Verzoek van Aartsengel Michaëla op 29 sept + Te Koop: MP3 met Genezende Herstelcodes

Lieve Lezer,

Ter ondersteuning van alle komende veranderingen op Moeder Aarde, verblijd ik jullie:

  1. Met een bijzonder Helend LeMUria InwijdingsGebed, als cadeautje ter ere van de Feestdag op 29 september van de LeMUria Aartsengel Michaëla.
  2. Met de Healing MP3 met Genezende Herstelcodes door Aartsengel Michaël(a), welke gekenmerkt wordt met Helende Herstelcoderingen voor alle overbelaste organen, spier, weefsel, bot- en zenuwstelsels van LeMUrianen en Oud Atlantiërs. Het aanhoudende Transformatieproces heeft het nodige verlangd van onze fysieke gesteldheid. Deze Inwijdingen op MP3 zullen bijdragen aan jouw herstel i.c.m. dagelijkse beweging, gezonde voeding, gebed en je niet laten verstoren door berichten uit de nog in de 3D wereld levende meerderheid van de bevolking.
    Zing, Bid, Lach, Dans, Ontspan én BeWonder!
    Lees meer verderop in dit Bericht.

VRAAG AAN JULLIE ALLEMAAL OM OP 29 SEPTEMBER WAT TIJD VRIJ TE MAKEN EN JE RUSTIG BEWUST AF TE STEMMEN OP DE MOEDERBRON VAN AL HET LEVEN, OM VERVOLGENS AANDACHTIG ONDERSTAAND ARCHANGEL LEMURIA MICHAËLA GEBED HARDOP VOOR TE LEZEN, want zij bevat een kwaliteit die een bijzonder uitgesproken helend effect zal hebben op ons allen. Zie jezelf hierbij als een Helend Schijnende ZONBRON. Wij stellen dit uit de MoederBron ontvangen Wonderlijke Licht ter beschikking aan de voltallige, nog ergens in leven zijnde LeMUria Familie op Moeder Aarde, maar ook naar overleden voorouders uit onze Ziel- & Bloedlijnen. Wij zetten hen allen in het Zonnetje met dit Wonderlijke Vuur van de
Aartsengel Michaëla. Beluister aansluitend jouw door haar Gecodeerde LeMUria Healing MPr nr 37 – als je deze voor eigen Herstel besteld hebt.

GEBED

Archangel LeMUria Michaëla

 

Vul me van Overziel chakra t/m Aardester Chakra met jouw HemelsBlauwe Violette Licht

Zodat ik de Kern van mijn Zielenlichaam

En de bestemming van mijn Incarnatie vorm kan geven en beleven

Help me op de Weg naar Eenheid d.m.v. Spirituele Groei

Door jouw Goddelijke krachten en mijn eigen frequentie te bundelen

Zuiver mijn Wezen terwijl mijn leven zich ontvouwt

Zodat de VLAM Van jouw Magische Eerste Straal

Van de heilige Wil van God & Godina

Door mij heen als maar groter wordt

Zodat mijn LeMUria OpperWezen door onvoorwaardelijke Liefde zal Opbloeien

En ik mezelf ook zal leren zien als jouw Goddelijke dienaar/dienares op Moeder Aarde

Sta me toe om deze kracht volledig te gebruiken

Ik vraag hiervoor

Om me Onbevangen

Geduldig en

Tevreden

Met volledige Aandacht te kunnen concentreren

Op mijn Power en mijn Glorie

Om uit mijn Volle Kern Kracht te schijnen

In Vrede en Harmonie

Naar de Mensheid op Moeder Aarde als ook in de Hemel

AMEN

Klik op: Gebed LeMUria Archangel Michaëla om te downloaden en/of uit te printen.


Andara Obsidiaan Traveler Skull
verbonden aan de LeMUria Aartsengelen en Moeder Maria

MP3 serie met LeMUria Wonder Tonen m.b.v. de LeMUria Aartsengelen

In mijn LeMUria Healing Webshop kan men:
37) MP3 DEEL 1 met LeMUria Wonder Tonen m.b.v. de LeMUria Aartsengel Michaël, Duur 41.31 min bestellen in categorie 08a, zodat je op magische wijze ondergedompeld zal worden door MICHAËLA ‘WIE IS ALS GOD’, waardoor LeMUrianen alsook Oud-Atlantiërs, telkens bij het Meditatief beluisteren een wonderbaarlijke booster (mede dankzij de Natuurwezens) aan HELENDE LEMURIA MOEDERBRON & HERSTELCODES ontvangen uit ons fijnbesnaarde Versteend Hout – Uluru Rock – Wortel Ras Domein van de Goddelijke Moeder, omhoog gestuwd via jouw Aardester & Voetchakra’s, omhoog door je Prana kanaal langs je Goddelijke uitlijning naar jouw LeMUria Regenboog OverZiel Chakra. Het zal zich verspreiden door alle cellen en voorzien van de intense zegenende kwaliteiten van de Regenboog Engelen.

Dit zal ook voltrekken tot in jouw diepste geheime goddelijke LeMUria Genen – Genderbank – D.N.A. lijn, waardoor je keer op keer Dieper, Zuiverder en Hoger zal kunnen gaan uitreiken naar jouw OverZiel Zelf en het Centrale Moeder Hart van LeMUria in de Aarde.

Geneeskrachtige initiaties staan voor iedere LeMUriaan en Oud Atlantiër klaar om vrij te komen uit de bassins van de Oer LeMUria Smaragd Bronnen en Rivieren.

GRIJP JE KANS MET DEZE VERNIEUWENDE LEMURIA MP3 MOGELIJKHEDEN, WANT DE WONDEREN LIGGEN BINNEN HANDBEREIK ALS JE GEBRUIK WENST TE MAKEN VAN DEZE DOOR GOD & GODINA GESCHONKEN 111Hz LeMUria Frequenties vol Bezieling.

Heb je als Regenboog LICHTWERKER een:

  • Specifieke lichamelijke klacht die maar niet over wil gaan?
  • Een lichamelijke in- of uitwendige aandoening waar de medische wereld (nog) geen oplossing voor heeft?
  • Heb je geregeld op hinderlijke wijze last van vermoeidheidsverschijnselen?
  • Oorsuizingen – piepgeluiden?

Dan is jouw LeMUria hartslag (nog) onvoldoende opgewassen tegen de  hinderlijke oprispende negatieve trillingen uit Moeder Aarde. Weet dat het beluisteren naar al mijn LeMUria Healing MP3’s met haar Genezende Herstel Codes een positieve ontstorende werking hierop zullen hebben door jouw Celbewustzijn met hernieuwde Helende Broncodes in te Tunen.

Wil je nog eens vaker meezingen op de frequenties van het Herboren LeMUria? Klik dan ook nog eens bovenaan deze Website op ‘Ceremonie tbv Terugkeer LeMUria’ . Hier vind je ook mijn ingezongen YouTubes met begeleidende pdf’s van de door mij herschreven LeMUria Inwijding Songs:

  • LeMUria jij Bent ons Moederland
  • LeMUria is Coming Home

Delen mag, graag onder vermelding van:
LeMUria & de Hathors inspireren jou!
www.mariavandergeest.com

Bezoek zelf ook eens de bijzondere Aartsengel Michaël(a) kerk in Zwolle

Aan de zijkant van de Grote- of Sint-Michaëlskerk op de Grote Markt in Zwolle, een van de Hanzesteden langs de Moeder LeMUria IJssel. Ze ligt zowel aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Tevens loopt hier het Zwolle-IJsselkanaal dat de verbinding vormt tussen de rivieren, waardoor er sprake is van een IJssel Deltagebied is!

De Grote Markt van Zwolle is het sociale en historische middelpunt van de stad. Op het plein – vóór de Oude Kerk – waar markt gehouden wordt en waar vroeger de schandpaal stond en later het beeld Adam van Rodin – staat nu een Glazen Engel.
De kunstenaar schrijft: Het beeld is een hedendaagse representatie van de aartsengel Michael -in een glazen – doorschijnende digitale uitvoering. De engel staat op de aarde tussen de mensen. Het is een grote man – een reus die boven iedereen uittorent. De engel bestaat uit 325 gesneden glasplaten die op elkaar verlijmd zijn – waardoor een transparant en sterk beeld ontstaat. Foto’s: Ernst Moritz – Rob de Vree – Julian Webber – Jean-Paul Lamers. Bron: www.hermanlamers.nl

De Sint-Michaëlskerk en de Onze Lieve Vrouwe Basiliek aan de Ossenmarkt, staan magistraal geometrisch afgestemd op een binnenaards Drakenlijnen Netwerk van waterwegen. 

Verder staan er een bijzondere Beuk als Krachtboom op een kruispunt van leylijnen in park Eekhout achter kapsalon Hair Plaza.  Helaas is dit park overwegend afgesloten, maar men kan contact maken door te kijken naar onderstaande foto’s die deels vanaf het balkon in de kapsalon heb mogen maken.

 

Tot slot: Wie het vandaag nog niet gezien heeft, mijn vorige bericht is veranderd in

Aartsengel Michaëla bereid de LeMUria Reuzen BeZieling voor op Moeder Aarde

en deels hernieuwd i.v.m. wijzigingen in het LeMUria programma van de Sterrenpoort. Dus lees het alsjeblieft nog een keer!

 

DE PRODUCTEN IN MIJN WEBSHOP, KOMEN NOOIT IN DE PLAATS VAN EEN BEZOEK OF BEHANDELING DOOR EEN REGULIER HUISARTS / SPECIALIST


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl