Silvery Moon Straal daalt in via deelnemers LeMUria Volle Maan LichtCirkels

Lieve lezer,

Draag jij ook bij tijdens de LeMUria Volle Maan LichtCirkels, om de Silvery Moon Lichtcodes via de onlangs geopende Sterrenpoorten op Moeder Aarde in te laten dalen? Geef je dan alvast op voor een of meerdere Volle Manen.

Zaterdag 27 febr van 20-21 uur is het weer zover. Ik adviseer de deelnemers van deze LichtCirkel, om de gecodeerde Healing MP3 nr 36: Indaling Zilveren LeMUria straal vanaf Moeder Maan in Moeder Aarde via jouw Hart, Buik en Bekken m.b.v. Saint Brigid, 1.04.22 min te beluisteren tijdens dit uur.

LichtCirkel Healing Ticket én MP3 zijn beide te bestellen in categorie 6 van de Webshop.

We leven in een bijzondere tijd, waarbij het soms niet makkelijk is om rustig en zonder oordeel te blijven over de talloze verordeningen en beperkingen die ons allen soms opgedrongen worden. Laat het toch maar liever langs je heen gaan, want dan kan je er ook niet weggezogen worden. Ons plezier kan beter bestaan uit het ons overgeven aan de liefdevolle instroom van het LeMUria Moeder Licht, want in deze februarimaand is de Zilveren Straal via onze Moeder Maan na 13.000 jaar weer in staat om via de sterrenpoorten binnen te stromen t.b.v. van het herstel van al het leven op Moeder Aarde!

Tijdens iedere Volle Maan zal deze instroom voor de terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde plaats gaan vinden.

De  LichtCirkel zal vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest/Leiden dienen om deze download vanuit Christus-Christina Lichtveld door te stralen naar de heilige LeMUria Bronbekkens. De Zilveren Straal zal rechtstreeks vanuit het Moederhart van de Full Silvery Moon op alle deelnemers gericht staan. Allen zullen door hun eigen Healing Dolfijn uit de LeMUria Tempels beschermd en omringd worden, samen met Elfenwezens, de Hathors én dit keer ook weer de Leeuwinnen van Sirius om de Zonnepoort van Jeruzalem en Palenque in Mexico  te herverbinden met de Mother Mary Silvery Moon Straal!

Je bent dus van Harte uitgenodigd om aan te sluiten bij dit fenomenale Christus-Christinaveld, waarbij we als Eenheid-LichtCirkel weer on tour gaan langs de Lemniscaat waterstroom over Moeder Aarde, waaraan ook de belangrijke krachtplaatsen en chakra’s liggen, zoals de Uluru Rock, Tongariro in Nieuw-Zeeland, Avalon rondom Glastonbury welke ook het Keltisch – Druïdische Ierland omvat.

Zaterdag zullen we eerst een verbinding herstellen tussen het Smaragd groene Elfen-Draken rijk in Avalon met het Nieuw-Zeelandse – Tasmanië Elfenrijk van LeMUria, om van daaruit op doorreis te gaan naar de ‘Elfen-Draak-Eenhoorn-Leeuwinnen Zonnepoorten in Mayaland Mexico in Sierra Madres – San Patricia – Palenque – niet ver van de Usumacinta-rivier.

Grijp je kans om als Lichtwerker hier aan bij te dragen, waarbij alle deelnemers een toevloed aan Regenboog Licht uit de MoederBron zullen ontvangen.

 

Sinds de laatste ondergang van LeMUria/Atlantis (ongeveer 13.000 jaar geleden) was de ontvangst van deze Scheppende Zilveren Moederstraal op Moeder Aarde bijna niet meer mogelijk via de 12 LeMUria Sterrenpoorten. Deze Silvery Moon Sterrenpoorten gaan wij gebruiken om het Zilveren Licht van de Moeder door te geven t.b.v. het grote herstelplan op Moeder Aarde tijdens de Volle Maanstanden. Dan zal Moeder Maan telkens volledig beschenen worden door onze Gouden Zon en tot en met 5-5 samen met het Roze Venuslicht,  waarbij we dus nu na 13.000 jaar, eindelijk weer de herscheppende LeMUria klanken vanuit het hart van de Silvery Moon mogen ontvangen om via onze LichtCirkel, door te sluizen naar het hart van Moeder Aarde. Tot slot zal het dan via het LeMUria Bronnenstelsel en Waterwegen netwerk terechtkomen om allereerst het water van Moeder Aarde te zuiveren en de weg voor te bereiden van wat er in meerdere decennia op stapel gezet zal moeten worden, want water is de basis van al het leven, dus zal zij voor West-Europa, als allereerste via de Hoofd Sterrenpoort in Oegstgeest/Leiden de Moeder Maas wensen te bereiken.

Begrijp je dus waarom het zó belangrijk is om mee te doen aan mijn LeMUria LichtCirkels? Omdat we dan met elkaar zo veel mogelijk verontreinigingen via het water op  Moeder Aarde zullen herstellen én ook jouw fysieke lichaam via gal, blaas, lever, nieren, darmen urinewegen, blaas, bloed, lymfklieren, botten, gewrichten een flinke Kristallijnen Healing booster kunnen geven met de Wit Zilveren LeMUria Straal!


Een LeMUria Oer Schildpad draagt een schild van 13 Tonen

Vanaf de Volle Maan van 27 februari tot de Volle Maan van 28 maart zal de Maori Abalone Schelp ‘Paua’ ons helpen standvastig te blijven en toch op liefdevolle wijze steunen om met alle ‘Veranderingen’ mee te gaan die zich in ons huidige leven aandienen. Dit zal mede gevolgd worden op afstand door de afgezanten van de sterrenstels Zeta Reticulli – Virgo – Spica. Dot gebeurt in samenwerking met de Groene Smaragd Water Draken en Drakinnen.
Wens jij op een snelle wijze opgetild te worden tot het Gouden Bewustzijn van JERUSHALAÏM of van het Andara Obsidiaan? Voor hen heb ik eenLeMUria Crystal Essence nr 6 ‘Jerushalaïm-Andara’ te koop. Dit is een gelimiteerde reeks! Daarnaast verkoop ik gewijde Andara Obsidiaan (alien) skulls en losse kristalletjes in mijn webshop.

NIEUW TER ONDERSTEUNING IN MIJN WEBSHOP

  1. Om het kristallijnen Moederlicht van de Silvery Moon in huis te halen, ben ik al ruim 1,5 jaar een doos met Apofyliet kristallen, aan het Holy-seren. Het zijn kleine apofyliet kristallen door Meester Jezus en Moeder Maria ingewijd. Voor uitgebreide info, verwijs ik graag naar mijn: Apofyliet kristallen in mijn LeMUria Healing Webshop
  2. Zwart Obsidiaan Skulls – verbonden en gewijd door de Moedergodinnen Zwarte Madonna (Maria Magdalena) & Kali (de Allerzoetste)
  3. Nogmaals prijs ik mijn ‘Witte Seleniet Drakinnen’ aan, verbonden aan de hemelse Moeder Maria – Moeder LeMUria – Saint Brigid, gegoten in een harslaag, ter bescherming, want seleniet is bijzonder kwetsbaar en deze drakin zou anders moeilijk mee te nemen zijn naar bos of strand. Water lost seleniet ook op! Ze zijn werkelijk enorm krachtig en zullen de Zilveren LeMUria Moederstraal dagelijks een aantal keren naar jou trekken!
  4. Alle LeMUria kaarsen zijn weer beschikbaar.
    Zie hier het resultaat van mijn nieuwe LeMUria kaars 4:
    gewijd door Groene Tara – Brigid – Maria
    en LeMUria kaars 5: ‘Verlichting, Kracht & Barmhartige Liefde’ – Gewijd door Kwan Yin
  5. In de loop van de jaren heb ik bemerkt dat mijn Energetische  Huis/Bedrijf/Praktijk Reinigingen, gebaat waren bij een pakket van ondersteuningsproducten. Dit Holy Healing Pakket nr 2  bevat:
    1. LeMUria Aura Spray: nr 02) ABORIGINAL (ter waarde van € 22) Dagelijks vlak vóór je gaat liggen om te slapen: 1x sprayen boven het hoofd! Dit zal je Aura reinigen door alles wat niet van jou is er uit te filteren (=Anti Demonia Spray)
    2. MP3 nr 13) Waarom een eigen LeMUria Moeder Kwan Yin Drakin? ‘Op Weg naar LeMUria’ – 51.04 min (ter waarde van
      € 11) – Dit is een MP3 om zo vaak als mogelijk te beluisteren gedurende 3 mnd. Deze ontvangt men als ‘link’ in een bevestigingsmail in de mailbox. Vergeet deze niet te downloaden!!
    3. LeMUria Kaars 2: Energetische HuisReiniging: ‘Moeder LeMUria  Eenheid’ & Uluru Rock ( ter waarde van € 13)Inclusief Gewijd LeMUria gebed – behorende bij de kaars –  welke je als ‘link’ in een bevestigingsmail gratis wordt toegezonden. Het is de bedoeling dat je de kaars regelmatig enkele uren laat branden en daarbij het gebed hardop voorleest.
    4. LeMUriaans gecodeerde Drakenogen – 6 stuks (ter waarde van € 22).Deze 6 kristallen mag je ergens onopvallend neerleggen in je woning – of begraven in tuin of woonomgeving. Allen zijn vanuit de MoederBron gecodeerde kristallen en zullen onderling blijvend reinigende frequenties uitwisselen om op jouw woonplek de trilling omhoog te brengen en er uiteindelijk een Moeder LeMUria Poort te Heropenen. Dit vindt plaats gedurende 3 Volle manen samen met de DrakenElfen.
    5. Gratis verzending via DHL vervoer

Het ‘Het Zelf Reinigende Energie Pakket‘ is eerdaags ook apart te bestellen in categorie 8b, waardoor iedereen gebruik kan maken van dit voordeel!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl