Ontvang jouw Kerst Geschenk vanuit het Gouden LeMUria Moeder Hart: Op Weg naar 2023

Lieve Lichtwerker.

Nu we zowel 12-12 als 21-12 gepasseerd zijn gaan we richting de laatste  afrondende LeMUria Lichtcirkels op 30/31 dec en de Poortdag 1-1 van 2023.

Heb je al nagedacht over jouw vervolg traject? Ga je achterover leunen of jezelf en Moeder Aarde weer steunen? In januari neem ik even een belangrijke time-out om te genieten van hetgeen deze december Moeder LeMUria maand mij ook zoal zal opleveren.

Op Volle Maan en Poortdagen, blijf ik iedereen die zich vooraf heeft aangemeld, op Afstand 1 uur lang Transformerende SterBeZieling Healing geven. Tot en met 31 dec kan je hiervoor nog een JAAR Abonnementen bestellen, waarna je per Volle Maan en Poortdag een ticket kan bestellen. Allen HIER verkrijgbaar.

Zoals je al in mijn vorige bericht hebt kunnen lezen en mogelijk ook actief energetisch als LichtCirkel Kanaal aan hebt bijgedragen, is de Centrale Moeder Maria LeMUria Poort onlangs bij de Maasplassen in Limburg weer geopend voor het ontvangen van Geneeskrachtige energie impulsen vanuit de ons omringende Sterrenstelsels en vanuit de Regenboog Elfjesbronnen in Moeder Aarde. Jij was hier hopelijk ook een Kanaal voor tussen Hemel & Aarde. Hierdoor zal je mogelijk ook frequent hinderlijk tegenwerking hebben kunnen ondervinden, want het Onlicht vond dit natuurlijk niet zo leuk!  Tóch heb je meegewerkt aan ons aller grootste BeZielende levensmissie Op weg naar 2023!


Op 12-12-2022: SOULfeggio Sound Healing Ceremonie
ter begeleiding van de HerOpening van de Centrale
Moeder Sterrenpoort’ op Moeder Aarde bij Roermond, in de buurt waar de rivieren: Roer en Moeder Maas samenkomen.

Er is dus veel gaande, dat zal je niet ontgaan zijn. Ook in je lichaam, want in je organen en celbewustzijn vinden belangrijke deblokkades en omvormingen plaats, waardoor je het af en toe ontzettend koud en op het andere moment heel veel warmte om je heen zal ervaren.  Dit hoort bij de aanpassingen die nodig zijn op weg naar: 

2023

Dit zal het jaar zijn waarin we onze verworven meesterschap gaan integreren in ons leven en vorm te laten krijgen. Diep gewortelde verlangens kunnen dan zichtbaar worden gebracht. Vergeet dus niet om GROOTS TE DROMEN! Ook over de toekomst van Moeder Aarde, dat zij al haar genezende krachten weer terug mag krijgen. Hiervoor wordt langzaam gewerkt aan de opbouw van een nieuw LeMUria Wortelras. Dit zal gebeuren via de geboorte en instroom van karma vrije kinderen, maar ook karma vrije dieren en terugkeer van Helende Planten, Bloemen, Mossen, Struiken en Bomen, waardoor de huidige dualiteit op Moeder Aarde van generatie op generatie sterk zal gaan afnemen en de gezondheid van zowel mens, plant en dier weer langzaam versterkt zal worden zoals het van oorsprong was opgebouwd.

Wil jij meehelpen bij het binnenlaten stromen van het nieuw Wortel Moeder Rassen Zaad via de gerealiseerde 12-voudige Keltische Moeder Rassen Stamboom? Te beginnen op 30/31 december?
Blijf dan ook in 2023 alsjeblieft meedoen op Afstand met mijn LeMUria LichtCirkels, want het komt er nu op aan dat we ná het Heilige 2022 LeMUria Jaar, waarin velen onder ons weer over een prachtig Sterrenlichaam beschikken, we deze in zullen gaan zetten om vanuit de Uluru Rock Baarmoeder & Gaia Moeder Rassen Stamboom, de Flower of life, de Seeds of Life, de Rivers of Life, nu de Paradijselijke GENEESKRACHTIGE Gardens of Life gaan opbouwen met STERREN bloesemzaden.
 (Klik op: STERRENPOORT BLOESEMBOOM JAARKALENDER 2023)


Rozen LeMUria Bad in SOULfeggio Klankschaal rondom centrale Blauwe Piramide van Moeder LeMUria Maria tijdens afsluitende JaarLichtCirkel Ceremonie
 in Sterrenpoort op 21-12-2022

AFRONDING 2022

Verloting

Wie een foto naar Maria@sterrenpoort.com stuurt van haar zelf gecreëerde Keltische LeMUria Boompje met daarin o.a. de 12 stenen volgens de Kalender van 2022? Dingt mee naar een staande Polychroom Jaspis steen, volledig geactiveerde en geïnitieerd met alle 12 Meridianen – Planeten – Moedergodinnen etc. In mijn volgende bericht in januari, maak ik bekend wie na verloting deze steen toegezonden zal krijgen. Inzenden sluit op 15 januari.

Goede Doel

Zoals ik begin 2022 beloofd had, heb ik het totale bedrag van € 75 overgemaakt aan Amref Flying Dokters, van de inkomsten voor mijn MP3) Wereld Vredes Meditatie 2022 à € 1,11 .  Doordat ik deze grotendeels gratis verzonden heb én in de 2e helft van het jaar gratis aanbood op mijn website is dit bedrag niet zo hoog geworden als ik zelf had gehoopt, maar alle kleine beetjes helpen, waarmee we samen Amref 3 kerstcadeaus konden schenken: 1 aan een Moeder, 1 aan een Verloskundige en 1 aan een baby. Dank aan degene die bereid was om deze éénmalige uitgave te doen, waarmee we samen een wereld van verschil maken voor een aanstaande moeder en haar baby in een Afrikaans land!

Whats App Groep gestart

Vind je het ook fijn om in verbinding te blijven? Dan mag je mij een berichtje sturen via Whats App (06 57267011 (Sterrenpoort – Maria van der Geest), want m.i.v. half december bestaat de ‘STERRENPOORT LICHTCIRKEL’ Whats App groep. Hier kunnen we elkaar een hart onder de riem steken, af en toe iets delen, bewondering uitspreken. Zo zal ik af en toe een nieuwe Spotify afspeellijst onder de aandacht brengen, een artikel of bijvoorbeeld een ingelaste meditatie LichtCirkel of Zoom Sound Heling aankondigen. Ook mag je een vraag stellen, maar liever niet té privé gevoelig. Daarvoor kan je mij beter even bellen of een mail sturen via Maria@sterrenpoort.com.

Zó verbinden we onze LichtCirkels met elkaar en kunnen we onze activiteiten uitwisselen, boeiende bezoekjes aan energie plaatsen zoals aan het water, bij bronnen, in kerken, tempels et cetera. Zo staan we voelbaar niet meer alleen in de soms, voor ons alsmaar vreemder wordende wereld op Moeder Aarde.

Spotify Link bovenaan site

Wil je af en toe op een snelle manier gevoed worden vanuit de sterrensferen? Klik dan op de LINK boven aan deze website GETITELD:STERRENPOORT HEALING MUZIEK. Je zal voelbaar in een andere trilling gebracht worden en zo nodig een verkwikkend Healing ‘oppeppertje’ toegezonden krijgen vanuit de MoederBron. Ik zou zeggen: Doe er je voordeel mee op. Af en toe zal de muzieklijst aangepast worden aan de trillingen van het moment. Je dient om optimaal hiervan gebruik te kunnen maken wel even een gratis account aan te maken bij Spotify, maar dan kan je eindeloos genieten.

LeMUria Sound Healing LichtCirkel 30/31 december 2022

Wil je nog meedoen op afstand aan de allerlaatste LeMUria Sound Healing LichtCirkel(s) van 2022 op 30/31 dec? Vergeet je dan niet aan te melden HIER. Je ontvangt dan voor € 9,99 LeMUria Healing MP3 nr 59, welke je meteen na betaling ontvangt in mailbox. Vergeet haar niet te downloaden en goed te bewaren, want ze bevat persoonlijk voor iedere deelnemer bijzondere krachtige Christus – Christina Initiatie Codes voor jouw 2023 jaar, om meer de roeping van je hart uit te dragen, dat je meer rust om je heen gaat ervaren, doordat je meer en meer gedragen zal worden vanuit het Christus-Christina Moederveld van LeMUria, op handen gedragen door Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus en Kwan Yin en de hun omringende zee- & natuurwezens, engelen en elfjes et ceteRA.

Vanuit de Sterrenpoort volgt hier de laatste info Op Weg naar een Nieuw jaar gevuld met:

  • LICHTCIRKELS: BeZielende LeMUria Sound AfstandsHealingen op Poortdagen & Volle Manen tijdens het beluisteren van een Spotify Afspeellijst of MP3 naar keuze uit mijn Webshop categorie 8a
  • Geneeskrachtige SOUND HEALING WEBINARS VIA ZOOM om 20 uur. Hierover in januari meer info, maar noteer alvast: 8 febr, 15 maart, 12 april, 10 mei, 14 juni 2023
  • 7 Consulten: Ontmoeting met jouw oorspronkelijke SterTweelingZiel is vanaf 2-2-2023 mogelijk via een 7 daagse Verlichtende Transformerende Soulfeggio Sound Healing Lichtreis: Je reist dan als het ware samen met mij in mijn LeMUria SterrenLichtschip door het Omniversum – door Sterrenpoorten – naar jouw Ster van Oorsprong, waar vandaan je vertrok naar Moeder Aarde om na ruim 2000 jaar jouw SterTweelingziel in ‘armen’ te vallen, want ze wacht met smart op je, omdat jullie volledig uit elkaars gezichts- en gevoelsveld waren geraakt. Mijn kracht bestaat uit het terugvinden van haar, waar zij zich ook zal bevinden, omdat ik hiervoor ben opgeleid!
    Dit kan via een reeks van 7 consulten in mijn praktijk i.c.m. een reeks van 7 helende SterBezielings MP3’s
    waarbij je tijdens het luisteren Christus-Christina Healing ontvangt vanuit mijn Uluru Rock Eenheidsveld,  omringt door de Goddelijke Moeder Drie Eenheid Maria – Maria Magdalena – Kwan Yin o.l.v. Meester Jezus  en vele LichtMeesters, Natuurwezens en Goddelijke Moeders et ceteRA
  • Los LeMUriaans Coach & Soulfeggio Sound Healing Consult in de Sterrenpoort in Oegstgeest nabij Leiden.
  • Tweelingziel Consulten: waarbij ik tweelingzielen samen Soulfeggio Sound Healing geef in mijn Praktijk.

IK DANK ALLEN DIE MET MIJ VIA LICHTCIRKELS EN HET OPBOUWEN VAN EEN EIGEN LEMURIA EENHEIDSVELD VIA DE AANSCHAF IN MIJN HEALING WEBHSOP, HEBBEN SAMENGEWERKT AAN DE OPBOUW VAN EEN STEVIG VERANKELD LEMURIA KRACHTVELD TERUG OP MOEDER AARDE, OM VANUIT DEZE BASIS HET CHRISTUS-CHRISTINA MOEDERVELD NU TE LATEN ONTPLOOIEN

IK WENS ALLEN EEN EXTRA BEZIELDEND KERST LICHTFEEST TOE EN EEN STRALEND 2023, WAARIN HET CHRISTUS – CHRISTINA EENHEIDSVELD ONS ALSMAAR KRACHTIGER ZAL VERBINDEN OM JOUW LEVEN TE VERRIJKEN MET GELUK, BLIJHEID, GEZONDHEID, CREATIEKRACHT, INZICHT ÉN OVERVLOED

HIER VOLGT TOT SLOT NOG EEN AFSLUITENDE KORTE VERRIJKENDE HEALING MP3 MET EEN GESPROKEN KERSTBOODSCHAP VAN MOEDER LEMUARIA MARIA VANUIT DE STERRENPOORT

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder STERRENZAAD ZEE ‘STELLA MARIS’ van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.