Maansverduistering op Volle Maan 26 mei ’21 i.c.m. nieuwe LeMUria Moeder Maria gebed

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel bovenaan dit bericht, om ‘t rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te gaan lezen i.v.m. Holy Coderingen.

Beste Blogvolger,

Deze Volle Maan wordt gehouden in de:

  • HOPI Indianen Regenboog Frequentie en het teruggekeerde hoge Fluoriet Bewustzijn. Bestel HIER de enige echte Hopi Essence Healing Roller.
  • We gaan dit keer als LichtCirkel helpen bij het HerActiveren van het Klank-kristalportaal en de ElfenPoort  in de wijde omgeving van ‘Mount Cook in Nieuw Zeeland’
  • De afgezanten van het Sterrenstelsel Arcturius zullen ons hierbij extra van dienst zijn. De hoofdkwaliteit van hun Sterrenstelsel is LERING geven
  • De Turkoois Lucht Drakin-Draak én
  • het bewustzijn en krachtveld van de Maori ‘Kiwi’ (Nachtvogel) ondersteunen ons de komende 4 weken onder de noemer ‘HET DOORZIEN VAN EEN ACHTERLIGGEND DOEL’
  • Samen met de Scheppende LeMUria Toon 7 ‘uc’ & klink thuis minstens 10x de Volle Maan Mantra ‘AUM’

Arcturus Stargate | Debbie Solaris
Arcturian Stargate Sterrenpoort

De Super Volle Bloed Maan op 26 mei staat in het teken van Boogschutter. Deze Volle Maan maakt ons enthousiast alsook optimistisch en hierdoor zal zij hoopvolle verlangens in ons laten ontwaken, inzichten geven die jou een heel nieuwe kant in het leven opsturen. Deze vuurmaan kan daarom plots onrust voor onrust zorgen, want Pinksteren ligt net achter ons of het volgende super belangrijke creatie moment staat alweer klaar.Laat het over je heen komen door je onder te dompelen in alle hulp die vanuit heinde en verre aangeboden wordt en je zullen omringen als je hierom vraagt.

Af en toe bedenktijd inlassen zal je helpen om jouw hart-, hoofd- en bijzaken van elkaar te leren onderscheiden. Kijk daarom eerst altijd naar: wat heb je écht nodig om verder te kunnen groeien? Wat is de volgende stap die je wenst te zetten?

Deze Volle Maan staat in haar baan om Moeder Aarde het meest dichtbij, waardoor zij de naam Super Volle Maan heeft en ons nog gevoeliger en vuriger maakt. Laat de hectiek van onrust daar waar die is en blijf zo dicht mogelijk bij je zelf, waardoor je een krachtige evenwichtige Lichtzuil én Steunpilaar bent op Moeder Aarde.

Sinds de indaling van de Heilige Vader & Moedergeest (witte duif) tijdens de Pinksterdagen, zorgt zij voor meer begeestering in alle lagen van de bevolking. Nu deze uitgebalanceerde Yin & verhoogde Yang trillingen via het Innerlijke LeMUria Kind (Yin Vat in de buik) door Moeder Aarde en haar wateren zich zal verspreiden, zal dit tot emotionele ontladingen leiden.

Zeker op en rondom de komende 3 Volle Manen van 26 mei, 24 juni en 24 juli 2021 (tevens laatste dag van huidige Tzolkin kalender jaar). De Goddelijke Moeder Geest van LeMUria, waarvan we zo lang verstoken zijn geweest, zal op deze krachtdagen extra binnenstromen via de nu al geopende oorspronkelijke LeMUria Maan (Sterren)Poorten.

Als de lagen weer bij elkaar komen van de Vader Zon en Moeder Maan stromen via de Heilige Poorten, dan zal de Kwan Yin Drakenenergie (Vuur) i.c.m. (Water) Dolfijnen, ZeeMeerminnen, Elfen, Walvissen zorgen dat er een spectaculaire hoge Regenboog energie (Yin-Yang) de bloedbanen van onze planeet zal binnen stromen via de Lichtwerkers. Dit zal de gemoederen flink in beroering brengen tussen de volkeren en geloven. MOEDER AARDE VRAAGT AAN ALLE LICHTWERKERS OM TE HELPEN ALS LICHTKANAAL, ZOWEL VOOR DE INSTROOM VAN MOEDER HATHOR LIEFDE ALS OOK OM BALANS IN HAAR MATRIXEN VAST TE HOUDEN EN HET LICHT IN JEZELF ALSOOK OM JOU HEEN TE VERSPREIDEN.

Doe dus a.u.b. IEDERE VOLLE MAAN mee met mijn LeMUria LichtCirkels tussen 20-21 uur én geef je HIER op door het bestellen van een Holy LichtCirkel Ticket in mijn webshop. Voor meer info over mijn LichtCirkels klik HIER.

Volledige Maansverduistering

Tegelijk is er tijdens de Volle Maan van 26 mei 2021 een totale maansverduistering, waarbij onze Moeder Maan beweegt door de schaduw van Moeder Aarde, zodat er tijdelijk geen direct zonlicht op het maanoppervlak valt. Dat betekent voor ons dat het even lastig zal zijn om direct bij ons gevoel te kunnen komen. Deze maansverduistering start om 10:46 uur, met als hoogtepunt 13:09 uur. De verduistering eindigt om 15:51 uur!!!

De maan zal op haar hoogtepunt zijn om: 13:14:51 uur op ‘slechts’ een afstand van 363.645 km van Moeder Aarde  –  dus beide periodes overlappen én zullen elkaar versterken,

Voel wat er in deze uren omhoog komt of wat jou onrustig maakt. De verduistering brengt nieuwe thema’s omhoog die in je leven een vorm mogen gaan aannemen. Hoewel de verduistering in Nederland niet zichtbaar is, speelt haar Moederlijke energie wel een belangrijke rol voor de wedergeboorte van jouw Innerlijke LeMUria Kind op Moeder Aarde én het hieraan gekoppelde Holy LeMUria Moeder Tijdperk.

Aoraki Mount Cook National Park | 100% Pure New Zealand
Mount Cook in Nieuw – Zeeland

Hiervoor laat ik de kunstenares ‘Anja de Vaal van ‘Orgoniteart.nl enkele nieuwe Orgonite Tempel Kristallen én Skulls samenstellen, welke in mijn Sterrenpoort verhoogd worden in Frequentie tot Holy LeMUria Healing Tools van de Goddelijke Moedergodin Maria.

Naast de door Anja samengestelde Kristal schijven ‘Abundance’, ‘D.N.A.’, ‘Heart’ en’Chrystal’, maakt zij momenteel in opdracht van de Sterrenpoort het ‘Innerlijk LeMUria Kind Healing’ Tempel Kristal, welke gevuld en doorvoed zal worden met het Bewustzijn van Wit Seleniet, Groene Jade, Rozenkwarts, Bergkristal, Betakwarts en Aluminium oxide.

Mocht je alvast een van de eerste willen zijn die door Moeder Maria & deze LeMUriaanse Tempel Kristal haar Innerlijk verwonde Kind wenst te laten helen? Dat kan door deze Meesterlijke Godinnen healing tool alvast via een mail te bestellen: maria@sterrenpoort.com. Je zal mogen ervaren dat de LeMUria wonderen weer terug in de wereld van vandaag zijn gekomen! Betalen (€ 111) hoef je pas als je het Tempel Kristal in de vorm van een Orgonite schijf ontvangen hebt, en kan tegen die tijd in mijn webshop in categorie 03C

Deze afbeelding komt op de toekomstige
‘Innerlijk LeMUria Kind Healing’  Tempel Kristal van de
Sterrenpoort @ Maria van der Geest

Om de Eenheids LeMUria Geest van Moeder Maria gezamenlijk op te Roepen, vraag ik jullie om voorafgaand aan het wederom beluisteren van één van onderstaande MP3’s, allen om 19.50 uur de volgende 2 gebeden (liefst voor) te lezen (door eerst uit te printen):

  1. LeMUria Gebed:  Onze Vader en Onze Moeder LeMUria GEBED.docx
  2. Nieuwe LeMUria Gebed Lieve Moeder Maria Gebed en mijn Innerlijke Kind.docx

Kies vóóraf welke van onderstaande MP3’s je het liefste opnieuw afspeelt met oordopjes in om 20 uur op 26 mei 2021:

  1. Pinksterviering 23 en/of 24 mei 2021 – duur 1.07 uur

OF 2) MP3 van Pasen naar Pinksteren – duur 1.08 uur

 

TER AFSLUITING volgt hier de uitleg over het oorspronkelijke Gebed om  Moeder Maria aan te roepen. Natuurlijk blijft dit gebed voor eeuwig rechtsgeldig. Dus als je behoefte voelt om haar op deze manier om hulp te vragen, dan zal zij zeker ook op je hulpvraag in gaan.

 ‘Weesgegroet Maria’

Het Weesgegroet is het meest bekende christelijke gebed ter ere van Moeder Maria, de Moeder van Jezus, afkomstig van het welbekende Ave Maria. Het oorspronkelijke ‘Weesgegroet Maria’ werd soms ook ‘Groetenis des Engels’ genoemd. Men leest het vaak voor tijdens een liturgische viering en tijdens het bidden van de Rozenkrans – ook wel Rozenhoedje genoemd – samen met ‘Het Onze Vader’, afgeleid van ‘Amidah of’Achttiengebed’.

Het Weesgegroet bestaat uit 3 delen

  1. Begroeting 1. Deze zin herhaalt de woorden die de Aartsengel Gabriël(la) gebruikte om het wonder van de komst van Jezus (Christus) aan te kondigen:

Weesgegroet Maria
Vol van Genade
De Heer is met U
Gij zij de Gezegende onder de Vrouwen

2. Begroeting 2. Een door de Moedergod ingegeven Hartelijke begroeting door Elisabeth toen Maria haar kwam opzoeken. Het is een manier om God te danken voor het wonderlijke geschenk dat groeide in Moeder Maria’s schoot:

En Gezegend is Jezus
De vrucht in uw schoot

3. Smeekbede. Onderstaande zinnen bevestigen de overtuiging dat Moeder Maria kan optreden als bemiddelaar namens degenen die zich met God willen verzoenen.

Heilige Maria
Moeder van God
Bid voor ons zondaars
Nu en in het uur van onze dood
Amen

 


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com