LeMUria Leeuwen Poortdag 8-8-2020

Lieve LeMUrianen,

Hoewel er momenteel veel onrust op Moeder Aarde is en het leven chaotisch overkomt door alle veranderingen, is het tegelijk de energie van creativiteit, van nieuwe ideeën die alsmaar de aankomende veranderingen inzaait.

De Kosmische Leeuw én oude Tuatara helpen ons om door deze maalstroom van verhitte binnenstromende golfstromen en emoties heen te laveren. Er golven vele verhalen over de oorsprong van het Coronavirus, over de oorzaak én waar dit de mensheid naar toe zal leiden! Dan weer dit, dan weer dat! LAAT ALLE VERHALEN LOS LIEVE MENSEN!

Stilte in je Mind en Vrede in je Hart!

Blijf buiten al deze verhalen!

 

Hou je er zoveel mogelijk buiten én mediteer, liefst momenteel iedere dag meerdere keren 10-20 min, want dan alleen kom je in een ware uitgebalanceerde LeMUria Diamanten Lichttrilling terecht. Vanuit deze Diamanten Moeder Brontrilling, waar alleen maar Vrede heerst, ontvang je op Volle Maandag 3-8 en Leeuwen Poortdag 8-8 nog meer LeMUria Lichtfrequenties.

Des te meer je in jouw Heilige Harte ruimte zal vertoeven, des te makkelijker je door deze Leeuwenpoort periode heen zal stromen, want wie open staat voor de LeMUria Moeder Bron Geest zal ‘vollopen’ met oude Wijsheidscoderingen. Op de eerste plaats zijn dit LeMUria HerstelCoderingen voor al het leven op Moeder Aarde, maar ook voor jezelf zal er in je geopende LeMUria hart, een eigen portie Diamanten Herstel én WijsheidsCoderinge vanuit de Moeder LeMUria Bron binnen gaan stromen.


Kristalhelder op LeMUria afgestemd staande Andara Obsidiaan Skulls
staan te koop in mijn webshop: categorie 0

De ‘Regenboog Kwan Yin Drakinnen Lemniscaatstroom’ waar alle waterwegen op uitkomen, zal definitief aansluiting krijgen met het water van onze Noordzee en Waddenzee, want in de Noordzee is er in de afgelopen periode een tot nu toe verscholen Licht Piramide, weer Actief geworden en als een Flower of Life aan het uitstromen. De hele kustlijn van Engeland, Schotland, Nederland en België krijgt hierdoor in de Leeuw-Leeuwinnenmaand, haar Vergulden LeMUria Trillingspatronen terug!

Ik zou je willen vragen: Heb je tijd om in deze Leeuwenpoort maand (21 juli – 21 aug) ergens aan zee of elders aan de waterkant een kleine ceremonie te doen met jouw geopende LeMUria Kristallen Draak of Skull, richt je aandacht dan ook met name op het water van de Noordzee en Waddenzee en spreek een helend gebed voor haar uit, maak er zelf een mooie innerlijke toespraak van waarin je al jouw Lichtwensen voor Moeder Aarde SCHENKT als een Godin aan het water.

Je zal hierbij omringd worden door de Leeuwinnen, alle BLAUWE EN WITTE Tweeling Kwan Yin Drakinnen, samen met je Zielsfamilie en de energie van de BLAUWE EN WITTE (en heldere) LeMUria Ancient Moederskulls, die je zullen aanmoedigen het nieuwe opkomende LeMUria leven op te gaan pakken en je vanuit de LeMUria Sophia WijsheidsBron Tempel, via de Taal van het Licht, jouw Wijsheidscoderingen doen toekomen. Samen zullen we door de LeMUria POORT gaan die Wijd open zal gaan voor wie hier klaar én voorbebereid voor is! Kijk nog eens in mijn Hathor Kristal Webshop of er voor jou nog een geïniteerd (BLAUW OF HELDER) WIT kristal wacht!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.com