Op 16 mei 2022 Volle Maan + Maansverduistering: LeMUria LichtCirkel t.b.v. wereldwijde Nier Meridiaan Activatie

Start vooral met het kijken naar de afbeelding boven het bericht van jouw Matariki 7 Pleiadische Zusters. Lees hierover ook meer in mijn eerdere bericht: VANAF POORTDAG 5-5-5 VIEREN WE ONZE VRIJHEID ALS EEN MAORI MATARIKI PLEJADEN FEEST

Beste Lichtwerkers,

In de ochtend van de Volle maandag 16 mei 2022 vindt er een totale maansverduistering plaats. Hierbij beweegt Moeder Maan zich door de schaduw van Moeder Aarde, waardoor er even geen direct zonlicht op het maanlandschap zal neerkomen. De maan zal hierdoor veel donkerder zijn!

Heb jij ook af en toe het gevoel dat je emoties hoog oplopen, dan sta je even goed afgesteld op je water huishouding en het maanlandschap van Moeder Aarde, want beide zijn nauw aan elkaar verbonden via de OverVloedige Zonsinstraling sinds de gedeeltelijke zonsverduistering op 30 april. Je kan dit zien als een herstart, ofwel hergeboorte  van LeMUria op alle levende wezens van Moeder Aarde om mee omhoog te gaan tijdens Deelname aan de LeMUria Healing LichtCirkel t.b.v. van een wereldwijde NIER MERIDIAAM ACTIVATIE en jouw sprong naar een Nieuwe Tijdslijn in de 5e, 6e, 7e en voor sommige zelfs al de 8e Dimensie. MEEDOEN?  Luister dan om 20 uur naar de volgende Spotify Afspeellijst:

En bereid je voor door op de Pagina ‘MERIDIANEN ACTIVATIE’  goed te lezen wat je kunt doen ter voorbereiding, waardoor je jouw eigen Meridiaan kunt helpen doorstromen om daarna door te scrollen naar: MEI 2022 – Nier Meridiaan Activatie
Via de planeet Venus

De managers van de 2 Eclipsen op 30 april en 16 mei zijn onze zonnige 7 Pleiadische Zusters en zij zullen op weg naar de Mataraki feesten, gehouden dit jaar op 24 juni 2022 in Nieuw-Zeeland en verre omstreken down-under, heel wat Herstelwerkzaamheden verrichten samen met de Lichtwerkers welke tot Heractivaties zullen resulteren.

De Pleiadiërs leven namelijk onder ons als een ras van geavanceerde Galactische Wezens. Zij werken al sinds de aanleg van LeMUria nauw samen met de Elohim ten behoeve van de totale Schepping en Evolutieproces van Moeder Aarde. Ze zijn vrouwelijke van aard en maken zich meestal bekend onder de namen van een van de 7 Pleiadische Zusters: Maia, Alcyone, Asterope, Taygete, Electra en Merope.

Hun belangrijkste Ascentie Doel van 2022 is om de ‘breuk’ die er ontstaan is door de ondergangen van LeMUria en met name van Atlantis, definitief tot het verleden te laten behoren.

Tijdens beide Verduisteringen, in opwaartse richting door de hele zomer heen, richting 8-8 LEEUWENPOORTDAG, zal er een enorme verschuiving mogen plaatsvinden via de instromende Elfjeskrachten op de Poortdagen (5-5, 6-6, 7-7), tijdens de grote Zonnewende op 21 juni en beide Pinksterdagen. Jouw Pleiadische Zielen Zusterdeel zal zingen en staan juichen en wil je nu reeds bedanken dat je met hen gaat samenwerken!


Fee door Sophie Gengembre Anderson (1823-1903); Take the Fair Face of Woman, and Gently Suspending, With Butterflies, Flowers, and Jewels Attending, Thus Your Fairy is Made of Most Beautiful Things

Een KRACHTIGE GENEZENDE OERMOEDER FEE & ELFJESSTROOM VAN LEMURIAANS LCHT & LIEFDE ZAL ER GEACTIVEERD WORDEN DOOR ONS ALLEN HEEN, om de onnatuurlijke afscheiding definitief tot het verleden te laten behoren tussen Mens en Natuur. Dit zal gepaard gaan met een KOESTERENDE MOEDERLIEFDE, MEDEDOGEN, MAAR VOORAL PUURHEID VAN ZINDERENDS BINNENSTROMENDE HARTETONEN VAN HART TOT HART, om alles weer terug te brengen in BALANS ZOALS HET BIJ DE AANLEG VAN LEMURIA REEDS WAS FIJNGETUNED.

Ook jouw linker en rechter hersenhelft zal een flinke verschuiving kunnen ondergaan, waardoor jouw Originele Vrouwelijke Christus – Christina Sjabloon de té analytisch ingestelde linkerkant zal gaan corrigeren dankzij de krachtige Herstel Elfjescoderingen van Moeder Sophia Wijsheid en de Goud-Zilveren Kristallijnen Christus – Christina bewustzijns energieën van Meester Jezus en Maria Magdalena.

Deze LeMUria Lichtcodes zullen voorzien zijn van ingelaserde Sjablonen die nodig zijn om jouw afscheiding om te polen tot Eénheid en diep te wortelen en uit te gaan lijnen via de Gaia Tree Moeder Rassen Uluru Rock Stamboom. Dit zal nodig zijn om je stevig op de Nieuwe Aarde Tijdslijn van de 6e, 7e en voor sommige zelfs al op de 8e Dimensie te gaan Manifesteren.

Wanneer jij dagelijks een uurtje door de natuur  wandelt of ergens langs de waterkant gaat staan of om daar in stilte te mediteren en enkele gewijde LeMUria Kristallen of Drakenogen achter te laten, dan zullen de Moederkrachten van de 7 Zusters van de Pleiaden je overschaduwen en helpen om dit helingsproces ten uitvoer te brengen, want de oorspronkelijke LeMUrianen waren dol op ceremonies en bijeenkomsten in de natuur en bouwden daar Tempels in afstemming op de kristallijnen MA-Trixen, in samenwerking met alle Natuurwezens zoals Draken, Eenhoorns, Elfjes & Feeën, Dolfijnen, Walvissen en ga zo maar door.

Wie zich Geroepen voelt, nu we door de alles loskoppelende en bevrijdende 5-5 LeMUria Poort zijn gereisd, kan nu dus nog beter samen werken met haar of zijn Pleiadische SterrenMAatjes, Dit is een schitterend majestueus Genezings- & Herverbindingsproces. Hiervoor ontvang ik geregeld bezoek in de Sterrenpoort en neem ik helende LeMUria MP3’s op.

Vandaag plaats ik wederom twee nieuwe. Het zijn MP3 nr 45 en nr 48 in mijn LEMURIA HEALING WEBSHOP categorie 8a.

Deze MP3’s beschikken over specifieke Genezende en Synchronisatie Kwaliteiten en kan je zo vaak beluisteren als je zelf wenst natuurlijk.

Deze zijn te gebruiken naast de maandelijkse Meridianen SoundHealing Afspeellijsten op Spotify, die onder elkaar nu staan op de Pagina ‘SOUNDHEALING & AFFIRMATIES’ bovenaan deze website, naast nog veel meer maandelijkse begeleidende info op de Pagina ‘Meridianen Activatie’.

Als je op Volle Maan, Poortdagen of andere Feestdaggen meedoet op AFSTAND vanuit je eigen luie stoel in je eigen huiselijke omgeving om 20 uur, door te luisteren naar een SoundHealing Meridiaan Afspeellijst, dan verspreiden we als LeMUria LichtCirkel telkens op 3 levels het binnenstromende Genezende Nieuwe Tijds Elfjes Licht:

  1. Via onze eigen LichtLichamen vanuit je heilige Hart via de Lemniscaat ademhaling tussen hemel en Aarde
  2. Via onze Groep in verbinding met andere Lichtwerkers Groepen op Moeder Aarde: In ons eigen Huis, onze woonomgeving, onze kinderen, voorouders, overige familie, vrienden en kennissen om vanuit jouw eigen Heilige Etherische LeMUria Tempel van Licht spiralen te visualiseren, waarin je Genezing, Geluk, Overvloed, Vrede en Harmonie aantrekt om dit uit te stralen naar iedereen, ook naar hen die nog niet toe in staat zijn om dit heilige genezende Licht zelf aan te trekken. Om je hierbij extra te helpen heb ik ook de specifieke LeMUria Healing MP3 nr 44 opgenomen. Dit is een oefening om vanuit he Heilige Hart Chakra op  uitmuntende wijze jouw ‘Genezing, Geluk, Overvloed, Vrede en Harmonie’ aan te trekken en te vermeerderen!
  3. via de natuur tijdens wandelingen of het doen van ceremonies afgestemd op het gras, de wateren, bronnen, bomen, bloemen, planten, kruiden en mossen. Zie jouw Moeder Elf maar voor je terwijl je dit leest en maak connectie met de 7e Dimensie  vanuit de Tempels van de Pleiaden, de Elohim en alle Natuurwezens. Neem dus jouw kristallen draak, skull, dolfijn, eenhoorn of waar jij Hoeder over bent mee tijdens een wandelint of op reis.

Maak bijvoorbeeld in mijn Webshop alvast eens contact met de ingewijde en volledig geopende en geactiveerde LeMUria Kristalkracht. Zij zullen je behoeden voor allerlei ongemakken en je terugbrengen tot éénheid tussen Lichaam, Ziel en jouw Hogere Zelf Elf Moeder LeMUria Geest.

FAIRY STONE
Gewicht: 180 gr   Afmeting: 12×8.5 cm (hxbr)

Deze LeMUria Fairy Stone is miljoenen jaren geleden ontstaan uit zand en klei en is absoluut een natuurwonder, net zo als schelpen, want ze heeft de vorm in het water aan genomen van de Dikke Venus Pachamama Dame.

Aan de ene kant is zij glad en aan de achterkant is zij door eeuwenlange erosie ingesleten door miniatuurwormen, schelpjes en organische resten in de rivier, alsof Moeder Aarde in deze Fairy Stone een BLAUWDRUK van zichzelf heeft gemaakt!

BIRDS EYE JASPIS – LIGT DE ROOTS VAN LEMURIA IN OPGESLAGEN Afmeting 5 x 3,5 x 3,5 cm (lxbrxh)   Gewicht 98 gram – Chakra’s: Allen, met name 4e

ZWART TOERMALIJN / BERGKRISTAL IN SHUNGIT MET ROZE VIOLETTE MANEN- LEMURIA ELFEN KLANK EENHOORN
IN KUNSTHARS NR 39

144.00

Afmetingen: 13 x 4.2 x 12 cm (hxbrxd)   Gewicht 618 gram – Chakra’s: Allen

Deze Eenhoorn behoort tot een speciaal geïnitieerde nieuwe ‘LeMUria Eenhoorn Skull Lijn’, welke geïnitieerd wordt met zeldzame Coderingen. 


Dit was voorlopig mijn laatste LeMUria & de Hathors inspireren jou! bericht omtrent LichtCirkels op Volle Manen, Poortdagen etc.  

In mijn Webshop zullen wel geregeld nieuwe Genezende MP3’s
‘Op Weg naar Genezing vanuit de Uluru Rock Stamboom’ geplaatst gaan worden ter ondersteuning van de opgelopen blokkades bij LeMUria Lichtwerkers.

Kijk hiervoor geregeld in de categorie 0) NIEUW IN WEBSHOP!

Laat je samensmelten met jouw Hoger ElfZelf…..én alles zal voortaan VanZelf van Hart tot Hart tot je komen. 

Ik zal altijd tijdens de geplande LichtCirkels alle deelnemers opnemen in mijn Aura opnemen en vanuit de LeMUria Geest blijven inspireren als je luistert naar mijn stem, een van de SoundHealing Afspeellijsten opstart, een van mijn Berichten of Gebeden nogmaals leest, gewijde LeMUria Mantra’s zingt of kijkt naar de foto’s in mijn LeMUria Healing Webshop! Vertrouw hierop in volledige Overgave!

TIP: Wil je een handig overzicht van al mijn gratis geleide LeMUria Healing LichtCirkels van 20 – 21 uur? Klik dan op: Spirituele Agenda

Een fijne zomer allen toegewenst!

Wie zin heeft om af en toe even bij te praten of een vraag te stellen? Mag mij uiteraard altijd blijven bellen, mailen of een berichtje via Whats App sturen hoor 😍✨💕!


EN WIL JE NU SNEL DE VOOR JOU VANUIT DE MOEDERBRON INGECODEERDE NIEUWE MP3’S KOPEN?
KLIK DAN OP:
MP3 nr 45 en nr 48 

  • MP3 nr 46 is te bestellen vanaf 14-5-2022
    Op Weg naar Genezing vanuit de Uluru Rock Stamboom: Jouw 7 bezielende Pleiadische Fundament Codes. 24.07 min
  • MP3 nr 47 is te bestellen vanaf 31-5-2022
    Op Weg naar Genezing vanuit de Uluru Rock Stamboom: Ontvang jouw 7 Pleiadische Fundament Codes, 24.07 min
  • MP3 nr 49 is te bestellen vanaf 7-6-2022 
    Ontvang Op Weg naar de Leeuwen Poortdag 8-8-2022 Jouw 8 Healing Zomer Codes. 30.52 min

Ik groet je vanuit de Moeder Elfjes Bron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Mail: Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.