MP3 + LeMUriaanse Tempel Inwijdingen in STERRENPOORT Oegstgeest

Met ingang van heden zal deze Moeder LeMUria Sterrenpoort Tempel van de Hemel weer haar deuren openen. Van maand tot maand, na ruim 13.000 jaren, zullen de aankoppelingen tijdens de sessies tot stand gebracht worden met de Uluru Rock Zonne Matrix boven Australië, waarmee tevens de terugkeer van de allerhoogste Uluru Rock Zonnefrequenties én de oorspronkelijke Sterrenpoorten in de Kosmos, grotendeels tot stand gebracht zullen zijn eind 202, waarbij ik als Moeder Overste LeMUria mijn praktijk zal mogen sluiten, omdat ik dan zoveel opvolgers INGEWIJD zal hebben, dat mijn LeMUria werk klip en klaar elders voortgezet en overgedragen zal kunnen worden.

Altijd zal er een Moedergodin, omringd door de Dolfijnen, Elohimstralen, Hathors, Aartsengelen, Drakinnen, Dhyani Boeddhinnen met Kwan Yin mijn Sterrenpoort LeMUria Tempel Inwijdingen aanwezig zijn. De Uluru Rock Grandmothers, de Eenhoorns/Unicorns, de Elfjes en vele andere Spritis zullen de sfeer verhogen.

Het worden specifieke Regenboog LeMUria Tempel Inwijdingen, waarbij de LeMUriaanse Inwijdeling plaats zal mogen nemen in mijn Healing Tempel op een Flower of Life Bronstoel, omringd door mijn ingewijde LeMUria Schedel Team, Drakinnen enzovoort.

Toelichting 1

Mijn Sterrenpoort, liggend  als Holy Cross Vortex op de onlangs geactiveerde nieuw geweven Moeder Matrix rondom Moeder Aarde, was sinds het ontstaan van Moeder Aarde voorbestemd om een doorgeef Poort te zijn van Sterrenlicht t.b.v. de ontwikkeling van Goddelijke  Bezield leven op Moeder Aarde. Vanuit de ZonBron scheen en stroomde het Scheppende Moederlicht via Zonnelijnen en Poorten door de Sterrenpoort van Sirius op weg naar onze Moeder Aarde. Dit zag er uit als magistrale watervallen van Regenboog Licht die via axiotonale sterrendraden (lees: kosmische zonnelijnen), van Universum naar Universum, van Dimensie naar Dimensie in onze Melkweg terecht kwam, om van Planeet naar Planeet door de 12 LeMUria Moeder Zon-Maan Poorten binnen te stromen. De Sterrenpoort in de omgeving Oegstgeest/Leiden was een van de belangrijkste op het Noordelijk halfrond, afgestemd op de Zonnevlecht MoederBron rondom de Uluru Rock downunder en de watervortex in Tongariro (Nieuw-Zeeland). Na miljoenen jaren vormde er zich overal vanuit dit Kristallijnen water & Moederlicht, Bronnen, Rivieren en Oceanen op Moeder Aarde van Kristalhelder water met hier en daar grotbekkens, waarin de bezielende kosmische snaarklanken tot leven werden gebracht. Hieruit ontwikkelde zich langzaam een planten, bomen en dierenwereld. In Oegstgeest was de Sterrenpoort ingericht op het binnen laten stromen via Sirius van Walvis- en Dolfijnenzielen. Ook wij oude LeMUrianen stonden klaar om hen te ontvangen en vonden het vreselijk dat deze toegangspoort van Walvis, Dolfijn en menig ander leven, door naargeestige té intelligente Atlantiërs werd verkwanseld en dicht gesleuteld.

Om dit Holy, vanuit Sirius geleide, Herstelprogramma te laten welslagen, is mijn opdracht tot eind 2022, om in de Sterrenpoort telkens 1 of meerdere Oud LeMUrianen te ontvangen. Zij zullen zich hier alleen voor opgeven als ze zich Geroepen voelen. Momenteel mag er slechts één tegelijk komen, maar wanneer het weer toegestaan is, zullen er ook Tempel Inwijdingsdagen georganiseerd gaan worden om het Herstelproces te versnellen.

Alles vindt plaats in een gewijde Christus-Christina-Uluru Bewustzijns Omgeving, waarin de ziel van Meester Jezus & Maria Magdalena altijd aanwezig zullen zijn om jouw bij te staan in je Bezielende – Helende – Holy Proces. We gaan hiervoor regelmatig samen in gebed, mediteren, zingen mantra’s en worden omringd door bezielde Kristallen, Geuren, Kleuren, Klankschalen, Klankvorken terwijl er op de achtergrond gewijde LeMUria Muziek zal klinken.

Hieronder staat een reeks van LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDINGEN. Iedere Inwijding staat op zich én ik adviseer om slechts 1x dezelfde Inwijding te doen. Al mijn INWIJDINGEN zullen bijdragen aan het Grote Herstelproces van jouw Drie-Eenheid én Moeder Aarde.

Wie voor de aller eerste keer komt ondergaat een LeMUria Tempel Inwijding door:

APHRODITE  & DE WITTE TEMPEL DOLFIJNEN

Hoe meer LeMUria Tempel Inwijdingen men in de Sterrenpoort ondergaat, des te hoger men INGEWIJD WORDT!
Kijk op www.sterrenpoort.com op Tabblad Tempel inwijding OF ga meteen door mijn WEBSHOP ‘TEMPEL INWIJDINGEN’ (categorie 7b) om er een te boeken, waarna we een datum afspreken.

  • I) APHRODITE & DE TEMPEL DOLFIJNEN
  • II) MOEDER MARIA & BRIGID t.b.v. LeMUria Eenwording

Dit zal zich van Volle Maan tot Volle Maan op verzoek van cliënten mogen uitbreiden. Heb jij dus een Healing Inwijdingsverzoek? Neem dan gerust contact met mij op. Hieronder staan enkele mogelijkheden, maar natuurlijk is deze niet volledig.

  • MOEDER HATHOR & DE ELFJES
  • KWAN YIN & DE DRAKINNEN
  • KWAN YIN & 5 DHYANNI BOEDDHINNEN
  • MARIA MAGDALENA / ZWARTE MADONNA
  • GROENE TARA
  • EENHOORNS
  • MERLIN(A)
  • DE ZEEMEERMINNEN
  • UNIVERSELE KOSMOS
  • PLANETEN
  • MAORI’S
  • ABORIGINALS
  • INDIANEN
  • GODDELIJKE MOEDER
  • MOEDER AARDE
  • MEESTER SAINT GERMAIN
  • ELOHIM
  • AARTSENGELEN
  • 4 ELEMENTEN
  • ……………….

TOT SLOT

Met ingang van half mei:
3 x Healing + Kleurenpunctuur behandeling via hoofd, handen en voeten
Speciaal voor mensen met Slaapstoornissen (€ 555)

Maria van der Geest
Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl