De Sterrenpoort Orogoniet Skulls waken vanuit LeMUria!

Beste Licht Werkers & Overgevoelige
bewoners van Moeder Aarde.

Ik Ben Moeder LeMUria en presenteer graag de 12 alles binnendringende, negativiteit verwijderende en beschermende Orogoniet Hathor Skulls in de ‘LeMUria & de Hathors Kristalshop van de Sterrenpoort.

Nu er alsmaar op meer plaatsen op Moeder Aarde, reusachtige zendmasten geplaatst worden, voor het zich alsmaar uitbreidende 4 & 5G netwerk, heb ik hier een magistraal aanbod, want 12 ‘Hathor Orogonite skulls / Orogoniet schedels’, uit de privé collectie van de Sterrenpoort worden nu te koop aangeboden.
Zij hebben jarenlang op het allerhoogste niveau dienst gedaan onder de LeMUria Healing behandeltafel als beschermende Hahtor skulls voor alle cliënten.

Vele jaren geleden kwam de hele groep Orogoniet schedels tegelijk naar de Sterrenpoort, omdat een gerenommeerd bedrijf geen brood  meer zag in de verkoop van deze voor mensen begrippen onaantrekkelijke, toen nog jonge dames skulls! Ik, Moeder LeMUria,  drong er bij Maria van der Geest op aan om de hele ‘Orogoniet groep’ in een keer op te kopen. In vol vertrouwen en overgave voldeed ze aan mijn verzoek.

Na aankomst stonden ze eerst dagenlang in de achtertuin, overdag te genieten van de volle Zon en werden regelmatig afgespoten, waardoor ze alsmaar dieper van alle negatieve blaam werden gezuiverd en langzaamaan hoger door het Oermoeder licht uit de ZonBron van Moeder Aarde werden geopend, waarna ze als Hathor skulls in dienst van de Sterrenpoort Praktijk aan de slag konden.

Met hun continue draaiende atomen en elektronen velden, ontdeden ze vele honderden cliënten van onzuivere aanhechtingen om aansluitend vanuit de Scheppende LeMUria Bron, nieuwe Tonen verticaal naar beneden te sluizen en na terugkaatsing vervolgens horizontaal via de Sterrenpoort te verspreiden over Moeder Aarde via waterwegen, lucht en aarde.

Zo kwamen de allereerste LeMUria Healingen vanuit de MoederBron gegeven, in de Sterrenpoort op gang, op afstand aangemoedigd door de Uluru Rock Grootmoeders van het  Versteend Hout Domein.

Ook nu staat er nog altijd onder iedere hoek van de behandeltafel een XXL Orogoniet skull. Het is een kwartet van Amethist, LeMUria Kwarts, Turkoois & Zwart Toermalijn. Zij zorgen gezamenlijk voor een ongelooflijk Beschermend en continue Helend effect voor het verder laten ontwaken van LeMUria door alle cliënten heen, in combinatie met talloze andere Hathor (draken) schedels in allerlei kleuren, soorten en en maten afgestemd op de MoederBron van Licht & Liefde.

Zoals eerder gezegd, staan er nu dus 12 Orogoniet skulls te koop. Ze zijn allen volledig geopend en geactiveerd, zoals je nergens ter wereld kunt kopen. Klaar om over Moeder Aarde verspreid te worden, om hun werk elders voort te gaan zetten. Voor altijd zullen zij rechtstreeks vanuit de LeMUria Moederbron onderhouden en met Licht & Liefde ingestraald worden!

Info over Orogoniet

Nikola Tesla heeft de werking van Orogonite ontdekt. Amerikaans Orogonite bestaat uit gestolde hars met daarin allerhande stukjes kristal, mineralen en metalen. Deze zetten allen een totaal eigen energie in beweging welke doorlopend op elkaar inwerken. Dankzij de continue beweging van de hierin aanwezige atomen en elektronen, blijven de metaaldeeltjes, kristallen en mineralen voortdurend met elkaar verbonden en stoten hierdoor negativiteit af. Dit brengt rust, balans, harmonie én zuivert de Hoeder van deze in V.S. gemaakte Orogonite Skulls. Ze werken samen met Moeder Aarde via de waterwegen. Afhankelijk van de soort Mineralen en Metalen wordt haar invloed verveelvoudigd.

Al mijn Skulls staan afgestemd op LeMUria. Ik ben als LeMUriaans Kristal & Hathor Healer, ook blijvend Hoedster en verantwoordelijk voor het LeMUria Moeder Hathor Orogoniet Krachtveld, waarmee iedere, bij mij gekochte skull, doorlopend op afstand onderhouden zal blijven worden. Met name om beter bestand te zijn tegen de alsmaar toenemende straling van het 4G en 5G WIFI netwerk. Al mijn skulls en kristallen verlaten  geopend, geïnitieerd & geactiveerd de Sterrenpoort in Oegstgeest naar hun toekomstige Hoeder.

Hieronder de voordelen van Orogonite skulls:

Chakra’s: Allen via het 3e (zonnevlecht) chakra

  • De Orogoniet schedels beschermen onder andere tegen ziekmakende en ernstige gevolgen van:
  • Straling van 4G & 5G + WIFI-netwerk
  • Geopatische aardstraling,
  • Vervuilende water aders, drager van emoties
  • Negatieve kwaadwillende entiteiten die Lichtwerkers opzoeken

Het zijn ondersteunende kanjers en helpen zodoende blijvend op Afstand vanuit mijn Sterrenpoort na het laten doen van een  HuisReiniging. (HuisReiniging doe ik binnen een straal van 50 km aan huis, maar doe ik ook op afstand als jij daar af en toe zelf komt!)

De Orogoniet skulls helpen heel goed bij:

  • Verzwakt afweersysteem
  • Rusteloosheid en Slapeloosheid
  • Regelmatig wisselende stemmingen
  • Concentratieproblemen, denk aan huiswerk maken
  • Bloeddruk problemen door onnodige spanningen op te hopen
  • Hoofdpijn & duizeligheid door 4 & 5G
  • Allergieën door energiekabels of alsmaar verhogende Frequenties

De Orogoniet skulls kunnen worden ingezet ter stimulering van:

  • Versnelde hoging Bewustzijn van haar Hoedster/Healer
  • Afweer bieden tegen ongedierte binnenshuis
  • De plantengroei verbeteren
  • Huiselijke sfeer

www.sterrenpoort.com

www.aardehealing.com