GOUDEN SOLFEGGIO SOUND HEALING ACTIVITEITEN: OKTOBER T/M DECEMBER 2022

Lieve Lichtwerker,

Nog voor we met elkaar op donderdag 29 september onze Grote Aartsengel Michaël(a) zullen eren en danken tijdens de LeMUria LichtCirkel om 20 uur, luisterend naar Healing MP 3 51, wil ik jullie alvast mee nemen in de GOUDEN LEMURIA FLOW van de komende 3 maanden van 2022.

De één (1) komt weer in de maand en komen terecht in het eindtraject van dit alles veranderende jaar, waarin we het VASTZITTENDE ENERGIE tijdperk achter ons laten, op weg of ons al bevindend in het VRIJE TIJD & RUIMTE TIJDPERK VAN AQUARIUS – met weinig gronding, maar waarin je nu de kracht uit jezelf dient te halen om houvast  te hebben.

HIER HEBBEN WE HEEL VEEL GOUD VOOR NODG –
DAT BIEDT HOUVAST, KRACHT EN EEN ONMIDDELIJKE OPWAARDERING!

Jouw Auraveld begeeft zich als een vrij energieveld nu om je heen, dus los van chakra’s.  Dit geeft in je aura overal beweging. Dit vrije Auraveld veld dient naar het einde van het jaar toe via iedere kosmische straal nog veel meer verguld te worden met:

  • KOSMISCHE GOUD (ZON)
  • HARTEGOUD (VENUS)
  • MOEDER AARDE 

Dit is een prachtige maar soms best pittig proces dat plaats zal vinden langs al jouw meridianen, organen door heel je lichaam, vanuit jouw Hart geleid naar je Buik (YIN-punt) om het gouden Pad van de Toekomst in te stralen met verhoogde stroomfrequenties!


Dus lieve lichtwerker, schrik niet als je even last hebt van duizeligheid, want jouw lichaam zich letterlijk moet aanpassen door ‘van zich af te reageren wat het niet meer dient’ (denk aan plotseling opkomende misselijkheid – diarree – spugen – steken in lichaam).

LOSLATEN BLIJFT HET HOOFD THEMA – ANDERS KAN DE VRIJE ENERGIE NIET VRIJ DOORSTROMEN OM DE STARRE OM ONS HEEN, TERWIJL WE OP AARDE LEVEN TUSSEN DE ONBEWUSTE GALSPUWENDE MENSENMASSA, DIE NOG VANALLES OP ZIJN LEVER HEEFT! BLIJF DICHT BIJ JEZELF! LAAT IEDEREEN LOS WAAR JE NIET BLIJ VAN WORDT, WANT WIJ DIENEN ONS MOEDER AARDE LICHTSCHIP TE DRAGEN NU WE DOOR ZULKE HECTISCHE VERANDERINGEN MEANDEREN.

WIJ ZIJN HIER GEKOMEN OM MOEDER AARDE EN HAAR LEVENDE WEZENS TE DOORSTRALEN MET DE DOOR ONS ONTVANGEN GOUDEN REGENBOOG STERREN ENERGIE VANUIT ALLE GODDELIJKE DIMENSIES.

HELP JE OOK DE KOMENDE 3 MAANDEN MEE OM JEZELF & MOEDER AARDE STABIEL TE HOUDEN DOOR HAAR IN DE VRIJE ENERGIE ZON(E) ONDER TE BRENGEN? (lees gerust: downloaden)

Om jullie hierbij van dienst te zijn nodig ik jullie van HART  TOT HART uit om ACTIEF deel te nemen in de komende 3 VERGULDENDE MAANDEN aan de LeMUria LichtCirkels. Je kunt je nu reeds opgeven door het bestellen van AFZONDERLIJKE HEALING TICKETS in categorie 6c van mijn Webshop voor de maanden OKT / NOV / DEC / 7-DAAGS ULURU ROCK EVENT / 30/31 DEC én je ontvangt hiervoor op Afstand, telkens vanuit EEN GOUDEN LEMURIA LICHTSTAD IN MOEDER AARDE, een persoonlijke Healing met veelvuldige Initiaties en Activatie Codes  tijdens de LichtCirkels + ruim van te voren één of meerdere MP3’s om regelmatig te beluisteren.

In oktober leid ik 2 LeMUria LichtCirkels om 20 uur op:

  • 9-10 : Volle Maan = Long Activatie LichtCirkel (luister MP3 53)
  • 10-10: LeMUria Poortdag LichtCirkel ( luister MP3)

Maar vergeet ook niet om geregeld vanaf Volle Maan 9-10 in meditatie te gaan met de ‘Long Meridiaan Sound Healing‘ Afspeellijst op Spotify: 

Tot slot plaats ik onderstaand overzicht van Sterrenbeelden, waarin je kunt zien onder welke Solfeggio Klank Piramide en Planeet/Sterrensfeer jij geboren bent. Jij beschikt dan over extra zelfhelende vermogens via een specifieke Meridiaan / Orgaan. 

In Moeder Aarde zijn er maandelijks nu een reeks LeMUriaanse Meridianen geactiveerd vanuit het Omniversum via onze LeMUria LichtCirkel, waardoor ook jouw meest Helende & Oorspronkelijke etherische Solfeggio Klank Piramide weer opgewarmd, aangetrild en aangesloten is, zodat het kan samenwerking als een muzikaal Solfeggio Klank Orkest en haar Geneeskrachtige Klanken vrijgeeft.

Wil jij op magische LeMUriaanse wijze door jouw heilige Solfeggio Klank Piramide ondersteund worden d.m.v. herstelcodes, uit jouw oorspronkelijke Klank Genenbank, waar je ooit voor het eerst jouw BeZielde Sterren Licht bracht op Moede Aarde?  Bestel dan jouw alles  bevrijdende STERRENBEELD Solfeggio Klank Piramide INCLUSIEF LeMUria Healing MP3.

Solfeggio PIRAMIDES icm Orgaan-Meridianen, Sterrenbeelden, Planeten/Sterren

  • Milt & Steenbok via Saturnus
  • Hart & Waterman via Uranus
  • Dunne Darm & Vissen via Neptunus
  • Blaas & Ram via Mars
  • Nier & Stier/Weegschaal via Venus
  • Bloedsomloop & Tweelingen via Mercurius
  • Drievoudige Verwarmer & Kreeft via Maan
  • Galblaas & Leeuw/Maagd via Zon
  • Lever & Maagd via Sirius & Orion
  • Long & Weegschaal via Moeder Aarde
  • Dikke Darm & Schorpioen via Pluto
  • Maag & Boogschutter via Jupiter

Een Hemelsblauwe Moeder Maria Solfeggio Klank Ster Piramide verschijnt eerdaags om de 12 Hemelse Solfeggio klanken te bundelen in het Hart van alle LeMUria LichtWerkers op 30/31 dec ’22 – tijdens een LeMUria LichtCirkel op Afstand geleid vanuit de Sterrenpoort om 20 uur.


Solfeggio Klank Piramide Cirkel tijdens Inwijding op Texel
Maria@sterrenpoort.com – Te bestellen in categorie 53a

Heb je een praktijk? Dan zou je kunnen overwegen om als werkmateriaal de hele SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDE JAARCIRKEL aan te schaffen en deze op gepaste afstand mee te laten Klinken & Wervelen tijdens de bezoekjes van jouw cliënten. Iedere Solfeggio Klank Piramide zal haar eigen Zielen herkennen om er op helende indringende wijze weer mee samen te werken. HOE? Door de Klanken die wij nog altijd in ons GOUDEN LEMURIA HART IN ONS MEEDRAGEN EN DE KOMENDE JAREN WEER TOT LEVEN GEWEKT MOGEN WORDEN.

Deze 12 Klank Piramides vormen met elkaar een Solfeggio Klankschaal voor Moeder Aarde met een schitterend Klank Kleur Geur pallet (zie bijbehorende geurige Sprays en Crystal Essence Rollers), roterend als een SCHEPPEND FIRMAMENT om haar etherische aardas, waarmee het Goddelijke GOUDKLEURIGE REGENOOG BEWUSTZIJN werd geschapen om haar Regenboog Sterren Kinderen vanuit de Kosmos een ‘Goddelijk Huis’ op Moeder Aarde te geven, waarin een keten van Moederkrachten tot ontwikkeling kwam om zich te ontplooien tot een levende LeMUria Moeder Stamboom werkelijkheid, aangestuurd vanuit de Verre Einders in het Omniversum.

Deze Klank  Piramides staan allen als een Licht Cirkel afgestemd op het volledig Kristallijnen EenheidsBewustzijns Netwerk van:

  1. Christina, de Goddelijke Moeder (in het LeMUria Hart van Moeder Aarde),
  2. Christus, de Goddelijke Vader (Zon & haar omringende Planeten en Sterren)
  3. Jouw Innerlijke Kind, die haar Christus-Christina Licht bundelt via de Liefde van Venus om deze ALS ÉÉNHEIDSBEWUSTZIJN SOLFEGGIO LICHT PIRAMIDE uit te stralen en in te klinken op Magische wijze via de elementen.

EEN LEMURIA SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDE CIRKEL STAAT HET HELE JAAR DOOR AFGESTEMD EN IN ONDERLING CONTACT MET:

  • 12 STERRENBEELDEN
  • 12 MOEDERGODINNEN VAN DE SCHEPPING
  • 12 ZODIAC TEKENS
  • 12 PLANETEN-STERREN
  • 12 STAMMEN VAN DE ISRAËLIETEN
  • 12 HELENDE SOLFEGGIO KLANK-KLEUR-GEUR STRALEN
  • 12 DRAKEN & DRAKINNEN
  • 12 EENHOORNS
  • 12 ELFENRIJKEN
  • 12 AARTSENGELEN
  • 12 DOLFIJNEN EN WALVISSEN
  • 12 ELOHIM
  • 12 KRISTAL BEWUSTZIJNS NIVEAUS
  • 12 REGENBOOG CHAKRA’S
  • 12 MAORI TRIBES1
  • 12 KELTISCHE BOMEN /BLOEMEN/ RUNENTEKENS
  • 12 HEILIGE PLAATSEN
  • 12 HEILIGE LEMURIA RIVIEREN……. 

VOOR DE INFO VAN DE 12 AFZONDERLIJKE SOLFEGGIO KLANK PIRAMIDES VERWIJS IK NAAR:

  1. Milt+meridiaan: Solfeggio 174 Hz – Groene Tara – Saturnus –  Steenbok
  2. Hart+meridiaan: Solfeggio 396 Hz – Isis – Uranus  – Waterman
  3. Dunne Darm+meridiaan: Solfeggio 285 Hz – Maya – Neptunus –  Vissen
  4. Blaas+meridiaan: Solfeggio 417 Hz – Sophia – Mars – Ram
  5. Nieren+meridiaan: Solfeggio 639 Hz – Venus/Aphrodité – Venus – Stier/Weegschaal
  6. Bloedsomloop+meridiaan: Solfeggio 528 Hz – White Buffelo Calf Woman – Mercurius – Tweelingen
  7. Drievoudige verwarmer:  Solfeggio 741 Hz – Kali/Zwarte Madonna – Maan – Kreeft
  8. Galblaas+meridiaan:  Solfeggio 963 Hz – Moeder Maria – Zon – Leeuw/Maagd
  9. Lever+meridiaan: Solfeggio 852 Hz – Bastet – Sirius-Orion – Maagd
  10. Longen+meridiaan: Solfeggio 333 Hz – Hathor – Aarde – Weegschaal
  11. Dikke Darm+meridiaan: Solfeggio 666 Hz – Maria Magdalena – Pluto – Schorpioen
  12. Maag+meridiaan: Solfeggio 999 Hz – Kwan Yin – Jupiter – Boogschutter

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.