de vluchtelingen als hen die voor opvang moeten zorgen, met elkaars verschillende achtergronden en eigenschappen geconfronteerd, wat soms het het nodige stof doet opwaaien in onze maatschappij. Dit gebeurt werkelijk momenteel overal ter wereld! Er is een opwaartse behoefte aan een Rechtvaardiger en Gelijkwaardiger samenleving met veel meer keuze vrijheid en vrijheid van meningsuiting, een evenwichtiger verdeling van inkomen tussen vrouwen en mannen, men snakt naar het maken van passionele keuzes gemaakt vanuit het Hart i.p.v. door de Overheid opgelegde besluiten en ga zo maar door.

WAAROM?
Omdat de energie vanuit de MoederBron van LeMUria momenteel overstroomt van Liefde en Licht en via de Lichtwerkers zich verdeelt over alle levende wezens op Moeder Aarde via de wateren van het oorspronkelijke LeMUria.

Weet dat er hierdoor talloze migratie stromen op gang zijn gekomen, dat dit juist nu een versnelde uitwisseling en integratie bewerkstelligt tussen geloven, rassen, huidskleuren, rangen en standen. Ieder land, volk of ras en geloof vertegenwoordigt een ander Goddelijke Harts Aspect op Moeder Aarde, die sinds hun oorsprong af gebaseerd zijn op een Element: Vuur, Lucht, Water of Aarde. Hierdoor draagt ieder Volk haar eigen huidskleur, temperament, taal, geloof of andere specifieke eigenschap, die mede door het landschap (bergen, ijsvlaktes, rotsen, watergebieden, duinen, moerassen) en de weersgesteldheid (hitte, koude, regen, wind) waar dit volk of ras van Oorsprong op Moeder Aarde zich had ontwikkeld.

Je begrijpt dat al deze eigenschappen niet van de een op de andere dag zijn ontstaan. Dit is een ingewikkeld langdurig karwei geweest, waarvoor vanuit alle delen van het Omniversum er eerst miljoenen jaren continue aan de Natuurlijke opbouw van de Schepping van het landschap van Moeder Aarde is gewerkt. Eerst  moesten de bouwstenen geleverd worden, door vanaf 12 verschillende Sterrenstelsels, Overzielen te selecteren (lees: Oerzielen), verbonden aan de 3 Oerelementen  Vuur-Water-Lucht. Zij werden naar Moeder Aarde gezonden in Lichtschepen om met hun Kristallijnen Sterrenstof het 4e element Aarde op te bouwen met mineralen, gesteenten en kristallen, om later het eerste leven in te kunnen zaaien, want uit Aarde-Sterrenstof i.c.m. Licht & Liefde is plant, boom, dier en mens opgebouwd, door uit Stof geboren te worden en miljoenen jaren achtereen tot Stof weder te keren. Een nimmer eindigende cyclus in ons Omniversum van seizoenen, want op basis hiervan ontwikkelt zich het Goddelijke Plan alsmaar verder en verder. Het trekt aan en stoot later weer af, magnetiseert en demagnetiseert.

Bij de aanleg van Moeder Aarde werd dus vanaf den beginnen aan het magnetisme gewerkt om de uitrol van de seizoenen op gang te brengen om vervolgens het netwerk van LeMUria aan te leggen met de toegangspoorten van 12 uiteenlopende Natuurwezens met de daaraan gekoppelde 12 rassen voor de toekomstige mensheid. Dit omdat het Goddelijk Plan inhield dat er door een diversiteit aan menselijke gedragingen en karaktertrekken, een leerschool binnen de menselijke gemeenschap ontwikkeld zou worden op Moeder Aarde. Daarom droegen alle 12 Uitverkoren Sterrenvolken een eigen Hartskwaliteit met zich mee in het 13e LeMUria Volk, waarin de 13e Moeder LeMUria Hartskwaliteit ‘Eenheid’ Geschapen werd, het welbekende Christus – Christina EenheidsBewustzijn ofwel  KRISTALBEWUSTZIJN.

Mijn Sterrenpoort Logo ‘Alpha & Omega’ dat het Begin en het Einde vertegenwoordigt, omgeven door een Hathor Kelkde Heilige Graal
een Gouden LeMUria BaarMoeder ZonBron

Lieve lezer,

Nu weer terug naar het begin van dit bericht, waar wij mee opstartten: Om op Moeder Aarde alle Volken van alle naties, ongeacht huidskleur, geslacht, geloof of welk ander kenmerk dan ook, weer terug tot LeMUria ‘Eenheid’ te brengen, werken wij Grandmothers niet alleen mee aan een groot LeMUria VredesPlan op Moeder Aarde, maar ook dat alle huidige volken, rassen En geloven uiteindelijk weer samensmelten tot het 13e LeMUria Moederras, levend vanuit ‘EENHEIDHEID-KRISTALBEWUSTZIJN’, zoals het allemaal was voorbestemd ten tijde van het Oude LeMUria, toen het oorspronkelijke Gouden Regenboog Sterren Zonne Ras, alle 12 Sterrenvolken vertegenwoordigde, zonder elkaar te discrimineren ondanks hun diversiteit en uiterlijk, want ze zagen hun verbondenheid door het stralen van ieders Gouden LeMUria Hart, die vanuit de Moeder Bron Zon ingestraald werd.

Om dit kracht bij te zetten vragen wij jullie elkaar zonder afgunst te bejegenen, elkaar te ondersteunen en een warm hart onder de riem te steken, want allen komen we uit ‘één MoederBron die Eenheid heet!

Wij, de Grandmothers uit het Uluru Rock District, maar natuurlijk verbonden in Eenheid en Bewustzijn met alle overige Grootmoeders, waaronder de Elders, vragen jullie om onderstaande voorgelezen tekst uit te printen en regelmatig hardop te lezen. Je zorgt hierdoor dat al jouw LeMUria OerZiel delen, wakker getrild worden door je eigen stemgeluid, want zij bevat een klank die jouw Oer Moeder Natuur Ziel zal herkennen, zodat zij uit haar sluimerende OerSlaap zal ontwaken, ergens in een Berg, Versteend Hout, een Bron, Rivier of Kreek, Rotswand van kalk, Mergel of Graniet, Opaal, Koraal of ander Mineraal, Kristal of (edel)steen………

MP3: As One Net of Love & Light Community – Duur 3.42 min

De voorgelezen tekst kun je terugvinden op www.moedermaria.nl, incl. PDF Downloadknop, om uit te printen en zelf op te dragen aan jouw LeMUria NatuurWezen Sterren Zieledeel

TOT SLOT

Vele lichtwerkers die zich wel eens afgevraagd hebben waarom het leven toch zo zwaar is, waarom ze zó weinig gewaardeerd worden, terwijl ze altijd maar weer opnieuw klaar staan voor anderen, zó vaak niet gehoord worden, lasterpraat over zich heen krijgen, zich geregeld eenzaam voelen, verdrietig en soms het gevoel hebben in de steek gelaten te zijn……Ja dit zijn dé LeMUria Lichtwerkers, dé eerste oude Oerzielen van het eerste uur! De geheime LeMUria Codedragers, meestal zonder dat ze het wisten én toch leven na leven na leven deze Code hebben weten te bewaren, waar de omgeving vaak over probeerde te beschikken door falsificaties, door je voor de rechtbank te slepen, door leugens en lasterpraat, door nepperijen, mooie smoesjes in alle soorten en maten, waar je bijna niet meer tegen opgewassen was…..én toch heb vol gehouden.

Mogelijk herken jij jezelf hierin? Verzamel dan moed lieverd en maak een afspraak voor een Privé AfstandsHealing, geleid vanuit een super beveiligde LeMUria Sterrenpoort Tempel in Oegstgeest, badend en Overlicht in een Kristallijnen LeMUria MoederVeld en gesteund vanuit alle Multi-demensionale werelden door jouw eigen Hogere NatuurWezen Zelf!

DRINGENDE OPROEP: Medio 22 september was ik van plan langzaam op te starten met het geven van enkele Hathor Bron Healingen per week aan nieuwe cliënten in mijn Sterrenpoort. Hier zie ik toch nog vanaf, omdat het Corona Virus met toenemende mate onder ons voortleeft en ik mijn huis Rein wil houden i.v.m. het welzijn van mijn kwetsbare gehandicapte dochter.

Mijn voorkeur blijft dus nog een tijdje uitgaan naar het geven van  Privé Healing op Afstand van 1 uur, met een telefonische nagesprek. 

Ben je inmiddels als nieuwe cliënt al een of meerdere keren door mij op afstand behandeld én heb je vervolgens een afspraak in mijn Praktijk gepland staan na 21 september? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om mij even te laten weten of dit omgezet mag worden naar een Healing op Afstand op hetzelfde tijdstip OF dat je het liever afzegt?

Ik wacht even af of je zelf reageert door een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com OF door mij even te bellen en bij afwezigheid mijn antwoord apparaat duidelijk in te spreken met naam,afspraakdatum en of je akkoord gaat met een AfstandsHealing: 06 5726 7011

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl na.v. Moeder Maria’s Geboortefeest heb ik een schitterend ‘Dank gedichtje voor Moeder Maria’ ontvangen van Kiki.
Klik HIER om het te lezen!  En wie weet heb jij ook iets voor Moeder Maria of een andere Goddelijke Moeder in petto om haar te bedanken?