De kracht van Medical LEMURIA Sound Healing

We zijn nu ‘9 september 2018’ gepasseerd: de 9e dag van de 9e maand in 2018.

Op 9-9 was het Nieuwe Maan. Een alles doordringende, verhoogde Kosmische TOON 9, is op de V-snaar van de LeMUriaanse Harp in Moeder Aarde terecht gekomen. Dit zal een harmoniserend effect hebben via een binnenaardse boventoon resonantie op iedere wereldburger.
Een ware Kosmische Geboortegolf van Symfonische paralyserende Muziek Klanken. Deze Kosmische Toon 9 zal een stevige invloed op ons allen uitoefenen via het water element, waar wij immers voor minstens 70% uit bestaan.
Het Gouden LeMUria, waar de Zon altijd Schijnt, zal met haar alles doordringende Kleurenstralen en Tonen tot in de aller diepste kern van ons bestaan gaan doordringen om de oorspronkelijke LeMUria essentie omhoog te halen, met al haar waarachtige Liefde!

De Oerstaat van de hele Schepping is kosmische trilling. Deze manifesteren zich op 2 uiteenlopende manieren. In de oorspronkelijke staat is trilling onhoorbaar en onzichtbaar, maar wordt bij het eerste manifeste stadium hoorbaar en bij het tweede stadium pas zichtbaar. In de Indiase Vedanta werd dit ‘Nada Brahma’ genoemd, wat ‘Geluid als Scheppende Geest’ betekent. Hieruit volgt ‘Jatanada’ en betekent ‘Licht’.
Het hele leven bestaat Muziek én Kleur. Het is ieders taak om zijn eigen stuk in deze levenssymfonie te leren bespelen.
Elke vorm van schoonheid op het gebied van de natuur, de kunst of de persoonlijkheid is in feite geluidloze muziek.
De muziek van het Universum klinkt in ons allen door.
Muziek staat ook achter de werking van het totale universum.
Alleen Moeder LeMUria kent de ware OERTONEN van de Sterren en Planeten waar iedere Aardse Ziel van afkomstig is en de basis vormt van ieders Zielenlied.
Ook jouw Zielenlied ligt ergens in de LeMUriaanse Tempels in de Crystal Records opgeslagen en ligt daar te wachten op de juiste toenadering, waardoor jouw Ziel zich weer kan verbinden en toegang mag geven tot jouw fysieke lichaam.
LeMUriaanse Healing bestaat uit de resonantie van Klank & Kleur via Kristallen
Geluidstrillingen zijn in feite overbrengers van ‘energie-klokken’ en bevatten de klanken van natuurlijke boventonen die zowel een harmoniserende, balancerende, transformerende, transmuterende en tot wonderbaarlijke heling in staat zijn. Via ons bioritme, staan de nadi’s (kanalen van levensenergie) en meridianen klokwijs afgesteld op het uurwerk van de planeten en diens Toon Frequenties, welke op haar beurt weer het totale Omniversum doortrillen met geluidsgolven.
Onze organen, met name de lever, nieren, blaas, hart alsook de gal en de milt hebben allen een eigen ingebouwde chakra.  Deze organen worden reeds in het embryo via de binnenstromende frequenties van de verschillende planeten* in ons planetenstelsel, aangelegd.  Hierdoor reageren deze organen op uitmuntende wijze op heldere Klanken Kleuren die op ons lichaam ingestraald worden. (*Behalve Uranus, Neptunus en Pluto). Zie Tabel 2

Horen en Zien komen voort uit resonantie verschijnselen.
We horen tonen en zien kleuren, doordat oren en ogen deze trillingen nauwkeurig opvangen en ze naar klank en kleur weet te onderscheiden.
Deze trillingen worden bij het oor weerkaatst in het orgaan van Corti en bij het oog op het netvlies. Ze worden daar omgezet tot zenuwsignalen die naar alle uiteinden van de zenuwbanen en hersenen doortrillen/klinken. Het orgaan van Corti bevindt zich in het slakkenhuis en heeft de vorm van een harp. Duizenden minuscule haartjes van diverse lengtes worden hier in trilling gebracht. Door hun verschillende lengtes reageren ze op de bijbehorende frequenties. Hier wordt het vele malen versterkt, waardoor wij het vervolgens als een geluid in een bepaalde toonhoogte kunnen waarnemen.
Vervolgens wordt het geluid door de zenuwcellen opgenomen en via neuronen naar de hersenen geleid. Iedere toonhoogte heeft een eigen stimulerende of kalmerende kwaliteit. Daarnaast zijn ritme en intervallen van groot belang voor het effect dat klanken hebben op onze organen, onze overtuigingen en talloze andere zaken.
Daarnaast hebben ook de kleuren een soortgelijk effect. Het zien van uiteenlopende kleuren heeft net zo als het horen van geluiden, bepaalde specifieke uitwerkingen op onze totale fysieke gesteldheid. Alles draait om het waarnemingsvermogen en het onderscheiden van de uiteenlopende frequenties.

Overzicht van de Planetaire GROND- & OERTONEN (Tabel 1)

Planeet &
Krachten
 Hz Freq Kleur Chakra Dierenriem Toon Griekse God
Zon = grondtrilling
stralen en verwarmen
126.22 Helder lichtgroen 3 Leeuw C Helios
Maan (syn):
meegaan op de stroom
210.42 Oranje geel 2 Kreeft Gis/A Selênê
Mercurius:
informatie
overdracht
141.27 Blauwgroen 5 Tweelingen, Maagd D (hoge
Cis)
Hermes
Venus:
Evenwicht brengen
221.23 Roze/lichtgroen 6 (4&5) Stier,
Weegschaal
A Aphrodite
Aarde sterredag 194.18 Rood 1 Centrum Dierenriem
Mars:
Strijdkracht, verbranding
144.72 Blauw Ram D Ares
Jupiter:
groei, bloei, genezing
183.58 Rood Boogschutter Fis Zeus
Saturnus:
vasthouden, verstevigen, begrenzen en stabiliseren
147.85 Blauw Steenbok D Kronos
Uranus:
verandering
207.36 Oranje Waterman Gis
Neptunus:
oplossen en afvoeren
211.44 Oranje Vissen Gis
Pluto: sterven en geboren worden 140.25 Turkoois Schorpioen Cis
Aarde OM =jaar 136.1 Groen 4 Cis
Aarde Platon. Jaar
=Tijdperk
26.000 jaar
172.06 Rood/Violet 7 F
Zwarte Maan 123.02 Geelgroen Lilith B
Aardedag Sidderisch
=etmaal
194.71 Oranjerood 1   G

De Toonfrequentie 126.22 Hz van onze Zon is de basistoon, de grondtrilling, van alle verschijnselen binnen ons zonnestelsel, het magische principe waarop het grote Yang verandert in het grote Yin. Deze magische Toonfrequentie leidt ons naar het Domein voorbij alle verschijnselen.
Boek der Harmonie
Johannes Kepler heeft heel veel ontdekkingen gedaan op het gebied van natuurwetenschappen en schreef vele boeken, waaronder het uit vijf delen bestaande ‘Wereldharmonie’. Een daarvan is het ‘Boek der Harmonie’ waarin hij de muzikale intervallen behandelt. Hij legt verbanden tussen octaven, rangschikking van intervallen, verdeling van het octaaf in intervallen en laat zien hoe alles afgeleid is van meetkundige geometrische figuren, betrekking hebbend op de aspecten van de astrologie en muzikale intervallen. Alles voortkomend uit het Geestelijk Wezen van de Harmonie der Stralen, die vanaf de Hemellichamen op Aarde vallen en daar inwerken op de natuur en menselijke ziel.
Het komt er op neer dat ons Zonnestelsel volgens een Universele wet van harmonie volledig geordend is opgebouwd en doorlopend ritmisch functioneert. Uiteraard ook alle andere soortgelijke sterrenstelsels. Pythagoras heeft op basis van zijn inzichten in de getallenleer en de natuur in twee kosmische wetten de werking geformuleerd. Dit zijn: De Wet van het Octaaf en De Wet van Harmonie. Hij baseerde zich daarbij op de noten van het octaaf. De 7e fase brengt de terugkeer naar de uitgangspositie. (Zie: do, re, mi, fa, sol, la, si ,do). Uit onderzoeken en berekeningen blijkt dat het octaaf zich ontwikkelt als een ritmische wet van energie en is universeel toepasbaar op alle groei en ontwikkelingen. Het Octaaf vormt dus de schakel tussen alle natuurverschijnselen met een periodiek karakter:

  • De omloop van de planeten
  • Weersfrequenties
  • Muzikale ritmes en tonen
  • Kleuren
  • Zelfs op moleculair niveau
  • Veranderingsprocessen in jezelf én van anderen verlopen in 7 fases

Wet van Harmonie leert ons dat et leven van nature altijd in harmonie en balans is. Pythagoras begreep al 2500 jaar geleden dat mensen in harmonie zijn als ze zich meer van hun natuurlijke verbondenheid bewust worden, door een gevoel van ‘geleid te worden’ door een grotere Kracht die beschermt en ons de weg wijst om onze dromen en ambities gaande weg te ontwikkelen en uit te laten komen.
De Maya’s hebben echter een andere telling en ritme. Zij gaan uit van 13 Tonen van de Schepping, via het terugkomend aantal van 13 Volle Manen per jaar. Deze zijn verbonden aan 13 heilige getallen, spirituele energieën die alles in beweging zet en houdt op magische doch toch realistische wijze alles voortbeweegt en vervolgens schept.
Planeten en Orgaanchakra’s (Tabel 2)
De Dierenriemtekens werken van buitenaf via onze meridianen op ons in. De 7 Planeten werken echter in op onze organen. Uranus, Neptunus en Pluto zijn later in ons zonnestelsel naar binnen gezogen, en zijn niet betrokken bij de opbouw van onze organen. Wel hebben ze invloed van buitenaf op ons doen en laten.

Orgaan
Chakra’s
 Hz Freq Planeet Metalen Werking
Hart 126.22 Zon = grondtrilling goud Anti depressie, wervel kolom, stofwisseling en spijsvertering
Hersenen
genitale stelsel
210.42 Maan zilver Brengt je in contact met je diepste gevoelswereld, jouw waarheid, je zielswereld en intuïtie. Laat je voelen waar de pijn in je lichaam besloten ligt, met name in de buik, baarmoeder, eierstokken, waardoor je ontkrampt en loslaat waarin je klem zit tussen de innerlijke en wereld om jou heen, maar ook wat schuil gaat tussen je Hogere en Lagere Zelven.
Longen 141.27 Mercurius kwik Mercurius beschermt de achterkant en brengt een voedende stroom van blauwe energie naar nieren en blaas
Bevordert de communicatie, sterkt de interesse in de wereld om je heen, ten behoeve van de sociale competentie bevordert zij kennis, vaardigheden en een juiste houding.
Je innerlijke waarheid ligt in je Armen, benen en schouders, handen en in longvleugels besloten. Wat is bruikbaar en wat niet meer
Nieren
genitale stelsel
221.23 Venus koper Venus beschermt de linkerkant en voedt de longen en de dikke darm met een witte, heldere energie
Godin van de Liefde: bevordert eigen liefde en harmonie. Ze brengt ons in resonantie met ons oervertrouwen, maakt ons opmerkzaam.  Amandelen, nieren
194.18 Aarde sterredag Aarde beschermt je onderkant en voedt de seksuele organen met haar pure Yin-kracht Deze Toon zoekt naar de gevoelens die je een onveilig gevoel geven. Houdt verband met instinct en overleving.
Gal 144.72 Mars ijzer Mars beschermt de voorkant en brengt een voedende stroom van rode energie naar het hart en de dunne darm.
Lever 183,58 Jupiter tin Jupiter beschermt de rechterkant van je lichaam en voedt lever galblaas met een krachtige stroom van energie
Milt/Knie 147.85 Saturnus lood Saturnus beschermt de bovenkant van je lichaam, en brengt een stroom van voedende energie naar milt en Tantien in het centrum

Sound Healing met Kristallen Piramides en Stemvorken

Piramides zijn als het ware Klankkasten. Hierdoor worden ze ook wel Zingende Piramides genoemd. Al in de tijd van het Oude LeMUria waren er HealingTempels in de vorm van Piramides. Deze vormden met elkaar een belangrijk netwerk van Klankkasten, waarin ronddraaiende vortexen Tonen en Klanken voortbrachten. Allen hadden op hun beurt bepaalde afmetingen en een eigen inwendige vorm. Afgestemd en resonerend op de tonen die ze opvingen uit het Heelal. Nu de LeMUriaanse HartenToonfrequenties uit de Kosmos weer gekoppeld, gebundeld en hun herintrede doen, kunnen ze als van oudsher weer omhoog Klinken vanuit Moeder Aarde ten bate van alle levende wezens.
Ik werk met een heel Team Klank- & KristalMeesters samen via mijn stem, kristallen, Kristallen Stemvorken en Piramides. De hieraan verbonden OerTonen vibreren allen op een geheel eigen unieke, maar vooral helende wijze, door de cliënt, Moeder Aarde alsook het hele universum heen, tijdens het geven van (Afstands) Healingen, Als jij voelt dat je resoneert op dit bericht of een verbinding hebt met Kristallen, Piramides, Klank en/of Kleur, dan ben jij ook een oude LeMUriaanse Codedraagster. Overweeg dan ook eens om een afspraak bij mij te maken. Veel zielen worden Geroepen om ook bij te gaan dragen aan het verder laten ontwaken van het Oude LeMUria. Hiervoor ben je gecodeerd.om ze op een dag te laten ontsleutelen. Hiervoor ben ik opgeleid om jouw Zielenlied, met met mijn helende Kristallen OerTonen, naar boven te klinken in mijn Kristal Sound Healing Kamer.

 

Mede gebruikte Bronnen
Boek: Hans Cousto – Het Kosmische Octaaf – 1990
Boek: Inayat Khan – Muziek & mystiek
Boek: Joachim-Ernst Berendt
Internet: http://www.17thcenturyideas.com/muziekw/scr/1/cgma.html

www.sterrenpoort.com
Ik maak de lezer er op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen werkmethoden. Ze garanderen geen genezing en mogen uitsluitend worden toegepast in aanvulling op, en nooit in de plaats van de regulier arts / specialist.

]]>