MP3 LeMUria Kwan Yin Nieuws

8 januari 2019  – Openbaring door de Hoge Moeder Raad van LeMUria

Terwijl ik startte met een sessie in mijn praktijk, kwam de Moeder Raad door van uit de Zingende LeMUria Piramide Tempel, welke op 6 januari heropend was. Zij spraken via mij een Boodschap uit voor wie mijn Sterrenpoort werk volgt. Onderstaande Mp3 lijkt daarom wat abrupt te eindigen, maar dit komt doordat het hier tevens een privé consult betrof i.v.m. de privacy wetgeving!
Duur is 21.22 min.

Let op: de informatie in deze Openbaring is beter te volgen als je voorafgaande aan het beluisteren van bovenstaande MP3, eerst mijn vorige Blog Bericht hebt gelezen van 7 januari 2019.

Hieronder voeg ik een schema toe, waardoor je zelf kunt volgen welke energieën in 2019 een belangrijke rol zullen gaan spelen bij het heropenen en activeren vanuit het Moeder LeMUria Domein onder de Uluru Rock. Misschien een TIP om het zelf uit te printen? Zeker als je interesse hebt in het meewerken voor Moeder Aarde om LeMUria verder te integreren tijdens de Volle Drakinnen Manen in samenwerking met de Goddelijke OerMoeder Kwan Yin én zelf het ontvangen van transmuterende coderingen tijdens de Volle Manen

KLIK HIER VOOR AANVULLEND SCHEMA OP MP3
IN 2019 STAAN DE VOLLE MANEN IN HET TEKEN VAN DE MOEDER KWAN YIN DRAKEN

]]>