Op weg naar integratie van jouw Boom-Granietwezendeel

Lieve LeMUriaanse Lichtwerkers,

Rond 21 september zal de 2e LeMUria Poort opengaan die het mogelijk zal maken dichterbij of zelfs helemaal volledig te integreren met je oorspronkelijke Boom-Granietwezen zielendeel.

Ondersteuning kan je ontvangen tijdens meerdere LeMUria LichtCirkel Afstandhealing sessies op de volgende datums in september: Bestel HIER jouw geïntieerde  Deelname Sound Healing & Activatie Tickets

9-9 Poortdag: 20 uur

21-9 2e LeMUria Poortdag – Equinox-Seizoenswisseringsdag: 20 uur – MABON

26-9 LeMUria LichtCirkel in Sterrenpoort om 10 uur. Men kan GRATIS meedoen op afstand.

29-9 Volle Maan: 20 uur

In september is ook de Lever Meridiaan en Lever weer toe aan een extra activatie ronde. Daarom het advies om tijdens deze LichtCirkels, maar er tussendoor kan uiteraard ook, in meditatie te gaan terwijl je luistert naar Spotify Afspeellijst:

Boom-Graniet

Sinds mensenheugenis staat ons menszijn ingegraveerd in oude Versteend Hout van bomen, maar ook in Mergel vindt men fossielen terug, terwijl de harde schijf van ons brein nog altijd bewaard is gebleven in heldee kristallen en selenietachtige gesteentes.

Dit jaar integreren de alleroudste mensenzielen zich met hun ‘rotsvaste’ boom-graniet geheugen, zoals ik het benoem.

Hiervoor ben ik dit jaar o.l.v. Merlin(a) op reis gegaan in binnen- en buitenland, om o.a. ook het bewustzijn van deze reusachtige boom, maar ook slaperige graniet wezens wakker te schudden en voor te bereiden wat aanstaande is, want in dit 5e Tzolkinjaar van de huidige 13 jarige Witte Tovenaarsreeks, komen vanaf de Sterrenstelsels ook jouw oorspronkelijke Zielster helpen. Zij zijn soms al jaren onderweg naar Moeder Aarde, want dit was een hele zoektocht om ons opnieuw te traceren en terug te vinden. 


‘Stone of Destiny’ – Edinburgh Casle
Hier heeft King Charles III van Groot Brittanië
onlangs zijn eed op afgelegd

Doordat zij in grote getale dichterbij komen, komen ook de oude wijze herinneringen langzaam weer ‘aan het licht’ via de wortels van het Versteend Hout StamBoom Wortelrijk van de allereerste LeMUrianen, die ooit per lichtschip neerdaalden rondom de Tasmanzee en Tasmanië tussen Australië en Nieuw-Zeeland.

In een eerder bericht schreef ik al over het alleroudste Graniet Gneis gesteente in de omgeving van de Schotse eilandjes Lewis/Iona/Mull. Ook in Scandinavië, Vogezen en talloze andere landen ligt graniet te grondslag aan het leven, met daarin het granietbewustzijn van het oude wezenvolk als de Kabouters.

In Limburg is zowel het Mergel en Vuursteen terug te vinden. Ook dit zijn Oeroude geheugenbanken, met daarbij het Graniet dat via de Maas vanuit de Vogezen hier naar toe is gespoeld. 

In Drenthe en op de Veluwe liggen talloze zwerfkeien die vanuit Schandinavië door de gletsjers is meegekomen.

De grootste zwerfkei van Graniet (zie afbeelding) is gevonden bij Rottum, gemeente Scharsterland in Friesland. Deze tientonner is 4,70 meter lang, 3,10 meter breed en 2 meter hoog en daarmee de grootste zwerfsteen die ooit in ons land is aangetroffen. Volgens verhalen was de steen vroeger vier keer zo groot, maar is hij in de 19e eeuw met dynamiet kleiner gemaakt. Vanuit Zweden is dit gigantische blok graniet met het landijs naar Nederland vervoerd. Dat zegt wel iets over de immense kracht die de Scandinavische ijsstroom moet hebben gehad.

Oproep: ga zelf ook eens op onderzoek uit in je omgeving waar een reusachtige Kei of steengroeve ligt. Laat er een helder kristalletje achter, zing, fluit en lees een mooi gebed of tekst hardop voor. Fotografeer haar en maak thuis een ceremonie tafeltje met steentjes om deze foto heen.
Kijk er naar, en bewierook haar met (liefst gewijde) wierook om haar geheugen wakker te maken.

Hiermee help je het geheugen van Moeder Aarde alsook van jezelf om deze op te frissen….en wie weet ervaar je dan richting eind september dat ook het geheugen, welke deels opgelslagen liggen je oudste botten (schouders-heupen-bekken) weer wat meer energie krijgen, want het is een inmense klus om deze Boom-Granietwezens weer in onze oude wijze botten lichaam te integreren.

Gebed van Hildegard von Bingen

O helende kracht die zich een weg baant, alles doordringt U,
de hoogten, de diepten,
en iedere afgrond.
U bouwt en bindt alles samen.
Door U druipen de wolken,
door U waaien de winden.
Door U bergt het harde gesteente water, stromen de beekjes
en spruit het frisse groen uit de aarde. U leidt ook de geest,
die uw onderricht indrinkt,
naar de wijde wereld.
U blaast haar wijsheid in
en met de wijsheid vreugde.

Ter ondersteuning van de World Peace Circles op zondagen heb ik in het kader van de huidige ontwikkelingen een 2e MP3 opgenomen welke te bestellen is in mijn Webshop:
65) MP3 2E GENEESKRACHTIGE WORLD PEACE CIRCLE BOODSCHAP T.B.V. ÉÉN VREEDZAME WERELD. 58,16 MIN (€9,99)

Tips: er ondersteuning van de Lever en Lever Meridiaan:
9) STERRENBEELD MAAGD-SIRIUS/ORION: KLANK PIRAMIDE LEVER & MERIDIAAN + SOULFEGGIO 852 HZ SOUNDHEALING INCLUSIEF MP3 09: 24.34 MIN (€55) 

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com