MP3 + Volle Maan Mantra ‘Medicijn Boeddha’ van 19 febr 2019

Lieve Deelnemers aan de Volle Maan Healing Meditatie

Deze Meditatie Healing draagt heel veel Helende aspecten in zich. Speciaal voor de deelnemers en als je naderhand nog eens een keer luistert, zal er telkens extra fijnbesnaarde helende muziek vanuit ons versteend Hout Uluru Domein aan toegevoegd worden.

Alle deelnemers zullen tussen 20-21 uur op 19 febr,  een 1e LeMUriaanse Tempel inwijdingsgraad ontvangen via mijn volledig geopende Sterrenpoort. Wie werkt of elders vertoeft, maar wel mee wil doen, kan haar/zijn Hoger Zelf verzoeken de Healingcodes & LeMUriaanse Inwijding achteraf te ontvangen wanneer het bij jou uitkomt om je ‘n uur rustig terug te trekken.

Deze Meditatie duurt 33.35 minuten, waarna je nog een half uur in stilte blijft zitten voelen om bewust adem te halen naar je buik, welke de organen en bloedsomloop extra met GroenLicht zal vullen, waarna je uitstraling naar Moeder Aarde én de Galaxy grote vormen aan zal nemen. Natuurlijk mag je hierbij ook de Gaia Tree/Gayatri en eigen Mantra’s zingen. Zie maar wat jij prettig vindt.

Hier volgt toelichting op enkele facetten van de MP3 inhoud:

  • HARA Ademhaling en Helende oefening
    Tijdens deze Opname maakte ik deels gebruik omtrent de HARA Ademhaling uit het boek: Keith Sherwood – Chakratherapie voor persoonlijke groei en healing. 

Onderstaande Medicine Buddha Mantra is een opname van Deva Premal & Miten. Dit was de 16e dag van hun 21 days Mantra Meditation Journey cd.
 

Medicine Buddha Mantra tekst om zeer regelmatig te zingen als je klaar bent met werken of na familiebezoek om je te reinigen van opgelopen negatieve energieën die daar nog onder en tussen de mensen letterlijk leefden.

TAYATA OM BEKANDZE BEKANDZE
MAHA BEKANDZE BEKANDZE
RADZA SAMUDGATE SOHA

Betekenis vanuit het Sanskriet:
Ik wek de Medicijn Boeddha in mij
DoorAlle Pijn, Ziektes en Tegenkrachten te verwijderen
En mij Spiritueel te laten ontwaken
Het veelvuldig gebruikte woord BEKANDZE betekent namelijk TRANSFORMEER AL MIJN ZIEKTEN EN VERLOS ME ERVAN. Letterlijk vertaald: ‘ontgift mij’

Groen, vanaf vandaag ook jou kleur?
De Groene Kleur waar iedere deelnemer tijdens deze Volle Maan Meditatie heel veel van zal ontvangen heeft een speciale helende codering meegekregen, want ik heb letterlijk de Groens Straal ook met mijn Kleurenpunctuur Lichtpen in de microfoon ingelaserstraald. Het groen zal jouw zenuwstelsel rustig maken, ontlasten van negatieve insluizingen via de Milt bijvoorbeeld, maar ook verkregen door negatieve en lasterlijke drama’s en beschuldigingen die zelfs tot trauma’s en ziektes kunnen leiden. Het zal helpen je bloeddruk te verlagen, frustraties en boosheid los leren laten.

www.sterrenpoort.com